Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
Manning már szétkereste magát, nem a pénzért játszik. Már 4 éve Indy-ben is lenyilatkozta, hogy ha kell akkor team friendly szerződésért is játszik. (Erre lett belőle egy baromira nem team friendly contract, de ez más tészta.)Viszont. A mi itthoni kis kultúránknak része ez az "az a fasza gyerek, aki világcsúcsot fut és trabanttal jár" mentalitás, de az amerikai mentalitás nem ilyen. Senki nem várja el tőle, hogy játssza a fasza önzetlen gyereket, mert csak. A paycutot (mert itt már nem átstruktúrálás lenne) a jelenlegi cap helyzet nem indokolja. Azokra a játékosokra akik a Denver számára ár/értékben megtartandóak - DT, Franklin vagy helyette valaki, Pot Roast, ha meg akarjuk tartani, stb. - megvan a hely a cap alatt. Julius Thomas meg egyszerűen nem éri meg a jelenlegi piaci értékét, akár van pénz akár nincs, ő érte nincs értelme mások szerződésén matatni. Ezért én csak akkor látom esélyét paycutnak, ha Elway-nek valami big move-ra lenne lehetősége. Mittudomén ráugranánk Suh-ra, vagy ilyesmi. Azt viszont kizártnak tartom, hogy 10 milláig lemennének. Néhány millió simán, de a 10 milla már az a szint, ami nem egy first ballot hof QB terepe. teljesen mindegy, hogy mennyi idős és milyen állapotban van. Ennyit Elway fel sem ajánlana, ebben biztos vagyok. Akkor már inkább leülnének és megbeszélnék, hogy ennyi volt.
Clady: Bennem tavaly fordult meg a gondolat, Clark korrekt éve után, hogy hosszú távon Clady feleslegesen drága lehet. De az idei év után nem gondolom, hogy lépnénk. Cladynek nem volt jó éve, de még így is azért egy megbízható pont a falban. És ami ennél fontosabb, jelenleg nem látok olyan játékost akivel pótolni lehetne. Az átstruktúrálást sem tartom valószínűnek, mert az átstrukrúrálás akkor és azoknál a játékosoknál jön szóba, amikor a klub adott évi cap helyzete problémás, és azokkal, akikkel a klub hosszú távon számol, az aktuális caphitje viszont nagyon magas, amit a klub az adott évben másra akarna költeni. Clady-vel jelenleg pont nem ez a helyzet. Ugyan sokat keres, de az idei fizuja gond nélkül belefér a cap-be. Hosszabb távra pedig nem éri meg leköteleződni mellette mindaddig, amíg ki nem derül, hogy csak egy gyengébb évről volt-e szó a sérülése után, vagy valóban hanyatló pályára került. A jelenlegi szerződése pont megfelelő arra, hogy ha jövőre sem teljesít, akkor mindenféle komoly következmény nélkül meg lehessen válni tőle. Ha meg jó lesz, akkor jövőre is lehet átstruktúráláson gondolkodni. (Bár a Denver esetén én a következő 1-2 évben cap szempontból ennek indokát nem látom. Nagyon jó a cap helyzet, még Von Miller, Trevathan, stb. jövendő szerződését is figyelembe véve, hiszen Manning 20 milliója fel fog szabadulni. A jövő kérdése nem a pénz, hanem az irányító utód személye lesz.)
Az 1-2 millás kategóriájú játékosokról (akár van contractjuk akár FA/RFA/ERFA státuszúak) jelenleg korainak látom a találgatást, mert a Brandon Marshall félék no brainerek (a maradásra), a többiek pedig cap menedzsment szempontból nem jelentősek. Mivel teljesen új rezsim érkezett, benne van a pakliban jelentősebb mozgás is - sok távozóval és sok új érkezővel - a rosternek ebben a részében.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Paycut-ba gondolom belemenne, ha Elway-ék megkérnék rá, de szerintem nem gondolkodnak ilyesmin. Olyat azért nem tudok elképzelni, hogy van olyan játékos, aki önként odamenne a vezetőkhöz, hogy én szeretnék kevesebbet keresni.Nyilván nem vetminre gondoltam de szvsz 10milláig nyugodtan lemehetne. Biztos értékelnék a játékosok ezt a gesztust.gordonEz lesz PM utolsó éve, kiváncsian várom, hogy enged-e az igényeiből, hogy a fontos játékosaitokat megtudjátok tartani.gordonAzért szerintem elég sokaknál kiverné a biztosítékot, ha mondjuk PM 2év/21-ről felmondaná a szerződést és egy 1év/2,1-et "harcolna" ki magának.flzoli
Egyébként kire gondolsz, mint fontos játékos? Ha életbevágó lenne, szerintem minden lejárót meg tudná Elway hosszabbítani idén értelmes keretek között PM fizetésének csökkentése nélkül
több mint 11 éve
Nyilván nem vetminre gondoltam de szvsz 10milláig nyugodtan lemehetne. Biztos értékelnék a játékosok ezt a gesztust.Ez lesz PM utolsó éve, kiváncsian várom, hogy enged-e az igényeiből, hogy a fontos játékosaitokat megtudjátok tartani.gordonAzért szerintem elég sokaknál kiverné a biztosítékot, ha mondjuk PM 2év/21-ről felmondaná a szerződést és egy 1év/2,1-et "harcolna" ki magának.flzoli
több mint 11 éve
Ez lesz PM utolsó éve, kiváncsian várom, hogy enged-e az igényeiből, hogy a fontos játékosaitokat megtudjátok tartani.gordonAzért szerintem elég sokaknál kiverné a biztosítékot, ha mondjuk PM 2év/21-ről felmondaná a szerződést és egy 1év/2,1-et "harcolna" ki magának.
több mint 11 éve
Ez lesz PM utolsó éve, kiváncsian várom, hogy enged-e az igényeiből, hogy a fontos játékosaitokat megtudjátok tartani.
több mint 11 éve
Ha már fel lett vetve Clady elküldése. A gondolattal én is eljátszottam a szezon vége felé, de elvetettem. Lehet h nem játszott jól idén, de mégiscsak egy All Pro LT, aki jövőre lehet visszanyeri a formáját, és ha nem jelenleg akkor is messze a legjobb LT-nk, needünk meg anélkül is lesz épp elég... Ha idén se nyeri vissza a formáját, akkor aktuálissá válhat az elküldése, de idén ezt nem tehetjük meg szerintem.Ezen én is agyaltam, mert tavaly nem dolgozott meg a pénzéért, de a ZBS elvileg neki pont h kedveznie kéne (anno ilyen rendszerbe draftoltuk), ráadásul nem látok hozzá hasonló FA-t, valamint az első kör végén sem reménykedhetünk megfelelő pótláson, szal ő tuti h marad.
Doom esetében is úgy éreztem, h nem itt kéne fogunkhoz ütni a garast, néha egy túlfizetett játékos is hasznosabb, mint egy rossz játékos. Aztán pótoltuk egy jó játékossal a hiányát, csak épp még sokkal drágábban. Ha az idei évet néztem, Dumervil jobban megdolgozott azokért a dollárokért, mint Ware... Clady máshol ugynaúgy szárnyra kaphatna, mint ahogy Doom is, mi meg úgy járnánk legalább 1 évig mint 2013-ben RDE poszton. Ja és most még abban bízunk, h 1 vagy 2 év maradt a championship window-ból...Black_Adder
A szerződéséből még 3 év van hátra, minden évben bő 10 millát kaszál, marginális dead money mellett.
Az overthecap-on lehet játszani ennek az átstrukturálásával, a szabályok betartása mellett idén 4.5 millára lehet maximum lefaragni a cap hitjét, ezzel a 16-, és a 17-es szezonban 13 milla fölé megy a szerződése (7, ill 3.6 millás dead money mellett). Sztem ez egy bevállalható módosítás, amivel mind2 fél nyer, szal én ilyesmit várok.
Ellenben aki idén a cut sorsára juthat:
- Britton Colquitt - $3,750,000 cap number - 750e dead money
Sztem mindenki tudja a pro-kontra érveket, nem is kell belemenni.
- Manny Ramirez - $3,166,668 - $166,668
Néha átlag feletti produkciót nyújtott és nem lehet kerékkötőnek nevezni, de amiket olvastam elemzések, azok szerint a ZBS nem fog neki feküdni és ekkora cap hit mellett luxus padoztatni.
-Chris Clark - $1,625,668 - $225,668
Amilyen jól oldotta meg Clady pótlását, annyira nem találta a helyét a túloldalon, róla is hasonló negatívumokat olvastam, mint ManRamről, így nem látom okát a rosteren tartásának.
-Andre Caldwell - $1,550,000 - $200,000
Tavaly teljesen logikus volt a megtartása, mint hasznos kiegészítő ember, azonban sztem nem hálálta meg a bizalmat, így szívbaj nélkül lapátra tenném. Ráadásul a tavalyi offseasonben ódákat zengettek Jordan Norwood-ról, csak sajnos egy sérülés miatt IR-en végezte, sztem idén ő fogja megörökölni a PR/KR és beugró slot WR szerepkört és az az érzésem h robbantani is fog.
A fenti matekkal egy szűk 40 millára lehet dagasztani a cap space-t, amivel már kényelmesen lehet gazdálkodni | és nincs benne PM, szerintem őt is azért nem jelentettük még be mert átstrukturálást akarunk lenyomni a torkán | .
Az én véleményem szerint Elwayék top prioritási sorrendje:
1. DT
2. OF/Iupati
3. Green
Juliustól pedig 99.9% biztos vagyok h elbúcsúzhatunk, egyszerűen nekünk nem ér 7 M-nél többet (Kubes alatt tán még annyit se), azt már egyszer elutasította, azóta pedig szépen lenyilatkozta h top fizut akar. Az én tippem a Raiders (1 órára van a szülővárosáról, tengernyi capspace, ismerős edző)...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
😊? 2015-ben nagyjából/várhatóan 26 milliója van a Broncos-nak költeni. Ehhez - szerintem - semmi köze nincs a fenti játékosok 2014-es cap hit-jének. Ők ennyibe kerültek tavaly.tomi-tomiA Cap-re gondoltam, hogy ennyivel több pénzből lehet gazdálkodniflzoliBár nem lettem név szerint megszólítva, azért a szürke "többiek" is hallatja a hangját FA ügyben 😊Itt nincs semmi felszabaduló pénz, mindnek lejárt a szerződése.tomi-tomi
(Innen vannak az adatok, szerintem tök jó kis oldal: www.spotrac.com/nfl/cap/)
Mehet isten hírével:
Wes Welker WR 33 DEN TBD $7,647,059 UFA
Jacob Tamme TE 29 DEN TBD $2,200,000 UFA
Rahim Moore S 25 DEN TBD $1,415,313 UFA
Nate Irving ILB 26 DEN TBD $818,750 UFA
Aaron Brewer LS 24 DEN TBD $571,333 RFA
Tony Carter CB 28 DEN TBD $570,000 RFA
Quinton Carter S 26 DEN TBD $758,750 UFA
Will Montgomery C 32 DEN TBD $1,925,000 UFA
-----------------------------------------------------------------------------
$15,906,205 felszabaduló pénz
flzoli
Na akkor mégegyszer. Igen, 26 millió a cap space jövőre, de ebben már benne van a lejárók okozta "űr" is. Én csak azt összesítettem, hogy az idei FA-k kifutott szerződése mekkora különbséget jelent a tavaly "év végi" és az idei "nyitó" egyenleg között. Legyen mérleg, ha úgy tetszik 😊
több mint 11 éve
Már írtam erről 1 hónapja azóta nem változott semmi. Amúgy az egész FA stratégiánkat Manning döntése határozza majd meg.Az ERFAk biztos maradnak, mert náluk olcsóbb játékos nincs. ŐK Brandon Marshall, Ben Garland, Paulc Cornick és Youboty. H keretbe beférnek-e az más kérdés. Marshall biztos, Garlandnál és Cornicknál attól függ hogyan erősítjük az OLt és hogyan illenek a ZBSbe. Youboty csak azért a miénk még szvsz mert IRen volt...
Az RFAk még mindig elég olcsóak ahhoz, h megkapják a tendert. Brewert én nem értem miért akarja bárki el küldeni. Long snapper kell, anélkül nem lehet játszani ezt a játékot, és meglepne ha bárki ismerne 5nél több long snappert, és rá tudna mutatni bárkire, h na ő mekkora előrelépés lenne Brewerhez képest. Egyáltalán hogy lehet előrelépés bárki is egy nem hibázó LShez képest?
A másik delikvens Steven Johnson. Ólcsó és megbízható kiegészítő ember. Megkapja a legolcsóbb tendert, aztán lehet hosszabbítunk is vele. Nem tud sokat kérni, mi meg nem is adnánk neki, ezt nem lehet elrontani szvsz...
Az UFAk közül Harris-szel már hosszabbítottunk. Demaryius talán még nála is fontosabb az FO számára, csak vele nem mentek annyira jól a tárgyalások. Kb tényként lehet kezelni a fr. taget, az ad nekünk elég időt, h tárgyaljunk vele a hosszabbításról. Az ő megtartásában sokat segítene Manning maradása. A legjobban fizetett WR-ek szerződése lesz az alapja az övének is.
Más biztos pont nincs. Julius Thomas, Knighton, Moore és Franklin mind fontos kezdők, mindegyik elvesztése egy needet szülne, de könnyen lehet h másnak többet érnek mint nekünk. Thomas nagyon fontos az RZ-ben, de túl sérülékeny, és ha növelni akarjuk a futás szerepét az offense-ben, akkor az ő jelentőssége is csökken. Knighton és Franklinnek meg új sémában kéne megállniuk a helyüket. Előbbinek Phillips 3-4-ben utóbbinak ZBS-ben. Mindkét sémáról akarok majd írni bővebben, ha lesz egy kis időm, de amúgy függetlenül attól, h illenek-e majd az új rendszerbe, egyikük pozíciója se olyan erős, mintha minden maradt volna a régiben, ellenben ők ketten is népszerű célpontok lesznek az FA-n. Rahim Mooore az akit nem nagyon érnek a csapkodó villámok (nevén nevezve az edzőváltások), ugyanakkor négyük közül ő a legnélkülözhetőbb illetve a legpótolhatóbb.
Ebből a 4-esből aligha marad 1nél több játékos, és aki megy azt nagyon fogom sajnálni.
A következő kategória, a fontos, de könnyen megtartható FA-k
Virgil Green, mint minden blokkoló TE alulértékelt. És amíg Julius szerepe csökkenhet Kubes-szal, az övé nőhet. Egy 3 éves szerződéssel kínálnám meg, mert jövőre már könnyen lehet h magasabb lesz az ára, most alig több, mint aprópénz, szvsz...
Irvingnél csak az ár a kérdés. A Phillips 3-4ben az egyik kezdő ILB posztért küzdhetne Trevathannal vagy Marshallal, de mindenképp jutna neki snap bőven. Őt talán inkább azért lehet nehezebb megtartani, mert vannak helyek ahol kezdő lehetne, nem hibáztatnám ha az választaná. Pénzt nem tud annyit kérni, amennyiért ne érné meg nekünk megtartani, úgyh ez az ő amícióin fog múlni.
Lényegtelen sorsú FA-k
Unrein, Montgomery, Tamme, és a 2 Carter. Unrein szimpatikus játékos, de ha most hozunk egy másik UDFAt, az ugyanolyan jól melegíti majd a padot. Montgomery nem valami jó kezdő C, de cserének megtenné, csak van más is aki megtenné. Tamme-t csak használni nem kéne annyit, de nem használni mást is lehet, vészmegoldásként meg az se biztos, h jobb lenne. Quinton 3 évet zárt IRen azt hiszem neki vége, a másik Carter meg hiába labdamágnes, ha nem tudja kinőni a hibáit akkor bármikor történhet úgy, h többet árt, mint használ. Ami azt illeti, általában többet ártott mint használt.
Akinek távoznia kell az Welker és ez a legfájóbb, de neki ennyi volt. Mindenki jobban járna, ha visszavonulna, mi is, a csapat érdeke, h Latimer lépjen a helyére (pontosabban Sanders, csak ezzel helyet szorítva Latimernek is)
Ha már fel lett vetve Clady elküldése. A gondolattal én is eljátszottam a szezon vége felé, de elvetettem. Lehet h nem játszott jól idén, de mégiscsak egy All Pro LT, aki jövőre lehet visszanyeri a formáját, és ha nem jelenleg akkor is messze a legjobb LT-nk, needünk meg anélkül is lesz épp elég... Ha idén se nyeri vissza a formáját, akkor aktuálissá válhat az elküldése, de idén ezt nem tehetjük meg szerintem.
Doom esetében is úgy éreztem, h nem itt kéne fogunkhoz ütni a garast, néha egy túlfizetett játékos is hasznosabb, mint egy rossz játékos. Aztán pótoltuk egy jó játékossal a hiányát, csak épp még sokkal drágábban. Ha az idei évet néztem, Dumervil jobban megdolgozott azokért a dollárokért, mint Ware... Clady máshol ugynaúgy szárnyra kaphatna, mint ahogy Doom is, mi meg úgy járnánk legalább 1 évig mint 2013-ben RDE poszton. Ja és most még abban bízunk, h 1 vagy 2 év maradt a championship window-ból...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
? 2015-ben nagyjából/várhatóan 26 milliója van a Broncos-nak költeni. Ehhez - szerintem - semmi köze nincs a fenti játékosok 2014-es cap hit-jének. Ők ennyibe kerültek tavaly.A Cap-re gondoltam, hogy ennyivel több pénzből lehet gazdálkodniflzoliBár nem lettem név szerint megszólítva, azért a szürke "többiek" is hallatja a hangját FA ügyben 😊Itt nincs semmi felszabaduló pénz, mindnek lejárt a szerződése.tomi-tomi
Mehet isten hírével:
flzoli
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
A Cap-re gondoltam, hogy ennyivel több pénzből lehet gazdálkodniBár nem lettem név szerint megszólítva, azért a szürke "többiek" is hallatja a hangját FA ügyben 😊Itt nincs semmi felszabaduló pénz, mindnek lejárt a szerződése.tomi-tomi
Mehet isten hírével:
flzoli
több mint 11 éve
Bár nem lettem név szerint megszólítva, azért a szürke "többiek" is hallatja a hangját FA ügyben 😊Itt nincs semmi felszabaduló pénz, mindnek lejárt a szerződése.
Mehet isten hírével:
flzoli
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Bár nem lettem név szerint megszólítva, azért a szürke "többiek" is hallatja a hangját FA ügyben 😊(Innen vannak az adatok, szerintem tök jó kis oldal: www.spotrac.com/nfl/cap/)
Mehet isten hírével:
Minden áron meg kéne tartani:
Demaryius Thomas WR 27 DEN TBD $4,700,000 UFA
Orlando Franklin G 27 DEN TBD $1,386,000 UFA
Virgil Green TE 26 DEN TBD $661,236 UFA
Brandon Marshall OLB 25 DEN TBD $495,000 RFA
------------------------------------------------------------------------------
DT 15 millió körül, Franklin 4-5 misi, Green/Marshall 1-2 millió körül jó lenne ha maradna
Így akkor kb. egyensúlyban lenne a kettő.
Maximum olcsón:
Terrance Knighton DT 28 DEN TBD $2,750,000 UFA
Mitch Unrein DT 27 DEN TBD $1,431,000 UFA
Julius Thomas TE 26 DEN TBD $741,000 UFA
Steven Johnson ILB 26 DEN TBD $574,000 RFA
------------------------------------------------------------------------
Unrein és Johnson szerintem marad, Knighton megy, és JT-nek is beajánl majd a Jax mondjuk egy durva pénzt, így ő is megy
Töltelék:
Ben Garland G 26 DEN TBD $420,000 UFA
Paul Cornick RT 25 DEN TBD $420,000 ERFA
John Youboty DE 24 DEN TBD $303,000 ERFA
Austin Wuebbels G 26 DEN TBD - RFA
-----------------------------------------------------------------
Teljesen mindegy
+++
Akit szerintem elküldenek:
Ryan Clady ($10,600,000, $1,800,000 dead money) Meglepő amit írok, de szerintem Elway szívfájdalom nélkül kirakja, ha olyan szar lesz mint idén. Sztár LT-t nem küldenek könnyen el, de hogy 10 milliót nem ér a sérülése után az is tuti.
Colquitt ($3,750,000, $1,500,000 DM)
David Bruton ($1,650,000, $400,000 DM)
Andre Caldwell ($1,550,000, $200,000 DM)
----------------------------------------
$13,650,000
Érkezik:
Mike Iupati
Vazquez-Iupati Guard duó kb. instant orgazmus az O fal szerelmeseinek 😀
A többi legyen meglepi
több mint 11 éve
PM-el kapcsolatban nem engem kell kérdezni. PM az én "Tebow"-m. 😊 Igaz, én nem fogom sem elhagyni a topicot, sem dühösen/csalódottan a menedzsmentet vagy a topictársaimat hibáztatni, ha Elwaynek még sem kell, de számomra minden meccs amin még játszani láthatom az ajándék. Úgyhogy ha ő marad, akkor a formája, jelenlegi képességei is másodlagosak (persze ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném megint legalább az idény eleji szintjén látni játszani).A többiekről: Bay-Bay no brainer, ő kell és kész. De úgy gondolom ezzel Elway is így van, úgyhogy itt nem látok kérdőjelet, várom a konkrét számokat, ha megszületnek.
Pot Roast-al kapcsolatban attól függ a véleményem, hogy Phillips milyen rendszerben játszatja majd a csapatot. Ha áttérnénk tisztán 3-4-es rendszerre, akkor nagyon örülnék, ha maradna, remek NT lenne belőle. És akkor a passrush képességbeli hiányait sem érezné a csapat. Ha maradunk ennél a mostani 4-3-hoz hasonló rendszerben, akkor pótolhatóbbnak gondolom. (Remélem 3-4-re fogunk váltani, ennek a védelemnek szerintem az jobban feküdne.)
Franklin: Tartsuk meg RT poszton. Guardban is tisztességesen jó szezont produkált, egy értékes, jó, ugyanakkor nem vagyonokba kerülő játékos. Egy Vasquez, Boone méretű szerződéssel szerintem maradásra tudnánk bírni, és annyit meg is érne.
Green: No brainer. Volt hetedik körös, nem berobbant játékos, akiben sokkal több a potenciál, mint amennyiért megtartható. Blokkolásban már most átlag feletti, elkapásban pedig több van benne, mint amennyi lehetőséget kapott.
Tamme: Rossz idénye volt, de azért a csökkentett pénzért amennyit idén kapott megérné megtartani, ha JT nem jön össze.
JT: A legkevésbé az ő távozását bánnám. Sőt, hajlok afelé, hogy engedjük el, ne költsünk rá annyit, amennyi a jelenlegi piaci ára, mert erősen túlértékeltnek gondolom. Brutálisan jó RZ célpont, de ezzel ki is merül az amiben kiemelkedő. Blokkolásban ha a pályán van akkor inkább liability, mint erősség. És emellett szerintem nem is egy jó "move the chain" target, pedig egy elit TE-től én ezt elvárnám. (Gronkot nem is említem, elég összehasonlítani a pár évvel ezelőtti Jason Witten-el, Vernon Davis-el, vagy a jelenlegi Martellus Bennett-el, Greg Olsen-nel). És emellé elég sérülékeny is.
Welker: Egy remek és nagyon szimpatikus játékos, köszönjük, hogy nálunk játszott, és szerepe volt a 2013-as offense-ben. Sok sikert neki a további életéhez.
Moore: Átlagos korrekt kezdő FS-nek gondolom, aki azt a pénzt megéri amennyiért játszik. De pótolhatónak is gondolom, ha elmegy. Nem az ő megtartása/elengedése fogja meghatározni az offseasont.
A leírtakhoz hozzá kell tennem, hogy hiába a papíron sok jó név, én DT-n kívül olyan nagy fontosságot nem tulajdonítok annak, hogy ki marad és ki megy. Bízom Elwayben, hogy ha el is megy valaki, akkor találunk mást a helyére. Idén engem jobban izgat, hogy milyen rendszerben fogunk játszani, és arra kik lesznek alkalmasak. Elsősorban a védelemben. A játékosokat JDR rendszerén át ismertük meg (legalábbis én). Ez feküdhetett bizonyos játékosoknak, és visszatarthatott másokat a kibontakozástól. Phillips rendszerében lehet, hogy eddig hasznosnak gondolt játékosokra nem lesz szükség, és eddig háttérben levők meg domboríthatnak. Trevathan, Brandon Marshall például. Vagy Derek Wolfe, Irving, stb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
igazából minden PM-n múlikespn.go.com/nfl/story/_/id/12322156/peyton-manning-tells-denver-broncos-ready-play-2015?ex_cid=sportscenterFB
Ebben a cikkben 26millát írnak mint cap space (úgy hogy PM marad) remélem elég lesz DT-JT-Moore trióra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Általános DoktorNos, én alapvetően mindig a csapat minél maximálisabb egyben tartásának a híve vagyok (ezért se voltam sose sikeres a GM játékokban 😛), szóval én megtartanék minden fontos játékost, akit lehet... 😊
Ez alól talán csak Welker a kivétel, én rá nem áldoznék pénzt, még a veterán minimumot se, túl nagynak látom a kockázatát annak, hogy már az első meccsen kiesik, ahhoz, hogy megérje már csak azt az energiát is, hogy a TC-ben a következő évi playbook-hoz felhozzuk...
Viszont pénzekbe nem mennék bele, ahhoz én kevés vagyok... 😊
Fontossági sorrendben:
- Bay-Bay (őt kb. 20 szinttel a többi fölött, mindegy mennyiért, 4-5 évre legalább meg KELL tartani)
- Moore (nálam ő fontos, nem kéne megint megbontani a secondary-t, ha már egyszer egész jól összeállni látszott és nem is látom az utódját a csapatnál, szóval csak FA-ből vagy draft-ról lehetne pótolni, az meg rizikósabb sokkal, mint a megtartása)
- Julius (jó, ha marad, de nála azért a pénzzel óvatosan bánnék, annyira nem egy főnyeremény sérülés-szempontból)
- Franklin (visszatenném RT-be, hosszú szerződéssel)
- Pot roast (nehéz igazán jó DT-t találni, de félek őt nem tudjuk megtartani
- Green (vele volt futójáték, nélküle nem, ennél több nem kell)
Veterán minimumért én Tamme-t, Irving-et és Carter-t is megtartanám, de többért őket már nem, pótolhatók vagy már pótolva is vannak...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Most h kb összeállt az edzői stáb, de még nem nyitott ki az FA piac, mik a benyomásaitok? Az FA-ink közül kit (mennyiért) tartanátok meg? A PM sagáról mi a véleményetek?Elsősorban
Black_Adder
StormST
peterk2005
xrace77-nek szól a kérdés, de persze a többiek véleményére is kíváncsi vagyok, s az "újak" se tartsák magukban a gondolataikat 😊

több mint 11 éve
Egy kis update a PM szituban:Maga Joe Ellis repült el érte magángépen New Orleansba, majd beszélt a központban Elwayel is. Bárminemű bejelentés/megegyezés nélkül távozott a denveri otthonába (arról nincs infó h Kubiakkal talizott volna).
A többi csapattag offseasonjéről itt találtok infókat/képeket:
www.milehighreport.com/2015/2/12/8029363/social-spotlight-broncos-wr-cody-latimer-is-working-out-with-vikings

több mint 11 éve
A visszavonulást nyilván egy aktusként kell érteni. Egy "hivatalos" pontnak a pályafutás végére. Ha nem kap szerződést, de nem jelenti be a visszavonulását, akkor papíron sima free agent lesz. Persze ahogy Bailey-vel is történt, az ilyen kaliberű játékosok nem szoktak éveket várni. Ha nem kellenek sehol, akkor rövid idő alatt levonják belőle a következtetést.

több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000469878/article/wes-welker-reportedly-contemplating-retirementHogy egész pontosak legyünk:
Wes Welker reportedly contemplating retirementAmadeus91
"Wes Welker reportedly considering retirement. But only if teams don't come calling. He told me he wants to play two more years." - Vic Lombardi
Szal ő még játszana, de ha nem kap ajánlatot, akkor visszavonul | mondjuk nem tudom h mi a francot tudna csinálni, ha nem kap ajánlatot 😀 |

több mint 11 éve
Peyton Manning training in New Orleans with intent to play in 2015, source sayswww.nola.com/saints/index.ssf/2015/02/source_peyton_manning_training.html
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Nekem - akármennyire is szeretem - JT nem kéne elit TE fizetésért. Ezen 7 körüli vagy annál több pénzt értek. 5-ért maradhatna. 😊(Nem azért nem kéne, mert nem tartom fontosnak egy jó, elkapni is tudó TE jelenlétét, de sztem Green-ben benne van ez a pocenciál, csak JT mellett nem tudott érvényesülni.)

több mint 11 éve
ha emlékezetem nem csal akkor Decker #1 WR szerzödést akart. Demaryius mellett pedig aligha volt rá esélyesickmyduckIgazából ez nem számít. Ha adunk elé egy olyan szerződést, mint amilyet végül Sanders kapott, valószínűleg akkor is meg New Yorkba a jelenlegi contractjával, de mi nem is próbálkoztunk vele. Egyébként Moreno-val se, annyi h miután érte nem volt verekedés, Elwaynek felcsillant a szeme, lenyilatkozta, h igazából tökre örülne, ha maradna (csak akkor is Ball lesz a no1), csak ezzel a nyilatkozatával kvázi ki is ugrasztotta a delfint a bokorból...
Idén Klis - nem biztos, h túl komolyan vehető - cikkje alapján legalább ajánlatot fogunk adni a delikvenseknek, legfeljebb ugyanúgy elveszítjük őket, ha máshonnan többet kapnak. így lehet legalább abban bízni, h ha csak kicsivel lenne többről szó, akkor mégis maradnak. Ilyen irányú elképzeléseken egyébként sokat segítene, ha Manning bejelentené, h visszajön a gyűrűért.
Ja még egy dolog, ami lehet h a mostani FA-k maradása mellett szól. H míg tavaly senki se volt "Elway embere", addig idén mindenki. Ezt érdemes megjegyezni, de az eddigiek alapján Elway 100% érzelemmentes döntéseket hoz (függetlenül attól, h jót-e vagy rosszat). A játékosokat illetően legalábbis. Most az edzői kar összeállításában azért már nem biztos, h ugyanannyira helytálló ez a kijelentés...
több mint 11 éve
Válogatás a stadionban mérkőzésnapokon hallható zenékből. 😊 www.denverbroncos.com/playlist/