Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 10 éve
"Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus" azért még mindig a legjobb és legértelmesebb játékosunk !
több mint 10 éve
Ha nem tudunk húzni értelmes QB az első körben akkor kell hozni a free agencyről értelmes backupokat. A Colts ma éppen a csere cseréjének a cseréjével nyert meccset. Kellen Moore viszont nem opció az látszott ma. 😕
több mint 10 éve
és ti QB-t szeretnétek 1. körben?Én igen, rva nem. 😊 Igazából második körben is lehet jó kezdőt találni, az egész a scoutok képességein és Stephen Jones golyóin múlik.
GiantsMLBhunter
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
@gyeek: inkább 1/4 lesz az az 1/3 szerintemA két pozíció között kb egy 2. körös pick a különbség. Amúgy a 49ers épp vezet, a Chargers pedig labdát szerzett, lehet bármi. 1/3mal könnyebb lenne, ennyit akartam csak írni, de a potenciális franchise QB megér szerintem egy ilyen manővert.
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
és ti QB-t szeretnétek 1. körben?
több mint 10 éve
Ez a szezon hatalmas okádék volt,időbe fog telni, mir ekiheverem. Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.szerinted ilyen hamar feladják a Johnny Football projektet?
gorbel
azt értem, hogy nem lett megváltó, de az off-field problémáit levéve azért annyira nem kutyaütő (erős átlagos)
@gyeek: inkább 1/4 lesz az az 1/3 szerintem
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.Ha a Cowboys 1/3 lesz, akkor át lehet egy kevésbé brutális csere során ugrani a Brownst az 1/1ért.
gorbel
több mint 10 éve
Ez a szezon hatalmas okádék volt,időbe fog telni, mir ekiheverem. Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.
több mint 10 éve
Engem az is érdekelne, ki repül a stábból, a csapatból.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na akkor mostantól draft! Mi lesz ez, 1/4 vagy 1/3?
több mint 10 éve
na, akkor ennek a szezonnak is vége. sajnos túl hosszúra sikeredett...
több mint 10 éve
na jelenleg 4-11 SF, 4-12 DAL, 3-12 CLE, 3-12 TEN, 4-11 SD.ebből mi cumi, Cleveland cumi, Tenessee 50-50 de ők nem húznak QB-t, San Diego Denverbe játszik tuti cumi, 49ers STL ellen sztem cummantó.
Akkor lesz elvileg két 3-13, a Cleveland és a Tennessee és lesz három 4-12, Mi, SD, SF.
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...XD XD XD XD XD hááháháháháááááá de megéreztem XD
speeedy1
több mint 10 éve
de ha nyerünk... 😀4-6 hely tűnik reálisnak most.azt olvastam, ha kikapunk - márpedig most már biztos - akkor első négybe húzunk tutira
rva
speeedy1
több mint 10 éve
4-6 hely tűnik reálisnak most.azt olvastam, ha kikapunk - márpedig most már biztos - akkor első négybe húzunk tutira
rva
több mint 10 éve
nyerni már nem fogunk, úgy látom.valaki összefoglalta, hogy akár még másodikként is húzhatnánk, de 4-6 hely tűnik reálisnak most.
én néztem az Alabama - Michigan State elődöntőt, és úgy tűnt a negyedik körre várt Coker élete meccsét játszotta egy combos Spartans védelem ellen... ha Lynch sokat bukott, akkor Coker sokat javult az elemzők szemében.
meghívták Mobile-ba is (Senior Bowl) ha ott is ilyen remekül kezeli a nyomást lesz abból második kör is
több mint 10 éve
Sean Lee Inactive! Érdekes profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/03/sean-lee-inactive-costing-him-2-million/jaj, ne!!! akkor ezzel végleg elszálltak a PO reményeink 😕
Béczkó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Sean Lee Inactive! Érdekes profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/03/sean-lee-inactive-costing-him-2-million/
több mint 10 éve
Bob Sturm is csatlakozott az 1-2 körös QB húzásához. sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/01/02/bob-sturm-cowboys-draft-quarterback-now-make-sure-play-rookie-year
több mint 10 éve
Nem láttam azt a meccset csak olvastam, hogy kicsit leépített a nimbuszából... Nem nézek nagyon egyetemi focit, csak a játékos elemzéseket olvasom. Viszont a Goff gyerek annyira érdekelt, hogy megnéztem az Air Force elleni meccset és hát... asszem beleszerettem 😊 😊 Ok tudom, hogy szar csapat ellen meg minden de bakker odarakta ahová kellett! Remélem behúzzuk ha tudjuk!Na ha nyerünk ma, akkor az első körös QB húzást el is felejthetjük! Goffon és Lynchen kívül úgy hallottam senki nem éri meg a top 8-at. Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...Nem tudom mennyire láttad a bowl meccset, de nalam Paxton első kört sem ér.
speeedy1
beltazor
Szerkesztette: speeedy1
több mint 10 éve
Na ha nyerünk ma, akkor az első körös QB húzást el is felejthetjük! Goffon és Lynchen kívül úgy hallottam senki nem éri meg a top 8-at. Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...Nem tudom mennyire láttad a bowl meccset, de nalam Paxton első kört sem ér.
speeedy1

több mint 10 éve
Na ha nyerünk ma, akkor az első körös QB húzást el is felejthetjük! Goffon és Lynchen kívül úgy hallottam senki nem éri meg a top 8-at. Van egy olyan érzésem, hogy a cseréink gálázni fognak a WAS cseréivel szemben...
több mint 10 éve
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Stephen Jones is olvassa a fórumot, szóval üdv Pista! Azt mondta a minap, hogy QB-t is figyelembe fognak venni a top10 picknél, és azt se bánná ha akár 3 évet kell Romot néznie. Ja és sikeres Cowboys '16ot!
több mint 10 éve
Collins - high ankle sprain, kicsit komolyabb mint ahogy mondták tegnap, lehet Leary kezd majd.Teljesen mindegy. 😊 készülünk a jövő évre meg a draftra.
rva