Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
A Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.
A lelátó fedett. Az nfl baja inkább az, hogy a mérkőzésbe ne szóljon bele az időjárás.
Kb. azt mondjuk, hogy ha New York rendezhet, akkor rendezhessünk mi is... 😊StormST
Az meg abból jött, hogy ha Indianapolis rendezheti, rendezheti NY is 😊 (meg chicago, vagy más jellemzően hidegebb éghajlatú városok)pc_x
Indianapolisban fedett a stadion van, így az azért más helyzet 😀StormST
A lelátó fedett. Az nflnek inkább az a fontos, hogy a mérkőzésbe ne szóljon bele az időjárás.

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 342 — SB 50 Champion @ Grund
A Broncos és Denver városa hivatalosan is jelezte (már augusztusban), hogy pályázik a 2018-19-20-as Super Bowl-ok megrendezésére.

Kb. azt mondjuk, hogy ha New York rendezhet, akkor rendezhessünk mi is... 😊StormST
Az meg abból jött, hogy ha Indianapolis rendezheti, rendezheti NY is 😊 (meg chicago, vagy más jellemzően hidegebb éghajlatú városok)pc_x
Indianapolisban fedett a stadion van, így az azért más helyzet 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist

Az meg abból jött, hogy ha Indianapolis rendezheti, rendezheti NY is 😊 (meg chicago, vagy más jellemzően hidegebb éghajlatú városok)

több mint 13 éve

Kb. azt mondjuk, hogy ha New York rendezhet, akkor rendezhessünk mi is... 😊

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 329 — The only discipline that lasts, is self discipline
nekem teljesen mást hoz be...Black_Adder
Elnézést, elcseszhettem a linket. Kijavítottam az eredeti postban is, de betesz ide is még egyszer:

espn.go.com/video/clip?id=8684533&categoryid=2378529

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Pro Bowl állás denveri szempontból:

Peyton Manning: 1st at QB
Von Miller: 1st at OLB
Wesley Woodyard: 2nd at OLB
Champ Bailey: 2nd at CB
Zane Beadles: 2nd at OG
Elvis Dumervil: 2nd at DE
Ryan Clady: 3rd at OT
Dan Koppen: 3rd at C
David Bruton: 3rd at ST
Trindon Holliday: 4th at KR
Matt Prater: 4th at K
Britton Colquitt: 4th at P
Demaryius Thomas: 4th at WR
Eric Decker: 5th at WR
Mike Adams: 5th at SS
Chris Gronkowski: 5th at FB

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Hát ez aranyos. Jamaal Charles a meccs után autogrammot kért PM-től. 😀

Itt mondja el miért:  espn.go.com/videohub/video/clip?id=8682846&categoryid=2378529peterk2005
nekem teljesen mást hoz be...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Lombardi szerint egyáltalán nem érdeklődünk iránta:
 twitter.com/VicLombardi/status/273581815665664000

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Babin minek? Wolfe helyére? Lökjük le a padra egy lutri miatt?

Kétlem, hogy valójában rámozdulnánk, nem hiszem, hogy most akarjuk megzavarni a D-t, amikor formában vannak...

Persze ha Doom sérülése komolyabb lett volna, akkor más lenne a helyzet...

több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 650 — The Mathematician
nyílván benne van
inkább az zavarna hogy megbontani ezt az egységes D#-t, amibe már nálam Porter visszatérése is aggályos (pedig örültem mikor idekerült)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 329 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az, hogy a Phillyben motiválatlan valaki, az még nem sokat jelent. Nem egy játékos volt már aki odament és sz*r lett, majd eljött és ismét jó lett. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Babin nálunk?

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ovhjfqzphiw3cyu73xur
Jason Babin: Five potential landing spots
Jason Babin was cut loose by the Philadelphia Eagles on Tuesday, but don't expect him to be out of work for long. Dan Hanzus takes a look at five teams who might want the pass rusher.

nem szivesen hoznék a védelembe egy motiválatlan arcot
viszont Dawk bevált ugyanúgy a phillyből

több mint 13 éve
Hát ez aranyos. Jamaal Charles a meccs után autogrammot kért PM-től. 😀

Itt mondja el miért:  espn.go.com/video/clip?id=8684533&categoryid=2378529

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Storm rokonságban áll Ball-al, csak nem tudja megemészteni, hogy Lance sikeresebb...más okot nem tudok felhozni eme gyűlöletre, mit iránta érez (vagy kizárta a Lance család az örökségből...)
😀
több mint 13 éve
amúgy a PReken a 6. hely környékén vagyunk, ami a POra nézve szép
de nem érzem hogy top5be lennénk vagy közel hozzájuk (Ravensről se érzem ezt)
a Top10 áll, de ha kiesésre megy a móka a Giants,Packers tuti előttünk lesz, és a Bears-Steelers duó is veszélyesebb a kezdő QBval mint mi

megint esti meccs jön, ezúttal a Tampa ellen, most h kikaptak az Atlantától félő hogy túlságosan harapni fognak, remélem nem hibázunk otthon, az ébresztő pofonnak szánt meccsnek elég lenne a Chiefs az uccsó fordulóban 😀

több mint 13 éve
nincs ezzel gond 😀 tuti h van aki Ball-t szereti és ránk haragszik hogy szidjuk és ki akarnánk ebrudalni 😀Negritis
őt csak az anyja szereti 😛

de ő is csak labda nélkülBlack_Adder
szal az anyja szereti 'Lance'-t 😀Negritis
tiszta szerencse h nem "labda és lándzsa nélkül" 😊

több mint 13 éve
nincs ezzel gond 😀 tuti h van aki Ball-t szereti és ránk haragszik hogy szidjuk és ki akarnánk ebrudalni 😀Negritis

de ő is csak labda nélkülBlack_Adder
szal az anyja szereti 'Lance'-t 😀

több mint 13 éve

de ő is csak labda nélkül

több mint 13 éve
nincs ezzel gond 😀 tuti h van aki Ball-t szereti és ránk haragszik hogy szidjuk és ki akarnánk ebrudalni 😀

több mint 13 éve
Személyes vélemény:

Plummer távozásakor valóban nem azt gondoltam, h crybaby egy crybaby, hanem, h mi a fasznak kellett 1/11-ben QB-t húzni, úgy h feltradeelünk érte, amikor Plummer élete szezonján van túl, és ha ránézek a történelem könyvekre, utána shannyvel soha többé nem jutottunk PO-ba, és crybabyvel egyetlen winning season-ünk se volt.

Lehet hozni statisztikákat ligaelit O-ról vagy ligautolsó D#ről, de attól nekem még egy másodpercig se hiányzik, nem hiányzott, akkor se amikor Ortonnal szenvedtünk, nem hiányzott akkor se, amikor Tebownak összesen 2 completelt passza volt, és nem hiányzik most se, de nem hiányzott akkor se amikor unott fejjel nézte az oldalvonal mellől ahogy kiesik a csapata a rájátszásból, vagy amikor saját csapattársaira mutogatott és okolta őket a vereségért, de akkor se amikor beköti csapattársa cipőjét. Rengeteg exBronco hiányzik időről-időre, ő közelében sincs ennek, sőt épp ellenkezőleg. Előbb választanám Maddoxot helyette.

És mivel ez érzelmi alapú, senki nem győz meg az ellenkezőjéről, ez az egyik olyan téma amiben nem tudom megőrizni a higgadtságomat. és nem is akarok ebbe a vitába belemenni, az én szememben nem érdemli meg, h sok szó essen róla (tudom implicite ugyan de én hoztam fel, felőlem akár vége is lehet persze még páron be fognak oltani emiatt, de legyen). Remélem Manning megdönti a single season rekordját passzolt yardok tekintetében.

Ha az itt töltött idejüket nézzük, Plummer sokkal többet ért el a csapattal, sokkal jobb volt vele a Broncos, sokkal szívesebben emlékszem azokra az időkre, sokkal több győzelemmel ajándékozott meg és sokkal kevesebb vereséggel, és ő maga is jobb volt mint crybaby attól h utóbbi egy évében 4500 yardot passzolt, a passer ratingje már rosszabb volt mellé, mint Plummeré és végül rá nosztalgiával emlékszem vissza, mint szép időkre, nem pedig megborzongok, h mekkora **** viselte egykor az orange&blue-t...

És akkor a távozása körülményeiről nem is beszéltem.

A közönség reakcióját meg szívesen megnézném, ha egyszer kimerne állni ellenünk a MileHighon...

elnézést a szurkolóitól, nem tudom megőrizni a higgadtságomat a témában.

több mint 13 éve
Jó, azért Plummer távozásakor szerintem még te se gondoltad Culter-ről, hogy crybaby, vagy igen? 😛

Azért összehozott két egész jó szezont a Broncos-nál JMD előtt, messze nem olyan stábbal, mint amit most PM tudhat maga mellett, még Marshall-al együtt se...

Plummer egy jó QB volt, de Culter-ben messze több tehetség volt hosszú távra nézve, Shanny felfogásába is jobban passzolt, hosszú távra jelenthetett volna megoldást a Broncos-nál QB poszton...

A denveri közönség soha nem fogadta el teljesen Plummer-t, ahogy az a cikkben is le van írva. Culter-t elfogadták, meg mondjuk én is. A többi történelem, sokféle szempontból átrágva már azóta... 😊

több mint 13 éve
Pont emlegettem Plummert, itt egy cikk róla:
 www.nytimes.com/2012/11/26/sports/football/jake-plummer-rekindles-his-love-for-the-game-he-left.html?_r=0
///és neki nem egy futureHOF miatt kellett távoznia, hanem egy crybaby miatt, na őt aztán tudnám oldalakon át ekézni... brrr.... rossz emlék.

Jeremiah Johnsont azért kell kirúgni és újraigazolni, mert x ideje van a ligában. ezt annyira én se értem, 3 év után nem jöhet pS-be, de úgy néz ki ezen kívül is vannak korlátok. Mondjuk h kirógtuk és utána visszahozhattuk ha ez tényleg vmilyen szabály miatt van, akkor az átlagosan nagyon szánalmas...
Na midnegy, az :p smile azért nagyon kellett amikor kiratuk 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- Üdv Storm, hallottuk nagy Broncos rajongó, igaz ez?
- Miazhogy!
- Mikor kezdődött a szerelem?
- Amikor édesanyám világra hozott. Kinyitottam a szemem és ott volt egy póni. Aztán az első szavam az ILOVETHISGAME volt.
- Ki a kedvenc játékosa a csapatból?
- Több is van, a legbesztebb: LANCE BALL.

😀 😀 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Hester elsősorban fullback.empty taxi
Ha lenne egy kis igazság a Földön, akkor innentől ő lenne a 3rd down back, Ball meg vagy az inactive listán szerepelne, vagy csak ST-ben, de félek kap még labdát a kezébe... 😛StormST
Minek a kezébe mikor ő maga is Labda? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hester elsősorban fullback.empty taxi
Ha lenne egy kis igazság a Földön, akkor innentől ő lenne a 3rd down back, Ball meg vagy az inactive listán szerepelne, vagy csak ST-ben, de félek kap még labdát a kezébe... 😛