Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
Gase Bears OC lett.
több mint 11 éve
Azt olvastam h Elway még tesz egy kört a Bengalsnál h rábírja őket h elengedjék Vance Josephet | gondolom küld egy újságba csomagolt döglött macskát h tudják kivel baszakodnak | ,
azonban már elkezdtük feltérképezni a lehetséges egyéb opciókat...
Akit érdekel a kialakult szitu, annak itt egy kis olvasnivaló:
blogs.denverpost.com/broncos/2015/01/21/marvin-lewis-mike-brown-need-right-thing-vance-joseph/32263/
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/21/report-pending-physical-peyton-manning-intends-to-return-to-broncos/?utm_network=facebook&utm_post=3345972&utm_source=FB%20-%20SNF%20on%20NBC&utm_tags=
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Broncos FAsKnighton mellett Green-t, Moore-t, Franklin-t és Irving-et is átvesszük majd sztem szívesen 😊
ERFAs
Brandon Marshall, LB: Fiatal, olcsó, everydown LB, megtartása Nobrainer
Ben Garland, OG: Tendert megkapja szvsz, de a rostert nem biztos, h megéli
Paul Cornick, OT: Tendert megkapja, mert miért ne, de ez nála se garantálja a rostert...
John Youboty, DE: Szerintem nem kell lerohanni a boltokat Youboty mezekért...
RFAs
Aaron Brewer, LS: Megbízható LS, teljesítmény miatt nem kell újat keresni. Egyelőre annyival olcsóbbat nem is lehet, h komolyan elgonolkozzunk rajta.
Steven Johnson, LB: Mint kiderült 2. számú MLB base-ben, de jó lenne, ha jövőre ez máshogy lenne. Emellett ST playa, a tendert megéri, de az edzőváltásnak könnyen áldozatul eshet, és mondjuk ha ez bekövetkezik, az sem tragédia
UFAs
Demaryius Thomas, WR: A legfontosabb FAnk. Akkor is ha visszavonul Manning, akkor is ha marad. Én is úgy gondolom, h rátesszük a taget, h legyen időnk tárgyalni vele. Kíváncsi vagyok milyen szerződéseket kapnak a WRek, az ő szerződése a legmagasabb kategóriába fog esni.
Julius Thomas, TE: Túl nagy egy DB-nek, túl gyors egy LB-nek, láttuk mi történt a red zone offense-zel nélküle, csak midnez hiába, ha nem marad rá pénz a sapka alatt. A tag nála olcsóbb lenne, mint Demaryiuson, ezzel akár lehet taktikázni is, de DT a fontosabb. Kicsit sokkol az info, h nem is próbáljuk marasztalni, szerintem nagy hiba lenne. Nem azt mondom, h a határ a csillagos ég, de ajánlat nélkül vétek lenne elengedni.
Terrance Knighton, NT: Na most ő akarja követni JDR-t Oaklandba, de hajlandó kevesebb pénzért is itt maradni, úgy tűnik ő se tudja mit akar. Ha igaz, h nem akarjuk marasztalni, azt nagyon sajnálom. Szerintem hiba lenne túl könnyen elengedni, főleg h az utódját se látom
Virgil Green, TE: Jó dolog a blokkoló TEekben, h alulértékeltek, és olcsón meg lehet tartani őket. Szerintem marad, bár ugye új a TE coach, mégis úgy gondolom, h inkább marad, mint nem
Rahim Moore, FS: Az átlagnál jobb FS. Hasonlót lehet találni az FA-n, lehet draftolni, de akár meg lehet őt is tartani. Először a nehezebben pótolható játékosokkal próbálkozunk, aztán kiderül, h mennyi lóvé marad FS posztra. Szerintem az olcsóbb megoldás mellett fogunk dönteni, ami talán Moore lesz. 50%
Orlando Franklin, OL: Idén ő volt a legstabilabb a falban, RT és LG poszton egyaránt bizonyított, de a sémaváltás csökkenti maradási esélyeit, amellett h egyébként se biztos h maradt volna rá pénz, és Schofieldet eléggé az utódjának szántuk, máskérdés, h eddig mekkora sikerrel... 50%
Nate Irving, LB: Idén végre kezdő lett, kérdés, h ez akkor is így marad, h Trevathannel és Marshallal is számolhatunk, illetve ha változik a séma. Néhány helyen kezdő lehetne, ezért könnyen lehet h a távozás mellett dönt.
Mitch Unrein, DT: Ő idén kicsit a mély DL áldozata lett, legtöbbször kikerült az aktív keretből, és mint ilyen, az elvesztése se lenne annyira fájdalmas, mondjuk ha Knighton megy, akkor rá is más szemmel néznek esetleg. Amúgy vet.minimum körüli játékos.
Will Montgomery, C: Hát ez annyira nem jött be. Lehet h adunk neki egy garantált nélküli szerződést, amíg nincs helyette más, aztán lehet h depth-be be is fér majd, de nem szeretném őt a kezdőben látni.
Jacob Tamme, TE: Blokkolni annyira nem tud, újabban elkapni se, persze játszik az STben is, kérdés, h ez milyen ajánlólevél. Kell csere TE is, de az nem szükségszerűen Tamme. Én nem marasztalnám...
Quinton Carter, SS: Zsinórban 3. szezont fejezte be IRen, ez mindent elmond. De idén legalább játszott valamennyit. De nem hinném, h eleget ahhoz, h meggyőzze a fejeseket a maradásáról
Tony Carter, CB: Úgy kb 6. a sorban, szezon közben árultuk, új DB coach, új DC, új HC. Nem kizárt h vet minimumért megint megpróbáljuk megtartani, de valószínűbb, h távozik
Wes Welker, SR: Neki nem kéne már ezt erőltetni, szép pályafutás áll mögötte, első évében minket is megajándékozott sok szép pillanattal, és igazából idén is megközelítette Stokley 2012-es számait, amivel akkor milyen elégedettek voltunk, mégis azt mondom, ez a szezon már nem hiányzott volna neki.Black_Adder
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Már egyszer eléraktunk egy 7 M körüli szerződést, nem tudhatjuk h hogy utasította vissza...Erről lemaradtam. Köszi az infot. Egyből másképp látom a helyzetét. Normális áron megpróbáltuk nem ment nem ment. Elwaynek igaza lett azzal is hogy Deckert elengedte. Reméljük most is tudja mit csinál.
Általános Doktor
több mint 11 éve
Garland-ra minden évben azt írtuk, hogy nem lesz keretben, szerintem idén is becsusszan majd... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Hát Knightont szerintem könnyebb lesz pótolni mint Julius Thomast.Már egyszer eléraktunk egy 7 M körüli szerződést, nem tudhatjuk h hogy utasította vissza...
Tudjuk hogy sokat kér hogy meg se próbálunk vele tárgyalni? beresrobi
Cameron elérhető FA-ról, valamint a drafton is lehet keresgélni, de én is meglepődnék ha egyiküket sem próbálnánk marasztalni...

több mint 11 éve
Hát Knightont szerintem könnyebb lesz pótolni mint Julius Thomast.Tudjuk hogy sokat kér hogy meg se próbálunk vele tárgyalni? Nem értem én ezt.
Mondjuk ha PM visszavonul és úgy döntünk hogy 10 hívásból 7 futás akkor nem annyira fog hiányozni... Amúgy igen.
Jó persze D. Thomas fontosabb ha azért nem jut pénz JT-ra mert DT és mondjuk pót-Knighton sokba kerül akkor OK.
Detroitból meg lehetne erősíteni a védőfalat csak hát ugye az is pénz... Suh sztem csak álom de Fairleyt pl anno is szerettem volna a drafton. Na persze nem Von helyett...
több mint 11 éve
Broncos FAsERFAs
Brandon Marshall, LB: Fiatal, olcsó, everydown LB, megtartása Nobrainer
Ben Garland, OG: Tendert megkapja szvsz, de a rostert nem biztos, h megéli
Paul Cornick, OT: Tendert megkapja, mert miért ne, de ez nála se garantálja a rostert...
John Youboty, DE: Szerintem nem kell lerohanni a boltokat Youboty mezekért...
RFAs
Aaron Brewer, LS: Megbízható LS, teljesítmény miatt nem kell újat keresni. Egyelőre annyival olcsóbbat nem is lehet, h komolyan elgonolkozzunk rajta.
Steven Johnson, LB: Mint kiderült 2. számú MLB base-ben, de jó lenne, ha jövőre ez máshogy lenne. Emellett ST playa, a tendert megéri, de az edzőváltásnak könnyen áldozatul eshet, és mondjuk ha ez bekövetkezik, az sem tragédia
UFAs
Demaryius Thomas, WR: A legfontosabb FAnk. Akkor is ha visszavonul Manning, akkor is ha marad. Én is úgy gondolom, h rátesszük a taget, h legyen időnk tárgyalni vele. Kíváncsi vagyok milyen szerződéseket kapnak a WRek, az ő szerződése a legmagasabb kategóriába fog esni.
Julius Thomas, TE: Túl nagy egy DB-nek, túl gyors egy LB-nek, láttuk mi történt a red zone offense-zel nélküle, csak midnez hiába, ha nem marad rá pénz a sapka alatt. A tag nála olcsóbb lenne, mint Demaryiuson, ezzel akár lehet taktikázni is, de DT a fontosabb. Kicsit sokkol az info, h nem is próbáljuk marasztalni, szerintem nagy hiba lenne. Nem azt mondom, h a határ a csillagos ég, de ajánlat nélkül vétek lenne elengedni.
Terrance Knighton, NT: Na most ő akarja követni JDR-t Oaklandba, de hajlandó kevesebb pénzért is itt maradni, úgy tűnik ő se tudja mit akar. Ha igaz, h nem akarjuk marasztalni, azt nagyon sajnálom. Szerintem hiba lenne túl könnyen elengedni, főleg h az utódját se látom
Virgil Green, TE: Jó dolog a blokkoló TEekben, h alulértékeltek, és olcsón meg lehet tartani őket. Szerintem marad, bár ugye új a TE coach, mégis úgy gondolom, h inkább marad, mint nem
Rahim Moore, FS: Az átlagnál jobb FS. Hasonlót lehet találni az FA-n, lehet draftolni, de akár meg lehet őt is tartani. Először a nehezebben pótolható játékosokkal próbálkozunk, aztán kiderül, h mennyi lóvé marad FS posztra. Szerintem az olcsóbb megoldás mellett fogunk dönteni, ami talán Moore lesz. 50%
Orlando Franklin, OL: Idén ő volt a legstabilabb a falban, RT és LG poszton egyaránt bizonyított, de a sémaváltás csökkenti maradási esélyeit, amellett h egyébként se biztos h maradt volna rá pénz, és Schofieldet eléggé az utódjának szántuk, máskérdés, h eddig mekkora sikerrel... 50%
Nate Irving, LB: Idén végre kezdő lett, kérdés, h ez akkor is így marad, h Trevathannel és Marshallal is számolhatunk, illetve ha változik a séma. Néhány helyen kezdő lehetne, ezért könnyen lehet h a távozás mellett dönt.
Mitch Unrein, DT: Ő idén kicsit a mély DL áldozata lett, legtöbbször kikerült az aktív keretből, és mint ilyen, az elvesztése se lenne annyira fájdalmas, mondjuk ha Knighton megy, akkor rá is más szemmel néznek esetleg. Amúgy vet.minimum körüli játékos.
Will Montgomery, C: Hát ez annyira nem jött be. Lehet h adunk neki egy garantált nélküli szerződést, amíg nincs helyette más, aztán lehet h depth-be be is fér majd, de nem szeretném őt a kezdőben látni.
Jacob Tamme, TE: Blokkolni annyira nem tud, újabban elkapni se, persze játszik az STben is, kérdés, h ez milyen ajánlólevél. Kell csere TE is, de az nem szükségszerűen Tamme. Én nem marasztalnám...
Quinton Carter, SS: Zsinórban 3. szezont fejezte be IRen, ez mindent elmond. De idén legalább játszott valamennyit. De nem hinném, h eleget ahhoz, h meggyőzze a fejeseket a maradásáról
Tony Carter, CB: Úgy kb 6. a sorban, szezon közben árultuk, új DB coach, új DC, új HC. Nem kizárt h vet minimumért megint megpróbáljuk megtartani, de valószínűbb, h távozik
Wes Welker, SR: Neki nem kéne már ezt erőltetni, szép pályafutás áll mögötte, első évében minket is megajándékozott sok szép pillanattal, és igazából idén is megközelítette Stokley 2012-es számait, amivel akkor milyen elégedettek voltunk, mégis azt mondom, ez a szezon már nem hiányzott volna neki.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Igencsak sok köze van ahhoz, hogy rendben van a fal hiszen ő hozta a vegytiszta ZB-t Baltimore-ba 😊a titok inkább a falban keresendő, nem kubiakban.Annyit azért tudok, hogy Houstonban még a Manninges Colts-nak is folytonos fejfájást tudtak okozni. És elég volt neki egy jó - de a mostani denverninél egyáltalán nem jobb, sőt szvsz annyira nem is jó - roster és egy közepes QB, hogy komoly eredményt produkáljon. Az már pech, hogy amikor igazán kijöhetett volna a lépés, akkor egy T.Y Yates-el kellett playoffba mennie. Az idei baltimore-i teljesítménnyel ambivalens vagyok, mert a playoff run látványos volt, de előtte eléggé nagy volt a szürkeség is...peterk2005Az a "szürkeség" azt jelenti h az a csapat 4.5-es átlaggal Justin Forsettel az élen futott több, mint 2000 yardot és emellé
Flacco karrierje legtöbb yardját passzolta karrierje 2. legjobb (91.0-es) ratingjével.empty taxi
houston ellen meg jól beégtünk, meg a cheatriots elleni meccs végjátékában voltak érdekes hívásai. ha futunk a végén mi vagyunk a döntőben most.gedam
Btw Kubiak egyébként ligaszerte tisztelt és elismert play caller, egyébként meg az edzők is emberek, előfordul h hibáznak, Kubi is szokott, de nem sokszor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Vance Joseph-et nem engedte ki a Bengals a szersződéséből ìgy ő biztosan nem lesz DC.Na, az szép lenne, Kubiak - Dennison - Phillips, kb. egy ex-Broncos öregfiúk buli... 😀
A Mile High Report szerint Richard Smith,Wade Phillips és Jim Schwartz is szóba került, mint DC candidate.heromark

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
gedam
6 506
a titok inkább a falban keresendő, nem kubiakban.Annyit azért tudok, hogy Houstonban még a Manninges Colts-nak is folytonos fejfájást tudtak okozni. És elég volt neki egy jó - de a mostani denverninél egyáltalán nem jobb, sőt szvsz annyira nem is jó - roster és egy közepes QB, hogy komoly eredményt produkáljon. Az már pech, hogy amikor igazán kijöhetett volna a lépés, akkor egy T.Y Yates-el kellett playoffba mennie. Az idei baltimore-i teljesítménnyel ambivalens vagyok, mert a playoff run látványos volt, de előtte eléggé nagy volt a szürkeség is...peterk2005Az a "szürkeség" azt jelenti h az a csapat 4.5-es átlaggal Justin Forsettel az élen futott több, mint 2000 yardot és emellé
Flacco karrierje legtöbb yardját passzolta karrierje 2. legjobb (91.0-es) ratingjével.empty taxi
houston ellen meg jól beégtünk, meg a cheatriots elleni meccs végjátékában voltak érdekes hívásai. ha futunk a végén mi vagyunk a döntőben most.
több mint 11 éve
Vance Joseph-et nem engedte ki a Bengals a szersződéséből ìgy ő biztosan nem lesz DC.A Mile High Report szerint Richard Smith,Wade Phillips és Jim Schwartz is szóba került, mint DC candidate.
több mint 11 éve
Annyit azért tudok, hogy Houstonban még a Manninges Colts-nak is folytonos fejfájást tudtak okozni. És elég volt neki egy jó - de a mostani denverninél egyáltalán nem jobb, sőt szvsz annyira nem is jó - roster és egy közepes QB, hogy komoly eredményt produkáljon. Az már pech, hogy amikor igazán kijöhetett volna a lépés, akkor egy T.Y Yates-el kellett playoffba mennie. Az idei baltimore-i teljesítménnyel ambivalens vagyok, mert a playoff run látványos volt, de előtte eléggé nagy volt a szürkeség is...peterk2005Az a "szürkeség" azt jelenti h az a csapat 4.5-es átlaggal Justin Forsettel az élen futott több, mint 2000 yardot és emellé
Flacco karrierje legtöbb yardját passzolta karrierje 2. legjobb (91.0-es) ratingjével.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
"Joe DeCamillis joining Broncos staff as special teams coach, per source." - Michael C. Wright 😀😀 😀😀 xD xD
😀😀 Általános Doktor
Nem karmoltátok ezt a Rodgers gyereket, de nálunk egy csürhe volt az ST, szóval én úgy vélem, hogy a hátralépés megkérdőjelezhetetlen. 😀
több mint 11 éve
Ez szép és jó, hogy már azt is tudjuk kb, hogy ki viszi majd Kubiak után a fejhallgató zsinórt, de a DC és a védelem körül meg nagy a lapítás. Pedig az alapanyag adott, hogy egy gyilkos védelmet összerakjon egy hozzáértő. A vén Lebau nehogy már Arizonában töltse a nyugdíjas évekeit.... 😊 A magashegyi levegő úgyis feszesebbé teszi a bőrt.Marad Knapp, de ez csak most szivárgott ki, az első cikk még nem tartalmazta 😊Általános Doktor20:00-kor nevezzük ki ünnepélyesen Kubiakot, ezt követően tartja az első hivatalos interjúját, mint broncos HC is. Élőben követhetitek az eventet ezen a linken:QB coach? 😊StormST
www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Broncos-introduce-Gary-Kubiak/9568360b-f19f-4aba-891a-8693601b59ab
Friss hír h megvannak az O# edzői:
- OC - Rick Dennison
- WR coach - Tyke Tolbert 😊
- RB coach - Eric Studesville 😍 😊
- TE coach - Brian Pariani
- OL coach - Clancy Barone
- Strength and Conditioning coach - Luke RichessonÁltalános Doktor
több mint 11 éve
Brandon Marshall, Ben Garland, Shaq Barrett, Brandon McManus, Virgil GreenÁltalános DoktorCsodálom, hogy elengedték őket a Pro Bowl keretekből ilyen média haknikra
több mint 11 éve
Hát, ha másra nem is, arra mindenképpen jó volt ez az edzőcsere, hogy gyorsan el lehessen felejteni a múlt heti ronda vereséget és a jövőről dumálni pozitívan. 😀Egyébként bevallom én Kubiakból nem vagyok felkészült. Majd nyáron legalább lesz mit moziznom. 😊
Annyit azért tudok, hogy Houstonban még a Manninges Colts-nak is folytonos fejfájást tudtak okozni. És elég volt neki egy jó - de a mostani denverninél egyáltalán nem jobb, sőt szvsz annyira nem is jó - roster és egy közepes QB, hogy komoly eredményt produkáljon. Az már pech, hogy amikor igazán kijöhetett volna a lépés, akkor egy T.Y Yates-el kellett playoffba mennie. Az idei baltimore-i teljesítménnyel ambivalens vagyok, mert a playoff run látványos volt, de előtte eléggé nagy volt a szürkeség is...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Most nem írtam/atok semmit az interjúról, sok érdekeset nem is lehetett volna:Kubiak jó arc, igazi bronco, aki nem használ jegyzetet, se a riporterek, se a csapat előtt 😀 a stáb kezd összeállni, de nem reagált pletyka szinten felmerülő nevekre, PM-et visszavárjuk, beszélt már vele, de nem a visszatérésről, majd leül vele ha itt az ideje, jó lesz neki mindenesetre a rendszer.
Elway boldog, Kubiak boldog, mindenki boldog.
Volt viszont egy rész, amin besz.rtam: 😀
Reporter: ...you mentioned its a championship or bust...
Elway: Did you say bust? I don't think it's bust. Our goal is to win a championship. Our standards are to win a championship.
Reporter: OK, if you don't win a championship, you get fired as a head coach. I get that.
Elway: Or we mutually part ways.
Reporter: (chuckles) It's always a tricky thing ...
www.nfl.com/videos/denver-broncos/0ap3000000461173/Elway-and-reporter-don-t-see-eye-to-eye
Szerk:
5 játékosunk az első sorból tekintette meg Kubiak első interjúját, őket külön köszöntette Kubes, majd az interjú után váltott pár szót is velük:

Brandon Marshall, Ben Garland, Shaq Barrett, Brandon McManus, Virgil Green

több mint 11 éve
Hozzátenném, hogy tavaly viszont Clady hiányzott az idény jelentős részében, és eleve már az idénynek is elég nagy zűrökkel futottunk neki - Ramirez is ugye szükség-center volt igazából - és ilyen szükségmegoldásokkal is egész jó olinet rakott össze. Ha az SB nem rondított volna bele olyan csúnyán a képbe, akkor az egész jó jelző helyett akár kiválót is nyugodtan lehetne írni a tavalyi falra.Idén sajnos meglátszott, hogy az OL nem sok figyelmet kapott, próbáltunk meglevő anyagból dolgozni, de az ilyen ide-oda pakolósdi gyakrabban vezet rosszabb eredményhez, mint jobbhoz.
Denver szempontból jövőre úgy gondolom amennyire lehet visszaállunk a tavalyi formációra. A ZBS miatt szerintem nem kell nagy cseréket csinálni, az idény második felében a futásban már használtunk ZBS-re hajazó futásokat (vagy konkrétan azt, ennyire nem figyeltem). Ha Franklin marad (ha JT és Pot Roast megy akkor szerintem marad), akkor visszamegy jobbra, Ramirez/Mongomery mennek a center posztért, Clark lesz Clady backupja, és keresünk egy LG-t. És meglátjuk Schofield mennyit fejlődik a következő idényre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Dave Magazuról vélemény?tüsi91Többnyire Power sémát blokkoltat, de vannak ZBS elemek. Én nem az OLt szoktam nézni, hanem a labdát, úgyh nem lesz túl mély tartalma annak amit írok.
Amit tudok, h JMD romokban hagyta itt, és már első évben éles javulás volt megfigyelhető, 2012-13-ban az egyik legjobb(nak tűnő) OL volt a ligában, de figyelembe kell venni a PM faktort is. Könnyebb boxok ellen kell futáshoz blokkolni, és rövidebb ideig kell passrush ellen védekezni. Ezt maximálisan ki is használtuk.
Idén messze a képességek alatt teljesítettek. Egyrészt Clady a sérülése után messze nem olyan formában tért vissza, mint előtte volt. Másrészt Clark annak ellenére, h milyen jól helytállt tavaly Clady helyén, nagyon gyenge RT-nek bizonyult. A vetélytársnak hozott Justice a végső keretszűkítést se élte túl, míg az újonc Schofield az aktív keretbe nem tudott bekerülni. A gyenge RT teljesítménye rányomta a bélyegét a tavalyi AllPro Vasquez játékára is, és Ramirez se hozta a tavalyi formát. A szezon első felében így aztán kerestük a megoldást, a második felében meg szerintem távolról se ideális felállásban játszottunk, és ami fontosabb egyáltalán nem jól. Talán felróható neki, h nem találta meg az ideális felállást, de Clady visszaeséséről nem ő tehet, RT posztra meg volt B és C terv, csak az még rosszabb volt, azért egy TC altt nem biztos, h el lehet jutni a C és D tervig (a végleges felállás tekinthető D tervnek, kérdés mennyivel volt jobb az A-nál)
Szerintem jó OL coach ő, nem véletlenül viszi magával Fox, az meg h mi nem marasztaljuk azért nem jelent sokat, mert visszatérünk a "Shanny coaching tree"-hez, az arány várhatóan nagyon el fog tolódni a ZBS irányába...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Dave Magazuról vélemény?tüsi91Hát az O-line volt idén az egyik leggyengébb pont a csapatnál, szóval sok jót nem mondanék arról, aki felkészítette őket. Franklin átmozgatásával kezdődőtt bal guardnak, ami abból a szempontből annyira rosszul sikerült, hogy azóta a jobb oldali T, mint olyan nálunk nem létezik. Kénytelenek voltunk Vasquest játszatni T-ként mert az összes többi, aki szóba jöhető játékos ezen a poszton egy rakat kaksi volt. Próbálkoztunk Clarkkal/Cornikkal (Schofielddel már nem is mertünk). Ha ezt egy edző nem látja a TC alatt, akkor az elmond valamit róla.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
"Joe DeCamillis joining Broncos staff as special teams coach, per source." - Michael C. Wright 1988–1992 - Denver Broncos
(special teams coach)
1993–1996 - New York Giants
(special teams coach)
1997–2006 - Atlanta Falcons
(special teams coach)
2007–2008 - Jacksonville Jaguars
(special teams coach)
2009–2012 -Dallas Cowboys
(special teams coordinator)
2013–2014 - Chicago Bears
(assistant head coach/special teams coordinator)
A teljesítményéről nem tudok nyilatkozni, de gondolom lesznek akik majd kisegítenek 😊

több mint 11 éve
Bennfentes infók alapján franchise taggel akarjuk megtartani DT, és nem marasztaljuk a JT&Pot Roast kettőst:Csak LaCanfora írta, hogy Greg Olsen lett az OC, minden más Jags forrás egyelőre kussban van, szóval még nem 100%ig biztos a dolog.
"Insider Buzz: Broncos Likely to Franchise Demaryius, Let Julius & Knighton Walk bleacherreport.com/articles/2336034-insider-buzz-broncos-likely-to-franchise-demaryius-let-julius-knighton-walk?utm_source=twitter.com&utm_medium=share&utm_campaign=web-mob-art-bot-156 …" via @bleacherreport
Érdekes, de úgy néz ki h Gase lecsúszott a Ravensről és a Jagsről is. Maradt talán a Bears, mint opció, de erre nem esküdnék meg...Általános Doktor
Update: Hivatalos, hogy még nincs OCnk, szóval LaCanfora egyelőre lesre futott az Olsen "hírrel". Már megint...
több mint 11 éve
Bennfentes infók alapján franchise taggel akarjuk megtartani DT, és nem marasztaljuk a JT&Pot Roast kettőst:"Insider Buzz: Broncos Likely to Franchise Demaryius, Let Julius & Knighton Walk bleacherreport.com/articles/2336034-insider-buzz-broncos-likely-to-franchise-demaryius-let-julius-knighton-walk?utm_source=twitter.com&utm_medium=share&utm_campaign=web-mob-art-bot-156 …" via @bleacherreport
Érdekes, de úgy néz ki h Gase lecsúszott a Ravensről és a Jagsről is. Maradt talán a Bears, mint opció, de erre nem esküdnék meg...