Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Wesley Woodyard lett az AFC Defensive Player of the Week. 😊

(13 tackles, a sack, an interception, two passes defensed and a forced fumble in the game)
 www.milehighreport.com/2012/10/31/3581046/wesley-woodyard-named-afc-defensive-player-of-the-week
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy elemzés a Broncos offense-ről az NFL.com-on, Bucky Brooks tollából:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/t1zw3oa3ykszsgw83qs9
Peyton Manning deftly directs explosive Denver Broncos offense
Well, that didn't take long. Just seven games into the Peyton Manning era, the Denver Broncos' offense is firing on all cylinders. Bucky Brooks reveals three key components of this prolific unit.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megnézve tőlük pár interjút, egyik sem egy Terell Owens, szóval nem kell félni, hogy primadonnává válnának. Viszont fiatalok, élvezik a sikert, ezért nem árt figyelni rájuk. De ezért van ott Stockley. 😊

A Saints elleni meccsen volt egy jópofa jelenet ezzel kapcsolatban: az utolsó TD után DT odadobta Deckernek a labdát, hogy "adja fel neki" a szokásos "bezsákolom a kapuba" mozdulatra. Ez megrendezett ünneplésnek minősül az NFL szerint, amit 15 yarddal büntetnek, ezért amikor Stockley észrevette, hogy mi készül közéjük ugrott, és lelopta Decker kezéből a labdát. A meccs után megkérdezték Stockley-t, hogy mit szólt hozzá a két fiatal, erre ő mosolyogva annyit mondott, hogy igen, pikkeltek rá, de az apa szerep sosem egyszerű. 😀

Ha már szóba jött: DT-nek volt egy interjúja a napokban - valamelyik denveri rádióban, ha jól emlékszem - ahol mesélt magáról, a felkészülésükről, a PM-el való munkáról, stb. Nagyon szimpatikus volt a srác, és intelligensen is beszélt. Többek között elmesélte, hogy egy ideje PM mindkettőjükkel egyénileg is gyakorol, egészen visszamenve az alapokig, kezdve az elkapó technikától a route futáson át a megfelelő route kiválasztásáig. Azt mondta olyan érzés volt neki, mint visszamenni az óvodába és újra tanulni járni. 😊

Az én véleményem is az egyébként, hogy Decker előrébb jár kicsivel, a kevesebb elkapott yard ellenére is. PM Deckernek az utóbbi meccseken már sorozatban dobja úgy a labdát, hogy nem várja meg a route-oknál a megtörést/fordulást. Már bízik benne, hogy arra fordul "amerre kell". DT esetén még többnyire az van, hogy csak akkor dob felé, ha már látja, hogy milyen route-ot fut.

(Egyébként szerintem már csak Willisnél látni, hogy nagyon nem érzi a ritmust. De szvsz előbb utóbb rá is sor fog kerülni. Valószínűleg az időtényező miatt eddig rá nem jutott elég figyelem.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 659 — The Mathematician
bízom benne hogy DTnek csak a játéka nem az arca fejlődik 😀
bár nekem Decker sokkal szimpibb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Nem tervezzük csökkenteni Woody szerepét DJ visszatérése után se:
 www.chieftain.com/broncos/woodyard-work-keeps-picking-up/article_4d43afa8-231f-11e2-983f-0019bb2963f4.html
Helyes.

Elway a trade deadlineról
 blog.denverbroncos.com/denverbroncos/elway-on-trade-deadline-we-always-look/
Ami talán többet mondó, h Mays sérülésével Steven Johnson szerepe nőhet. Mondjuk Mays az elmúlt két meccsen csak az ST-ben játszott, de egy újonc udfa-nak az is sokat jelent, h ott jut több lehetőséghez.

PFF Weekly observations:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/10/31/32-observations-week-8/
Denver Broncos: Wide Receiver Demaryius Thomas has the third-most yards after the catch for wide receivers at 320. That is in large part due to his 183 total yards, and 186 yards after the catch, coming on 12 wide-receiver screens. The 15.2 yards per catch average on screens is the best for all receivers with five or more WR screens.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 342 — SB 50 Champion @ Grund
Változtattam az aláírásomon:

"Ha valakinek a Broncos fanok kontra PM szituációval kapcsolatban merülnek fel gondolatai, inkább engem keressen meg üzenetben, mint hogy a fórumot újabb flame töltse meg, válaszolni fogok normálisan. Köszönöm!"

Kérném ezúton is, hogy ezt minél többen vegyék figyelembe, a közös béke kedvéért... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve

😀
több mint 13 éve
Elismerni a tudását nem ugyanaz, mint megszeretni.burzum
Ezt nem értem. En ha szeretek egy csapatot és odajön egy normális (nem gyűlölt viselkedésű), zseni játszani, akkor én először is örülök a jöttének, aztán meg ha teljesít is (mondjuk még messze van az elvárásoktól) akkor megszeretem.Fredo
Apa kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőődik.... 😛

több mint 13 éve
Fredo 205
Elismerni a tudását nem ugyanaz, mint megszeretni.burzum
Ezt nem értem. En ha szeretek egy csapatot és odajön egy normális (nem gyűlölt viselkedésű), zseni játszani, akkor én először is örülök a jöttének, aztán meg ha teljesít is (mondjuk még messze van az elvárásoktól) akkor megszeretem.
több mint 13 éve
burzum Denver Broncos 155
Elismerni a tudását nem ugyanaz, mint megszeretni.
több mint 13 éve
Fredo 205
Véleményem szerint PM az O-ból kihozza amit lehet: ő maga is kezd belelendülni, két minőségi WR, szintén jó futó, + TE-k + depht is van. Ha egy masszív, stabil D lesz mögöttük mint most hétvégén akkor a meccsek többségét dominálni és nyerni fogja a Denver. A csoport szétesni látszik ez is önbizalmat addhat. Tudom hogy minden meccs más, de mi Colts fanok éveken keresztül láttuk a hétvégihez hasonló, NFL szinthez képest nyugalmas alapszakasz meccseket... A kérdés általában csak annyi volt hogy a csoportgyőzelem mellé meglesz-e a seed 1-2.. Na befejezem PM magasztalását, remélem lassan a szkeptikus Denver-fanok is kezdik megszeretni.
több mint 13 éve
[off]
Demaryius Thomas Halloweeni jelmeze nagyon adja:

😊
[/off]

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mike Mohamed jöhet majd fel PS-ből.

Sajnálom Mayst, de sérülése a csapat szempontjából igazából nem tényező, és kizártnak tartom h el tudtuk volna cserélni... Jobbulást nekiBlack_Adder
Végül Ihenacho jött fel, mondjuk érthető is valamennyire, mert egy LB (Steven Johnson) eddig is mindig inactive volt, még egyet felhozni így felesleges, S meg használható csak 3 van...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mays-et ahogy várható volt IR-re tettétek.
több mint 13 éve
a javulások oka
Offense: összeszokás, a wr-ek tanulgatják a route-okat, a falba visszatért Kuper. Feljavult a védelem, jobban lehet bízni bennük, kisebb a nyomás a támadókon.
defense: kikerült a kezdőből mays, gyengébb offense-ek jönnek velünk szembe és beváltak a fiatalok és így egyre több játéklehetőséget kapnak. Trevathan, Carter... Wolfe-nak volt egy-két gyengébb meccse a szezon elején, de mostanában nagyon jól játszik, és Porter kiesésével se gyengult a secondary. + Többet vannak fent a támadók, több idő pihenni.

szvsz kb ennyi ami számít

több mint 13 éve
szerintem az O# ezt kb tudja hozni
a D# kérdés h bírja-e majd

több mint 13 éve
Fredo 205
Ha ezt a formát tudná állandósítani mindkét csapatrész az feladná a leckét az AFC-nek. Ha a D ennyit tud segíteni az egyre jobb O-nak akkor lesz itt PO.
Kérdés: Mennyire lesz állandó ez az extra jó teljesítmény? A bye week hatása vagy az összeállás-összeszokás vagy egyéb tényező miatt volt ez ?
több mint 13 éve

Sajnálom Mayst, de sérülése a csapat szempontjából igazából nem tényező, és kizártnak tartom h el tudtuk volna cserélni... Jobbulást nekiBlack_Adder
a Saints D#-n lehet ő is segítene 😀

több mint 13 éve

Sajnálom Mayst, de sérülése a csapat szempontjából igazából nem tényező, és kizártnak tartom h el tudtuk volna cserélni... Jobbulást neki

több mint 13 éve
Oh shit, Chrome on iPhone rules... 😛

Töröltem...

több mint 13 éve
sztem simán torrentezés közbe bebugolt storm 😀
amúgy az O# hozta magát egy gyenge D# ellen

míg a D# hatalmasat játszott egy elit csapatrész ellen, valamint ugye az ST is egész jó volt

örülök ennek a meccsnek mert lényegi hiba nélkül lehoztuk és annak is hogy Porter nélkül is fasza volt a Secondary (tudom h gyenge ... )
de Brees mégis az egyik legjobb QB akinek még mindig brutál jó O# áll a kezére és mi ezt megfogtuk (nem leradíroztuk de majdnem 😀)

több mint 13 éve
burzum Denver Broncos 155
Értjük már.
több mint 13 éve
Joe Mays probléma erre az évre megoldódott.
 www.denverpost.com/sports/ci_21880681/broncos-joe-mays-is-out-season-because-broken

Jobbulást kívánok neki. xrace77
Pedig a deadline-ig pont el lehetett volna cserélni, Trevathan elég jól játszik, Mays meg sokat keres...

Jobbulást neki...

több mint 13 éve
Joe Mays probléma erre az évre megoldódott.
 www.denverpost.com/sports/ci_21880681/broncos-joe-mays-is-out-season-because-broken

Jobbulást kívánok neki.
több mint 13 éve
Nos, TE-k ellen olyan pocsékul védekezünk, hogy a Saints-et 14 ponton, a Bolts-ot meg nullán tartottuk a második félidőben. 😊 Pedig mindkét csapatban elég elit TE van és jó elkapók, plusz a QB se valami kuka. Sőt, még a Pats ellen sem Gonk volt a legnagyobb gondunk, hanem Welker és a futás.

Egyébként amióta nem Mays van középen, és JDR értelmesebben hív, sokkal kisebb problémának tűnik a közép levédekezése, mint a szezon első meccsein. Szvsz a defense éppen ebben lépett a legnagyobbat előre.

(A Pats esetén egyszerűen a no huddle offense-üktől félek. Ha megindulnak, akkor a futással plusz Welkerrel/Gronkkal túl nagy falat lehetnek, ha nem cserélhetünk menet közben. De abban igazat adok, hogy ezt a mostani védelmet szívesen megnézném, hogy most mit kezdene a Pats #O-val. Lehet, hogy nem is lenne olyan szörnyű a helyzet mint legutóbb volt.)