Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 342 — SB 50 Champion @ Grund
"After talking personally with Frank Tripucka in the last half hour or so, new Broncos quarterback Peyton Manning will wear No. 18 in Denver." 😊xrace77
Szép tőle, hogy felhívta... 😊

A szakiktól kérdezném: volt már erre példa az NFL-ben, hogy hivatalosan visszavonultatott mezszámot újra elővettek? Azt tudom, hogy Jordan-nel az elején az NBA kötözködött, amikor visszajött, ezért játszott 45-ös mezben a visszatérésekor...StormST
MJ-vel nem az NBA kötözködött, hanem azt mondta, hogy a faterja(akit megöltek) utoljára 23-masban látta játszani és ezért viselt 45-öst. Akkor kötözködött vele az NBA, amikor az Orlando elleni 2. vagy 3. PO meccsen szó nélkül visszacserélte 23-ra.
Én így emlékszem...
De ez itt most OFF.akike
Én most utánaolvastam, a legtöbb helyen azt írják, hogy azért vette fel a 45-öt, mert szabály szerint nem vehette volna fel a 23-at és nem akart kötözködni, aztán amikor mondták neki, hogy a liga részéről mehet, akkor visszavette. De az is rémlik, amit mondasz. Rég volt... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 216 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
xrace77
Az eladó csaj képe elég jó,látszik,hogy örül neki 😊

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169
"That's all about winning"
több mint 13 éve
Elway h feszít
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Kezdődik!!! 😀
több mint 13 éve
de azért még a Tebow jersey ott van a commercial-ben...Amadeus91
Nemsokára akciós lesz. 😛xrace77
és hamarosan rekordot döntenek a Browns mez eladásai. 😀
több mint 13 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Nem kis mennyiséget adtak el tavaly. Még szép. Egyébként jelenleg még ő a kezdő QB.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Nemsokára akciós lesz. 😛
több mint 13 éve
de azért még a Tebow jersey ott van a commercial-ben...
több mint 13 éve
Ha valakit érdekel a sajtótájékoztató, itt követheti. 😊

több mint 13 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
"After talking personally with Frank Tripucka in the last half hour or so, new Broncos quarterback Peyton Manning will wear No. 18 in Denver." 😊xrace77

A szakiktól kérdezném: volt már erre példa az NFL-ben, hogy hivatalosan visszavonultatott mezszámot újra elővettek? Azt tudom, hogy Jordan-nel az elején az NBA kötözködött, amikor visszajött, ezért játszott 45-ös mezben a visszatérésekor...StormST
MJ-vel nem az NBA kötözködött, hanem azt mondta, hogy a faterja(akit megöltek) utoljára 23-masban látta játszani és ezért viselt 45-öst. Akkor kötözködött vele az NBA, amikor az Orlando elleni 2. vagy 3. PO meccsen szó nélkül visszacserélte 23-ra.
Én így emlékszem...
De ez itt most OFF.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Steve Largent -> Jerry Rice (1994, Seattle)jjncaa
😊 THX

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 216 — no es importante
Steve Largent -> Jerry Rice (1994, Seattle)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
Úgy érzem, hogy eladtuk a lelkünket az ördögnek. Van, amilyet árat nem ér meg a siker, például hogy a saját kölykünket, aki él-hal a csapatért, elzavarjuk egy jött-ment zsoldosért. Arról nem is beszélve, hogy szerintem sokkal jobb szurkolni egy olyan sportolóért, akinek vannak hibái és próbál fejlődni, mintsem annak, aki tökéletes. Biztos, hogy nem fogok tudni olyan fanatizmussal drukkolni a PM-féle brancsért, mint tavaly a Tebow vezette Bronco-seregért. 😕TheMileHighCity
persze en nem akarom, h sikeresek legyetek jovore vagy maskor, de ha megis osszejon majd megnezem meg decemberben, mondjuk POban is megye meg a Tebow siratas es a relativ PM ellenesseg...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Schefter szerint a 49ers már nem kérő, viszont betette a Dolphinst, így most Jax, GB, Miami szerinte az esélyes...

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Úgy érzem, hogy eladtuk a lelkünket az ördögnek. Van, amilyet árat nem ér meg a siker, például hogy a saját kölykünket, aki él-hal a csapatért, elzavarjuk egy jött-ment zsoldosért. Arról nem is beszélve, hogy szerintem sokkal jobb szurkolni egy olyan sportolóért, akinek vannak hibái és próbál fejlődni, mintsem annak, aki tökéletes. Biztos, hogy nem fogok tudni olyan fanatizmussal drukkolni a PM-féle brancsért, mint tavaly a Tebow vezette Bronco-seregért. 😕

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve

A szakiktól kérdezném: volt már erre példa az NFL-ben, hogy hivatalosan visszavonultatott mezszámot újra elővettek? Azt tudom, hogy Jordan-nel az elején az NBA kötözködött, amikor visszajött, ezért játszott 45-ös mezben a visszatérésekor...

több mint 13 éve
Egyébként ja idénre megkapja a lét garantáltan akkor is ha lesérül. Ellenben ott volt, hogy további pénzt csak akkor kap, ha átmegy a következő márciusi "fizikavizsgán". Magyarán max az idei pénz lesz kidobott pénz, ami persze hatalmas baromság és gigantikus kockázat egy valóban esélyesen HOF QB-ért. (Nem mondtam, hogy így is fog játszani, csak sokkal nagyobbat lehet nyerni mint bukni ezzel). Manning szar defense-el is jutott már messzire, hát még ha egy jó D lesz a "segge alatt".

Na de mindegy, őszintén sajnálom a Broncost, hogy egy ilyen QB-t kénytelenek foglalkoztatni :/fetomy
Igen, ha megbukik 2013 tavaszán az orvosin, akkor csak a mostani 18-at bukjuk. Ha átmegy, akkor a 2013-as és 2014-es fizuja garantáltan megugrik 20-20 misivel, bár ha még akkor is a csapatnál lesz, akkor valszeg nem fogjuk bánni... 😊

több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 652 — The Mathematician
fetomy jelenleg nicns jó D#-nk! lukas nem kicsit
és PM mikor sokáig jutott elit O# volt, most az sincs 😀
és lehet egyik se lesz meg FA-draftból 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 652 — The Mathematician
fetomy jelenleg nicns jó D#-nk! lukas nem kicsit
és PM mikor sokáig jutott elit O# volt, most az sincs 😀
és lehet egyik se lesz meg FA-draftból 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként ja idénre megkapja a lét garantáltan akkor is ha lesérül. Ellenben ott volt, hogy további pénzt csak akkor kap, ha átmegy a következő márciusi "fizikavizsgán". Magyarán max az idei pénz lesz kidobott pénz, ami persze hatalmas baromság és gigantikus kockázat egy valóban esélyesen HOF QB-ért. (Nem mondtam, hogy így is fog játszani, csak sokkal nagyobbat lehet nyerni mint bukni ezzel). Manning szar defense-el is jutott már messzire, hát még ha egy jó D lesz a "segge alatt".

Na de mindegy, őszintén sajnálom a Broncost, hogy egy ilyen QB-t kénytelenek foglalkoztatni :/
több mint 13 éve
"After talking personally with Frank Tripucka in the last half hour or so, new Broncos quarterback Peyton Manning will wear No. 18 in Denver." 😊
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Bocsi, de valaki beírta már hogy marad Manny Ramirez? 😀 Vagy ez most itt nagyon off? 😂
több mint 13 éve
Jah, meggyőződésből, abból a meggyőződésből, hogy szerintem csak a neve miatt nem kéne Saturday kedvéért egy fejlődőben lévő, két éve a draft második legjobb C prospect-jeként érkezett játékos fejlődését megtörni...StormST
Tebow is a class 2. legjobb QB-ja volt, mégse marad a csapatban.

Én a ti - Denver drukkerek - helyében abbahagytam volna már a siránkozást, és rég elfogadtam volna az új helyzetet. Van egy Hall of famer QB a csapatban, annyira nem szar a helyzet.

Kíváncsi leszek a szezonban egy olyan hétvégére amikor kikap a Colts is meg a Broncos is. A mieink ekézik Luckot, ti Manninget, Tebowt inkább bele se keverem.Höri
Nem Clausen? (Draft helytől független)