Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tebow elcserélése nem egyenlő azzal, hogy minden játékos, aki tavaly nem volt denveri, köcsög.Höri
Természetesen, de azok igen, akik Manning-el kapcsolatosak. 😉
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tebow elcserélése nem egyenlő azzal, hogy minden játékos, aki tavaly nem volt denveri, köcsög.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg lehet érteni őket.
A helyi kedvencet kirakták mint a lábtörlőt. Hiába Manning... sok embernek egyre inkább nem tetszik Elway stílusa. Nyilván ha lesznek eredmények elhallgatnak.
De legyen TT akármilyen pontatlan, egy looser 1/1-re tartott csapatból a playoffban is egy kört menő társaságot csinált. (igen tudom nem csak ő, védelem meg minden, de ezek Orton alatt is ott voltak ...)Delonso_
Iszom szavaid Mester.
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 342 — SB 50 Champion @ Grund
Tamme jó lesz nekünk és nem is lett rossz ez a szerződés. Én Clark-nak kevésbé örültem volna, Tamme fiatal és ahogy 2010-ben látszott, jól megértik egymást PM-mel...

Azért azt is látni kell ám, hogy a tavalyi TE állományból Fells már a Pats-é, Rosario a Chargers-é, Virgil Green 4 meccsre el lesz tiltva, Julius Thomas meg tavaly végig sérült volt. A TE mindenképpen need poszt lett így, hogy elkapó TE kellett, szerintem Fells-t meg tudtuk volna tartani, ha nem ragadunk be a FA elején...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szerintem meg lehet érteni őket.
A helyi kedvencet kirakták mint a lábtörlőt. Hiába Manning... sok embernek egyre inkább nem tetszik Elway stílusa. Nyilván ha lesznek eredmények elhallgatnak.
De legyen TT akármilyen pontatlan, egy looser 1/1-re tartott csapatból a playoffban is egy kört menő társaságot csinált. (igen tudom nem csak ő, védelem meg minden, de ezek Orton alatt is ott voltak ...)
több mint 13 éve
Tebow szelleme inkább a Broncos topicban lesz jelen a jövőben is. 😀Beki
Aha, szeretnéd 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
800 yardja minimum lesz, ne utáld előre 😛Höri
Ahogy látom, nem sok esélye van itt bárkinek is. 19-0nál is menne a picsogás 24/7.Escalade
El lehet menni Jets drukkernek, majd mi fenntartjuk a topikot 😀Höri
Tebow szelleme inkább a Broncos topicban lesz jelen a jövőben is. 😀
több mint 13 éve
Éljen. Már nem csak az Elway által felcímkézett (én hoztam a csapathoz) játékosok gyülekeznek, de a zsoldosfőnök csatlósai is megkezdték a bevándorlást. :/TheMileHighCity
Ahogy látom, nem sok esélye van itt bárkinek is. 19-0nál is menne a picsogás 24/7.Escalade
El lehet menni Jets drukkernek, majd mi fenntartjuk a topikot 😀

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Megjött Manning első pajtása: Jacob Tamme 3 éves, 9 millió $-os (3,5 millió garantált) szerződést kötött a csapattal.vassadi
Éljen. Már nem csak az Elway által felcímkézett (én hoztam a csapathoz) játékosok gyülekeznek, de a zsoldosfőnök csatlósai is megkezdték a bevándorlást. :/TheMileHighCity
Ahogy látom, nem sok esélye van itt bárkinek is. 19-0nál is menne a picsogás 24/7.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Black_Adder hova tűnt?JC6
Távol marad a fórumtól egy időre, mert felidegesítetted 😉

Valójában azért egyébként, mert mindig mindenki félreérti amit ír.fetomy
Én?
Nem inkább Elway és a többiek?
több mint 13 éve
Black_Adder hova tűnt?JC6
Távol marad a fórumtól egy időre, mert felidegesítetted 😉

Valójában azért egyébként, mert mindig mindenki félreérti amit ír.😊
több mint 13 éve
Megjött Manning első pajtása: Jacob Tamme 3 éves, 9 millió $-os (3,5 millió garantált) szerződést kötött a csapattal.vassadi
800 yardja minimum lesz, ne utáld előre 😛

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Éljen. Már nem csak az Elway által felcímkézett (én hoztam a csapathoz) játékosok gyülekeznek, de a zsoldosfőnök csatlósai is megkezdték a bevándorlást. :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Megjött Manning első pajtása: Jacob Tamme 3 éves, 9 millió $-os (3,5 millió garantált) szerződést kötött a csapattal.
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Derrick Harvey mennyire volt szar nálatok?Amadeus91
Nem derült ki, mert nem sokat volt a pályán. 😀

Csak nem bepróbálja a Bengals is? 😂xrace77
de, bepróbáljuk. 😀Amadeus91
Jó az ügynöke. 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168

Csak nem bepróbálja a Bengals is? 😂xrace77
de, bepróbáljuk. 😀
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 215 — no es importante
😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
😀 Azon az 5 meccsen, amin pályára lépett? 😀

Nagyon nem lehet akkor se észrevenni, amikor ott volt... 😛

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623

Csak nem bepróbálja a Bengals is? 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Black_Adder hova tűnt?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
Derrick Harvey mennyire volt szar nálatok?
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 650 — The Mathematician
én goal linera szeretnék egy jó FB-t
hogy ne PM-McG menjen tönkre

sőt akár kevés yardnál se rossz ha 2RB áll fent, tom h PM nem ehhez van szokva, de én szivesen látnám így néha

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A futójáték nem feltétlen FB kérdése. Vegyük a védelmet például. Ha van FB, akkor van maximális létszámú box. (3-4ben 4 LB, 4-3ban 3.)
Amennyiben nincs FB, akkor egy LB (tipikusan ROLB) lejön. És bemegy egy CB (nickelback) a slot WR ellen.
Vagyis egál.
Inkább úgy igaz ez, hogy amennyit egy LB hiánya hozna, annál többet kompenzál egy jó FB, és szélesebb a blokkséma spektruma. Azonban extra klasszis QB esetén például, nem hoz ennyit a legtöbb FB. Remélem érthető, nem bonyolítottam túl.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Csak az a baj, hogy Larsennel nem csak egy FB vesztettünk. Ő a ST-ben is jól dolgozott. Láthatatlan, de annál hasznosabb játékos...akike
Igen, igazán hasznos játékos volt, aki mindhárom csapatrészben bizonyított már.
Marhára nem tetszik eddig az idei offszezon. Elway csak a felhajtást keresi, hogy villogjon az új haverjával a sajtóban, és a bevált régi arcok helyére újakat hoz, hogy a saját igazolásai legyenek körülötte. Kezd kicsit JMD-re emlékeztetni, csak tőle csalódás ezt látni. 😕

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
FB azért nem szükségtelen pozíció! és Larsen hiányozni fog 😕Negritis
Ez attól függ. Mert PM inkább célpontokat kíván, nem feltétel a minőség sem. LEgyen küztük egy jobb meg egy használható, esetleg egy normális TE, de inkább legyenek a pályán a lehető legtöbben. Ő átlátja, és kimagaslóan jó célpontokat választ rendkívül rövid idő alatt. Ha egy szabad összejön, az már jó esély a továbbhaladásra.
Ezért építettek rá olyan támadórendszert, ahol nincs FB.ulpianus
Azért remélem teljesen nem építjük le a futójátékunkat tavalyhoz képest, ahhoz meg nem ártana egy jó FB...