Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 342 — SB 50 Champion @ Grund
Közben most úgy néz ki, hogy visszaszállt a Jags a versenybe és vagy ők, vagy a Jets lesz Tebow új munkaadója...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
hát Bunkley-ért kár, de ha nem akar bajnokcsapatban játszani, akkor szíve joga elmenni.Höri
😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Van valami esély arra, hogy Tim mégis maradjon?JC6
semmi

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van valami esély arra, hogy Tim mégis maradjon?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát Bunkley-ért kár, de ha nem akar bajnokcsapatban játszani, akkor szíve joga elmenni.

több mint 13 éve
Mégse biztos a Jets trade. Tebow szerződése miatt 5 misi járna a Broncos-nak, emiatt állt el a Jaguars a trade-től és most emiatt bukhat ez is. Viszont valahogy felmerült a Rams is a kérők között... 😛

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
gondolom draft + Haine lesz a 2 backup QB

bunkleyt sajnálom 😕Negritis
Na jó, Hanienél még TT is jobb QB 😀
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 650 — The Mathematician
nem bonyolult, azért lett TT cserélve mert Elway klasszik QBt akar

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Én azt nem értem, hogy miért kellett kirakni Tebowt, és miért kellett Manning? Ezek szerint nem Tebow-ban látják a jövőt? Pedig mindig az ment, hogy ő ennyire jó meg ennyire jó stb. Nem értem 😕.Béczkó
Szerintem ha az utóbbi 10 oldalt visszaolvasod, akkor minden választ megkapsz.... 😀

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 292 — zászló zászló szív
Én azt nem értem, hogy miért kellett kirakni Tebowt, és miért kellett Manning? Ezek szerint nem Tebow-ban látják a jövőt? Pedig mindig az ment, hogy ő ennyire jó meg ennyire jó stb. Nem értem 😕.Béczkó
Olvass vissza, innen, mostanáig másról sem szól a topik 😀

több mint 13 éve
Béczkó 1 264
Én azt nem értem, hogy miért kellett kirakni Tebowt, és miért kellett Manning? Ezek szerint nem Tebow-ban látják a jövőt? Pedig mindig az ment, hogy ő ennyire jó meg ennyire jó stb. Nem értem 😕.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De jó hírekre kell hazajönnöm...
több mint 13 éve

bunkleyt sajnálom 😕Negritis
Weber még a csapatnál van, szerintem ő TC-ben megharcolhat egy roster helyért, elvileg Fox-ék bírják a srácot...

több mint 13 éve

bunkleyt sajnálom 😕

több mint 13 éve
Közben érkezik a hírek szerint helyi srác, Caleb Hanie visit-re, valamint jön még Saturday és William Gay is...

több mint 13 éve
Bunkley-t bebuktuk, 5 évre a Saints-é 25 misiért, amiből 9 garantált...

No, most kezd élesedni a helyzet, ennyit illett volna kifizetnünk nekünk is........

több mint 13 éve
Azért ha Sanchez szekere annyira kifelé állna a Jets-ből, akkor nem egyedül Tebow-ra mozdultak volna rá a QB-k közül az egész offseason-ben. De persze legyen igazatok. Eddig pont azt éreztem a Jets-en évek óta, hogy annyira bíznak a Sanchez projektben, hogy nem is akarják veszélyeztetni és eddig idén se akarták nagyon... 😊

Mondjuk a Dolphins WCO-e elég érdekes lesz Garrard-al az élen, bár ő pontosabb, mint Tebow, de azért nem egy sasszem... 😊 (én már csak tudom, 2 évet oltottak miatt GM-ben 😀)

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 216 — no es importante
Miért, Sanchez mögött a padon ki tud? 😛

Mi se option-t játszottunk, amíg nem tettük Tebow-t a pályára, ha valaki akarja, akkor lehet váltani...StormST
igen, ha bizonyos szintű innovációra hajlamos edző kezei alá kerül, Bratkowski viszont nem ilyen, a WCO pedig pont arra épít, ami Tebow achilles-ina: a pontosság (nem véletlenül cáfolta a Browns is azonnal a pletykákat)

mi volt a legutóbbi dolog az NFL-ben, ami felrázta az állóvizet? a Wildcat
melyik csapat melyik edzője hozta be a profik közé? Tony Sparano
TT a lehető legjobb helyre kerültjjncaa
Talán igen, talán nem, ez is kiderül még...

Én szívesebben láttam volna egy olyan csapatban, ahol több eséllyel harcolhat a kezdő helyért, ennyi...StormST
a Jets-ben harcolhat a kezdő helyért a legnagyobb eséllyel, meg ők akarták a legjobban megszerezni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ahol több eséllyel harcolhat a kezdő helyért, ennyi...StormST
szákcsez-t nem lesz nehéz lenyomnia 😀

több mint 13 éve
butaság ez, írtam már korábban is
Tebow az ultrakonzervatív JAX-ben vagy a West Coast Offense-t játszó Miamiban tudott volna szerinted jobban kibontakozni?jjncaa

Mi se option-t játszottunk, amíg nem tettük Tebow-t a pályára, ha valaki akarja, akkor lehet váltani...StormST
igen, ha bizonyos szintű innovációra hajlamos edző kezei alá kerül, Bratkowski viszont nem ilyen, a WCO pedig pont arra épít, ami Tebow achilles-ina: a pontosság (nem véletlenül cáfolta a Browns is azonnal a pletykákat)

TT a lehető legjobb helyre kerültjjncaa
Talán igen, talán nem, ez is kiderül még...

Én szívesebben láttam volna egy olyan csapatban, ahol több eséllyel harcolhat a kezdő helyért, ennyi...

több mint 13 éve
Hát akár a Jaguars, akár a Dolphins az ő szempontjából jobb lett volna, mert mindkét helyen jóval több esélye lett volna kezdeni (vagy akár több játékidőt szerezni), mint a Jets-ben...StormST
Tebow az ultrakonzervatív JAX-ben vagy a West Coast Offense-t játszó Miamiban tudott volna szerinted jobban kibontakozni?jjncaa

TT a lehető legjobb helyre került

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát akár a Jaguars, akár a Dolphins az ő szempontjából jobb lett volna, mert mindkét helyen jóval több esélye lett volna kezdeni (vagy akár több játékidőt szerezni), mint a Jets-ben...StormST

Mi se option-t játszottunk, amíg nem tettük Tebow-t a pályára, ha valaki akarja, akkor lehet váltani...

több mint 13 éve
Dawkins:
@TimTebow, I wanna thank u, 4 wht u helped us do last year. On the field & off! I have NO doubt that u will B a blessing 4 the Jets!

több mint 13 éve
Tebow az ultrakonzervatív JAX-ben vagy a West Coast Offense-t játszó Miamiban tudott volna szerinted jobban kibontakozni?

---
több mint 13 éve
legalább 2 WR kell, ebből egy törcsihordónak 1 használható deep
+1 TE akár Clark csak ócsóé
meg egy törcsis TE se ártana