NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
522
57
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
90+ misit tippelnek, legalább a fele garantálttal...Jesszus, mi lesz ebből? Most, hogy már WR sincs a piacon, TE se nagyon, pénzünk is alig marad...
Lehet, hogy rámcáfol az idő, meg sose tudjuk meg, de szerintem JMD szerződtetésével vetekvően rossz döntés a franchise hosszú távú jövőjét illetően...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Naneeeemáááááááár 😐 😐
több mint 12 éve
PM felhívta Elway-t ottani idő szerint reggel, hogy várja, hogy neki játszhasson...A többi csapatot is tájékoztatta a döntéséről...
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter Reply Retweet Favorite · OpenPeyton Manning called John Elway this morning to tell him he's looking forward to coming to play for him.
bahhh...
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
És már azt is írják, hogy el akarjuk cserélni Tebow-t... 😕
több mint 12 éve
Ó a pék faszát....Schefter: from @mortreport and me: Peyton Manning will become the next quarterback of the Denver Broncos, barring unexpected snag in contract talks.
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter From @mortreport and me: Peyton Manning will become the next quarterback of the Denver Broncos, barring unexpected snag in contract talks.
több mint 12 éve
😀az már rég rossz.Amadeus91Young nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...StormSTvalamint Young jelenthetné a verseny helyzetet isNegritis
Én is inkább backup-nak gondolnám, de neki spec jobban örülnék, mint egy 0 km-es rookie-nak QB2-ben... 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
az már rég rossz.valamint Young jelenthetné a verseny helyzetet isNegritisNa, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, séreülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everYoung nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...StormST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
valamint Young jelenthetné a verseny helyzetet isNa, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, séreülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everYoung nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everAz Pat White volt, egykori WVU játékos, de ő piszok gyenge fizikummal vágott neki a profik világának, és az eredménye is meglett: egyik meccsen kapott egy KO-t, és utána úgy döntött, hogy megy baseballozni inkább.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Na, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, sérülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everYoung nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Na, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, sérülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).
több mint 12 éve
a bunkley - saints mennyire komoly?NegritisA Saints szűkösen áll sapival, szal kétlem h ellenállhatatlan ajánlatot tudnának Bunkley elé rakni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
a bunkley - saints mennyire komoly?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Ez egy tízpontos hozzászólás 😊ugyan, miben nincs kockázat? 😊 Egyébként is ahogy az egyik ferengi vagyongyűjtési szabály szól: "Kockázat nélkül nincs haszon".Amadeus91ez arra lehetne egyébként indok, hogy miért fog szopni, de arra nem, hogy most éppen miért nem kezdő szintű QB... 😛StormSTa kockázat miatt 😛 😛
(szerk. lemaradtam ha ez volt már terítéken,->sorry)sapka
több mint 12 éve
Újraszerződtettük Mays-t. Inkább McClain-nek örültem volna, remélem csak backup-nak szánjuk inkább és még jön pár MLB visit-re......StormSTAmíg nem ér véget a PM-saga, nem ír alá hozzátok kezdő szintű FA szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Újraszerződtettük Mays-t. Inkább McClain-nek örültem volna, remélem csak backup-nak szánjuk inkább és még jön pár MLB visit-re......
több mint 12 éve
Van egy ötletem, a Tebowról beszélgetés szabályai:1. Rányomsz a válasz gombra
2. Okosságod digitális formába öntöd
3. Átolvasod még egyszer, amire válaszolni akarsz
4. Átnézed az általad leírtakat, megfelelnek-e a magyar helyesírás szabályainak
5. Jobb felül rányomsz a kis x-re
Hidd el, jó érzes, hogy kiírtad magadbol, kuncogsz is egyet rajta, de mást nem terhelsz vele.
több mint 12 éve
Taps taps...well said!Ne legyünk már hülyék. Nyilván ilyenek mozgatnak egy olyan embert, akire döntéshozói feladatokat bíznak, és azért fizetnek. :rolleyes: Elway feladata az, hogy a Broncos minél jobb legyen, és többet nyerjen, ha ő úgy gondolja, hogy ez mással könnyebben valósítható meg, mint Tebow-val, akkor ez az ő döntése. Talán többet látja a szerencsétlenkedését nap mint nap, mint a rajongó szurkolók.gsnhttp://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/18/elways-quest-to-move-on-from-tebow-may-not-end-with-manning/Mert lehet, hogy Denverben új szent tehenet avatnának és az nem Elway lenne ugyebár, hanem TT. Ezt a titulust pedig nem szeretné elveszíteni...
ki lehetne mondani nyiltan - Elway részéről - hogy no Tebow. egyenesebb lenne.Amadeus91
De elég gerinctelen, szerintem.JC6
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Ok, de akkor ugyanezért nem tennéd be Newton-t se a kezdőbe? Vagy nem tetted volna PM-et, Stafford-ot vagy akármelyik olyan QB-t, aki már első szezonjában kezdő volt, mert ott a kockázat, hogy előjön nála a sophomore slump? 😛ez arra lehetne egyébként indok, hogy miért fog szopni, de arra nem, hogy most éppen miért nem kezdő szintű QB... 😛StormSTa kockázat miatt 😛 😛
Ez csak magyarázat lehet szezon után, előtte kockázati tényező nem.......
több mint 12 éve
És minden kezdődik az elejétől... 😀 😀 Ez a téma örökzöld... 😊
több mint 12 éve
Egyébként ha kezdőnek tették be, akkor kezdő szintű játékos, mivel egy NFL csapat berakta a kezdőjébe, tehát egy NFL csapat szerint kezdő szintű játékos. Abban a helyzetben pontosan jó volt, mert bejutott a PO-ba a csapat.De most van egy jobb lehetőség, ezért rámennek PM-re, aztán ha ez összejön és TT-t elküldik, akkor kérdéses, hogy lesz e egy másik olyan NFL csapat aki kezdő szintűnek gondolja. Ez majd elválik.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
ugyan, miben nincs kockázat? 😊 Egyébként is ahogy az egyik ferengi vagyongyűjtési szabály szól: "Kockázat nélkül nincs haszon".ez arra lehetne egyébként indok, hogy miért fog szopni, de arra nem, hogy most éppen miért nem kezdő szintű QB... 😛StormSTa kockázat miatt 😛 😛
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
ez arra lehetne egyébként indok, hogy miért fog szopni, de arra nem, hogy most éppen miért nem kezdő szintű QB... 😛StormSTa kockázat miatt 😛 😛
(szerk. lemaradtam ha ez volt már terítéken,->sorry)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!