NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Bob Sturm is csatlakozott az 1-2 körös QB húzásához. sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/01/02/bob-sturm-cowboys-draft-quarterback-now-make-sure-play-rookie-year
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Nem láttam azt a meccset csak olvastam, hogy kicsit leépített a nimbuszából... Nem nézek nagyon egyetemi focit, csak a játékos elemzéseket olvasom. Viszont a Goff gyerek annyira érdekelt, hogy megnéztem az Air Force elleni meccset és hát... asszem beleszerettem 😊 😊 Ok tudom, hogy szar csapat ellen meg minden de bakker odarakta ahová kellett! Remélem behúzzuk ha tudjuk!Na ha nyerünk ma, akkor az első körös QB húzást el is felejthetjük! Goffon és Lynchen kívül úgy hallottam senki nem éri meg a top 8-at. Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...Nem tudom mennyire láttad a bowl meccset, de nalam Paxton első kört sem ér.
speeedy1
beltazor
Szerkesztette: speeedy1
több mint 9 éve
Na ha nyerünk ma, akkor az első körös QB húzást el is felejthetjük! Goffon és Lynchen kívül úgy hallottam senki nem éri meg a top 8-at. Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...Nem tudom mennyire láttad a bowl meccset, de nalam Paxton első kört sem ér.
speeedy1

több mint 9 éve
Na ha nyerünk ma, akkor az első körös QB húzást el is felejthetjük! Goffon és Lynchen kívül úgy hallottam senki nem éri meg a top 8-at. Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...
több mint 9 éve
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Stephen Jones is olvassa a fórumot, szóval üdv Pista! Azt mondta a minap, hogy QB-t is figyelembe fognak venni a top10 picknél, és azt se bánná ha akár 3 évet kell Romot néznie. Ja és sikeres Cowboys '16ot!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Collins - high ankle sprain, kicsit komolyabb mint ahogy mondták tegnap, lehet Leary kezd majd.Teljesen mindegy. 😊 készülünk a jövő évre meg a draftra.
rva
több mint 10 éve
Collins - high ankle sprain, kicsit komolyabb mint ahogy mondták tegnap, lehet Leary kezd majd.
több mint 10 éve
Hát, ez a Goff gyerek ma valami bowl-on nyomott 6 TD-t, 467 yardot, és - biztos rosszul látom - de 227-es rat-et.megnéztem,nagyon jó keze van..az Air force ellen nyomta,hát néha négyen sackelték volt nyomás,a negyedik negyedre lesérült kissé,nem tudom ,ha nem sérül le hallani fogunk még róla ,jól lát jól mozog fejben is gyors,tehát egyetemi szinten jó és igen agresszív védelem ellen nyomta,kicsit lehetne izmosabb,de eltudnám képzelni Romo mögé😊 ja és jól látod a rat-je,évről évre javul,ez meg 6 td,volt 0 interception 😊
Nem láttam, az ellen fél is biztos olyan volt, de azért mégis, na.
Charlie Firpo
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
53-as roster mozgások az utóbbi napokból akkor összefoglalva:- Dez Bryant - IR (láb/talp és boka probléma, a lábába a csontra még toldanak valamit, az offseason-t nem befolyásolja, állítólag rövid gyógyulás)
- Barry Church - IR (törött kar)
- David Irwing - IR (törött csukló)
a három távozó helyére ketten a practice squad-ból jöttek:
- Vince Mayle WR, 6'2" - 225lbs
- Rodney Smith WR 6'5" - 220lbs
egyikőjük pedig friss igazolás:
- Josh Thomas CB 5'11" - 185lbs, 2011-es dallasi (!!!) ötödik kör, de a TC-t nem élte túl, már azév szeptemberben elküldték, azóta a Panthers-nél töltött 3 évet, és career backup lett belőle, a Jets, a Seahawks, a Lions, a Wikings és a Colts is akkor szedte fel az utcáról amikor sovány lett a mélység corner téren...
nem edzett:
- La'el Collins (boka, nem komoly)
- Greg Hardy (betegség, valószinüleg az asztma, nem komoly)
- Devin Street (agyrázkódás)
limitált:
Claiborne, Beasley, Heath, Wilber
több mint 10 éve
Khm kicsit egyszerűbb Khm ha nem vagy minden szarral telenyomva.khm ha a lábad fáj, attól még el tudod kapni a labdát, amivel kézendobnak, khmDez IR-en. Műteni kell. Továbbra is azt gondolom, hogy az Ő gyengébb teljesítménye mögött is az áll hogy nem gyógyult meg teljesen. Ahogy Romo is azert sérült rá a kulcscsontjara.Khm, kiült offseason, khm, Jay-Z, hisztikirály khm.
Blevi
gorbel
slowmotion
több mint 10 éve
khm ha a lábad fáj, attól még el tudod kapni a labdát, amivel kézendobnak, khmDez IR-en. Műteni kell. Továbbra is azt gondolom, hogy az Ő gyengébb teljesítménye mögött is az áll hogy nem gyógyult meg teljesen. Ahogy Romo is azert sérült rá a kulcscsontjara.Khm, kiült offseason, khm, Jay-Z, hisztikirály khm.
Blevi
gorbel
több mint 10 éve
Ez mind igaz, de az is hogy lókukit nem ér a passzjáték egy egészséges Dez nélkül,Dez IR-en. Műteni kell. Továbbra is azt gondolom, hogy az Ő gyengébb teljesítménye mögött is az áll hogy nem gyógyult meg teljesen. Ahogy Romo is azert sérült rá a kulcscsontjara.Khm, kiült offseason, khm, Jay-Z, hisztikirály khm.
Blevi
gorbel
több mint 10 éve
Dez IR-en. Műteni kell. Továbbra is azt gondolom, hogy az Ő gyengébb teljesítménye mögött is az áll hogy nem gyógyult meg teljesen. Ahogy Romo is azert sérült rá a kulcscsontjara.Khm, kiült offseason, khm, Jay-Z, hisztikirály khm.
Blevi
több mint 10 éve
Dez IR-en. Műteni kell. Továbbra is azt gondolom, hogy az Ő gyengébb teljesítménye mögött is az áll hogy nem gyógyult meg teljesen. Ahogy Romo is azert sérült rá a kulcscsontjara.
több mint 10 éve
Peterst azért nem írtam ide mert szerintem jövőre nem lesz már Eagle.meg Peters, amikor egészséges.Amare felvetésére reagáltam. Alapvetően azt mondom a falunkkal együtt all pro szezont tolt. Ezek a feltételek nincsenek meg az Eagles-ben. Van egy centerük (Kelce) meg egy Lane Johnson-uk akik stabil NFL kezdőnek mondhatóak. Nálunk azért jobbak az alapfeltételek. Mondjuk ezért nem lett megfizetve sem.... 😊Azert McCoy is szenvedett a fal mögött. Lehet hogy Murray all pro back, de fal is kell hozzá, és az Eaglesnel nincs most megfelelő.Murray jó RB, de azért az All Pro státusz igen messze áll tőle szerintem.
Blevi
gorbel
Blevi
slowmotion
több mint 10 éve
Azert McCoy is szenvedett a fal mögött. Lehet hogy Murray all pro back, de fal is kell hozzá, és az Eaglesnel nincs most megfelelő.Blevipersze hogy szenvedett, mert nem invesztáltak annyit a falba, mint mi.
Danny Watkins, vagy hogy is hívták azt a favágó csávót? lol...
hiába legalább negyven éves bölcsesség, hogy a meccsek a lövészárokban dőlnek el, azért még mindig nem sikerül mindig szem előtt tartani ezt. legalább Garrett meg McClay sokat Maddenezett, mert az öreg mindig elmondta 😊
több mint 10 éve
meg Peters, amikor egészséges.Amare felvetésére reagáltam. Alapvetően azt mondom a falunkkal együtt all pro szezont tolt. Ezek a feltételek nincsenek meg az Eagles-ben. Van egy centerük (Kelce) meg egy Lane Johnson-uk akik stabil NFL kezdőnek mondhatóak. Nálunk azért jobbak az alapfeltételek. Mondjuk ezért nem lett megfizetve sem.... 😊Azert McCoy is szenvedett a fal mögött. Lehet hogy Murray all pro back, de fal is kell hozzá, és az Eaglesnel nincs most megfelelő.Murray jó RB, de azért az All Pro státusz igen messze áll tőle szerintem.
Blevi
gorbel
Blevi
több mint 10 éve
Amare felvetésére reagáltam. Alapvetően azt mondom a falunkkal együtt all pro szezont tolt. Ezek a feltételek nincsenek meg az Eagles-ben. Van egy centerük (Kelce) meg egy Lane Johnson-uk akik stabil NFL kezdőnek mondhatóak. Nálunk azért jobbak az alapfeltételek. Mondjuk ezért nem lett megfizetve sem.... 😊Azert McCoy is szenvedett a fal mögött. Lehet hogy Murray all pro back, de fal is kell hozzá, és az Eaglesnel nincs most megfelelő.Murray jó RB, de azért az All Pro státusz igen messze áll tőle szerintem.
Blevi
gorbel
több mint 10 éve
Azert McCoy is szenvedett a fal mögött. Lehet hogy Murray all pro back, de fal is kell hozzá, és az Eaglesnel nincs most megfelelő.Murray jó RB, de azért az All Pro státusz igen messze áll tőle szerintem.
Blevi
több mint 10 éve
Azert McCoy is szenvedett a fal mögött. Lehet hogy Murray all pro back, de fal is kell hozzá, és az Eaglesnel nincs most megfelelő.Ezen mondjuk nagyon meglepődnék.Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a szomszédvár elküldte a reformert, azt aki majd mindenkit megleckéztet, az istenkirályt a megváltót, aka Chipet. Egy trollingthenationt össze lehetne állítani a 3 évvel ezelőtti ajnározó kommentekből.Szerintem ezzel lett Murray helyzete biztosabb. Elküldeni drága, és az új edző hülye lenne ha nem használná. Még mindig az egyik legkomplettebb back a ligában. Ha nem padoztatják akkor simán hoz egy 1000 yardos szezont, elkapni is tud, passz blokkban meg egész kiemelkedő.
Ami miatt nekünk ez érdekes az az Eaglesnél Chip által odavitt emberek jövője így Murray-é is. Lesz vajon az új rezsimben egy ilyen drága futónak hely? Persze gondolom drágább lenne kirakniuk, de a padon főleg nem ér ennyit. Tradepartnert nem hiszem hogy találnak ilyen fizuval.
Blevi
Ami viszont befolyásolhat bennünket az az irányító kérdés. Eddig is azt gondoltam, hogy a Philly irányítót fog draftolni, de most már egész biztos, és ha így lesz akkor lesz jó néhány minőségi backup QB a piacon, Bradford, RGIII, talán Sanchez és Kaepernick is, és még a hírek szerint Brees is lehet hogy lapátra kerül.
100yard
De a Murrayis résszel egyet értek. Nagy valószínűleg az uj edzőnek lesz annyi esze, hogy ki is használja az All Pro running backjét. Sajnos.
Amare
több mint 10 éve
Ezen mondjuk nagyon meglepődnék.Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a szomszédvár elküldte a reformert, azt aki majd mindenkit megleckéztet, az istenkirályt a megváltót, aka Chipet. Egy trollingthenationt össze lehetne állítani a 3 évvel ezelőtti ajnározó kommentekből.Szerintem ezzel lett Murray helyzete biztosabb. Elküldeni drága, és az új edző hülye lenne ha nem használná. Még mindig az egyik legkomplettebb back a ligában. Ha nem padoztatják akkor simán hoz egy 1000 yardos szezont, elkapni is tud, passz blokkban meg egész kiemelkedő.
Ami miatt nekünk ez érdekes az az Eaglesnél Chip által odavitt emberek jövője így Murray-é is. Lesz vajon az új rezsimben egy ilyen drága futónak hely? Persze gondolom drágább lenne kirakniuk, de a padon főleg nem ér ennyit. Tradepartnert nem hiszem hogy találnak ilyen fizuval.
Blevi
Ami viszont befolyásolhat bennünket az az irányító kérdés. Eddig is azt gondoltam, hogy a Philly irányítót fog draftolni, de most már egész biztos, és ha így lesz akkor lesz jó néhány minőségi backup QB a piacon, Bradford, RGIII, talán Sanchez és Kaepernick is, és még a hírek szerint Brees is lehet hogy lapátra kerül.
100yard
De a Murrayis résszel egyet értek. Nagy valószínűleg az uj edzőnek lesz annyi esze, hogy ki is használja az All Pro running backjét. Sajnos.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a szomszédvár elküldte a reformert, azt aki majd mindenkit megleckéztet, az istenkirályt a megváltót, aka Chipet. Egy trollingthenationt össze lehetne állítani a 3 évvel ezelőtti ajnározó kommentekből.Szerintem ezzel lett Murray helyzete biztosabb. Elküldeni drága, és az új edző hülye lenne ha nem használná. Még mindig az egyik legkomplettebb back a ligában. Ha nem padoztatják akkor simán hoz egy 1000 yardos szezont, elkapni is tud, passz blokkban meg egész kiemelkedő.
Blevi
több mint 10 éve
Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a szomszédvár elküldte a reformert, azt aki majd mindenkit megleckéztet, az istenkirályt a megváltót, aka Chipet. Egy trollingthenationt össze lehetne állítani a 3 évvel ezelőtti ajnározó kommentekből.Ami miatt nekünk ez érdekes az az Eaglesnél Chip által odavitt emberek jövője így Murray-é is. Lesz vajon az új rezsimben egy ilyen drága futónak hely? Persze gondolom drágább lenne kirakniuk, de a padon főleg nem ér ennyit. Tradepartnert nem hiszem hogy találnak ilyen fizuval.
több mint 10 éve
Hát, ez a Goff gyerek ma valami bowl-on nyomott 6 TD-t, 467 yardot, és - biztos rosszul látom - de 227-es rat-et.Egyet kivéve, az összes meccsen így játszott. Nem a legacélosabb védelem ellen hozta össze ezeket a számokat, de kb. esélytelenek voltak a DB-k, minden passza jó helyre ment.
Nem láttam, az ellen fél is biztos olyan volt, de azért mégis, na.
Charlie Firpo
Egyébként, (szinte) minden dobáshoz megvan a karja, szépen végig tud menni a progression-ön, ha kell, fel tud lépni a zsebben, egész komplett kis irányító. A fal előtte kifejezetten szar, de a menekülései elárulják, hogy Romo-n nőtt fel 😊
több mint 10 éve
Én megnéztem. Jó volt. Pontos jó ütemben dobott labdákkal.