NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
2
2
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha bent lesz (márpedig bent lesz) egy jó qb, azt elengednétek???Ez jó kérdés. Nyilván kell Romo utódja, és szerencsés lenne, ha egy Goff/Lynch kaliberű emberke még tanulhatna is 1-2 évet Tony mögött. De ha mondjuk a scoutok draft bordján van CB, S, DT vagy bármi más, akit jóval a 2 QB fölé rangsorolnak, akkor szerintem őt kell behúzni. Ugyanis az idei szezon ellenére még mindig nyitva van a championship window (legalábbis én szeretném azt hinni), ezért inkább kellene egy olyan játékos, aki egyből impakt és hiányposztra jön, mintsem egy projekt QB. Az egyik legfontosabb az lesz az idei holtszezonban, hogy az FO ne reagálja túl ezt az idei évet, nem kell még rebuilding módba kapcsolni.
CB, DT is lesz még lejjebb is, de jó qb, hát.
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Ha bent lesz (márpedig bent lesz) egy jó qb, azt elengednétek???Pedig a statisztikák ezt mutatják. 15 TD kaptunk csak a levegőben az idén. Ennél kevesebbet csak a Seattle kapott. Futás ellen sokkal gyengébbek voltunk. Azon pedig csak a D-line erősítése segít. Nem azt mondtam, hogy a sec-re nem férne rá az erősítés, de ha választani kell akkor én DT-t húznék.Ha a drafton 1/4-5-6 akármennyire benn lesz a class legjobb cornere/safetyje és 1-tech DT-je , akkor én is az utóbbira voksolok. Viszont jelenleg a secondary szerintem gyengébb, mint a D-line, ezért gondolom, hogy az jobban rászorul az orvoslásra.
100yard
gorbel
CB, DT is lesz még lejjebb is, de jó qb, hát.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Pedig a statisztikák ezt mutatják. 15 TD kaptunk csak a levegőben az idén. Ennél kevesebbet csak a Seattle kapott. Futás ellen sokkal gyengébbek voltunk. Azon pedig csak a D-line erősítése segít. Nem azt mondtam, hogy a sec-re nem férne rá az erősítés, de ha választani kell akkor én DT-t húznék.Ha a drafton 1/4-5-6 akármennyire benn lesz a class legjobb cornere/safetyje és 1-tech DT-je , akkor én is az utóbbira voksolok. Viszont jelenleg a secondary szerintem gyengébb, mint a D-line, ezért gondolom, hogy az jobban rászorul az orvoslásra.
100yard
több mint 10 éve
Ezt nem mondjátok, hogy a secondary nem akkora need 😊 Az egyetlen értékelhető safetynk egy újonc, akit CB-nek draftoltunk. CB poszton van egy lejáró szerződésű, sérülékeny gigabustunk, egy túlfizetett veterán, akinek a legnagyobb erőssége, hogy egészséges (de legalább szar), egy Scandrick, aki MCL-ACL szakadásból jön vissza, Mitchell és Olatoye. persze, értem én, hogy egy jó pass rush mellett elég a közepes secondary is, de ez még a közepestől is messze van szerintem.Pedig a statisztikák ezt mutatják. 15 TD kaptunk csak a levegőben az idén. Ennél kevesebbet csak a Seattle kapott. Futás ellen sokkal gyengébbek voltunk. Azon pedig csak a D-line erősítése segít. Nem azt mondtam, hogy a sec-re nem férne rá az erősítés, de ha választani kell akkor én DT-t húznék.
gorbel
több mint 10 éve
Ezt nem mondjátok, hogy a secondary nem akkora need 😊 Az egyetlen értékelhető safetynk egy újonc, akit CB-nek draftoltunk. CB poszton van egy lejáró szerződésű, sérülékeny gigabustunk, egy túlfizetett veterán, akinek a legnagyobb erőssége, hogy egészséges (de legalább szar), egy Scandrick, aki MCL-ACL szakadásból jön vissza, Mitchell és Olatoye. persze, értem én, hogy egy jó pass rush mellett elég a közepes secondary is, de ez még a közepestől is messze van szerintem.
több mint 10 éve
Na megint jövök akkor az örök optimizmusommal.... 😊Én a secondary-t olyan nagy neednek nem látom. Az idei évben - úgy hogy a védelem rengeteget volt fenn az offense töketlensége miatt - ötödik a csapat a pass elleni védekezésben. Jövőre visszajön Scandrick, maximum egy későbbi körös kornert húznék, vagy hoznék egy elfogadhatót a szabad piacról. Én is a falat érzem legnagyobb gyengeségnek. Én húznék DT-t legalább kettőt a falba. Ezzel a nyomást is fokoznánk, a DE-k is jobban tudnának érvényesülni, és talán a secondary és javulna tőle.
Nincs itt olyan nagy baj, főleg nem rengeteg need. Secondarybe max 2 kezdő szint kéne CB1 Scandrick és FS Jones mellé, tehát 1 CB meg 1 SS de Church-öt hagyni fogják tuti. Igaz ebben a szezonban külön miss tackle bajnokságot tartottak Wilcox-al. LB kell az nem vitás de ha RoMac-et megtartják akkor ott sincs vész. DT is kell, pontosan egy nagy koca, ezzel is egyetértek, viszont Hardy a kutyának sem fog kelleni és szerintem meg is tartjuk óccsóóééé 😊 (olcsóbbért) Backup QB de bizony, hogy kell de én csak akkor látom, hogy elsőre húzunk ha Jerryék beleszerelmesednek valamelyikbe. WR helyzetet én teljesen másként látom és nem ítélnék a helyetekben egy Romo mentes szezon után, 4. körig tuti nem húznék. Az örök dilemma Witten "hanyatlása", nos szeretnék én úgy hanyatlani mint ő, hogy egy kezdő irányító nélküli vaktyúk brigádtól elkapok 71x (többet mint Gronk). Swaimet is megnézném mit tud de kétség nem fér hozzá, hogy visszatér Escobar is. Jövőre még tuti Free lesz a RT de én is reménykedem, hogy idény vége felé át tudja venni Green a stafétát. RB kéne nagyon de, hogy melyik körben? Most is van 1 körös csalódás és hátsó körös iszonyat jó...
Beltazorral értek egyet DT-CB-LB/RB kivéve ha kihúzzák Romo utódját de arra garanciát kééérek!! 😊
speeedy1
Futó egy középső körös mindenképp kellene, és kellene QB is mert Moore nem megoldás.
Nálam a sorrend : QB, DT, DT, RB
több mint 10 éve
Vöröskéhez nem fognak hozzányúlni. Ez az első negatív mérlegű szezonja, így is 50% fölött marad a recordja, a jövő év lesz a vízválasztó nála.Scott bá könnyen lehet, hogy lapát, de szerintem sokkal inkább fogják elővenni Wade Wilsont, Pollackot, Dooley-t.
Szerkesztette: gorbel
több mint 10 éve
Azért ott van még a legjobb CB-nk (Scandrick), sérülten, jövőre bevethetően.Én abból indulnék ki, hogy egy ilyen év után, és főleg az elmúlt időszak draftjai után idén a támadó oldal felé fog billenni a mérleg.
Ja, és a kedvencem, talán vágyam is:
Garrett leadja a szögre, átmegy OC-nek, Scott-bá megy. Egy ilyen szezon után én indokoltnak látnám.
Jön SP, na nem az, hanem a Payton a szentektől főedzőnek.
Vélemények?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na megint jövök akkor az örök optimizmusommal.... 😊 Nincs itt olyan nagy baj, főleg nem rengeteg need. Secondarybe max 2 kezdő szint kéne CB1 Scandrick és FS Jones mellé, tehát 1 CB meg 1 SS de Church-öt hagyni fogják tuti. Igaz ebben a szezonban külön miss tackle bajnokságot tartottak Wilcox-al. LB kell az nem vitás de ha RoMac-et megtartják akkor ott sincs vész. DT is kell, pontosan egy nagy koca, ezzel is egyetértek, viszont Hardy a kutyának sem fog kelleni és szerintem meg is tartjuk óccsóóééé 😊 (olcsóbbért) Backup QB de bizony, hogy kell de én csak akkor látom, hogy elsőre húzunk ha Jerryék beleszerelmesednek valamelyikbe. WR helyzetet én teljesen másként látom és nem ítélnék a helyetekben egy Romo mentes szezon után, 4. körig tuti nem húznék. Az örök dilemma Witten "hanyatlása", nos szeretnék én úgy hanyatlani mint ő, hogy egy kezdő irányító nélküli vaktyúk brigádtól elkapok 71x (többet mint Gronk). Swaimet is megnézném mit tud de kétség nem fér hozzá, hogy visszatér Escobar is. Jövőre még tuti Free lesz a RT de én is reménykedem, hogy idény vége felé át tudja venni Green a stafétát. RB kéne nagyon de, hogy melyik körben? Most is van 1 körös csalódás és hátsó körös iszonyat jó...
Beltazorral értek egyet DT-CB-LB/RB kivéve ha kihúzzák Romo utódját de arra garanciát kééérek!! 😊
több mint 10 éve
Szerintem most elértünk oda, hogy több needünk van, mint nem. Secondarybe gyakorlatilag 3-4 kezdő szintű ember kéne, a linebackerekkel is vitatkoznék, Lee sérülésmentes éve kisebb csoda, RoMac borzasztó inkonzisztens, Hitchens orbitálisat sophmore slumppol, a többiekkel meg csak többen vagyunk. A DT-vel kapcsolatban egyetértek, kéne egy rendes 1-tech koca, a két szélére egy kis depth, Hardyt nem tudjuk megtartani.O oldalon ugye backup QB és RB evidens, egy olyan 2. WR, akinek magasabban van a palfonja, mint Williamsnek, TE is kéne, Escobar sztem ezzel a sérüléssel végképp kuka, Witten is sajnos kifelé megy már. RT-ben meg kéne nézni Chaz Greent, mert Free is nagyon visszaesett.
több mint 10 éve
én meg azon az elven vagyok, hogy építsünk két elit falat, így nálam:szerintem need sorrendben: wide receiver, corner, linebacker, DTNálam a lista: qb - qb - qb - safety (Wilcox 😕( ) - Rb - DT
az első kettő sorrendjén hajlandó vagyok vitatkozni 😊
rva
Csak hogy vitatkozzam is.
Charlie Firpo
DT/DE - CB - LB

több mint 10 éve
Szia!szerintem DE túltengésünk van 😊 Lawrence-re meg Gregory-ra amúgy sem húznék rá egy első köröst ilyen hamar. (pár helyen 3-4 OLB-nek írják, de Bosa nem DE-t játszik?)1/3-on állunk.Be lehet húzni a jövő QB-ját, vagy Bosat. Nagyon bejöhet még ez az 1/3.
Egyfelől ígéretes, másfelől szégyen.
Charlie Firpo
Amadeus91
szerintem need sorrendben: wide receiver, corner, linebacker, DT
rva
Ez a Butler gyerek ez azért beválhat, nem? Én még Street-ről sem mondanék le, plusz izommal és önbizalommal jó lehet még.
A corner az evidens, lassan korneritiszünk lesz, annyira nem válik be senki. Vagy a fiatalok? Oleanyám vagyki meg a Mitchel nem volt rossz, tegnap ők adták az év cb megmozdulásait.
Linebacker is lesz elég, ez a Negodzsa vagyki jó lehet.
DT - az mindig kéne.
Nálam a lista: qb - qb - qb - safety (Wilcox 😕( ) - Rb - DT
Csak hogy vitatkozzam is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
juteszembe, Church eltörte a karját a negyedik negyedbenwww.profootballrumors.com/cowboys-barry-church-breaks-arm/
Claiborne ugye fel sem szállt a repülőre, így nem lesz hosszabbítás
bleacherreport.com/articles/2591186-morris-claiborne-injury-updates-on-cowboys-cbs-hamstring-and-return
úgy tűnik a DB oldal erősítése lehet fontosabb az elkapónál.
több mint 10 éve
szerintem DE túltengésünk van 😊 Lawrence-re meg Gregory-ra amúgy sem húznék rá egy első köröst ilyen hamar. (pár helyen 3-4 OLB-nek írják, de Bosa nem DE-t játszik?)1/3-on állunk.Be lehet húzni a jövő QB-ját, vagy Bosat. Nagyon bejöhet még ez az 1/3.
Charlie Firpo
Amadeus91
szerintem need sorrendben: wide receiver, corner, linebacker, DT
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
1/3-on állunk.Be lehet húzni a jövő QB-ját, vagy Bosat. Nagyon bejöhet még ez az 1/3.
Charlie Firpo
több mint 10 éve
ja, ok.csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem biztos, hogy maradunk 3rd overall pick.Inkább az utóbbi...arról nem is beszélve, hogy az utolsó fordulóban a várhatóan kulcsjátékosait ültető Skinst otthon megcsaphatjuk.so what?
gorbel
a Skins ülteti a kulcsjátékosait, a mieink meg IR-en vannak.
slowmotion
gorbel
dehogynem 😊
több mint 10 éve
6 pont baszki... A katicának több van... 😕 mar csak 1 van hátra.
több mint 10 éve
csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem biztos, hogy maradunk 3rd overall pick.Inkább az utóbbi...arról nem is beszélve, hogy az utolsó fordulóban a várhatóan kulcsjátékosait ültető Skinst otthon megcsaphatjuk.so what?
gorbel
slowmotion
több mint 10 éve
Inkább az utóbbi...arról nem is beszélve, hogy az utolsó fordulóban a várhatóan kulcsjátékosait ültető Skinst otthon megcsaphatjuk.so what?
gorbel
több mint 10 éve
Inkább az utóbbi...arról nem is beszélve, hogy az utolsó fordulóban a várhatóan kulcsjátékosait ültető Skinst otthon megcsaphatjuk.
több mint 10 éve
1/3-on állunk.Egyfelől ígéretes, másfelől szégyen.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
baszki, nem emlékszem, hogy 4-12-t jósoltam-e vagy 5-11-et 😊
több mint 10 éve
Az kiváló sör,jövőre meg gyűrűt 😊Bódog karácsonyt egyebek iránt, nektek mit tojt a jézuska?gyeekvalszeg egy 4-12-es szezont, csak még nem szabadott kibontani.
de a formája alapján nagyon úgy néz ki.
(nekem nem a jézuska tojt, hanem a pénztárcám, egy tálca Radebergert 😀)
slowmotion
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Bódog karácsonyt egyebek iránt, nektek mit tojt a jézuska?gyeekvalszeg egy 4-12-es szezont, csak még nem szabadott kibontani.
de a formája alapján nagyon úgy néz ki.
(nekem nem a jézuska tojt, hanem a pénztárcám, egy tálca Radebergert 😀)
több mint 10 éve
Dez nem fog játszani vasárnap.Hmm..:/