NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Szimpatikus niylatkozat Romotól:  profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/05/tony-romo-has-talked-to-jerry-jones-is-cool-with-drafting-a-qb/related/
empty taxi
szimpatikus, persze. de igazából nem is nagyon tudnak vele mit csinálni, mert lényegében még két évig érinthetetlen, még ha a világ valaha volt legjobb rookie QB-jét sikerülne is kihalászni.
Romo cap hitjei elbocsátás esetén (pre/post June 1/következő év):
2016: 31,9M/12,3M/19,6M
2017: 19,6M/12,7M/6,9M
2018: 8,9M/5,7M/4,2M
2019: 3,2M/3,2M/0M

2018 márciusáig innen valszeg csak akkor megy, ha visszavonul

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Nem kérek nagy FA igazolást, főleg nem cornert. (Volt már olyan corner aki élete szerződése utan kiemelkedően játszott az új csapatában? Höri? Ha valaki, teneked tudni kell 😀)
rva
hát mindenki kedvenc szagértője (lásd még Prime Time), aki első FA évében gyűrűt nyert a Ninersszel, aztán második FA évében gyűrűt nyert... velünk 😊
slowmotion
Bakker tényleg, Sanders... De ő egy SuperHuman, nem ember 😊
rva
| az ember, akinek az esze meg a tehetsége fordítottan arányos egymással 😊 |
slowmotion
nem az esze segítette a 4.20-as 40 yardhoz a combine-ján 😀 (állítólag 7 pontja lett a Wonderlic teszten, szóval még a 4 pontos Claiborne-ból is lehet szakértő 😀 - a 4 pont azt hiszem a valaha mért legalacsonyabb érték az 50-ből a liga történelmében)
rva
Mo megmondta kerek-perec, hogy azért nem törte magát a Wonderlic teszten, mert annak a focitudáshoz semmilyen köze nincs.
slowmotion
Gondolom így van. Tudja hogy számít, nem véletlenül csináltatják. Erre leszarja ? Szerintem csak egyszerűen stupid. 😊
100yard
az is, persze. de ha okos vagy, attól még nem csináltad meg a tackle-t.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Nem kérek nagy FA igazolást, főleg nem cornert. (Volt már olyan corner aki élete szerződése utan kiemelkedően játszott az új csapatában? Höri? Ha valaki, teneked tudni kell 😀)
rva
hát mindenki kedvenc szagértője (lásd még Prime Time), aki első FA évében gyűrűt nyert a Ninersszel, aztán második FA évében gyűrűt nyert... velünk 😊
slowmotion
rva
slowmotion
nem az esze segítette a 4.20-as 40 yardhoz a combine-ján 😀 (állítólag 7 pontja lett a Wonderlic teszten, szóval még a 4 pontos Claiborne-ból is lehet szakértő 😀 - a 4 pont azt hiszem a valaha mért legalacsonyabb érték az 50-ből a liga történelmében)
rva
Mo megmondta kerek-perec, hogy azért nem törte magát a Wonderlic teszten, mert annak a focitudáshoz semmilyen köze nincs.
slowmotion
Gondolom így van. Tudja hogy számít, nem véletlenül csináltatják. Erre leszarja ? Szerintem csak egyszerűen stupid. 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Szimpatikus niylatkozat Romotól:  profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/05/tony-romo-has-talked-to-jerry-jones-is-cool-with-drafting-a-qb/related/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
slowmotion
állítólag tanulási problémája is van (ez olyasmi, mint a diszlexia)
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
rva
slowmotion
rva
slowmotion
rva
slowmotion
Sajnos az 1/6hoz neki sem sok...
több mint 9 éve
rva
slowmotion
rva
slowmotion
rva
több mint 9 éve
rva
slowmotion
rva
slowmotion
több mint 9 éve
...
Amare
én igazából azon gondolkoztam tegnap meccs alatt, hogy vajon Butlernek van-e esélye beparkolni Williams elé a depth charton.
ha igen, akkor 1-2-4-re megfelelnek, 3-nak meg ott van Beasley. Street meg megy az utcára, pedig mennyire reménykedtek benne...
slowmotion
Nem láttam az utolsó meccset csak az összefoglalót, de Williams nekem is nagy csalódás volt idén, Dez nélkül teljesen eltünt. Pedig második körösvolt anno 2013ban ha jól emlékszem. Nem tudom egy ilyen 4ik számú elkapóba való lefokozás csak még rontana az amugy se acélos önbizalmának. Streetről nem is beszélve, amióta ide került egy kezemen meg tudom számolni hány értelmes megmozdulása volt.
Butleről nem tudok nyilatkozni nagyon keveset láttam belőle.
Amare
harmadik körös volt.
az 1/18-ért (ami Eric Reid lett) kaptuk a Ninerstől az 1/31-et (Frederick) és a 3/12 (74)-et (Williams).

és megtanulhatna a kezével elkapni, nem pedig a páncélmellénnyel levenni a labdát.
több mint 9 éve
rva
slowmotion
rva
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
...
Amare
én igazából azon gondolkoztam tegnap meccs alatt, hogy vajon Butlernek van-e esélye beparkolni Williams elé a depth charton.
ha igen, akkor 1-2-4-re megfelelnek, 3-nak meg ott van Beasley. Street meg megy az utcára, pedig mennyire reménykedtek benne...
slowmotion
Nem láttam az utolsó meccset csak az összefoglalót, de Williams nekem is nagy csalódás volt idén, Dez nélkül teljesen eltünt. Pedig második körösvolt anno 2013ban ha jól emlékszem. Nem tudom egy ilyen 4ik számú elkapóba való lefokozás csak még rontana az amugy se acélos önbizalmának. Streetről nem is beszélve, amióta ide került egy kezemen meg tudom számolni hány értelmes megmozdulása volt.
Butleről nem tudok nyilatkozni nagyon keveset láttam belőle.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
rva
slowmotion
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azért ha a 4-12 után nem lesz edzői változás, az azért egyet biztos jelenteni fog: iszonyat a bizalom Garrett-ben. Ha ez így lesz, akkor ezzel élni is kell majd neki.
Amare, jól foglaltad össze,
de bele is írtad, hogy miért lehet(ne) pl. elküldeni a HC-t.
1. rossz személyi döntések - sorolva lent.
2. motivációs vákuum - egyszerűen le(meg)merevedett!
3. a QB kérdés kezelése - úgy, hogy ő is az volt. És itt nem csak a - szerintem - kapkodó pótmegoldásokra gondolok, hanem az alapszitura: nem lóghat ennyire egy szálon a csapat.
4. inkonzisztencia - korábban fegyelmezetlenségek jogos azonnali megtorlása, most meg azért kiderült, Hardy ha akart edzett, ha nem akart, akkor vakart (szerintem pedig rva-val ellentétben: mehet, inkább lelkes középszerű (Selvie?) mint a bomlasztó).

Én az emberanyag - edzők - körülmények hármas együtthatója alapján vagyok nagyon csalódott. Profi sportemberek ilyen edzőkkel ilyen körülmények között nem rogyhatnak be ilyen látványosan. Mert sajna majd mindenki hozzátette a magáét.

Hozzáteszem, a szezon nagy részében nézhetetlen volt a játékunk, és ez volt a legfájóbb.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
rva
több mint 9 éve
McFadden lehet még 200-250 yardot hozott volna, ha nem félnek annyira attól, hogy összetörik, és az első meccstől kezdve kezdő...

Nagyon sok HA volt ebben a szezonban, de az alapvető optimizmus megmaradt bennem.

Nagyon kell vissza Romo, de az is kell, hogy Williams vagy Butler dolgozzon vele, és merjen nekik passzolni. A kissrác mert, és jöttek is a yardok (a harmatgyenge Washington secondary ellen.)

Nem kérem Manzielt (azt nyilatkozta a töki, hogy ide akar jönni, hát nem aranyos?) nem kérem Kaepernicket, és RGIII-at sem.

Kérek egy jó draftolt (köszi McClay, hogy maradsz) lehetőleg egy elit WR-el és egy NT-vel. (Első két kör)

Kérek Gegoryra 20 fontot meg extra önbizalmat, kérem RoMac, Hardy és Claiborne visszaigazolását olcsón.
több mint 9 éve
...
Amare
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Na vége ennek a szezonnak is...
Amare
A fel trade-en kívül szóról szóra egyetértek, jó ez a csapat na! Én kicsit most FA-n várok több mozgást - ésszerű kereteken belül - főleg ha Romoval és Wittennel még SB-t akarunk nyerni.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Na vége ennek a szezonnak is sajna túl hosszúra sikeredett.
Bár már korántsem veszem annyira szenvedélyesen a szívemre a dolgokat mint mondjuk 5 évvel ezelőtt, de így is elmondhatom hogy az idei volt eddigi "pályafutásom" legrosszabbja. Nem is csak a mérleg miatt - bár a 4-12 is abszolút negatív rekord - hanem az óriási pofára esés miatt. Szar volt 2008ban kiszopni 9-7el a 13-3 után, vagy a 2010es förmedvény a biztató 2009 után. Szar volt egymás után három évben az utolsó meccsen meccsen lecsúszni a POról. Nem tudom ti hogy voltatok vele, de nekem a tavalyi csapat messze a "legösszerakottabb" volt, nagyon hosszú ideje. Volt egy borzasztó kiegyensúlyozott offense, kb a Aikman-Irvin-Smith féle hatékonyság, egy megbízható védelemmel, ami az év nagy részében hozta a kötelezőt és nem csinált akkora hibát hogy az offense ne tudja kihúzni a szarból a csapatot. Ráadásul egy demográfiailag kifejezett jól összerakott csapat (mondjuk ez most is igaz). Nagyon bíztam ebben a csapatban jobban mint bármikor, nyilván ilyenkor esik a legrosszabbul ha az embert gyomron vágják.
Ezzel együtt én nem értem azokat akik elküldenék Garrettet. Az első három évében én ekéztem eleget, de aztán tavaly bebizonyította hogy tudta mit csinál és amikor végre összeállt a csapat úgy ahogy ő elképzelte, működött a dolog nem is akárhogyan. Én bőven adnék neki még lehetőséget. Arról is megvagyok győződve hogy 1-2 edzőt kivéve nem nagyon van a ligában olyan aki sokkal jobban tudta volna kezelni a helyzetet. Úgy általánosságban nem igazán megy a csapatoknak a FR irányítójuk nélkül. Meg ha tényleg esetleg elküldenék, kit hoznának aki biztosan jobb nála? Házon belül biztos nem, liga szinten meg aki jobb lenne ugyse elérhető a többi meg lutri. Ő már ismeri ezt a rendszert, a csapatot, a vezetőséget, bizonyított ezzel a gárdával.
Aki pedig a támadófalat ekézi azt meg még ennyire sem értem. Ez a kezdő ötös úgy csinált McFaddenből egy 1000 yardos futót nem is olyan rossz átlaggal, hogy az első 4 meccsen alig kapott labdát Randle miatt. Azon a 12-13 meccsen ahol ő kezdett, egy kivételével Romo nem játszott, ebben az időszakban a Cowboysnak passzjátéka mint olyan nem létezett. Ha jól emlékszem a csere irányítók sem azért voltak olyanok amilyenek, mert gyenge volt a protection és folyton ütötték őket, hanem egyszerűen rossz döntéseket hoztak, pontatlanok voltak vagy túl konzervatívak egyszóval szarok voltak. Elit fal? Kinek mi számít elitnek. Ha a tavalyi teljesítményhez hasonlítjuk az ideit akkor persze hogy nem az, de szerintem ha a Romo-Bryant-Murray tengely lejátssza az idei szezon tök egészségesen akkor sem tudnák megismételni a tavalyi eredményt. Közel sem játszottak hiba nélkül, nem is ezt mondom, de ez a fal most is nagyon jó, ha ugy tettszik elit, a liga legjobb ötjében benne van és nagyon remélem hogy sokáig így is lesz még. Soha rosszabbat mint az idei. Ha Romo egészséges, ez a Oline bőven letesz McFaddennel vagy akárki más átlag futóval egy olyan teljesítmény( nem, nem 1800 yardot meg 10+ TDt) ami elég kell hogy legyen.
A vezetőség ott szúrta el hogy Randlet benézték de nagyon, meg Weedent is. Vagy lehet hogy csak szimplán leszarták és erősen mantrázták hogy Romo nem sérül le és Weeden nem kerül a center mögé éles meccshelyzetben. Mondjuk ez elég erősen amatőr szint ha így volt,de ezt úgyse tudjuk meg soha.Minden esetre ez most egy nagyon keserű lecke volt a vezetőségnek, reméljük hogy tényleg tanultak is belőle nem csak üres beszéd. Miénk az 1/4 ha a vezetőség úgy látja hogy van olyan irányító akiért megéri én akár a feltradet is maximálisan támogatom. Nem az volt a sokkoló vagy meglepő hogy Romo nélkül nem tudunk nyerni, hanem az hogy ennyire nem. Van need a csapatban most is az biztos, a Dline még minidig lehet bőven kakaózni, akár WR is simán jöhetne mert Bryant(akit én szintén nem bántanék annyira, gyenge volt ja, főleg magához meg a szerződéséhez képest,de sérült volt végig ő is. Az meg hogy jár a szája, na bumm, ő ilyen, ilyen volt mindig ilyen is lesz ismerjük már) nélkül a mostani nagyon gyenge, de képtelenség lenne ölbe tett kézzel nézni és nem csinálni semmit amikor látni hogy Romon kívül jelenleg semmilyen opciója nincs ennek a csapatnak irányító poszton se rövid se hosszú távon. A roster meg nem úgy van felépítve hogy ezt kibírja.
Az idei csalódás után kicsit óvatosabban de akkor is azt mondom hogy ez a csapat nem rossz, főleg ha van valamilyen normális vagy annál jobb opció a center mögött. Van hova nyúlni, mit toldni foldni, de alapjában ez egy nem rossz alappal rendelkező csapat. Idén úgy egyébként is, ami balul sülhetett el az balul is sült el a Cowboyssal kapcsolatban, reménykedjünk hogy ezzel egy időre békén hagyja a csapatot a rossz szerencse. Kíváncsian várom az offseasont hogy hogy fog manőverezni a vezetőség, mert meghatározó lehet a következő 3-5 évre tekintve.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Tekintve hány futó fordult meg idén a csapatnál ez a 8. helyezés run blocknál kifejezetten szép teljesítmény. A pass.prot annál kevésbé. Csak annyit mondok, hogy tavaly Callahannel sokkal meggyőzőbben muzsikáltak a srácok.

Egyébként McFadden előtt le a kalappal. Broaddus elég jókat írt róla szezon előtt, de akkor úgy voltam vele, hogy túl szép hogy igaz legyen. Ehhez képest a srác volt az egyik kellemes meglepetés abból a nagyon kevésből. Azzal, hogy 1000 yard fölé került karrierje során másodszor kap extra 300k zsebpénzt. Ő meg tudta becsülni azt a lehetőséget amit kapott és fókuszált maradt egész szezonban. Látszott, hogy sok Murray filmet nézett, mert bár nem a középső futásairól lett híres, az edzők főleg arra kérték, ő pedig úgy is csinálta, néha tényleg Murray idéző "piszkos yardokat" szerezve.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
 www.kephost.com/images/2016/01/04/Clipboard01.jpg

footballoutsiders Offensive Line stats.
elérhető ezen a linken is:  www.footballoutsiders.com/stats/ol
több mint 9 éve
Legtöbb false start megtisztelő címe is az övék volt. Emellett a 2 kulcscsontot ne írjuk csak az Ő számlájukra.
Blevi
ilyen ha 4 különböző irányító ténykedik mögötted...
több mint 9 éve
Az OL visszaesésének margójára: szerintem nincs az az OL és CSAPAT a világon aki nem esik vissza egy eredeti, hamisítatlan egydimenziós támadójátéktól, akik mögött egy olyan QB áll aki talán, esetleg, véletlenül eltalál egy elkapót. Persze véletlenül - úgy, hogy kb. csak futni tudunk - 10 meccsen kezdőként szereplő egyesek szerint "világtalan" RunDMC-vel futtatnak 1000+ yardot.... Nagyon szeretném ha jövőre is ilyen visszaesetten játszanának! : )

Dez sem felejtett el elkapni de Julio Jones is lenyilatkozta, hogy az ugyanolyan sérülésből visszatérve árnyéka volt önmagának, zavarta az a láb, hiába kézzel kell elkapni. Viszont a pofáját be kellett volna fognia Deznek mert ez így szarul jött ki neki. WR-einkről szerintem ezután a szezon után nem kell különösebb következtetést levonni. Ja és Crawfordról sem mivel a 2 héttől műteni való vállsérüléssel játszotta végig a szezont és így sem volt rossz- persze nem a fizujához képest.

Ámblokk egy fos szezon volt, minden szempontból de én látom a fényt az alagút végén!! : -)
több mint 9 éve
nálunk is gyakorlatilag GM, miért menne máshová? a cím miatt?
rva
Cím, esetleg lóvé, elismerés... Adottak a csábító tényezők. A fontos, hogy az ördög még nem talált fogást rajta. 😊
gyeek
mivel a GM meg az edzők fizetése nem tartozik a fizetési sapka alá, és nem is vonatkozik rá semmilyen korlát, nem hiszem, hogy anyagi akadálya lenne a maradásának 😊
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Ha minden igaz egyben marad az edzői stáb:  profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/jerry-jones-no-thought-of-replacing-jason-garrett/
empty taxi
Várható volt. Bár nehezen adaptáltak az edzők a miriádnyi sérüléshez, de sok játékos volt csalódás idén, akik tavaly sokkal jobb formát hoztak.

Bryant, Beasley, Williams kezdetnek és ezt csak félig-meddig lehet QB gondra ráhúzni. Wilcox, Church nagy betli évet tud maga mögött és ezzel hiányt kreáltak (Weddle?). Leary, Free és a fal általános teljesítménye is elég gyenge volt. A könyökömön jön ki a "liga legjobb fala" maszlag, ez van ha felkap valamit a national media, de az igazság az, hogy távol álltak idén a srácok a legjobbtól. Fredbeard és Collins jó volt, a többi alulteljesített.
gyeek
Nyilván visszaesett az OL tavalyhoz képest (Fredericket leszámítva, aki All-Pro szezont hozott), de azért ez még mindig bitang banda:
 twitter.com/PFF/status/684032248161632256
empty taxi
Ja, csak ezzel a szépséghibával:

twitter.com/thugfruit/status/684034150345523200
gyeek
Legtöbb false start megtisztelő címe is az övék volt. Emellett a 2 kulcscsontot ne írjuk csak az Ő számlájukra.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Ha minden igaz egyben marad az edzői stáb:  profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/jerry-jones-no-thought-of-replacing-jason-garrett/
empty taxi
Várható volt. Bár nehezen adaptáltak az edzők a miriádnyi sérüléshez, de sok játékos volt csalódás idén, akik tavaly sokkal jobb formát hoztak.

Bryant, Beasley, Williams kezdetnek és ezt csak félig-meddig lehet QB gondra ráhúzni. Wilcox, Church nagy betli évet tud maga mögött és ezzel hiányt kreáltak (Weddle?). Leary, Free és a fal általános teljesítménye is elég gyenge volt. A könyökömön jön ki a "liga legjobb fala" maszlag, ez van ha felkap valamit a national media, de az igazság az, hogy távol álltak idén a srácok a legjobbtól. Fredbeard és Collins jó volt, a többi alulteljesített.
gyeek
Nyilván visszaesett az OL tavalyhoz képest (Fredericket leszámítva, aki All-Pro szezont hozott), de azért ez még mindig bitang banda:
 twitter.com/PFF/status/684032248161632256
empty taxi
Ja, csak ezzel a szépséghibával:

twitter.com/thugfruit/status/684034150345523200

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass