NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
TE? Minek?Fox nem csipázza...
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Köszönöm!
több mint 12 éve
Igen, de bárki ajánlhat nekik szerződést, amit a Broncos-nak joga van match-elni, ekkor a játékosnak azzal a szerződéssel nálunk kell maradnia. Ha viszont nem match-elünk, akkor annak a csapatnak, aki elviszi, draft pick-et kell adnia a Broncos-nak...Ilyen téren elég műveletlen vagyok.Ennél az öt embernél opciótok volt, hogy 1 évre meghosszabbítsátok a szerződésüket egy előre (külsőleg) meghatározott összeg kifizetésével.salander
Ez akkor azt jelenti, hogy a jövőre lejáró szerződéssel bíró játékosainkat nem engedjük el idén? Vagy valami tök mást?burzum4ever
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ilyen téren elég műveletlen vagyok.Ennél az öt embernél opciótok volt, hogy 1 évre meghosszabbítsátok a szerződésüket egy előre (külsőleg) meghatározott összeg kifizetésével.
Ez akkor azt jelenti, hogy a jövőre lejáró szerződéssel bíró játékosainkat nem engedjük el idén? Vagy valami tök mást?burzum4ever
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Na, ha minden igaz megkapta a tendert az összes (5) RFA-nkat.Black_AdderIlyen téren elég műveletlen vagyok.
Ez akkor azt jelenti, hogy a jövőre lejáró szerződéssel bíró játékosainkat nem engedjük el idén? Vagy valami tök mást?
több mint 12 éve
Na, ha minden igaz megkapta a tendert az összes (5) RFA-nkat.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Warren lutri, Vickerson-nak meg elég súlyos volt a sérülése ha jól emlékszem, így egyáltalán nem lenne meglepő jelen pillanatban, ha DT-t húznánk, de a mock-ok FA előtt mind csak vaktában lövöldözések...
több mint 12 éve
érdekesek ezek a mock draftok 😀 nfl.comon is 2en mondják Worthyt aki DT meg egy mond TE-t 😀rlgmn is dt-t mondanak csak ott Brockerst
tudom hogy 0 DT-nk van, de ennyire esélytelen visszaigazolni Bunkleyékat?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
épp néztem a realgmes mock draftot 😀Mondjuk 3. körös CB nem biztos h kell. kezdő kell, azt első két körben lehet. 3. körben csere jöhetne, abból nem állunk rosszul Chris Harris, Syd'Quan, Vaughn. Csak oda Goodman helyére kéne valaki értelmes...
első körbe nekünk DT elfogadható
2. kör TE ?!
3. kör cb szintén okés
mondjuk mivel eygetemi focit nem vágom annyira ezért nem nyilatkozok hogy mennyire érné meg de azért az ide TE FA elvileg jó, szal ott ami kell olcsóbban beszerezhető, de nyílván minden azon múlik hogy kit tartunk megNegritis
TE meg lol. 1 év alatt feladni a projectet nem jó dolog, meg komolyabb needek is vannak. Pl. h nem jön MLB az első 3 körben...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Atogwe-t kivágta a Redskins. No, őt például szívesen látnám Broncos mezben, ha Dawkins visszavonul...Volt lehetőségünk már tavaly is leigazolni ha jól tudom, de rá se mozdultunk. Bár lehet h csak én álmodoztam róla, és egyébként nem lett volna módunk rá, már nem tudom pontosan...
Tényleg, az öreg is dönthetne lassan... 😛StormST
több mint 12 éve
épp néztem a realgmes mock draftot 😀első körbe nekünk DT elfogadható
2. kör TE ?!
3. kör cb szintén okés
mondjuk mivel eygetemi focit nem vágom annyira ezért nem nyilatkozok hogy mennyire érné meg de azért az ide TE FA elvileg jó, szal ott ami kell olcsóbban beszerezhető, de nyílván minden azon múlik hogy kit tartunk meg
több mint 12 éve
Atogwe-t kivágta a Redskins. No, őt például szívesen látnám Broncos mezben, ha Dawkins visszavonul...Tényleg, az öreg is dönthetne lassan... 😛
több mint 12 éve
hát, én aszondom FAn oldjuk meg amit lehet, de tartsunk egy Vet min.t PMnek 😀ha azért idejön tárt karokkal várom 😀
több mint 12 éve
Csak hogy még húzzuk az idegeket: állítólag PM elmegy beszélgetni a Dolphins és a Titans HC-hoz is beszélgetni...így van:
Ebben csak az a kicsit cinkes, hogy kedden megnyílik a FA piac és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban indul el a csapat............StormST
@MortReport: Peyton will meet w Dolphins coach Joe Philbin & Titans coach Mike Munchak during next 3 days, away from team facilities
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ne legyen üldözési mániád semmi köze hozzád. De eddig olyan indokokat olvastam tőled PM ellen ami nem állta meg a helyét. Ha jobban figyelnél látnád, hogy én is PM sign ellen vagyok és szeretném, hogy Tebow esélyt kapjon, de abban is van ráció, hogy PM ide jöjjön.Keményebb és fiatalabb, mint PM, nem olyan sérülékeny. Bár ez nem sokat számít neked, gondolom, csak ugorhass végre valamelyik hszemre 😊JC6És mi van akkor ha lesérül az első meccsen, Tebow meg a jaguároknál dobálgat? Akkor lőttek az egész évnek.JC6És mi van ha Tebow sérül meg? Ja, hogy olyan nem történhet.FViktor93
több mint 12 éve
Gyanítom akk a D-erősítés lesz 1.sorban FA-ből és az O meg draft útján.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Csak hogy még húzzuk az idegeket: állítólag PM elmegy beszélgetni a Dolphins és a Titans HC-hoz is beszélgetni...Ebben csak az a kicsit cinkes, hogy kedden megnyílik a FA piac és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban indul el a csapat............
több mint 12 éve
Nekem nem kéne egyik buzi Manning se. Veterán backup kell Tebow mögé, de annak drága lenne. Most azért mert Helton ide akarja hozni a haverját, ne őrüljön már meg az egész város. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Keményebb és fiatalabb, mint PM, nem olyan sérülékeny. Bár ez nem sokat számít neked, gondolom, csak ugorhass végre valamelyik hszemre 😊És mi van akkor ha lesérül az első meccsen, Tebow meg a jaguároknál dobálgat? Akkor lőttek az egész évnek.JC6És mi van ha Tebow sérül meg? Ja, hogy olyan nem történhet.FViktor93
több mint 12 éve
Hozzátok el PM mögé Stantont. Egyik legalulértékeltebb QB. Amikor játszott jó volt. Jól dob, jól mozog, nem mellesleg a 4.negyedben nagyon jó. Ja és olcsó.
több mint 12 éve
A gond ott van, hogy eddig Tebow egészségével nem volt semmi baj, PM előéletét meg ismerjük. Ergo ha PM jön, akkor jönnie kell még egy bevethető QB-nek (hacsak nem Quinn-t tartjuk meg, de kétlem és rá se bíznék szívesen egy PM-re szabott O-t), ami szintén nem lesz olcsó megoldás, meg így elsőre nem is tudom ki lesz a piacon erre alkalmas játékos...Az ok, hogy jól állunk cap space-el, de ez csak addig tart, amíg PM alá nem ír, mert várhatóan nem lesz olcsó. Márpedig nekünk jelen pillanatban még egyik tavalyi kezdő DT-nkkel sincs szerződésünk, jó lenne a piacról a CB-MLB posztok közül valamelyik megoldani, ha PM jön, akkor kell hozni még egy WR-t is és a ha Dawkins marad, akkor rá is költeni kell, ha meg nem, akkor a pótlására...
Félek ehhez még a mi 30 milliós space-ünk is naaaaaaagyon kevéske lenne........
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
És mi van akkor ha lesérül az első meccsen, Tebow meg a jaguároknál dobálgat? Akkor lőttek az egész évnek.JC6És mi van ha Tebow sérül meg? Ja, hogy olyan nem történhet.
több mint 12 éve
És mi van akkor ha lesérül az első meccsen, Tebow meg a jaguároknál dobálgat? Akkor lőttek az egész évnek.JC6Ja, 1 QB-val vágtok neki a szezonnak? Akkor tényleg ráfizettek PMre 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
És mi van akkor ha lesérül az első meccsen, Tebow meg a jaguároknál dobálgat? Akkor lőttek az egész évnek.
több mint 12 éve
Félre értettél én se vagyok az mellett, hogy PM idejöjjön. De attól, hogy PM idejön még lehet folytatni a csapat építést.FViktor93Lehet folytatni, igen, csak az irány változik, de elég gyökeresen. Pl. eddig nem kellett vilna WR-t hozni, de ha PM jön, akkor kell, ahogy TE-t se ártana, valamint a falat is máshogy kell mozgatni, ami TT esetleges visszaállása esetén okozna gondokat és akkor még a balkezes-jobbkezes QB problémáját nem is érintettük......