NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
No, hát Woodson rövidre zárta a kérdést, sose tudjuk meg, hogy hova tettük volna be, illetve kinek a helyére... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
A mai napon JDR állt először a média elé, pár dolog, amikről beszélt:- Irving kapja az első lehetőséget MLB-ben, de Steven Johnson és Bradley is kap majd lehetőséget. Mays-t nem említette...
- Phillips-et még nem tudja, hogy hova fog beilleni, még nem látott tőle eleget ehhez...
- 3 vezért emelt ki a védelemben, Champ és Woody mellé Wolfe nevét említette, aki szerinte idén fog előlépni ebből a szempontból...
- Knighton-t úgy hívja, hogy "dancing bear"... 😀
- A DTkről egyébként: Vickerson-nak és Knighton-nak is jobban kell játszania, Sly-nak pedig még nagyon messze van a potenciáljától, de gyorsan tanul...
- Ő a nickel CB-re is mint kezdőre tekint...
- Harris fejlődésén sokat fog dobni, hogy Welker ellen kel dolgoznia edzésen...
több mint 11 éve
Clady-nél alapból is arról volt szó, hogy TC-re lesz csak egészséges, vagy csak az opener-re, így a pályán nem lenne ott egyébként se, de lehet, hogy azzal is jelez, hogy el se megy. Egyébként azt mondta, hogy alá fogja írni a tendert, de nem valószínű, hogy a július 15-i határidő előtt sokkal fogja ezt megtenni...
több mint 11 éve
Walton helyén Manny Ramirez játszott, nem Philip Blake. Érdekes, elvileg arról volt szó, h azért hoztuk, h ellenfele legyen holtszezonban Waltonnak, erre nem ő, hanem Ramirez, aki OG-ként mondhatni nem épp kifogástalan produkcióval rukkolt elő, helyettesíti Waltont... Ez semmi esetre se jó, vagy Ramirez is ismeri azt akit Lance Ball és ezért ragad ránk, vagy Blake erősen bust esélyes így a 2. évének elejéhez közeledve...Clady helyett Clark játszott, ez várható volt. Itt a kérdés inkább az, h clady most láboadozik a műtét után vagy duzzog, vagy mindkettő, de akkor milyen arányban játszik szerepet a fenti 2 indok...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
A volt egyetemi csapattársaival edz, ami nála nem is újkeletű. Most nem emlékszem, h tavaly részt vett-e az OTAkon vagy semwww.nfl.com/news/story/0ap1000000204565/article/willis-mcgahee-not-expected-for-denver-broncos-ota?campaign=Twitter_atl
Ő tudja, mondjuk én a helyében nem érezném 100% biztosnak a roster helyemet, és inkább ott edzenék, ahol jobban le tudom nyűgözni az edzőimet. Nincs veszélyben a helye, de - óriási közhely ugyan - semmit se vehetünk biztosra...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Az érdekesebb kérdés inkább McGahee távolmaradása, mert ő elvileg egészséges. Az ügynöke szerint nincs emögött semmi üzenet, de az okot mégse mondta el... 😛
több mint 11 éve
Kuper és Walton valszeg a TC előtt nem edzhetnek a csapattal...
több mint 11 éve
Akikre én pénzt dobnék most: Clady, Colquitt, Woody, DeckerŐk azok, akik utolsó évükben vannak (vagy épp még nincs is aláírt szerződésük) és mind a liga jobb játékosai között vannak a posztjukon, így kemény érdeklődés lesz utánuk, tag meg csak 1 lesz... 😛
több mint 11 éve
Szerintem meg, az egész azért van, mert meg akarunk tartani valakit erre a 2 esztendőre, akire adott körülmények között nem lett volna hely. Ilyen mondjk Kuper szvsz...(egyébként én úgy értelmezem, hogy ez az 5-5 milla eddig is benne volt a szerződésben valahogy, csak a lebontásán változtattunk)akikeNem azért van, mivel NEM mi akartuk, h így legyen csupán így alakult.
Ettől függetlenül ki lehet használni a lehetőséget, bőven van hely a sapka alatt, és woodson ha jön is, nem lesz drága...
A valaki meg biztosan nem Kuper, ő vagy minimum környékére lesz paycutolva, vagy cutolva lesz. Jelen állapotában nagyon túlfizetett játékos, a sérülése miatt, meg mert jött Vasquez, aki jobb mint az egészséges Kuper...
viszont ettől ki lehet használni az Istenadta lehetőséget, s hosszabbítani valakivel (Clady, Woody, Decker, DT, Harris, Beadles, közülük valakivel.)
Eddig 2013-14-re lett volna 5-5 deadmoney, most ez 2013-16-ig 2.5. A most következő 2 évben jó, utána rossz.
Ezt az új TVs szerződés maitti (jól mondom?) capspace ugrást midnig elfelejtem... Így végül is akkor jól jártunk, de ettől még az első hírekkel ellentétben nem mi kezdeményeztük, ha jól értettem az előbb általam belinkelt cikket (csak átfutottam) Szóval sokat nem kell neki tulajdonítani, ha nem tudjuk elkölteni, legfeljebb tovább görgetjük...
több mint 11 éve
Szerintem meg, az egész azért van, mert meg akarunk tartani valakit erre a 2 esztendőre, akire adott körülmények között nem lett volna hely. Ilyen mondjk Kuper szvsz...(egyébként én úgy értelmezem, hogy ez az 5-5 milla eddig is benne volt a szerződésben valahogy, csak a lebontásán változtattunk)
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Megkezdődtek az OTA-k, méghozzá egy teljesen új edzőpályán, ami pont időkre lett készen.Hiányzók: McGhee, Clady
Jelen van, de nem öltözött be: Quinton Carter, Walton, Quan Smith, Kuper
több mint 11 éve
Azt olvastam valahol még az első hírek idején, hogy az volt az indok, hogy kicsit jobban járjon a csapat 2014-ben PM esetleges sérülése idején, mivel azzal, hogy idén átment az orvosin a 2014-es fizuja garantált lett...
több mint 11 éve
btw első lépés a caphell felé, h hátrébb tologatjuk a pénzt a szerződésen belül, hosszú távon ilyenből csak rosszul lehet kijönni... Máris 2015-re és 2016-ra is van deadmoney-nk, ha PM nem tölti ki a szerződését... Ráadásul én kicsit se lepődnék meg, ha 2014 után visszavonulna, ha nyerünk addig SB-t...Black_AdderSzvsz kicsit más azért most a történet, bár az alap megközelítéseddel egyetértek. De az a helyzet, hogy 2015-től várhatóan jelentősen megnő majd a cap space, a következő 1-2 évben viszont "szorulni fog a hurok", mert meg kell kötni pár fontos szerződést, ahol 2-3-4 milla is számíthat. Clady esetében, pl. egy második franchise tag kb. pont ennyivel (2.5 milla) kerülne többe, mint idén. Szóval én ezt nem látom önmagában veszélyesnek. Az lenne a veszélyes, ha a jól kereső játékosok többségének backloaded szerződéseket kezdene Elway az orra alá tolni. Abból pár éven belül tényleg gond lehetne..
Akike: Biztos, hogy nem átstruktúrálásról van szó, hanem arról amit Black Adder linkelt. Az átstruktúráláshoz bizonyos időnek el kell telnie, és az tuti, hogy egy öt éves szerződést (még, ha az feltételeket is tartalmaz) nem lehet egy év után átstruktúrálni. Szerintem még jövőre se lehet majd. Manning paycutra szerintem max. az utolsó két évében van esély. (Ha szükség lesz rá, szvsz Manning belemegy.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
2,5 milliót nyertünk, ez is valami, bár igazán sokat nem ér, komoly játékost ennyiből nem hozol. Bár ha ennek egy részét Clady szerződésajánlatára rátesszük emelésként, az talán hatásos lehet... 😛
több mint 11 éve
Csak jó fej ez a Manning báttya 😊Nem rajtunk vagy Manningen múlt, hanem a ligán, ha jól értelmezem ezt:
www.milehighreport.com/2013/5/19/4346278/peyton-mannings-contract-restructure-provides-cap-relief-in-2013-2014
szerk:
A lényeg: 17,5 milla '13 és '14, valamint 21,5 '15-ben és '16-ban. 2,5 milla dead money, ha kivágjuk.akike
profootballtalk.nbcsports.com/2013/05/19/mannings-contract-doesnt-change-leagues-treatment-of-it-does/
btw első lépés a caphell felé, h hátrébb tologatjuk a pénzt a szerződésen belül, hosszú távon ilyenből csak rosszul lehet kijönni... Máris 2015-re és 2016-ra is van deadmoney-nk, ha PM nem tölti ki a szerződését... Ráadásul én kicsit se lepődnék meg, ha 2014 után visszavonulna, ha nyerünk addig SB-t...
több mint 11 éve
Csak jó fej ez a Manning báttya 😊www.milehighreport.com/2013/5/19/4346278/peyton-mannings-contract-restructure-provides-cap-relief-in-2013-2014
szerk:
A lényeg: 17,5 milla '13 és '14, valamint 21,5 '15-ben és '16-ban. 2,5 milla dead money, ha kivágjuk.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Hát furcsa lesz látni Freeney-t, miközben PM életére tör, méghozzá két meccsen is.........
több mint 11 éve
Demaryius Thomas az első Broncoként a 68. az NFL top100 player 2013 visszaszámlálásban.Kíváncsi leszek milyen WR-ek lesznek előtte, meg persze, hogy hány Bronco...
www.nfl.com/top100/2013#video=0ap2000000169203Black_Adder
több mint 11 éve
Nos megszületett az ajánlatunk Woodsonnak, aki azért kivárja a keddi egyeztetést a Raiders-szel. De állítólag eddig mi vagyunk az egyetlen csapat eddig, akik veterán minimum fölött kínáltak neki...
több mint 11 éve
Demaryius Thomas az első Broncoként a 68. az NFL top100 player 2013 visszaszámlálásban.www.nfl.com/top100/2013#video=0ap2000000169203
több mint 11 éve
Egyszer már lenyilatkozta a kezdeti contender duma után, hogy már nem csak contender érdekli...A mostani Raiders valóban nem emlékeztetheti nagyon arra, amit annó itthagyott, viszont Reggie McKenzievel a GBből ismerik egymást, ami plusz lehet. Emellett valóban szempont lehet akár az is, h az eredeti csapatánál zárja le a karrierjét. Nálunk vszeg több játékidőhöz is jutna, bár nem vágom annyira a Ti S szitutokat...ez is lehet szempont. Mindezekkel együtt úgy gondolom Ti vagytok a favoritok, mert győztes csapatban jobban eshet a levezetés is és azért egy potenciális SB run komoly motiváció lehet...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Annyit szerintem explicit is kijelentett, h nem akar rebuilding elején/közepén álló csapatba menni. Nálam a raiders beleesik ebbe a kategóriába...Black_AdderEz igaz, de nem lehet tudni mennyire szeretne visszatérni az első csapatába. Bár ez a Raiders már nyomokban sem nagyon hasonlít arra a csapatra, de ki tudja. Lehet tetszik neki a fekete mez, és a csilivili színáradatból már elege van. Sajnos így a narancs színű mezzel nem segítünk a helyzeten 😕
több mint 11 éve
Igen tudom, de a 2 jobb mint az 1 😊Szerintem a másik két csapat csak azzal tud velünk konkurálni, hogy 2 évet ajánl Woodsonnak. Az idei szezonra szerintem mi ajánljuk neki a legtöbbet, plussz a másik két csapattal még a PO sem lesz meg, úgy pedig nehézkes lesz SB-t nyerni. Ha pedig SB győzelem lenne a célja, akkor nem értem minek tökölünk még annyit 😊 Jó, a pénz nagy úr, és a 2 tuti jobb mint az 1, de volt elég éve megszedni magát a ligában 😊flzoliWoodsonnak van már gyűrűje.empty taxi
Remélem legyőzi nosztalgikus honvágyát, és nem a Raidershez firkant alá. A Panthers szerintem nem opció. Meg lennék lepve ha ott kötve ki végül.
AFC West lesz a célállomás szerintem, csak kérdés melyik része
több mint 11 éve
Annyit szerintem explicit is kijelentett, h nem akar rebuilding elején/közepén álló csapatba menni. Nálam a raiders beleesik ebbe a kategóriába...
több mint 11 éve
Woodson azt mondta az egész offseason-ben, hogy játszani akar, mindegy hogy hol vagy mennyiért. Most, hogy több lett a jelentkező, most kezdték rebesgetni, hogy inkább contender-hez menne. Majd kiderül, hogy mi a fontosabb neki... 😊