Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Dave Magazuról vélemény?
több mint 11 éve
StormST Denver Broncos 12 731 — SB 50 Champion @ Grund
20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-introduce-Gary-Kubiak/9568360b-f19f-4aba-891a-8693601b59ab

Friss hír h megvannak az O# edzői:
- OC - Rick Dennison
- WR coach - Tyke Tolbert 😊
- RB coach - Eric Studesville 😍 😊
- TE coach - Brian Pariani
- OL coach - Clancy Barone
- Strength and Conditioning coach - Luke RichessonÁltalános Doktor
QB coach? 😊StormST
Marad Knapp, de ez csak most szivárgott ki, az első cikk még nem tartalmazta 😊Általános Doktor
Azt hittem titkon már kineveztük PM-et! 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 160 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-introduce-Gary-Kubiak/9568360b-f19f-4aba-891a-8693601b59ab

- OC - Rick Dennison
QB coach? 😊StormST
Marad Knapp, de ez csak most szivárgott ki, az első cikk még nem tartalmazta 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve

- OC - Rick Dennison
QB coach? 😊

több mint 11 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Na hát ez kell nekünk! Tényleg egy olyan valaki aki nem csak egy melót lát a Denver Broncosban, hanem sárga kék vér folyik az ereiben. 😊 Azért az újságírók nagy része pl Gary-nek szólítja nem Coach-nak. 😊

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve

- OC - Rick Dennison
- Strength and Conditioning coach - Luke Richesson
- QB coach - Greg Knapp 😊 (ez szvsz előrevetíti PM maradását is)

Azt hiszem kijelenthetjük h az O# stábjából megmentettük, akit érdemes volt 😊

Közben szegény Gase lecsúszott a Ravenses melóról is, a legnagyobb esélye annak van h Jaguár lesz...

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊peterk2005
persze, helyette csak a fiát vette fel a front office-ba tavaly :pbaggio
Senki sem tökéletes. 😀

(Amúgy az ilyenre tényleg érdemes odafigyelni, Polian is azzal kezdte a bukórepülését Indy-ben, hogy odavitte a fiát. 😊 )peterk2005
vagy Sparano a Jets-be a fiát, Mike Shula és Joe Lombardi meg a két leggyűlöltebb OC jelenleg, talán nem véletlenül... rengeteg ilyen van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Am most tudtam meg h Elway szobatársa volt - azt hittem h csak Magyarországon divat ezt komoly tisztséggel honorálni 😀Általános Doktor
Hát egyszerre draftolták őket, egész karrierjét Elway backupjaiként töltötte, és ugye sportolók, utaznak rengeteget, sokat laknak szállodában, stb. És hát nyilván a QB-l laknak egy szobában.

A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊peterk2005
Vágesz, ironizáltam csak egy kicsit 😊 | Mondjuk Kubes fiát tényleg tavaly nyomta be maga mellé 😀 |

Mindenesetre az sose baj ha a GM és a HC egy húron pendülő "buddy"-k

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
persze, helyette csak a fiát vette fel a front office-ba tavaly :pbaggio
Senki sem tökéletes. 😀

(Amúgy az ilyenre tényleg érdemes odafigyelni, Polian is azzal kezdte a bukórepülését Indy-ben, hogy odavitte a fiát. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
persze, helyette csak a fiát vette fel a front office-ba tavaly :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Am most tudtam meg h Elway szobatársa volt - azt hittem h csak Magyarországon divat ezt komoly tisztséggel honorálni 😀Általános Doktor
Hát egyszerre draftolták őket, egész karrierjét Elway backupjaiként töltötte, és ugye sportolók, utaznak rengeteget, sokat laknak szállodában, stb. És hát nyilván a QB-l laknak egy szobában.

A haver honorálásánál meg azért Kubiak már megcsinálta magának a karrierjét, és Elway utána adta oda neki a posztot. Ez azért nem ugyanaz, mint ami tudjukhol dívik. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Közben elhoztuk a DB edzőtöket: Eagles make some staff changes. Corey Undlin becomes new DBs coach and justin peele goes from asst TE coach to TE coach.

több mint 11 éve
C.J. Anderson is utazhat a pro bowlra.
Le’Veon Bell visszalépésével kapott esélyt (amit a teljesítményével meg is érdemelt), ezzel franchise rekord, 11 játékos kapott meghívót 😊

több mint 11 éve
A ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...StormST
Ezt nagyjából minden edzőre el lehet mondani ilyen alapon az NFL-ben. A Colts elleni meccsen ki hibázott? A játékhívást látod max meg a passz-futás arányát, aztán a végeredményből következtetsz rá, hogy ez sikeres volt-e vagy sem.baggio
Azért egy szezon X száz támadó és védő play-e alapján az OC és DC képességeiről többet lehet levonni, mint egy ST coach-éról a kb. 100-ból...StormST
Vagy erősebben hihetsz benne, hogy amit írsz, abban van igazság.

---
több mint 11 éve
Kubes gépe (ami persze Bowlen magángépe) landolt denverben, mondhatni stílusosan:

Az első interjú vele mint Broncos HC:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Kubiak-I-understand-the-expectations/8b459485-1957-41b0-acc9-f20fd49f962c

Lehet persze h beleállunk a földbe, de most nagyon jó előérzetem van vele kapcsolatban. Látszik minden porcikáján h igazi bronco 😊
| Am most tudtam meg h Elway szobatársa volt - azt hittem h csak Magyarországon divat ezt komoly tisztséggel honorálni 😀 |

több mint 11 éve
A ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...StormST
Ezt nagyjából minden edzőre el lehet mondani ilyen alapon az NFL-ben. A Colts elleni meccsen ki hibázott? A játékhívást látod max meg a passz-futás arányát, aztán a végeredményből következtetsz rá, hogy ez sikeres volt-e vagy sem.baggio
Azért egy szezon X száz támadó és védő play-e alapján az OC és DC képességeiről többet lehet levonni, mint egy ST coach-éról a kb. 100-ból...

több mint 11 éve
Ezt nagyjából minden edzőre el lehet mondani ilyen alapon az NFL-ben. A Colts elleni meccsen ki hibázott? A játékhívást látod max meg a passz-futás arányát, aztán a végeredményből következtetsz rá, hogy ez sikeres volt-e vagy sem.

---
több mint 11 éve
A ST coach kívülről nagyon nehezen megítélhető kategória szerintem, mi úgyse nagyon fogunk tudni mondani olyat, aki jó lehet...

Tolbert-et tartsuk is meg, jó ez a WR core, Bay-Bay kb. nála tanult mindent és biztos vagyok benne, hogy Sanders fejlődésében is benne van a keze, nem csak PM-é...

Alex Gibbs nem tudom mennyit tud még hozzátenni, de ártani biztos nem fog... 😊

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 467
Nem tudok érdemben hozzászólni Jeff Rodgers teljesítményéhez.
2012-ben ő fedezte fel Holidayt, az ő kifejeztt kérésére hoztuk el waiverről, és amíg volt önbizalma nagyon jó visszahordó volt.
Ugyanakkor szemre évről-évre hanyatló teljesítmény, bár igaz, ő messze nem olyan alapanyagokból főzhetett, mint Gase vagy JDR...

Return game. 0 yard 1 illegal blockkal vagy holdinggal -10 yardra. A szabálytalanság coaching, Burse és Caldwell mással se lennének jobbak, és ne is erre költsük a pénzt

Punt game. Vagy a hangtiem túl rövid, vagy a gunnerek túl lassúak, de erről ő nem tehet. Az ő bűne a középre rúgott puntok, ahonnan a legkönnyebb visszahordani belőle. Az is igaz, h néha ha volt rá alkalom nagyon jól bevarázsoltuk az 5 yardra.
Prater már korábban is alkoholista volt...

Hogy-hogynem többnyire elbuktuk a field position battle-t, mégha ez csak ritkán számított is. Denveri szemmel nem kár érte. Egyébként még nem is gondolkoztam azon, ki lehet az ST coach, annyira másodlagosnak érzem a játék eme elemét... Még az idei teljesítményt is elfogadom bármikor, ha abból erősebbre kovácsoljuk a védelmet vagy támadósort. Na jó, mondjuk a 3 rúgó a keretben, az már túl van egy határon... 😊, de felőlem Colquitt is maradhat, csak egy számjegy tűnjön el a fizetéséből

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
"Gary Kubiak adds Rick Dennison, Brian Pariani to Broncos' coaching staff.  dpo.st/14YQh3l" @MikeKlis

Dennison 9 évig LB-ként, 15 évig edzőként volt az alkalmazásunkban, majd Kubiak kinevezésével ment a Texansba OC-nek, majd a Ravensbe is követte őt mint QB coach. Igen fontos bizalmi ember, aki ismét OC lesz.

Pariani TE coach volt Texansban és a Ravensnél is, logikus h ide is követi Kubest (várhatóan TE coach lesz).

A korábbi TE edzőt, Clancy Baronet a fent nevezett forrás szerint meg szeretnénk tartani OL edzőnek (04'-06' között ő volt aki a ZB sémát okította a Falcons OL+TE alakulatának).

Meg szeretnénk tartani továbbá Tyke Tolbertet, ő WR coach volt eddig (s annak is akarjuk megtartani).

Alex Gibbst is le szeretnénk igazolni, mint Offensive Consultant (zone-blocking guru, szintén denveres kötődéssel).

Greg Knapp QB edzőt is szeretnénk a stábban tudni, kérdés h meg tudjuk-e tartani

Richard Smith LB edző DC volt Kubes alatt egy ideig, ettől még nem biztos h megtartjuk

Eric Studesville maradásáról több tweetet olvastam már, de konkrétumot sehol. Ő posztja egyik legjobbja, remélem marad.

A secondary edzőinket elvitte Fox | /meg az Eagles | , Isten velük.

Az ST edzőnket szintén, ő sem tűnt pótolhatatlannak 😀

A DC posztra pedig Vance Joseph a legesélyesebb.

Ebből a cikkből ennyit lehetett megtudni 😊

több mint 11 éve
Bocsi hogy idepofátlankodok, Jeff Rodgers-ről érdeklődnék a volt ST coordinátorotokról? 😊hpeter93
Kiválóan terhelhető. Rengeteg vizespalackot és törölközőt elbír egy menetre.

több mint 11 éve
S korábban? Modnjuk 2011-ben, 12-ben, 13-ban?tüsi91
A rúgó teljesítményéhez sztem nem sok köze van egy ST cordinatornak, így Prater jó teljesítménye nem hiszem h az ő érdeme. Idén leváltottuk őt, a pótlása döcögősen oldódott meg (külön van ember kickoffra és FG-ra...).

A punterünk teljesítménye khhm hullámzó 😀 De ezt sztem ne is akard h boncolgassuk, mert Tebowhoz hasonló flame lesz 😀
Ami téged érdekelhet belőle az h mennyit hordtak vissza egy-egy rúgásunknál. Nem tudok pontos adatot mondani, de tavaly ez is gyászos volt, rendre buktuk a field position battlebe torkolló helyzeteket. (Tavaly előtt meg nemigen számított, mivel kb minden driveunk TD lett, így nem voltunk rászorulva a jó puntokra).

Visszahordások idén katasztrofálisak voltak, eleve agyon kéne ütni, aki Caldwellt bármilyen fontos pozícióba alkalmazni meri (remélem Fox azért ragaszkodik majd hozzá és viszi a p.csába innen 😀), később váltottunk Boldenre, úgy már voltak épeszű returnök (tavaly-tavalyelőtt pedig rizikósak - Hollidayben benne volt a nagy play, de legalább annyira a fumble). Ami itt fontos lehet, az a szabálytalanságok száma, ez tavaly egész magas volt, idén kevesebb.

A trükkös játékok, ami érdekes lehet még. Egy, azaz egyetlen egy. Ez valszeg Fox miatt is van, de ügye nálatok is fennáll ez a körülmény 😊
Valamint ha jól emlékszem, akkor blokkolni se blokkoltunk semmit 😕)

Összességében nem tudom h ki okolható egy gyenge ST teljesítményért (mi az arány a játékosok/edző
felelőssége között), de idén tragédia volt, amit ezen egység nyújtott...

Ennyit tudok mondani szubjektíven, ha adatokat is akarsz, akkor Blacket kérdezd 😊

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bocsi hogy idepofátlankodok, Jeff Rodgers-ről érdeklődnék a volt ST coordinátorotokról? 😊hpeter93
az ST teljesítménye kritikán aluli volt tavaly szerintemNegritis
Azért arról az edző csak nem tehet, hogy
- a punter nem tud 40 yardnál hosszabbat rúgni, és ha véletlen igen, akkor is rossz helyre pattan a labda
- a kezdő rúgó egy alkesz volt, a helyére hozott meg csak erőset tud rúgni, pontosat nem.
- a visszahordók pedig.... hát mondjuk azt, hogy biztonsági black-jack játékosok voltak, és mindig igyekeztek 20 alatt maradni

Aztán, hogy ez az ő hibája volt-e, nem tudom, de világmegváltást kár várni tőle

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
S korábban? Modnjuk 2011-ben, 12-ben, 13-ban?
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 784 — The Mathematician
az ST teljesítménye kritikán aluli volt tavaly szerintem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!