Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A Billstől véletlenül sem tartok, de a Chargerst bírom (plusz HC is nálam van 😀), a Packers meg előbb utóbb úgyis bukik, minél előbb, annál jobb 😀A Bills úgyse érhet már titeket utol, hadd nyerjenek már. 😂 A Packers pedig úgyis nyer 😛Szóval, ma a mi győzelmünk mellett drukkolni kell még a Billsnek (Chargers), a Packersnek (Raiders) és a Jetsnek(Chiefs) is.Ha ma nyer a Bills és a Jets, akkor valószínű a Chargers és a KC kiszáll a PO versenyből.Persze a lényeg, hogy nyerjünk, de nagyon nem lesz egyszerű.. 😕aztecNa, ezen a három találkozón szülessen a pont ellenkező eredmény 😀 Ti nyerhettek 😀Wyatt
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824e30f2/article/humble-beginnings-tebows-initiation-stacks-up-favorably?module=HP11_cp
😂 😂 😂aztec
több mint 12 éve
aztec
1 360
A Bills úgyse érhet már titeket utol, hadd nyerjenek már. 😂 A Packers pedig úgyis nyer 😛Szóval, ma a mi győzelmünk mellett drukkolni kell még a Billsnek (Chargers), a Packersnek (Raiders) és a Jetsnek(Chiefs) is.Ha ma nyer a Bills és a Jets, akkor valószínű a Chargers és a KC kiszáll a PO versenyből.Persze a lényeg, hogy nyerjünk, de nagyon nem lesz egyszerű.. 😕aztecNa, ezen a három találkozón szülessen a pont ellenkező eredmény 😀 Ti nyerhettek 😀Wyatt
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824e30f2/article/humble-beginnings-tebows-initiation-stacks-up-favorably?module=HP11_cp
😂 😂 😂
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szóval, ma a mi győzelmünk mellett drukkolni kell még a Billsnek (Chargers), a Packersnek (Raiders) és a Jetsnek(Chiefs) is.Ha ma nyer a Bills és a Jets, akkor valószínű a Chargers és a KC kiszáll a PO versenyből.Persze a lényeg, hogy nyerjünk, de nagyon nem lesz egyszerű.. 😕aztecNa, ezen a három találkozón szülessen a pont ellenkező eredmény 😀 Ti nyerhettek 😀
több mint 12 éve
aztec
1 360
Szóval, ma a mi győzelmünk mellett drukkolni kell még a Billsnek (Chargers), a Packersnek (Raiders) és a Jetsnek(Chiefs) is.Ha ma nyer a Bills és a Jets, akkor valószínű a Chargers és a KC kiszáll a PO versenyből.Persze a lényeg, hogy nyerjünk, de nagyon nem lesz egyszerű.. 😕
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Olvasgattam itt visszafele azt írtátok h McGahee valszeg játszik, változott a helyzet azóta?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ward said there is one thing above all else when judging a quarterback, one stat that is not counted in the complicated formula that makes up the passer rating: Wins and losses, and for that reason he's a Tebow fan.Igaza is van.
"Tebow reminds me of no one. He's just Tebow," Ward said. "Regardless of the critics, the haters, all the guy has done is won. He may do it in an unorthodox way, but in this business at the quarterback position, that's how you measure it, on wins and losses. He may not put up the numbers as other guys, but he's winning games.
"He's not turning the ball over, the defense is doing a great job and he's making plays at crunch time and giving them a chance to win at the end. That's all you can ask of a quarterback. Those guys rally behind him."kishaszi
több mint 12 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/news;_ylt=AonRXee0KYWAV76k75cAgPRDubYF?slug=chff-chff_game_the_week_chicago_denver_11804The NFL is a very simple game at the end of the day: you almost always win when your quarterback outplays the other team’s quarterback. Yet much of the football world has treated Tebow, 6-1 as a starter this year, like a statistical circus freak, unable to grasp what they see as a style of play that’s unorthodox at best and poor at worst.
These people have no business analyzing football. The fact of the matter is that Tebow is no different than any other winning QB: he’s winning consistently because he’s consistently more efficient and more effective than the other team’s QB.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Nem csak egy fórumon.Nem bántalak, de én is megtettem volna, amit a szomszédok.szabaÉn sem bántalak, de nem szabad mindent elhinni egy fórumon..
JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem bántalak, de én is megtettem volna, amit a szomszédok.szabaÉn sem bántalak, de nem szabad mindent elhinni egy fórumon..
De ha itthon vagy Black, a meccset tényleg megnézném 😀
több mint 12 éve
Ward said there is one thing above all else when judging a quarterback, one stat that is not counted in the complicated formula that makes up the passer rating: Wins and losses, and for that reason he's a Tebow fan."Tebow reminds me of no one. He's just Tebow," Ward said. "Regardless of the critics, the haters, all the guy has done is won. He may do it in an unorthodox way, but in this business at the quarterback position, that's how you measure it, on wins and losses. He may not put up the numbers as other guys, but he's winning games.
"He's not turning the ball over, the defense is doing a great job and he's making plays at crunch time and giving them a chance to win at the end. That's all you can ask of a quarterback. Those guys rally behind him."
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
szaba
10 550
Black teso segits. Haverokkal szet orditottuk a szomszedsagot a 3-1es diadal vegett, hazavittem oket ezek a kocsogok(szomszedok) meg bezartak a fobejaratot h rohadnanak meg. Nincs kulcsom. Itthon vagy? Hadd aludjak mar nalad 😀 xD az esti meccset is megneznem ha nem gaz mert a laptopom is beszart xD fasza hetvege mit ne mondjak...JC6Nem bántalak, de én is megtettem volna, amit a szomszédok.
több mint 12 éve
Black teso segits. Haverokkal szet orditottuk a szomszedsagot a 3-1es diadal vegett, hazavittem oket ezek a kocsogok(szomszedok) meg bezartak a fobejaratot h rohadnanak meg. Nincs kulcsom. Itthon vagy? Hadd aludjak mar nalad 😀 xD az esti meccset is megneznem ha nem gaz mert a laptopom is beszart xD fasza hetvege mit ne mondjak...JC6ez aranyköpés-gyanús 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Meg Tebow.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Te hianyoztal meg
több mint 12 éve
Black teso segits. Haverokkal szet orditottuk a szomszedsagot a 3-1es diadal vegett, hazavittem oket ezek a kocsogok(szomszedok) meg bezartak a fobejaratot h rohadnanak meg. Nincs kulcsom. Itthon vagy? Hadd aludjak mar nalad 😀 xD az esti meccset is megneznem ha nem gaz mert a laptopom is beszart xD fasza hetvege mit ne mondjak...JC6
Mindenesetre epic 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Black teso segits. Haverokkal szet orditottuk a szomszedsagot a 3-1es diadal vegett, hazavittem oket ezek a kocsogok(szomszedok) meg bezartak a fobejaratot h rohadnanak meg. Nincs kulcsom. Itthon vagy? Hadd aludjak mar nalad 😀 xD az esti meccset is megneznem ha nem gaz mert a laptopom is beszart xD fasza hetvege mit ne mondjak...
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Nagyon nehéz meccs lesz, mert a chicagoi defense brutálisan erős.Győzelem esetén nagyon közel kerülünk a továbbjutáshoz, ha veszítünk, akkor izgulni kell.
több mint 12 éve
A Vikings elleni diadal krónikája StormST tollából:http://denversports.blog.hu/2011/12/10/week_13_broncos_vikings_felido_utani_feltamadas_uj_modszerrel
😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez hatalmas:😂 😂 😂
http://espn.go.com/espn/page2/story/_/id/7335330/tim-tebow-inspires-new-spin-tortoise-hare
😂 😀Black_Adder
több mint 12 éve
Ez hatalmas:http://espn.go.com/espn/page2/story/_/id/7335330/tim-tebow-inspires-new-spin-tortoise-hare
😂 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Injury Report vasárnapra:- Probable: Clady, Bruton, Von, Julius Johnson, Mitch Unrein
- Questionable: McGahee, Royal
McGahee azt mondta, hogy játszani fog, Royal esetében nem túl valószínű, hogy pályára tud lépni, de lehet, hogy nem is ártana pihenni neki egy keveset...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ez is egy opció.sajna a netem még fos, szal stream off 😀Hát egyrészt ha bevisszük a TD-t, akkor jöhetett volna a Vikes az egyenlítésért. Ha Ball rögtön beviszi, akkor majd 1 perce lett volna ami nem lehetetlen küldetés.
viszont mikor 6-8 secnél még playt hívtunk ideges voltam 😀Negritis
Aztán h 13mp-vel a vége előtt miért kértünk időt az érthetetlen. Utána azért volt playünk, h lemenjen 2 mp-ig, ha nem muszály ne adjunk már lehetőséget Pery Harvinnak visszafutni a labdával TD-re.
Az uccsó play majdnem térdelés volt, csak még átvittük a labdát a másik oldalra, h kedvezőbb helyről lőhesse Prater. 20 yardról kicsit sem számít de mindegy. + ha emiatt volt, akkor buzi Ball miért nem arra futott.
Nem tudom mennyi idő volt hátra kellett-e 1st down, de a 1st down után már biztos elég lett volna térdelni. Bár Rivers óta tudjuk h az se olyan egyszerű 😀 😂
na mindegy...Black_Adder
De valójában csak így volt elrendelve.
És tényleg, meg is lett a könnyed győzelem.
(Occam borotvája rulez.)
több mint 12 éve
sajna a netem még fos, szal stream off 😀Hát egyrészt ha bevisszük a TD-t, akkor jöhetett volna a Vikes az egyenlítésért. Ha Ball rögtön beviszi, akkor majd 1 perce lett volna ami nem lehetetlen küldetés.
viszont mikor 6-8 secnél még playt hívtunk ideges voltam 😀Negritis
Aztán h 13mp-vel a vége előtt miért kértünk időt az érthetetlen. Utána azért volt playünk, h lemenjen 2 mp-ig, ha nem muszály ne adjunk már lehetőséget Pery Harvinnak visszafutni a labdával TD-re.
Az uccsó play majdnem térdelés volt, csak még átvittük a labdát a másik oldalra, h kedvezőbb helyről lőhesse Prater. 20 yardról kicsit sem számít de mindegy. + ha emiatt volt, akkor buzi Ball miért nem arra futott.
Nem tudom mennyi idő volt hátra kellett-e 1st down, de a 1st down után már biztos elég lett volna térdelni. Bár Rivers óta tudjuk h az se olyan egyszerű 😀 😂
na mindegy...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
sajna a netem még fos, szal stream off 😀viszont mikor 6-8 secnél még playt hívtunk ideges voltam 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiakadtam, amikor erőltettük a támadásokat, az órapörgetés miatt...Utána pedig megijedtem, de ezek szerint nem komoly.