NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
21
7
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát, ez a Goff gyerek ma valami bowl-on nyomott 6 TD-t, 467 yardot, és - biztos rosszul látom - de 227-es rat-et.Nem láttam, az ellen fél is biztos olyan volt, de azért mégis, na.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Weeden is és Cassel is a rendszer miatt volt sz*r és ez egyre inkább Linehan-t dicséri...Értem én, hogy passzolnia kell a rendszerhez az adott játékosnak, de az számomra teljes meglepetés, hogy Weeden hosszú ideig tanulhatta a rendszert és 10 értelmes passzt nem tudott bemutatni. Ha volt Bryant ha nem. Aztán átmegy Houstonba, ahol olyan QB cserélgetés volt amit Houdini is megirigyel és a rájátszás kapujába kerül. Meddig is tanulhatta a rendszert és az elkapó útvonalakat? Amit Cassel nálunk még mindig tanul?!
rva
Nem értem. Hörinek is feldobtam a kérdést live, sms-ben, 2x is elküldtem, de biztos úgy ítélték meg, hogy kár foglalkozni a témával (
több mint 10 éve
Persze, nem erre gondoltam. De te - mivel figyeled az egyetemit is - előnyben vagy, én csak néha-néha nézek bele, és hagyatkozom. Én azt látom, hogy mivel nagyon gyengék (az NFL-hez képest) a védelmek az egyetemi szinten, ezért igen nehéz lehet megítélni egy irányítót, pl. csak a statjai alapján.Statjai alapján az NFL-ben is elég nehéz megítélni egy játékost 😊 Ennek ellenére sokan csinálják 😛
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Weeden is és Cassel is a rendszer miatt volt sz*r és ez egyre inkább Linehan-t dicséri...mondjuk engem érdekelne, hogy Weeden mit tudott volna alkotni egy Dezzel, mert ugye ő nemigen volt neki.
Moore-t megtartják, még egy draftolt irányító a 4-ik körben azért, hogy Moore-nak legyen TC alatt kivel versenyeznie, és akkor jöhet a WR akinek nagyobb upside-ja van, mint Williams (és konzisztensebben szakad el a cornerektől, nem droppol, és nem 100% body catcher) első körben
futás ellen szerintem nem DT kell hanem egy jobb linebacker, aki stabilan minusz yardon állítja meg a futást, hogy elmenjen a kedvük tőle. egy adamantium csontos Lee2
rva
ha mást nem, feldobhatta volna neki (neki legalább a karereje megvolt hozzá), de hát ugye még a Dez-pótlék Butler is szanaszét sérült, múlt héten játszotta az első értelmes (teljes) meccsét.
több mint 10 éve
Miből gondolod, hogy az 1. körben fr alapanyag QB-t tudsz hozni? Weeden is első körös volt.. Ha Romo egészséges akkor nyitva van a champ.window. Nem leépíteni kell hanem strukturálni a fizuját és megerősíteni a keretet. Az O falatok Továbbra is elit, ott inkább már motivációs és coaching problémák voltak idén. Én a helyetekben a drafton erősíteném a védelmet és hoznék az első két kör valamelyikében egy leendő feature backet .QB-t csak bpa alapon hoznék. Erős ez a csapat de annyira még nem, hogy a fr.QB kiesését elbírja. Vele viszont akár SB contender.Azt nem tudom csak azt hogy az első körben nagyobb rá az esély mint a hatodikban. 😊
Sorry az "okoskodásért"😊
gordon
Tony cap hit-je 2016-ben 20 millio és az az utáni években 25,24,24. Ezen sok mindent nem lehet strukturálni. És azt az elit O falat is meg kell fizetni lassanként.
Ettől persze az is egy valós és jó alternatíva amit Te írsz.
több mint 10 éve
Mindig volt, van és lesz, hogy a QB needes csapatok "bereachelnek" valakit 2016ban is lesz ezért írtam itt, hogy akkor hoznék qb-t ha bpa de ez már itt off.Miből gondolod, hogy az 1. körben fr alapanyag QB-t tudsz hozni? Weeden is első körös volt.. Ha Romo egészséges akkor nyitva van a champ.window. Nem leépíteni kell hanem strukturálni a fizuját és megerősíteni a keretet. Az O falatok Továbbra is elit, ott inkább már motivációs és coaching problémák voltak idén. Én a helyetekben a drafton erősíteném a védelmet és hoznék az első két kör valamelyikében egy leendő feature backet .QB-t csak bpa alapon hoznék. Erős ez a csapat de annyira még nem, hogy a fr.QB kiesését elbírja. Vele viszont akár SB contender.Weeden úgy volt első körös, mint Timmy vagy Tany, épeszű ember 3. kör előtt rá sem nézett volna.
Sorry az "okoskodásért"😊
gordon
Amadeus91
Charlie, szerintem a scout szakma semmit sem fejlődött, elég csak megnézni a hátsó körös vagy udfa futókat, wr-eket...
Én szeretem Romo játékát és szurkolok neki, hogy nyomjon le még legalább két jó évet nálatok de nagyon kíváncsi vagyok, hogy az FO , hogy próbálja majd megoldani a backup QB kérdését.
több mint 10 éve
Miből gondolod, hogy az 1. körben fr alapanyag QB-t tudsz hozni? Weeden is első körös volt.. Ha Romo egészséges akkor nyitva van a champ.window. Nem leépíteni kell hanem strukturálni a fizuját és megerősíteni a keretet. Az O falatok Továbbra is elit, ott inkább már motivációs és coaching problémák voltak idén. Én a helyetekben a drafton erősíteném a védelmet és hoznék az első két kör valamelyikében egy leendő feature backet .QB-t csak bpa alapon hoznék. Erős ez a csapat de annyira még nem, hogy a fr.QB kiesését elbírja. Vele viszont akár SB contender.Weeden úgy volt első körös, mint Timmy vagy Tany, épeszű ember 3. kör előtt rá sem nézett volna.
Sorry az "okoskodásért"😊
gordon
több mint 10 éve
És akkor még egy szentségtörés !Akkor ketten törjük a szentséget, mintha magam írtam volna! Én is szertetem Tony játékát, csak amikor letámogatják, azt nem.
És előre kell bocsássam én imádom Tony játékát mert miatta lettem Dallas szurkoló vagy tíz éve, imádom a "meneküléseit" amikben mindig benn van egy nagy play lehetősége. Vele született ösztöne van a D játékosok kikerüléséhez, és emiatt szerintem az egyik legizgalmasabb QB az NFL-ben. Meg rengeteget tett a csapatért, gyakran sérülten is játszott, szerintem ezért megérdemelne már egy SB-t.
Ami miatt szentségtörés, hogy egyre inkább úgy érzem már csak ballaszt a csapatnak. Rengeteg helyet foglal el a fizetési sapkában, emiatt szinte egyáltalán nem tudunk mozogni a szabad ügynök piacon. Illetve minden évben tologatjuk a QB draft-tot, mert nekünk itt van Tony. És valóban itt van ha egészséges, de ahogy öregszik egyre kevésbé egészséges.
Ezért gondolom hogy elsőre feltétlen QB-t kell húzni.
Most viszonylag elöl tudnánk egy új franchise QB-t hozni akit fel lehetne építeni vagy bedobni a mély vízbe ha valami szerencsétlenség történik , Tony-t meg egy-két év alatt le tudnánk építeni - ha ugyan le nem épül magától, lásd PM -. Sajnos ezzel is számolni kell szerintem.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Miből gondolod, hogy az 1. körben fr alapanyag QB-t tudsz hozni? Weeden is első körös volt.. Ha Romo egészséges akkor nyitva van a champ.window. Nem leépíteni kell hanem strukturálni a fizuját és megerősíteni a keretet. Az O falatok Továbbra is elit, ott inkább már motivációs és coaching problémák voltak idén. Én a helyetekben a drafton erősíteném a védelmet és hoznék az első két kör valamelyikében egy leendő feature backet .QB-t csak bpa alapon hoznék. Erős ez a csapat de annyira még nem, hogy a fr.QB kiesését elbírja. Vele viszont akár SB contender.Én azért hoznék az első körben qb-t, mert őt jó eséllyel be lehet lökni a mély vízbe. Ahogy figyelem a tendenciákat, a hátsóbb körös játékosokkal valami alkati-taktikai hiba van, vagy alacsonyak (Arkansas-i érzelmi favorit), vagy gyenge a karjuk, vagy sérülékenyek vagy nem látnak a pályán. Értem én, hogy te Brady-ből indulsz ki, a legendás hátsó köréből. mi persze mondhatnánk, hogy Tony is UDFA volt. Asszem a scout szakma fejlődött annyit, hogy ezek a legendás bejutások azért ritkák, meg ráadásul ott van a csapat edzői gárdája, mit kezd a draftolttal, hogy kezeli (lásd footballjános esete).
Sorry az "okoskodásért"😊
gordon
Tony meg minden évben átstrukturálja a szerződését, ezen nem múlik. Idénre ahogy emlékszem kifut szerencsére a sok ballaszt (Austin, Retliff, stb.), azt hiszem, a cap helyzetünk nem lesz rossz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Miből gondolod, hogy az 1. körben fr alapanyag QB-t tudsz hozni? Weeden is első körös volt.. Ha Romo egészséges akkor nyitva van a champ.window. Nem leépíteni kell hanem strukturálni a fizuját és megerősíteni a keretet. Az O falatok Továbbra is elit, ott inkább már motivációs és coaching problémák voltak idén. Én a helyetekben a drafton erősíteném a védelmet és hoznék az első két kör valamelyikében egy leendő feature backet .QB-t csak bpa alapon hoznék. Erős ez a csapat de annyira még nem, hogy a fr.QB kiesését elbírja. Vele viszont akár SB contender.Sorry az "okoskodásért"😊
több mint 10 éve
És akkor még egy szentségtörés ! És előre kell bocsássam én imádom Tony játékát mert miatta lettem Dallas szurkoló vagy tíz éve, imádom a "meneküléseit" amikben mindig benn van egy nagy play lehetősége. Vele született ösztöne van a D játékosok kikerüléséhez, és emiatt szerintem az egyik legizgalmasabb QB az NFL-ben. Meg rengeteget tett a csapatért, gyakran sérülten is játszott, szerintem ezért megérdemelne már egy SB-t.
Ami miatt szentségtörés, hogy egyre inkább úgy érzem már csak ballaszt a csapatnak. Rengeteg helyet foglal el a fizetési sapkában, emiatt szinte egyáltalán nem tudunk mozogni a szabad ügynök piacon. Illetve minden évben tologatjuk a QB draft-tot, mert nekünk itt van Tony. És valóban itt van ha egészséges, de ahogy öregszik egyre kevésbé egészséges.
Ezért gondolom hogy elsőre feltétlen QB-t kell húzni.
Most viszonylag elöl tudnánk egy új franchise QB-t hozni akit fel lehetne építeni vagy bedobni a mély vízbe ha valami szerencsétlenség történik , Tony-t meg egy-két év alatt le tudnánk építeni - ha ugyan le nem épül magától, lásd PM -. Sajnos ezzel is számolni kell szerintem.
több mint 10 éve
Weeden is és Cassel is a rendszer miatt volt sz*r és ez egyre inkább Linehan-t dicséri...Továbbra is azt gondolom, hogy nem értek nagyon a focihoz, és hát itthonról a karosszékből nem is annyira könnyű megítélni egy játékos képességeit. Azt viszont gondolom, hogy akik ott vannak a csapat körül edzők, scoutok csak konyítanak valamicskét hozzá, ezért azt elfogadni, hogy két rendszerbe nem illő veteránt hoztak nem nagyon tudom. Meg volt minden lehetőségük hogy megítéljék ezeknek a játékosoknak az adottságait, meg tudtak róluk nézni milliónyi kazettát, látták élőben játszani őket, stb. Hogy a francba tudtak akkor két rendszerbe nem illő QB-t hozni - akik közül Weeden-t már itt dédelgetjük két éve, Casselt még csak el tudnám valamennyire fogadni mert az már némiképp kényszerhelyzet volt - ? Számomra ez elfogadhatatlan.
Moore-t megtartják, még egy draftolt irányító a 4-ik körben azért, hogy Moore-nak legyen TC alatt kivel versenyeznie, és akkor jöhet a WR akinek nagyobb upside-ja van, mint Williams (és konzisztensebben szakad el a cornerektől, nem droppol, és nem 100% body catcher) első körben
futás ellen szerintem nem DT kell hanem egy jobb linebacker, aki stabilan minusz yardon állítja meg a futást, hogy elmenjen a kedvük tőle. egy adamantium csontos Lee2
rva
DT szerintem igenis kell. 4-3 védelemnél alap hogy legyen egy domináns falad, egyébként se nyomást nem tudsz gyakorolni - pláne Marinelli rendszerében ahol csak sátoros ünnepnap van egy-egy blitz -, se a futást nem tudod fogni.
több mint 10 éve
Weeden is és Cassel is a rendszer miatt volt sz*r és ez egyre inkább Linehan-t dicséri...Szia!
rva
Ez mindaddig, míg Tony fent van, tökéletes stratégia. Akkor viszont megint támadó falember kéne, mert ha megsérül, vége a szezonnak. Persze lehet 4. körben is jó irányítót találni, kétségtelen.
Én a WR-ek visszaesését nem nagyon értem, egyébként egy jó futó kiegyensúlyozná őket, a védők jobban fellépnének, ergó több helyük maradna az elszakadásra. Mondom ezt úgy, hogy a hülye tv-közvetítések miatt nem látjuk, mi megy a los-on kívül.
A Negodzsa meg lehet a 'szegény ember Lee'-je. De jöhet persze lb, az mindig elfér. Én RoMac-et nem értem, mármint hogy mi van vele.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Weeden is és Cassel is a rendszer miatt volt sz*r és ez egyre inkább Linehan-t dicséri...Moore-t megtartják, még egy draftolt irányító a 4-ik körben azért, hogy Moore-nak legyen TC alatt kivel versenyeznie, és akkor jöhet a WR akinek nagyobb upside-ja van, mint Williams (és konzisztensebben szakad el a cornerektől, nem droppol, és nem 100% body catcher) első körben
több mint 10 éve
Nehéz kérdés. Meg lehet próbálni egy veterán használható és egy középső körös draftolt project QB-val. A komoly kérdés és probléma amihez nekem nincs elég tudásom, hogy a papíron megfelelőnek látszó idei backup QB-k miért voltak ennyire szarok nálunk. Azért Weeden is hozott kettőből két nyert meccset Houstonban, nálunk meg teljesen fogalmatlan volt, a győzelem legkisebb esélye nélkül. Azért én önző módon a QB húzásra szavaznék, mert semmi kedvem még egy ilyen évet végig nézni ha ne adj isten bármi történne Romoval megint.
És azt se hagyjuk figyelmen kívül hogy a Philly nem sokkal mögöttünk fog húzni és ha rájuk hagyunk egy ütőképes QB-t akkor lehet évekig el fogják vinni a csoportot, mert szerintem ők most többé-kevésé egy QB-ra vannak egy stabil PO csapattól.
több mint 10 éve
Ismétlés is van a világon 😊 (noonkick.com)Akkor Cook szokhatja a légkört 😊 !Vannak azért egyetemen is domináns védelmek, Cook például pont az utóbbi évek egyik legbrutálisabb d#-ével találkozik csütörtökön (Michigan State vs Alabama lesz ugye a Cotton Bowlon JerryWorldben). De az tény, hogy a szezonra vonatkozó statok semmit jelentenek a nagy szintkülönbségek miatt, az NFL-ben a top32 játszhat egymással, az NCAA-ben meg csak az első osztályban van 128 csapat és néha összefutnak második vonalas gárdákkal is.Persze, nem erre gondoltam. De te - mivel figyeled az egyetemit is - előnyben vagy, én csak néha-néha nézek bele, és hagyatkozom. Én azt látom, hogy mivel nagyon gyengék (az NFL-hez képest) a védelmek az egyetemi szinten, ezért igen nehéz lehet megítélni egy irányítót, pl. csak a statjai alapján. Én bízom a scoutok-ban, főleg a mi csapatunknál elég mostanában jól muzsikálnak, a skót-fekete elég jól érzi, ki válhat be. RemélemAz a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.Mármint nagy a szakadék az nfl krémje és az nfl középmezőnye és alja között.
Charlie Firpo
Amúgy Goff kedd 20 órától, Lynch szerda 18-től játszik bowlt, ha valaki qb-t akar scoutolni.
baggio
Charlie Firpo
baggio
Kösz az ajánlót, de a szilveszter az buli!
Charlie Firpo
Amúgy tavaly is a Cotton Bowlon játszott Cook az MSU-val, ha esetleg nem tudnád az eredményt, erősen ajánlom, hogy nézd vissza azt a meccset mielőbb (bár annak ismeretében is érdemes lehet)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor Cook szokhatja a légkört 😊 !Vannak azért egyetemen is domináns védelmek, Cook például pont az utóbbi évek egyik legbrutálisabb d#-ével találkozik csütörtökön (Michigan State vs Alabama lesz ugye a Cotton Bowlon JerryWorldben). De az tény, hogy a szezonra vonatkozó statok semmit jelentenek a nagy szintkülönbségek miatt, az NFL-ben a top32 játszhat egymással, az NCAA-ben meg csak az első osztályban van 128 csapat és néha összefutnak második vonalas gárdákkal is.Persze, nem erre gondoltam. De te - mivel figyeled az egyetemit is - előnyben vagy, én csak néha-néha nézek bele, és hagyatkozom. Én azt látom, hogy mivel nagyon gyengék (az NFL-hez képest) a védelmek az egyetemi szinten, ezért igen nehéz lehet megítélni egy irányítót, pl. csak a statjai alapján. Én bízom a scoutok-ban, főleg a mi csapatunknál elég mostanában jól muzsikálnak, a skót-fekete elég jól érzi, ki válhat be. RemélemAz a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.Mármint nagy a szakadék az nfl krémje és az nfl középmezőnye és alja között.
Charlie Firpo
Amúgy Goff kedd 20 órától, Lynch szerda 18-től játszik bowlt, ha valaki qb-t akar scoutolni.
baggio
Charlie Firpo
baggio
Kösz az ajánlót, de a szilveszter az buli!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Vannak azért egyetemen is domináns védelmek, Cook például pont az utóbbi évek egyik legbrutálisabb d#-ével találkozik csütörtökön (Michigan State vs Alabama lesz ugye a Cotton Bowlon JerryWorldben). De az tény, hogy a szezonra vonatkozó statok semmit jelentenek a nagy szintkülönbségek miatt, az NFL-ben a top32 játszhat egymással, az NCAA-ben meg csak az első osztályban van 128 csapat és néha összefutnak második vonalas gárdákkal is.Persze, nem erre gondoltam. De te - mivel figyeled az egyetemit is - előnyben vagy, én csak néha-néha nézek bele, és hagyatkozom. Én azt látom, hogy mivel nagyon gyengék (az NFL-hez képest) a védelmek az egyetemi szinten, ezért igen nehéz lehet megítélni egy irányítót, pl. csak a statjai alapján. Én bízom a scoutok-ban, főleg a mi csapatunknál elég mostanában jól muzsikálnak, a skót-fekete elég jól érzi, ki válhat be. RemélemAz a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.Mármint nagy a szakadék az nfl krémje és az nfl középmezőnye és alja között.
Charlie Firpo
baggio
Charlie Firpo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Persze, nem erre gondoltam. De te - mivel figyeled az egyetemit is - előnyben vagy, én csak néha-néha nézek bele, és hagyatkozom. Én azt látom, hogy mivel nagyon gyengék (az NFL-hez képest) a védelmek az egyetemi szinten, ezért igen nehéz lehet megítélni egy irányítót, pl. csak a statjai alapján. Én bízom a scoutok-ban, főleg a mi csapatunknál elég mostanában jól muzsikálnak, a skót-fekete elég jól érzi, ki válhat be. RemélemAz a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.Mármint nagy a szakadék az nfl krémje és az nfl középmezőnye és alja között.
Charlie Firpo
baggio
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.Mármint nagy a szakadék az nfl krémje és az nfl középmezőnye és alja között.
Charlie Firpo

---
több mint 10 éve
Legyen úgy!Én ennél egyszerűbb vagyok, jelenleg Tony-ban látom a legnagyobb rizikót, ezért csőlátásom van. Bár ne lenne!Teljesen jogos az aggályod, de én bízom abban, hogy az idei katasztrófából okulva találnak valami megoldást a backup QB kérdésre 😊
Charlie Firpo
gorbel
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Én ennél egyszerűbb vagyok, jelenleg Tony-ban látom a legnagyobb rizikót, ezért csőlátásom van. Bár ne lenne!Teljesen jogos az aggályod, de én bízom abban, hogy az idei katasztrófából okulva találnak valami megoldást a backup QB kérdésre 😊
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Én ennél egyszerűbb vagyok, jelenleg Tony-ban látom a legnagyobb rizikót, ezért csőlátásom van. Bár ne lenne!Én inkább úgy fogalmaznék, pontosítanék: ha nincs Tony mögött jó csere qb, akkor meglépik-e. A draftig vagy a TC-ig elviekben hozhatunk jó cserét.Persze, rizikó mindig van, poszttól függetlenül ugyanúgy húzhatunk bust WR-t vagy CB-t és QB-t is. Viszont én úgy érzem, hogy ha már projektet választunk úgy is, nem kell feltétlenül ezt a ritka magas első kört ellőni rá. Nem vagyok tisztában annyira az idei QB class jobb játékosaival, de ha jól tévedek, egyiket sem mondják Luck-féle safe picknek. Mert ha benn lenne egy olyan, akkor én is azt mondanám, hogy ide vele. Viszont így inkább egy olyat választanék, akiről azt gondolom, hogy az első évében már segíthet visszakerülni a PO-ba.
Én most úgy érzem, 3 qb-val fogunk nekimenni a szezonnak, egy jó tapasztalt cserével és egy Cook-kal vagy a fent nevezettek egyikével. Minimálisra kéne csökkenteni a kockázatot, és ez még mindig jobb, mint akármi más, beleértve a jó CB-t, aki (mint Mo) jó eséllyel meg is sérülhet az NFL edzések fokozott terhelése alatt. Most még van egy évünk (remélem), amíg edződhet-tanulhat egy jó fiatal Tony mögött. És elvileg ez hosszú távú befektetés, a védőkben én ezt nem érzem. De ez az én hülyeségem. Az a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.
Charlie Firpo
gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Én inkább úgy fogalmaznék, pontosítanék: ha nincs Tony mögött jó csere qb, akkor meglépik-e. A draftig vagy a TC-ig elviekben hozhatunk jó cserét.Persze, rizikó mindig van, poszttól függetlenül ugyanúgy húzhatunk bust WR-t vagy CB-t és QB-t is. Viszont én úgy érzem, hogy ha már projektet választunk úgy is, nem kell feltétlenül ezt a ritka magas első kört ellőni rá. Nem vagyok tisztában annyira az idei QB class jobb játékosaival, de ha jól tévedek, egyiket sem mondják Luck-féle safe picknek. Mert ha benn lenne egy olyan, akkor én is azt mondanám, hogy ide vele. Viszont így inkább egy olyat választanék, akiről azt gondolom, hogy az első évében már segíthet visszakerülni a PO-ba.
Én most úgy érzem, 3 qb-val fogunk nekimenni a szezonnak, egy jó tapasztalt cserével és egy Cook-kal vagy a fent nevezettek egyikével. Minimálisra kéne csökkenteni a kockázatot, és ez még mindig jobb, mint akármi más, beleértve a jó CB-t, aki (mint Mo) jó eséllyel meg is sérülhet az NFL edzések fokozott terhelése alatt. Most még van egy évünk (remélem), amíg edződhet-tanulhat egy jó fiatal Tony mögött. És elvileg ez hosszú távú befektetés, a védőkben én ezt nem érzem. De ez az én hülyeségem. Az a baj, hogy túl nagy a szakadék az NFL és az egyetemi között, nehéz meglátni, ki válik be.
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Én inkább úgy fogalmaznék, pontosítanék: ha nincs Tony mögött jó csere qb, akkor meglépik-e. A draftig vagy a TC-ig elviekben hozhatunk jó cserét.Ha bent lesz (márpedig bent lesz) egy jó qb, azt elengednétek???Ez jó kérdés. Nyilván kell Romo utódja, és szerencsés lenne, ha egy Goff/Lynch kaliberű emberke még tanulhatna is 1-2 évet Tony mögött. De ha mondjuk a scoutok draft bordján van CB, S, DT vagy bármi más, akit jóval a 2 QB fölé rangsorolnak, akkor szerintem őt kell behúzni. Ugyanis az idei szezon ellenére még mindig nyitva van a championship window (legalábbis én szeretném azt hinni), ezért inkább kellene egy olyan játékos, aki egyből impakt és hiányposztra jön, mintsem egy projekt QB. Az egyik legfontosabb az lesz az idei holtszezonban, hogy az FO ne reagálja túl ezt az idei évet, nem kell még rebuilding módba kapcsolni.
CB, DT is lesz még lejjebb is, de jó qb, hát.
Charlie Firpo
gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.