NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyilván visszaesett az OL tavalyhoz képest (Fredericket leszámítva, aki All-Pro szezont hozott), de azért ez még mindig bitang banda:Ha minden igaz egyben marad az edzői stáb: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/jerry-jones-no-thought-of-replacing-jason-garrett/Várható volt. Bár nehezen adaptáltak az edzők a miriádnyi sérüléshez, de sok játékos volt csalódás idén, akik tavaly sokkal jobb formát hoztak.
empty taxi
Bryant, Beasley, Williams kezdetnek és ezt csak félig-meddig lehet QB gondra ráhúzni. Wilcox, Church nagy betli évet tud maga mögött és ezzel hiányt kreáltak (Weddle?). Leary, Free és a fal általános teljesítménye is elég gyenge volt. A könyökömön jön ki a "liga legjobb fala" maszlag, ez van ha felkap valamit a national media, de az igazság az, hogy távol álltak idén a srácok a legjobbtól. Fredbeard és Collins jó volt, a többi alulteljesített.
gyeek
twitter.com/PFF/status/684032248161632256

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
na igen...de legalább az egyiket eltaláltam. pedig Ramsey is könnyen lehetett volna Ramses, vagy hasonló 😊Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Treadmill2.jpeg
gorbel
Treadwell
res.cloudinary.com/chatsportscom/image/upload/v1414898842/diheec85udbod5oxowc5.jpg
baggio
Szerkesztette: gorbel
több mint 9 éve
nálunk is gyakorlatilag GM, miért menne máshová? a cím miatt?Cím, esetleg lóvé, elismerés... Adottak a csábító tényezők. A fontos, hogy az ördög még nem talált fogást rajta. 😊
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nálunk is gyakorlatilag GM, miért menne máshová? a cím miatt?
több mint 9 éve
Will McClay után szaglásztak az Oroszlánok, ő köszönte, de nem akar Detriotba költözni. Jó gyerek! Olvassátok hogy örül a sok világtalan Lions drukker ennek! 😀twitter.com/RapSheet/status/684013745295745024
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
My bad, képzavar. Casselnek hisztizett, de amikor lehetősége lett volna pl. Giants ellen, akkor simán elejtette a nagy passzt, pedig nem a keze fájt. Idén túl sok volt tőle a füst és kevés a láng és ha sérült, ha nem ez engem irritál. Előbb teljesítmény, utána szöveg. Egy Julio Jones fél lábbal szopatta lilára fiainkat, elvileg Dez is az ő szomszédságában kellene hogy legyen tehetség szinten.volna, ha nem sérült volna le a Giants ellen. de Dez nem volt, és Weeden is átment Captain Checkdown-ba. aztán négy hét után Cassel is.távol álltak, persze.DeAndre Hopkins még Weedenből is félig értelmes backupot csinált, míg Dez csak a labdáért hisztizett neki.
de azért egy félig értelmes backup QB-vel nem biztos, hogy ennyire látványos lett volna a visszaesés. csak hát nem volt félig értelmes backup QB.
slowmotion
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Igen ez egy érdekes kérdés, hogy miért esett össze Romo nélkül ennyire ez a csapat ?távol álltak, persze.DeAndre Hopkins még Weedenből is félig értelmes backupot csinált, míg Dez csak a labdáért hisztizett neki.
de azért egy félig értelmes backup QB-vel nem biztos, hogy ennyire látványos lett volna a visszaesés. csak hát nem volt félig értelmes backup QB.
slowmotion
gyeek
Houston Qb helyzete sem mondható ideálisnak, de ők ott vannak a playoffban. Mi meg tudtunk egy meccset sem nyerni Romo nélkül. NyJests is majdnem odaért egy sok helyen levitézlett Fitzpartriakal. Furcsa minden esetre. És ezt még feltétlenül a védelemre se tudjuk fogni.
több mint 9 éve
volna, ha nem sérült volna le a Giants ellen. de Dez nem volt, és Weeden is átment Captain Checkdown-ba. aztán négy hét után Cassel is.távol álltak, persze.DeAndre Hopkins még Weedenből is félig értelmes backupot csinált, míg Dez csak a labdáért hisztizett neki.
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Treadmill2.jpeg
gorbel
Treadwell
res.cloudinary.com/chatsportscom/image/upload/v1414898842/diheec85udbod5oxowc5.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
távol álltak, persze.DeAndre Hopkins még Weedenből is félig értelmes backupot csinált, míg Dez csak a labdáért hisztizett neki.
slowmotion
több mint 9 éve
Nem biztos, hogy a Browns QB-t fog draftolni. Lehet Kelly keveredik oda edzőnek és akkor helyreáll a régi szerelem.Hát, tekintve hogy Manziel megint vagy bebaszva vagy sehogy nem jelenik meg a munkahelyén, nagyon kétlem, hogy az új GM és edző kockáztatni szeretne valaki más elcseszett projektjével. Ha van egy csapat aki simán meghúzza a ravaszt egy első körös QBra az a Browns, mert teljesen ki vannak éhezve egy franchise QBra (fr QB =/= Manziel). Ha két-három évente húztak egyet mert nagyon kellett nekik, miért most hagynák abba? Game manager QB amúgy már van Clevelandben, McCown névre hallgat, nem tűnik optimális megoldásnak ő sem.
Vagy egy értelmes edzőt sikerül oda csábítani és tudja, hogy egy elég sok szinten nedd-es csapathoz nem feltétlenül a QB húzás a legértelmesebb. Két három évente húztak egy első körös QB-t és mire mentek vele ? Lehet visz a szabad ügynök piacról egy game manager QB-t és elkezd építeni a falaknál a csapatot.
A Draft-ig még nagyon sok változós a történet.
100yard
A változás viszont színigaz, én továbbra is csak a lehetőségeket hozom fel témaként, amiből még nagyon sok van. 😉
több mint 9 éve
távol álltak, persze.Ha minden igaz egyben marad az edzői stáb: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/jerry-jones-no-thought-of-replacing-jason-garrett/Várható volt. Bár nehezen adaptáltak az edzők a miriádnyi sérüléshez, de sok játékos volt csalódás idén, akik tavaly sokkal jobb formát hoztak.
empty taxi
Bryant, Beasley, Williams kezdetnek és ezt csak félig-meddig lehet QB gondra ráhúzni. Wilcox, Church nagy betli évet tud maga mögött és ezzel hiányt kreáltak (Weddle?). Leary, Free és a fal általános teljesítménye is elég gyenge volt. A könyökömön jön ki a "liga legjobb fala" maszlag, ez van ha felkap valamit a national media, de az igazság az, hogy távol álltak idén a srácok a legjobbtól. Fredbeard és Collins jó volt, a többi alulteljesített.
gyeek
több mint 9 éve
Nem biztos, hogy a Browns QB-t fog draftolni. Lehet Kelly keveredik oda edzőnek és akkor helyreáll a régi szerelem.Vagy egy értelmes edzőt sikerül oda csábítani és tudja, hogy egy elég sok szinten nedd-es csapathoz nem feltétlenül a QB húzás a legértelmesebb. Két három évente húztak egy első körös QB-t és mire mentek vele ? Lehet visz a szabad ügynök piacról egy game manager QB-t és elkezd építeni a falaknál a csapatot.
A Draft-ig még nagyon sok változós a történet.
több mint 9 éve
szezon előtt Mincey-nek megadták azt a plusz fél millát, amit tavaly a rotáció miatt éppen csak elbukott. nem hiszem, hogy pont rajta spórolnának.Visszaolvastam. Többet is mint 3. De köszönöm az előítéletes beskatulyázást. Tudom,hogy azt nyilatkozta,hogy az ő döntése volt,és nyílván így kerek az amerikai álom. Viszont én egy kicsit szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban,és érdekelt volna a fórumtársak meglátása is,mivel látok bennük annyi intelligenciát,hogy képben vannak a téma ismeretével,véleményük pedig biztos van.Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
Wong
slowmotion
Wong
több mint 9 éve
Ha minden igaz egyben marad az edzői stáb: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/jerry-jones-no-thought-of-replacing-jason-garrett/Várható volt. Bár nehezen adaptáltak az edzők a miriádnyi sérüléshez, de sok játékos volt csalódás idén, akik tavaly sokkal jobb formát hoztak.
empty taxi
több mint 9 éve
Félreértettél, az 1/3 és az 1/4 között a különbség egy extra második kör. Pl. Ha a Titans hajlandó lenne lemondani az 1/1ről az Jimmy táblázata alapján az idei 1/4be és 2/3ba kerülne és a jövő éves első körbe. Persze 1/3rúl könnyeben igent is mondtak volna. Ezt is csak akkor, ha draftig kialakulna egy konszenzusos "muszáj" játékos. Legyen Goff vagy bárki más. Tényleg McClayben bízhatunk és ez azért izgi, mert az egyetlen QB pick a közelmúltban McGee volt. Ilyen magasan nem fog a Cowboys draftolni egyhamar és ez most egybeeshet a következő FR QB kiválasztásával akár második kör elején. Csak egy felvetés persze, tudom, hogy semmi értelme egyelőre ilyenekbe mélyen belemenni. Imádkozzunk, hogy a Cowboys és a Browns favoritja nem ugyanaz lesz, vagy McClayék az egyik prospectben meglátnak valamit ami meggyőzi őket, hogy Romo mögött tanulva jó kezdő lehet belőle.Akkor valóban félreértettelek, ne haragudj. Amúgy szerintem pont ezt a konszenzusos "muszáj" játékost kellene elkerülni, 3 ember fog kimenni előttünk, needből pedig van sok, lehet válogatni.
gyeek
Szerkesztette: gorbel
több mint 9 éve
Ha minden igaz egyben marad az edzői stáb: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/jerry-jones-no-thought-of-replacing-jason-garrett/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Fura ez a QB kérdés. 1/4 vagyunk. A Browns biztosan QB-t húz, új GM és HC lesz náluk, JF sokadszorra játssza el a bizalmat, szóval ez nem kérdés.Félreértettél, az 1/3 és az 1/4 között a különbség egy extra második kör. Pl. Ha a Titans hajlandó lenne lemondani az 1/1ről az Jimmy táblázata alapján az idei 1/4be és 2/3ba kerülne és a jövő éves első körbe. Persze 1/3rúl könnyeben igent is mondtak volna. Ezt is csak akkor, ha draftig kialakulna egy konszenzusos "muszáj" játékos. Legyen Goff vagy bárki más. Tényleg McClayben bízhatunk és ez azért izgi, mert az egyetlen QB pick a közelmúltban McGee volt. Ilyen magasan nem fog a Cowboys draftolni egyhamar és ez most egybeeshet a következő FR QB kiválasztásával akár második kör elején. Csak egy felvetés persze, tudom, hogy semmi értelme egyelőre ilyenekbe mélyen belemenni. Imádkozzunk, hogy a Cowboys és a Browns favoritja nem ugyanaz lesz, vagy McClayék az egyik prospectben meglátnak valamit ami meggyőzi őket, hogy Romo mögött tanulva jó kezdő lehet belőle.
A kérdés az, hogy az idei class QB-k között van-e olyan, akit minden játékos közül a legjobb ötbe értékelnek a scoutok? Ha jól tudom egyelőre Goff talán ilyen, Lynch tuti nem. Kell a backup/future kezdő QB, de nem létkérdés még. Nem kell meggondolatlanságot csinálni.
Szerintem: 1. Titans--Bosa
2.Browns--Goff
3. Chargers--Tunsil (?)
Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...Arról nem is beszélve, hogy ha át akarod ugrani a Brownst, és ahhoz elég lenne egy 2. kör (amit nem hiszek), szintén egy korai választásról mondazs le.
Ergo én azt mondom, hogy 1/4 BPA needre (ha Goff az, és bent van még, legyen), QB-t meg lehet értelmeset találni a másodikban vagy később is, jöjjön valami értelmes FA.
gorbel
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Peter King szerint focis Dzsoni akar is hozzátok menni, és sanszos, (csak ha nem vlm egyetemi edzője kerül oda)Az a sanszos, hogy King egyre szenilisebb.
ozibozi
Íme két irányadó PK vélemény:

twitter.com/SI_PeterKing/status/627165698826051584?ref_src=twsrc%5Etfw
p.s. Érdemes olvasni milyen oltást kap a demagóg vén majom a második tvítnél. 😊
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Visszaolvastam. Többet is mint 3. De köszönöm az előítéletes beskatulyázást. Tudom,hogy azt nyilatkozta,hogy az ő döntése volt,és nyílván így kerek az amerikai álom. Viszont én egy kicsit szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban,és érdekelt volna a fórumtársak meglátása is,mivel látok bennük annyi intelligenciát,hogy képben vannak a téma ismeretével,véleményük pedig biztos van.Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
Wong
slowmotion
több mint 9 éve
Már biztos láttátok, de azért ide is berakom a jövő évi menetrendet:Home:
Washington
NY Giants
Philadelphia
Tampa Bay
Baltimore
Cincinnati
Chicago
Detroit
Away:
Washington
NY Giants
Philadelphia
Cleveland
Pittsburgh
San Francisco
Green Bay
Minnesota
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
Wong
több mint 9 éve
Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?
több mint 9 éve
Fura ez a QB kérdés. 1/4 vagyunk. A Browns biztosan QB-t húz, új GM és HC lesz náluk, JF sokadszorra játssza el a bizalmat, szóval ez nem kérdés. A kérdés az, hogy az idei class QB-k között van-e olyan, akit minden játékos közül a legjobb ötbe értékelnek a scoutok? Ha jól tudom egyelőre Goff talán ilyen, Lynch tuti nem. Kell a backup/future kezdő QB, de nem létkérdés még. Nem kell meggondolatlanságot csinálni.
Szerintem: 1. Titans--Bosa
2.Browns--Goff
3. Chargers--Tunsil (?)
Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...Arról nem is beszélve, hogy ha át akarod ugrani a Brownst, és ahhoz elég lenne egy 2. kör (amit nem hiszek), szintén egy korai választásról mondazs le.
Ergo én azt mondom, hogy 1/4 BPA needre (ha Goff az, és bent van még, legyen), QB-t meg lehet értelmeset találni a másodikban vagy később is, jöjjön valami értelmes FA.
több mint 9 éve
Peter King szerint focis Dzsoni akar is hozzátok menni, és sanszos, (csak ha nem vlm egyetemi edzője kerül oda)