NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
214
26
22:25
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Vissza kell hozni Demarcót a Philiben nem érzi jól magát,ha Romo belemenne egy lóvécsökkentésbe lehet beleférne a sapkába,plusz egy irányító draft,Marinelli összerakta a védelmet ,a tavalyi O plusz egy jó védelem sima gyűrü 😊
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
engem nagyon nem győzött meg Moore, volt pár olyan passza ami a WR hibája volt ( Beasley), de nem ő lesz a jövő QB-ja.Sosem volt reális perspektíva. Romo csak egy van, a jövő Cowboys QBja nem UDFA vagy PS játékos lesz. Amúgy ahhoz képest, hogy élete első NFL meccse volt, jobban játszott mint Cassel. Fura, hogy a debütáló meccseiken idén Weeden is, Cassel is és Moore is elfogadható backup szintet tudott hozni, utána viszont stabil regresszió jött.
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
engem nagyon nem győzött meg Moore, volt pár olyan passza ami a WR hibája volt ( Beasley), de nem ő lesz a jövő QB-ja.

több mint 10 éve
2066-ban? ez már a Vissza a jövőbe 4? 😊nem láttam ismét csak az összefoglalókat néztem meg, de ezt most kivételesen megnézem később.Jó lesz ez a fiú. Romo és 3 int-tel kezdett 2066-ban.😊
azt olvastam, hogy sokan fel vannak ajzva, hogy Moore mennyire jó lett, és hogy mennyire használja a WR-eket (amiket amúgy se Cassell se Weeden nem használt, bele is buktak) csak hát szerencsétlen még Johnny Manziel-nél is kisebb... ha a csórikám 10 centivel magasabb lenne és egy kicsivel erősebb karja már első számú irányító lenne valahol nagyon rég óta.
de ez a következő meccsig tarthat. Weeden első beállása is pozitív felhangokkal végződött, majd a következő meccseken mintha nem is ugyanaz a Weeden ment volna fel a pályára...
rva
100yard
egyébként igen, 3 INT volt, meg 2 TD, meg 14/25, 227.
több mint 10 éve
nem láttam ismét csak az összefoglalókat néztem meg, de ezt most kivételesen megnézem később.Jó lesz ez a fiú. Romo és 3 int-tel kezdett 2066-ban.😊
azt olvastam, hogy sokan fel vannak ajzva, hogy Moore mennyire jó lett, és hogy mennyire használja a WR-eket (amiket amúgy se Cassell se Weeden nem használt, bele is buktak) csak hát szerencsétlen még Johnny Manziel-nél is kisebb... ha a csórikám 10 centivel magasabb lenne és egy kicsivel erősebb karja már első számú irányító lenne valahol nagyon rég óta.
de ez a következő meccsig tarthat. Weeden első beállása is pozitív felhangokkal végződött, majd a következő meccseken mintha nem is ugyanaz a Weeden ment volna fel a pályára...
rva
több mint 10 éve
nem láttam ismét csak az összefoglalókat néztem meg, de ezt most kivételesen megnézem később.azt olvastam, hogy sokan fel vannak ajzva, hogy Moore mennyire jó lett, és hogy mennyire használja a WR-eket (amiket amúgy se Cassell se Weeden nem használt, bele is buktak) csak hát szerencsétlen még Johnny Manziel-nél is kisebb... ha a csórikám 10 centivel magasabb lenne és egy kicsivel erősebb karja már első számú irányító lenne valahol nagyon rég óta.
több mint 10 éve
Escobar out for the season.Ahogy mi is. Végre. D megint jól állta a sarat, de a labdaszerzések hiányoztak (kivéve Mitchell, neki még nem szóltak, hogy nálunk ez nem divat). A Church-Wilcox safety páros lassan ott tart, hogy a legrosszabb S páros az NFL-ben. Lawrence viszont kezd éledezni, a run D kifejezetten pofás volt végig.
rva
Bezzeg az O...Cassellről nem is akarok beszélni, a második negyed közepén, szoros állásrál ha lecserélnek, akkor az sokat elmond. Moore nagyon rookie és borzasztó gyenge a karja, ennek ellenére pontos és a pocket awereness is rendben van.
Viszont előveszem a két vesszőparipámat: Dez és Beasley. Oké, mindkettőnek voltak értékelhető megmozdulásai, de Beasley dropjai közül 1-2 már a szánalmas kategória volt (a nagyon nagyon nagyon NAGYON szegény ember Wes Welkere). Dez meg csinált 3 elkapást, abból 1 szép TD, de ő is droppol, dehidratálódik meccs közben (talán ha kevesebbet pofázna meg arcoskodna a második elkapásánál, talán nem száradna ennyire ki), későn fordul ki outoknál...Én ezt a szezont most még elengedem neki, de ha jövőre nem hoz valami ordas nagy monstrum évet, akkor végleg elássa magát. Jay-Z haverjaival offseason egy részét kiülni, pofázni meg nagy lét kicsikarni remekül tud, csak focizni sem ártana néha, ha már ennyire rád épül az offense.
több mint 10 éve
Escobar out for the season.
több mint 10 éve
Nem mondunk le a győzelemről, nem tudunk győzni, csak akarunk. Nagy különbség.Tényleg van néhány játékos akinek jó a sajtója, vagy jó az egyetem sajtója és aztán rendesen felhúzzák a prospectet. Van persze olyan is, akiért tényleg megéri a TOP 10. De legalább annyi ellenpéldát lehet hozni arra, hogy később jöjjön ki egy jó játékos. Éppen ezért teljesen felesleges ezért lemondani egy-egy győzelemről.A JÓt pont ezért emeltem ki,bármikor lehet szart húzni,és bármikor lehet jót húzni.De azért abban egyetértünk,hogy nem véletlen viszik első körbe(és minél hamarabb) a legjobb játékosokat,százalékosan nagyobb arra az esély,hogy ott mínőségi játékost húzzanak.Nem teljesen mindegy, hogy 10. vagy 16. helyen húztok? Jó játékost itt is, meg ott is lehet találni...meg bustot isA suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves, egy olyan szegmense az amerikai major sportoknak, ami szerintem rengeteget elvesz az élményből. Az NBA-ben legalább van lottery, ide is be lehetne azt vezetni.Ez érthető,nekem is vegyesek az érzéseim,de jövőt nézve több értelmet látok elöl húzni minthogy jussunk be majd ott rövid szereplés után essünk is ki.Nem lehet más célja a csapatnak mint a super bowl,jelenleg nem reális,hogy oda eljutnánk.Akkor én személy szerint inkább a jövőt építeném,és abba nagyon sokat segíthet egy JÓ top10-es draft pick.
Amúgy ha már draft, Broaddus nagyon el van ájulva az FSU-s Jalen Ramsey-től. Valaki tudna róla mondani pár szót, hol mehet ki, mennyire jó stb?
gorbel
Tehenész
Klaci79
Tehenész
A másik pedig, hogy a Dallasnak nincs olyan hiányposztja, ahová ne lehetne jó játékost találni mondjuk a 20. helyen akár.
Nyilván nem QB cserére gondolok, de ott sincs olyan akiért érdemes lenne meccseket veszíteni. Nehéz igazán bárkit kiemelni erről a draftról, mert sok nagyon jó játékos lesz, de senki olyan akiért most nem kellene megpróbálni a PO-t. Ebben a csoportban ezt úgyse lehet előre tudni.
Klaci79
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tényleg van néhány játékos akinek jó a sajtója, vagy jó az egyetem sajtója és aztán rendesen felhúzzák a prospectet. Van persze olyan is, akiért tényleg megéri a TOP 10. De legalább annyi ellenpéldát lehet hozni arra, hogy később jöjjön ki egy jó játékos. Éppen ezért teljesen felesleges ezért lemondani egy-egy győzelemről.A JÓt pont ezért emeltem ki,bármikor lehet szart húzni,és bármikor lehet jót húzni.De azért abban egyetértünk,hogy nem véletlen viszik első körbe(és minél hamarabb) a legjobb játékosokat,százalékosan nagyobb arra az esély,hogy ott mínőségi játékost húzzanak.Nem teljesen mindegy, hogy 10. vagy 16. helyen húztok? Jó játékost itt is, meg ott is lehet találni...meg bustot isA suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves, egy olyan szegmense az amerikai major sportoknak, ami szerintem rengeteget elvesz az élményből. Az NBA-ben legalább van lottery, ide is be lehetne azt vezetni.Ez érthető,nekem is vegyesek az érzéseim,de jövőt nézve több értelmet látok elöl húzni minthogy jussunk be majd ott rövid szereplés után essünk is ki.Nem lehet más célja a csapatnak mint a super bowl,jelenleg nem reális,hogy oda eljutnánk.Akkor én személy szerint inkább a jövőt építeném,és abba nagyon sokat segíthet egy JÓ top10-es draft pick.
Amúgy ha már draft, Broaddus nagyon el van ájulva az FSU-s Jalen Ramsey-től. Valaki tudna róla mondani pár szót, hol mehet ki, mennyire jó stb?
gorbel
Tehenész
Klaci79
Tehenész
A másik pedig, hogy a Dallasnak nincs olyan hiányposztja, ahová ne lehetne jó játékost találni mondjuk a 20. helyen akár.
Nyilván nem QB cserére gondolok, de ott sincs olyan akiért érdemes lenne meccseket veszíteni. Nehéz igazán bárkit kiemelni erről a draftról, mert sok nagyon jó játékos lesz, de senki olyan akiért most nem kellene megpróbálni a PO-t. Ebben a csoportban ezt úgyse lehet előre tudni.
több mint 10 éve
A JÓt pont ezért emeltem ki,bármikor lehet szart húzni,és bármikor lehet jót húzni.De azért abban egyetértünk,hogy nem véletlen viszik első körbe(és minél hamarabb) a legjobb játékosokat,százalékosan nagyobb arra az esély,hogy ott mínőségi játékost húzzanak.Nem teljesen mindegy, hogy 10. vagy 16. helyen húztok? Jó játékost itt is, meg ott is lehet találni...meg bustot isA suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves, egy olyan szegmense az amerikai major sportoknak, ami szerintem rengeteget elvesz az élményből. Az NBA-ben legalább van lottery, ide is be lehetne azt vezetni.Ez érthető,nekem is vegyesek az érzéseim,de jövőt nézve több értelmet látok elöl húzni minthogy jussunk be majd ott rövid szereplés után essünk is ki.Nem lehet más célja a csapatnak mint a super bowl,jelenleg nem reális,hogy oda eljutnánk.Akkor én személy szerint inkább a jövőt építeném,és abba nagyon sokat segíthet egy JÓ top10-es draft pick.
gorbel
Tehenész
Klaci79
több mint 10 éve
Nem teljesen mindegy, hogy 10. vagy 16. helyen húztok? Jó játékost itt is, meg ott is lehet találni...meg bustot isA suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves, egy olyan szegmense az amerikai major sportoknak, ami szerintem rengeteget elvesz az élményből. Az NBA-ben legalább van lottery, ide is be lehetne azt vezetni.Ez érthető,nekem is vegyesek az érzéseim,de jövőt nézve több értelmet látok elöl húzni minthogy jussunk be majd ott rövid szereplés után essünk is ki.Nem lehet más célja a csapatnak mint a super bowl,jelenleg nem reális,hogy oda eljutnánk.Akkor én személy szerint inkább a jövőt építeném,és abba nagyon sokat segíthet egy JÓ top10-es draft pick.
gorbel
Tehenész
több mint 10 éve
Azért, ha ma este is nagyon kikapunk (lásd: TD nélkül), akkor már aktuálissá válhat a kérdés: mikor szakad el a cérna a vezetőségnél.Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a szenvedést - hogyan fogalmazzak finoman - 'üzletileg' elviseli a csapat. Mert le lehet maradni, hivatkozva sérülésekre, de azért az, hogy lassan felmossák velünk a padlót, az azért a vezetőség fejében is szöget kell hogy üssön.
Gut feeling-et a DC.com-on,
David Helman: 27-9
Broaddus: Jets win 26-7 !!!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fogjuk levédekezni a Marshall-Decker duót 😊gorbelsehogy.
A suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves,gorbelde az a vicces, hogy nekünk nem is kell nagyon látványosan szívni, az aktív keretünk per pillanat ennyire elég.
több mint 10 éve
A suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves, egy olyan szegmense az amerikai major sportoknak, ami szerintem rengeteget elvesz az élményből. Az NBA-ben legalább van lottery, ide is be lehetne azt vezetni.Ez érthető,nekem is vegyesek az érzéseim,de jövőt nézve több értelmet látok elöl húzni minthogy jussunk be majd ott rövid szereplés után essünk is ki.Nem lehet más célja a csapatnak mint a super bowl,jelenleg nem reális,hogy oda eljutnánk.Akkor én személy szerint inkább a jövőt építeném,és abba nagyon sokat segíthet egy JÓ top10-es draft pick.
gorbel
több mint 10 éve
A suck for jobb draftpozíció nekem továbbra is nagyon ellenszenves, egy olyan szegmense az amerikai major sportoknak, ami szerintem rengeteget elvesz az élményből. Az NBA-ben legalább van lottery, ide is be lehetne azt vezetni.Amúgy ha már draft, Broaddus nagyon el van ájulva az FSU-s Jalen Ramsey-től. Valaki tudna róla mondani pár szót, hol mehet ki, mennyire jó stb?
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fogjuk levédekezni a Marshall-Decker duót 😊 Ennek ellenére nem várok egyoldalú meccset. Ilyenkor, amikor ennyire rossznak tűnik a matchup, általában előhúznak a srácok valamit a semmiből, csak hogy még egy hétig ne tudjunk a draftra készülni. A Jetsen nagy a nyomás a KC-Pittsburgh kettős miatt, szerintem játszunk valami low score förmedvényt, ahol 3-4 pont dönthet.Azért az nem mellettünk szól,hogy RoMac out,aki futás ellen nagyon kellene azért,bár nem tudom Jets most hogy áll futókkal + Claiborne aki egyik legjobb cornerünk idén,Carr-t nem látom,hogy Marshall-Decker páros bármelyikét is semlegesítse,Jones meg inkább safety pozícióban brillírozik,cornerként hajlamosabb többet hibázni.
gorbel
Szorosabb meccset várok én is,de nem győzelmet,és őszintén nem is bánnám annyira.
Szerkesztette: Tehenész
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fogjuk levédekezni a Marshall-Decker duót 😊 Ennek ellenére nem várok egyoldalú meccset. Ilyenkor, amikor ennyire rossznak tűnik a matchup, általában előhúznak a srácok valamit a semmiből, csak hogy még egy hétig ne tudjunk a draftra készülni. A Jetsen nagy a nyomás a KC-Pittsburgh kettős miatt, szerintem játszunk valami low score förmedvényt, ahol 3-4 pont dönthet.
több mint 10 éve
Terrance Mitchell váltja az eltávolított Patmon-t. (aki már a Dolphins PS-ében van)
több mint 10 éve
Én is így gondolom, ritkán talál embert, akkor is általában baromi magasak a labdái, szerintem iszonyatosan nem lát a pályán és amit Broaddus mester is megerősít, rettentő szarul olvassa a védelmet. Nem látja az üres célpontokat, ebben ugyanaz mint Weeden... pl. Broaddus filmelemzése - amikor most dobta az endzone picket Bryantnek ugye, akkor Witten ordító üresen volt, hihetetlen, hogy ezt egy elvileg rutinos QB nem veszi észre. Talán egy camp-el csiszolódna belőle valami de alap problémái vannak, vele nem nyerünk sokat tehát szerintem nem megoldás. Vagy bevállalunk egy korai körös draftolt cserét vagy belenyúlunk a zsebbe és hozunk egy Orton2-őt!Cassel-nél azért sokan jobbak. Gyötrelem nézni mi történik a pályán amikor Ő van fenn.Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.szerinted ki az a backup QB aki jobb, mint Cassel és backup szerepre olcsón idejönne? 😊
Most pont 28. a csapat. Ennyit jelent egy jó irányító. Szerintem vagy draftolni kell valahol elől vagy hozni a szabad piacról egy potens backupot ( nem Weeden és nem Cassel ) Romo mögé.
Ez azért a staff hibája hogy nem volt a keretben olyan irányító aki elfogadható szinten - ha nem is feltétlenül Hasselbeck szintjén - elmanageli a csapatot.
100yard
rva
100yard
több mint 10 éve
Cassel-nél azért sokan jobbak. Gyötrelem nézni mi történik a pályán amikor Ő van fenn.Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.szerinted ki az a backup QB aki jobb, mint Cassel és backup szerepre olcsón idejönne? 😊
Most pont 28. a csapat. Ennyit jelent egy jó irányító. Szerintem vagy draftolni kell valahol elől vagy hozni a szabad piacról egy potens backupot ( nem Weeden és nem Cassel ) Romo mögé.
Ez azért a staff hibája hogy nem volt a keretben olyan irányító aki elfogadható szinten - ha nem is feltétlenül Hasselbeck szintjén - elmanageli a csapatot.
100yard
rva
több mint 10 éve
Moore is arra vár, hogy eljöjjön az ideje .... egy stabil kezdő mögött ez soha nem történik meg általábanLátod, pont ez a lényeg: nem ilyen kéne, hanem fiatal olcsóért, akinek van annyi gógyija, hogy átlássa, néhány év múlva eljön az ő ideje.Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.szerinted ki az a backup QB aki jobb, mint Cassel és backup szerepre olcsón idejönne? 😊
100yard
rva
Charlie Firpo
több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/next-gen-stats/0ap3000000600965/La-el-Collins-reaches-18-25-MPH18,25 MPH = 29,37 Km/h (!!!)
több mint 10 éve
Látod, pont ez a lényeg: nem ilyen kéne, hanem fiatal olcsóért, akinek van annyi gógyija, hogy átlássa, néhány év múlva eljön az ő ideje.Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.szerinted ki az a backup QB aki jobb, mint Cassel és backup szerepre olcsón idejönne? 😊
100yard
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.szerinted ki az a backup QB aki jobb, mint Cassel és backup szerepre olcsón idejönne? 😊
100yard