Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
Dave Magazuról vélemény?
több mint 11 éve
Azt hittem titkon már kineveztük PM-et! 😀Marad Knapp, de ez csak most szivárgott ki, az első cikk még nem tartalmazta 😊Általános Doktor20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:QB coach? 😊StormST
www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-introduce-Gary-Kubiak/9568360b-f19f-4aba-891a-8693601b59ab
Friss hír h megvannak az O# edzői:
- OC - Rick Dennison
- WR coach - Tyke Tolbert 😊
- RB coach - Eric Studesville 😍 😊
- TE coach - Brian Pariani
- OL coach - Clancy Barone
- Strength and Conditioning coach - Luke RichessonÁltalános Doktor

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Marad Knapp, de ez csak most szivárgott ki, az első cikk még nem tartalmazta 😊20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:QB coach? 😊StormST
www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-introduce-Gary-Kubiak/9568360b-f19f-4aba-891a-8693601b59ab
- OC - Rick Dennison
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:QB coach? 😊
- OC - Rick Dennison

több mint 11 éve
Na hát ez kell nekünk! Tényleg egy olyan valaki aki nem csak egy melót lát a Denver Broncosban, hanem sárga kék vér folyik az ereiben. 😊 Azért az újságírók nagy része pl Gary-nek szólítja nem Coach-nak. 😊

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-introduce-Gary-Kubiak/9568360b-f19f-4aba-891a-8693601b59ab
- OC - Rick Dennison
- Strength and Conditioning coach - Luke Richesson
- QB coach - Greg Knapp 😊 (ez szvsz előrevetíti PM maradását is)
Azt hiszem kijelenthetjük h az O# stábjából megmentettük, akit érdemes volt 😊
Közben szegény Gase lecsúszott a Ravenses melóról is, a legnagyobb esélye annak van h Jaguár lesz...

több mint 11 éve
vagy Sparano a Jets-be a fiát, Mike Shula és Joe Lombardi meg a két leggyűlöltebb OC jelenleg, talán nem véletlenül... rengeteg ilyen vanSenki sem tökéletes. 😀A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊peterk2005persze, helyette csak a fiát vette fel a front office-ba tavaly :pbaggio
(Amúgy az ilyenre tényleg érdemes odafigyelni, Polian is azzal kezdte a bukórepülését Indy-ben, hogy odavitte a fiát. 😊 )peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vágesz, ironizáltam csak egy kicsit 😊 | Mondjuk Kubes fiát tényleg tavaly nyomta be maga mellé 😀 |Am most tudtam meg h Elway szobatársa volt - azt hittem h csak Magyarországon divat ezt komoly tisztséggel honorálni 😀Általános DoktorHát egyszerre draftolták őket, egész karrierjét Elway backupjaiként töltötte, és ugye sportolók, utaznak rengeteget, sokat laknak szállodában, stb. És hát nyilván a QB-l laknak egy szobában.
A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊peterk2005
Mindenesetre az sose baj ha a GM és a HC egy húron pendülő "buddy"-k

több mint 11 éve
Senki sem tökéletes. 😀A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊peterk2005persze, helyette csak a fiát vette fel a front office-ba tavaly :pbaggio
(Amúgy az ilyenre tényleg érdemes odafigyelni, Polian is azzal kezdte a bukórepülését Indy-ben, hogy odavitte a fiát. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊peterk2005persze, helyette csak a fiát vette fel a front office-ba tavaly :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Am most tudtam meg h Elway szobatársa volt - azt hittem h csak Magyarországon divat ezt komoly tisztséggel honorálni 😀Általános DoktorHát egyszerre draftolták őket, egész karrierjét Elway backupjaiként töltötte, és ugye sportolók, utaznak rengeteget, sokat laknak szállodában, stb. És hát nyilván a QB-l laknak egy szobában.
A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Közben elhoztuk a DB edzőtöket: Eagles make some staff changes. Corey Undlin becomes new DBs coach and justin peele goes from asst TE coach to TE coach.
több mint 11 éve
C.J. Anderson is utazhat a pro bowlra. Le’Veon Bell visszalépésével kapott esélyt (amit a teljesítményével meg is érdemelt), ezzel franchise rekord, 11 játékos kapott meghívót 😊

több mint 11 éve
Vagy erősebben hihetsz benne, hogy amit írsz, abban van igazság.Azért egy szezon X száz támadó és védő play-e alapján az OC és DC képességeiről többet lehet levonni, mint egy ST coach-éról a kb. 100-ból...StormSTA ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...StormSTEzt nagyjából minden edzőre el lehet mondani ilyen alapon az NFL-ben. A Colts elleni meccsen ki hibázott? A játékhívást látod max meg a passz-futás arányát, aztán a végeredményből következtetsz rá, hogy ez sikeres volt-e vagy sem.baggio

---
több mint 11 éve
Kubes gépe (ami persze Bowlen magángépe) landolt denverben, mondhatni stílusosan:
Az első interjú vele mint Broncos HC:
www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Kubiak-I-understand-the-expectations/8b459485-1957-41b0-acc9-f20fd49f962c
Lehet persze h beleállunk a földbe, de most nagyon jó előérzetem van vele kapcsolatban. Látszik minden porcikáján h igazi bronco 😊
| Am most tudtam meg h Elway szobatársa volt - azt hittem h csak Magyarországon divat ezt komoly tisztséggel honorálni 😀 |

több mint 11 éve
Azért egy szezon X száz támadó és védő play-e alapján az OC és DC képességeiről többet lehet levonni, mint egy ST coach-éról a kb. 100-ból...A ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...StormSTEzt nagyjából minden edzőre el lehet mondani ilyen alapon az NFL-ben. A Colts elleni meccsen ki hibázott? A játékhívást látod max meg a passz-futás arányát, aztán a végeredményből következtetsz rá, hogy ez sikeres volt-e vagy sem.baggio

több mint 11 éve
A ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...StormSTEzt nagyjából minden edzőre el lehet mondani ilyen alapon az NFL-ben. A Colts elleni meccsen ki hibázott? A játékhívást látod max meg a passz-futás arányát, aztán a végeredményből következtetsz rá, hogy ez sikeres volt-e vagy sem.

---
több mint 11 éve
A ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...Tolbert-et tartsuk is meg, jó ez a WR core, Bay-Bay kb. nála tanult mindent és biztos vagyok benne, hogy Sanders fejlődésében is benne van a keze, nem csak PM-é...
Alex Gibbs nem tudom mennyit tud még hozzátenni, de ártani biztos nem fog... 😊

több mint 11 éve
Nem tudok érdemben hozzászólni Jeff Rodgers teljesítményéhez.2012-ben ő fedezte fel Holidayt, az ő kifejeztt kérésére hoztuk el waiverről, és amíg volt önbizalma nagyon jó visszahordó volt.
Ugyanakkor szemre évről-évre hanyatló teljesítmény, bár igaz, ő messze nem olyan alapanyagokból főzhetett, mint Gase vagy JDR...
Return game. 0 yard 1 illegal blockkal vagy holdinggal -10 yardra. A szabálytalanság coaching, Burse és Caldwell mással se lennének jobbak, és ne is erre költsük a pénzt
Punt game. Vagy a hangtiem túl rövid, vagy a gunnerek túl lassúak, de erről ő nem tehet. Az ő bűne a középre rúgott puntok, ahonnan a legkönnyebb visszahordani belőle. Az is igaz, h néha ha volt rá alkalom nagyon jól bevarázsoltuk az 5 yardra.
Prater már korábban is alkoholista volt...
Hogy-hogynem többnyire elbuktuk a field position battle-t, mégha ez csak ritkán számított is. Denveri szemmel nem kár érte. Egyébként még nem is gondolkoztam azon, ki lehet az ST coach, annyira másodlagosnak érzem a játék eme elemét... Még az idei teljesítményt is elfogadom bármikor, ha abból erősebbre kovácsoljuk a védelmet vagy támadósort. Na jó, mondjuk a 3 rúgó a keretben, az már túl van egy határon... 😊, de felőlem Colquitt is maradhat, csak egy számjegy tűnjön el a fizetéséből
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
"Gary Kubiak adds Rick Dennison, Brian Pariani to Broncos' coaching staff. dpo.st/14YQh3l" @MikeKlisDennison 9 évig LB-ként, 15 évig edzőként volt az alkalmazásunkban, majd Kubiak kinevezésével ment a Texansba OC-nek, majd a Ravensbe is követte őt mint QB coach. Igen fontos bizalmi ember, aki ismét OC lesz.
Pariani TE coach volt Texansban és a Ravensnél is, logikus h ide is követi Kubest (várhatóan TE coach lesz).
A korábbi TE edzőt, Clancy Baronet a fent nevezett forrás szerint meg szeretnénk tartani OL edzőnek (04'-06' között ő volt aki a ZB sémát okította a Falcons OL+TE alakulatának).
Meg szeretnénk tartani továbbá Tyke Tolbertet, ő WR coach volt eddig (s annak is akarjuk megtartani).
Alex Gibbst is le szeretnénk igazolni, mint Offensive Consultant (zone-blocking guru, szintén denveres kötődéssel).
Greg Knapp QB edzőt is szeretnénk a stábban tudni, kérdés h meg tudjuk-e tartani
Richard Smith LB edző DC volt Kubes alatt egy ideig, ettől még nem biztos h megtartjuk
Eric Studesville maradásáról több tweetet olvastam már, de konkrétumot sehol. Ő posztja egyik legjobbja, remélem marad.
A secondary edzőinket elvitte Fox | /meg az Eagles | , Isten velük.
Az ST edzőnket szintén, ő sem tűnt pótolhatatlannak 😀
A DC posztra pedig Vance Joseph a legesélyesebb.
Ebből a cikkből ennyit lehetett megtudni 😊

több mint 11 éve
Bocsi hogy idepofátlankodok, Jeff Rodgers-ről érdeklődnék a volt ST coordinátorotokról? 😊hpeter93Kiválóan terhelhető. Rengeteg vizespalackot és törölközőt elbír egy menetre.

több mint 11 éve
S korábban? Modnjuk 2011-ben, 12-ben, 13-ban?tüsi91A rúgó teljesítményéhez sztem nem sok köze van egy ST cordinatornak, így Prater jó teljesítménye nem hiszem h az ő érdeme. Idén leváltottuk őt, a pótlása döcögősen oldódott meg (külön van ember kickoffra és FG-ra...).
A punterünk teljesítménye khhm hullámzó 😀 De ezt sztem ne is akard h boncolgassuk, mert Tebowhoz hasonló flame lesz 😀
Ami téged érdekelhet belőle az h mennyit hordtak vissza egy-egy rúgásunknál. Nem tudok pontos adatot mondani, de tavaly ez is gyászos volt, rendre buktuk a field position battlebe torkolló helyzeteket. (Tavaly előtt meg nemigen számított, mivel kb minden driveunk TD lett, így nem voltunk rászorulva a jó puntokra).
Visszahordások idén katasztrofálisak voltak, eleve agyon kéne ütni, aki Caldwellt bármilyen fontos pozícióba alkalmazni meri (remélem Fox azért ragaszkodik majd hozzá és viszi a p.csába innen 😀), később váltottunk Boldenre, úgy már voltak épeszű returnök (tavaly-tavalyelőtt pedig rizikósak - Hollidayben benne volt a nagy play, de legalább annyira a fumble). Ami itt fontos lehet, az a szabálytalanságok száma, ez tavaly egész magas volt, idén kevesebb.
A trükkös játékok, ami érdekes lehet még. Egy, azaz egyetlen egy. Ez valszeg Fox miatt is van, de ügye nálatok is fennáll ez a körülmény 😊
Valamint ha jól emlékszem, akkor blokkolni se blokkoltunk semmit 😕)
Összességében nem tudom h ki okolható egy gyenge ST teljesítményért (mi az arány a játékosok/edző
felelőssége között), de idén tragédia volt, amit ezen egység nyújtott...
Ennyit tudok mondani szubjektíven, ha adatokat is akarsz, akkor Blacket kérdezd 😊

több mint 11 éve
Azért arról az edző csak nem tehet, hogyBocsi hogy idepofátlankodok, Jeff Rodgers-ről érdeklődnék a volt ST coordinátorotokról? 😊hpeter93az ST teljesítménye kritikán aluli volt tavaly szerintemNegritis
- a punter nem tud 40 yardnál hosszabbat rúgni, és ha véletlen igen, akkor is rossz helyre pattan a labda
- a kezdő rúgó egy alkesz volt, a helyére hozott meg csak erőset tud rúgni, pontosat nem.
- a visszahordók pedig.... hát mondjuk azt, hogy biztonsági black-jack játékosok voltak, és mindig igyekeztek 20 alatt maradni
Aztán, hogy ez az ő hibája volt-e, nem tudom, de világmegváltást kár várni tőle
több mint 11 éve
S korábban? Modnjuk 2011-ben, 12-ben, 13-ban?
több mint 11 éve
Bocsi hogy idepofátlankodok, Jeff Rodgers-ről érdeklődnék a volt ST coordinátorotokról? 😊hpeter93az ST teljesítménye kritikán aluli volt tavaly szerintem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!