Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
m.sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,nfl-zold-utat-kapott-az-orvosoktol-peyton-manning,68495idén is lesz nyakvizsgálat? Az még egy honap kb. Elöbb lessz Hc, Mint irányitó.... kiváncsi leszek
több mint 11 éve
Josh Dubow @JoshDubowAP 2h2 hours agoÉn azért egy Poe/Atkins cseréért se törnék Elway felett pálcát 😊
Terrance Knighton to AP's @arniestapleton recently: "I want to be wherever Jack is. I'll just leave it at that." #Raiders
Pot Roast úgy néz ki menni akar JDR után. Elway megereszthetne egy telefont Detroitba. Suh mostanság szeret véletlenül csinálni dolgokat. Hátha hozzánk véletlenül féláron aláír. 😀peterk2005
több mint 11 éve
Josh Dubow @JoshDubowAP 2h2 hours agoMa nagyon álmodozós hangulatban vagy. 😛
Terrance Knighton to AP's @arniestapleton recently: "I want to be wherever Jack is. I'll just leave it at that." #Raiders
Pot Roast úgy néz ki menni akar JDR után. Elway megereszthetne egy telefont Detroitba. Suh mostanság szeret véletlenül csinálni dolgokat. Hátha hozzánk véletlenül féláron aláír. 😀peterk2005

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Josh Dubow @JoshDubowAP 2h2 hours agoTerrance Knighton to AP's @arniestapleton recently: "I want to be wherever Jack is. I'll just leave it at that." #Raiders
Pot Roast úgy néz ki menni akar JDR után. Elway megereszthetne egy telefont Detroitba. Suh mostanság szeret véletlenül csinálni dolgokat. Hátha hozzánk véletlenül féláron aláír. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nyilván. Nem is reális eshetőségként írtam, csak sztorinak jó lenne.Na, ha Elway valahogy összehozna egy Kubiak HC, Gase OC, Quinn DC hármast, akkor helyben lepetéznék. De szerinem a fél NFL is. 😀peterk2005Quinn minek jönne DC-nek? Ha ő nem lesz HC, akkor marad szépen a Seahawksnál.Soldados

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Na, ha Elway valahogy összehozna egy Kubiak HC, Gase OC, Quinn DC hármast, akkor helyben lepetéznék. De szerinem a fél NFL is. 😀peterk2005Quinn minek jönne DC-nek? Ha ő nem lesz HC, akkor marad szépen a Seahawksnál.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Na, ha Elway valahogy összehozna egy Kubiak HC, Gase OC, Quinn DC hármast, akkor helyben lepetéznék. De szerinem a fél NFL is. 😀

több mint 11 éve
A Falcons még játszik, de akiket követek twitteren insiderek, azok azon az állásponton vannak h PM miatt marad a seggén.Reális esély van h Gase marad, mint OC o_oMiből gondolod, h maradna OC?
Kubiak/Quinn HC, Gase OC, ennél jobb forgatókönyvet el sem lehet képzelni 😊Általános Doktor
49ers-en kívül más nem hívta interjúra?Rolni
Többször leírtam h sztem Elway nem tartja legitim HC jelöltnek, azonban értékeli a teljesítményét mint OC.
A 49ers reális opció volt, ez az opció bezárult, így nőttek az esélyeink h marad még egy évet. Ez nem 100%, a Falcons még mindig képben lehet, azonban reális esély van h marad.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Reális esély van h Gase marad, mint OC o_oMiből gondolod, h maradna OC?
Kubiak/Quinn HC, Gase OC, ennél jobb forgatókönyvet el sem lehet képzelni 😊Általános Doktor
49ers-en kívül más nem hívta interjúra?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Reális esély van h Gase marad, mint OC o_o Kubiak/Quinn HC, Gase OC, ennél jobb forgatókönyvet el sem lehet képzelni 😊

több mint 11 éve
Edző akadémia vagyunk. 2011-ben Dennis Allen, 2012-ben McCoy, idén úgy néz ki, h Gase és JDR is, na meg még ha ehhez hozzá vesszük Foxot, aki vélhetően nem kell egy szintet visszalépnie, hát - van benne egy kis csúsztatás de - a fél ligát mi látjuk el edzőkkel 😊Black_Adderés akkor ugye ott van még Mike SHanahan akiről emlegetik hogy visszatér 😀
és JMD? 😛
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
😀 😀off:de buznyák vagy, odamész és egyből kiszúrod a szegény gyerek labdáját? mivel fog focizni? huligán
most jutott eszembe, hogy jó két héttel ezelőtt egy Damjanich utcai lakásban jártam, ahol egy kis srác vezetett körbe. egyből kiszúrtam a Broncos-os labdát a sarokban. nincs itt véletlenül az apuka? 😀JC6
😀petey
több mint 11 éve
off:de buznyák vagy, odamész és egyből kiszúrod a szegény gyerek labdáját? mivel fog focizni? huligán
most jutott eszembe, hogy jó két héttel ezelőtt egy Damjanich utcai lakásban jártam, ahol egy kis srác vezetett körbe. egyből kiszúrtam a Broncos-os labdát a sarokban. nincs itt véletlenül az apuka? 😀JC6
😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
off:most jutott eszembe, hogy jó két héttel ezelőtt egy Damjanich utcai lakásban jártam, ahol egy kis srác vezetett körbe. egyből kiszúrtam a Broncos-os labdát a sarokban. nincs itt véletlenül az apuka? 😀
több mint 11 éve
Ki más tudná pontosan, hogy ennyi csoportgyőzelmet nem lehet (meg nem engedett) segítség nélkül behúzni? 😊Ahogy mondod! Aspeni ürgék és a Colorado-ban úszkáló békatalpas emberek segítségével.tomi-tomimondjuk hogy épp egy Pats fan viccelődik ezzel a helyzettel... :p 😊baggio
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ahogy mondod! Aspeni ürgék és a Colorado-ban úszkáló békatalpas emberek segítségével.tomi-tomimondjuk hogy épp egy Pats fan viccelődik ezzel a helyzettel... :p 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ahogy mondod! Aspeni ürgék és a Colorado-ban úszkáló békatalpas emberek segítségével.A divízón belül elszerződött edzők kettős ügynökök. 😊 Látszatra jól végzik a munkájukat, mindent megtesznek a csapatukért, de a Denver ellen lefekszenek és Elwaynek jelentenek. 😀peterk2005Azóta nyerik zsinórban a csoportot.😊tomi-tomiEdző akadémia vagyunk. 2011-ben Dennis Allen, 2012-ben McCoy, idén úgy néz ki, h Gase és JDR is, na meg még ha ehhez hozzá vesszük Foxot, aki vélhetően nem kell egy szintet visszalépnie, hát - van benne egy kis csúsztatás de - a fél ligát mi látjuk el edzőkkel 😊Black_Adderszép munka :p (pláne hogy négyből három csoportriválishoz ment)baggio
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
A divízón belül elszerződött edzők kettős ügynökök. 😊 Látszatra jól végzik a munkájukat, mindent megtesznek a csapatukért, de a Denver ellen lefekszenek és Elwaynek jelentenek. 😀Azóta nyerik zsinórban a csoportot.😊tomi-tomiEdző akadémia vagyunk. 2011-ben Dennis Allen, 2012-ben McCoy, idén úgy néz ki, h Gase és JDR is, na meg még ha ehhez hozzá vesszük Foxot, aki vélhetően nem kell egy szintet visszalépnie, hát - van benne egy kis csúsztatás de - a fél ligát mi látjuk el edzőkkel 😊Black_Adderszép munka :p (pláne hogy négyből három csoportriválishoz ment)baggio

több mint 11 éve
Azóta nyerik zsinórban a csoportot.😊Edző akadémia vagyunk. 2011-ben Dennis Allen, 2012-ben McCoy, idén úgy néz ki, h Gase és JDR is, na meg még ha ehhez hozzá vesszük Foxot, aki vélhetően nem kell egy szintet visszalépnie, hát - van benne egy kis csúsztatás de - a fél ligát mi látjuk el edzőkkel 😊Black_Adderszép munka :p (pláne hogy négyből három csoportriválishoz ment)baggio
több mint 11 éve
Nem eszik olyan forrón a kását:"-Everybody says Adam Gase will be next 49ers coach, but don't count him out here. He met this morning with John Elway to discuss Broncos HC.
-Adam Gase spent the morning talking with John Elway. He is still at Broncos facility doing his thing." - Mike Klis
Szerk:
Máris javíthatom magam:
"Latest on Gase: Elway has NOT offered him the HC job yet. They are having frank discussions about the job." - Lombardi

több mint 11 éve
Edző akadémia vagyunk. 2011-ben Dennis Allen, 2012-ben McCoy, idén úgy néz ki, h Gase és JDR is, na meg még ha ehhez hozzá vesszük Foxot, aki vélhetően nem kell egy szintet visszalépnie, hát - van benne egy kis csúsztatás de - a fél ligát mi látjuk el edzőkkel 😊Black_Adderszép munka :p (pláne hogy négyből három csoportriválishoz ment)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Edző akadémia vagyunk. 2011-ben Dennis Allen, 2012-ben McCoy, idén úgy néz ki, h Gase és JDR is, na meg még ha ehhez hozzá vesszük Foxot, aki vélhetően nem kell egy szintet visszalépnie, hát - van benne egy kis csúsztatás de - a fél ligát mi látjuk el edzőkkel 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Sziasztok! Olvasgatom a fórumot már egy ideje, a bowl.hu-t pedig évek óta, de most jutottam el oda, hogy regisztráljak is. Kérlek nézzétek el, ha bénázok, vagy ilyesmi 😊Üdv köztünk! 😊
De hogy csatlakozzak is a "szomorú vasárnap" óta folyamatosan előjövő témához... Nekem az volt az érzésem Elway sajtótájékoztatója alatt, amikor többször hangsúlyozta a "how to step to the next level" nézeteltérését Foxal, hogy egyikük Manningel, a másikuk nélküle képzelte el a jövőt. Szerintetek nem lehet ilyesmi a háttérben? Oké, hogy mindketten jóban vannak vele, de a november óta látott PM simán elbizonytalaníthatta valamelyikőjüket. (Mondjuk akkor inkább Foxot...)Bozontron
Szerintem ezalatt Elway azt érthette h nélküle, míg Fox meg magával képzelte el a jövőt 😀

több mint 11 éve
Sziasztok! Olvasgatom a fórumot már egy ideje, a bowl.hu-t pedig évek óta, de most jutottam el oda, hogy regisztráljak is. Kérlek nézzétek el, ha bénázok, vagy ilyesmi 😊De hogy csatlakozzak is a "szomorú vasárnap" óta folyamatosan előjövő témához... Nekem az volt az érzésem Elway sajtótájékoztatója alatt, amikor többször hangsúlyozta a "how to step to the next level" nézeteltérését Foxal, hogy egyikük Manningel, a másikuk nélküle képzelte el a jövőt. Szerintetek nem lehet ilyesmi a háttérben? Oké, hogy mindketten jóban vannak vele, de a november óta látott PM simán elbizonytalaníthatta valamelyikőjüket. (Mondjuk akkor inkább Foxot...)
több mint 11 éve
Fox azért még long-shot, de '90 óta mindössze ötször fordult elő, hogy az OC-t és DC-t egyaránt elvitték főedzőnek, ebből pedig egyedül Schotty-t rúgták ki, aki ESPN-es szakkommentátor lettFélreértetted, nem a kirúgás a lényeg, hanem hogy utána rögtön kinevezik a HC, OC, DC hármast is HC-nak.tenorxVolt már szerintetek olyan h egy kirúgott HC-t és annak az OC és DC-át is pár napon belül kinevezik NFL HC-nak?volt, 2006 San Diego Chargers, bár ott előbb nevezték ki HC-nek a koordinátorokat, majd február közepén rúgták ki az AFC divisional roundban elbukó Schottenheimertbaggio
Nekem ez elég extrém esetnek tűnik, márpedig 99% h holnap este már ez lesz a tényállás 😕)Általános Doktor

---