NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
36
6
2:20, Arena4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Na nem tudom kivárni a bowl.hu-s értékeléseket, szóval lejjebb adtam és kerestem néhány grade-et a weben:Sporting News: B+ //Náluk a Pats A+, szóval kicsit szkeptikus vagyok vele szemben
CBSSports: B-
FoxSports: C
Sports Illustrated: A
Mocking The Draft: A
SB Nation: B-
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Nem tudom mennyit számít, azt is mondta h Mays jó lesz MLB-nek... 😊 Meg hogy házon belül is megoldható az LB kérdés, mert mindenkinek van 4-3mas tapasztalata. Ehhez képest 3 LB, 0DTJa, azt már draft előtt megmondták, hogy DJ lesz a WLB.DömeMiller SLB lesz és nickel DE. Iriving WLB.http://rotoworld.com/player/nfl/6619/nate-irving
engem pedig kihagytál a lineupbólharomt
Irving MLB leszHöri
Majd a TC-n kiderül, h mi lesz a lineup
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ja, azt már draft előtt megmondták, hogy DJ lesz a WLB.Miller SLB lesz és nickel DE. Iriving WLB.http://rotoworld.com/player/nfl/6619/nate-irving
Irving MLB leszHöri
több mint 13 éve
Miller SLB lesz és nickel DE. Iriving WLB.http://rotoworld.com/player/nfl/6619/nate-irving
Irving MLB lesz
több mint 13 éve
Az RB-t én nem látom akkora hiánynak, azt FA-n is simán lehet találni, meg ott van LenDale White, szvsz oda lehet adni neki a carriek kb felét...Nem is a felállás számít, az majd kiderül a TC alatt, de húztunk jópár kezdőt:
von Miller, Rahim Moore, Nate Irving mindenképp
Ha megy Harris, ami valószínű, akkor alighanem Orlando Franklin is az lesz. Valamelyik elkapó TE is az lehet, ez így akár 5 poszton upgrade + UDFA-ról ha hozunk puntert az is kezdeni fog.
Nem lettünk PO esélyes csapat, DT-k nélkül meg főleg nem, de akár a pozitív szezonért is harcban lehetünk a keret erőssége alapján...
több mint 13 éve
Ami a legfontosabb, hogy nem érkezett Denverbe QB, vagyis Tebow helye ezek szerint nem inogott meg. Legyen is ez a hely egyelőre bármi is.
több mint 13 éve
Miller SLB lesz és nickel DE. Iriving WLB.Mert hivatalosan még nem igazolhattak le. Majd ha lesz FA 😛 😀 Amúgy se tudom, h 1techniket vagy 3techniket játszol inkább... 😊
több mint 13 éve
Na első felindulásból az értékelésemVon Miller LB: Kiváló játékos, de nem a legnagyobb needre: A-
Rahim Moore S: Legjobb megoldás egy needre: A
Orlando Franklin OL: Ha Harris megy, ez is need, nem rossz pick B
Nate Erwing LB: Nálam kezdő szintű, needre: A-
Quinton Carter DB: Szükség vvolt még egy DB-re, de másra nagyobb B+
Julius Thomas TE: Talán kicsit reach, és nem a legfontosabb needre B- //Egyébként egyre jobban tetszik ez a pick is
Mike Mohamed LB: Elfér ő is az LB depthben, jó DT itt már úgy se lett volna B-
Virgil Green TE: Az elkapó TE már nem volt need, de 7. körben nagy steal szvsz B+
Jeremy Beal DL: Passrusher DE. Jelenleg nem kell DE pár évet tanul, aztán övé lehet a jövő B+
Nem jött DT a legnagyobb need, továbbá punter se. Előbbit FA-n kell orvosolni, és akkor szolid egy draft ez, utóbbi megoldható udfaval is, mert egy punter se ment ki...
Összességében B+, viszont ha nem sikerül DT-t hozni a fejünkre kenhetjük, akkor csak C-
Kb most vagyok a legoptimistább az elmúlt évek draftjai után... ¡Csak hozzanak 2 DT-t!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miller SLB lesz és nickel DE. Iriving WLB.engem pedig kihagytál a lineupból
több mint 13 éve
Sikerült 0, azaz nulla db DT-t húzni.A védelmünket ezek után így látom
SOLB: Nate Irving
MLB: DJ Williams (Mike Mohamed)
WOLB: von Miller (Haggan)
Woody és Mays nem látom h 4-3-ban hol tudna játszani
Dominic Douglas és Kelly Braxton: Na róluk se gondolnám, h rostert csinálnak, pedig még egy csere SLB kell, nem tudom milyenek futás ellen...
Jelenleg szvsz így állnánk ki,
Ayers - Louis Leonard - Vickerson - Doom
Irving - DJ Williams - von Miller
MÉg Marcus Thomas-szal hosszabbíthatunk, akkor ő kezdő DT. Vele együtt 3 DT lenne, de fölösleges lett volna ide húzni, mindjárt én is küldöm az önéletrajzom Xandersnek...
több mint 13 éve
megoldottuk a DT kérdést FA-ről mert Xanders leigazolt engemharomtLouis Leonard - Tibor Tálosi máris jobban hangzik 😀 Suh-Fairley, who?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minthogy még nincs kollektív szerződés jelenleg csak a draft történik a csapattal, ami éppen tart. Eddig nem lennénk rosszak de jelenleg a DL közepe teljesen üres. Ezt a tényt leszámítva eddig nem lenne rossz a draftunk, de majd ha teljesen lement, akkor értékeljük...megoldottuk a DT kérdést FA-ről mert Xanders leigazolt engem
Haromt egyébként 2 nap után B-ra értékelte, de ha FA-n megtudnánk oldani a DT kérdést ennél jobb értékelést is kaphatna...
Nekem elsőre jobb érzésem van vele kapcsolatban, mint az elmúlt kettővel 😀
Szvsz lesz szezon, a kérdéssel egyébként külön topic is foglalkozikBlack_Adder
több mint 13 éve
Minthogy még nincs kollektív szerződés jelenleg csak a draft történik a csapattal, ami éppen tart. Eddig nem lennénk rosszak de jelenleg a DL közepe teljesen üres. Ezt a tényt leszámítva eddig nem lenne rossz a draftunk, de majd ha teljesen lement, akkor értékeljük...Haromt egyébként 2 nap után B-ra értékelte, de ha FA-n megtudnánk oldani a DT kérdést ennél jobb értékelést is kaphatna...
Nekem elsőre jobb érzésem van vele kapcsolatban, mint az elmúlt kettővel 😀
Szvsz lesz szezon, a kérdéssel egyébként külön topic is foglalkozik
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok.Elnézést a lemaradásért, nem is tudok visszaolvasni sem, de valaki 2 mondatban összefoglalná eddig mik történtek a csapattal, főleg a draft érdekel. És hogy szerintetek lesz -e szezon, mik a kilátások? Köszönöm előre!
több mint 13 éve
Demaryius Thomas mennyire lehet a jövő?Kicsit sérülékeny a szentem.aztecNem kicsit sérülékeny, de ott van Royal és Decker is. Szintév fiatal jó WR-ek. Lloyd se öreg még, Gaffneynak is van még pár éve /*főleg ha nem tradeeljük el*/, én Willisben is bízok, és Bay-bay se biztos, h nem jön rendbe, szóval én nem most nem feltétlen húznék project WR, bár az sose hülyeség...
több mint 13 éve
aztec
1 360
Demaryius Thomas mennyire lehet a jövő?Kicsit sérülékeny a szentem.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Alapvetően S-ből is kéne 2. Persze mivel DT sokkal nagyobb need, abból is min 2 kellett volna és csak 6 pickünk volt alapból, annyira nem nyomattam a témát. A Moore-Hill párossal éppen ki lehet állni egy meccsre, főleg ha Dawk és McBath van ott cserének, de McBath tavaly szvsz nem játszott 2 meccset zsinórban, Bruton felejtős, Dawk pedig már pályafutásának abban a szakaszában van, ahol nem évről-évre jobb lesz, hanem évről-évre gyengébb. Black pedig idővel upgrade lehet Hillhez képest azért. Szóval szvsz nem lenne rossz pick...Ballard milyen lenne 4-3-ban?Rahim Moore után még egy safety?Lehetséges ez? Ballard viszont jó választásnak tűnne.
Ha meg nem akarunk DT-t, akkor Ahmad Black jöjjön a 4. körben...Black_Adder
4.kör 11 és 5.kör 10, Ballard beleférhetaztec
Ha nem lesz bent 4. körös DT prospect, akkor ne húzzunk ki helyette, egy 6. köröset, az úgyse tud kezdeni. Ennyi erővel itt van haromt új kedvence Luis Leonard. Ha lesz szezon előtte lesz FA is, és van mit adnunk egy tradehez.
Ha meg nem DT, sokkal inkább Ahmad Black, mint a bent lévő RB-k TE-k egyike szvsz. De ez csak saját vélemény, nem kell vele egyetérteni... Egyébként nem látok rá esélyt, h őt választanánk, TE-re és RB-re számítok, és az se hülyeség...
szerk: persze nekem is Ballard az első számú kiszemeltem
több mint 13 éve
aztec
1 360
Ballard milyen lenne 4-3-ban?Rahim Moore után még egy safety?Lehetséges ez? Ballard viszont jó választásnak tűnne.
4.kör 11 és 5.kör 10, Ballard beleférhet
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
burzum4ever
66
Kb egytrillió normális DT volt ebben a classban.Delonso_Én pont ebben reménykedem. A sok minőségi új DT miatt idén nyáron megnő a kínálat a "DT-piacon". Talán könnyebb/olcsóbb lesz szerezni embert.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ballard milyen lenne 4-3-ban?Kb az egyetlen értelmes aki maradt. Csak hát 3 napja bukott meg fűvel. (bár ugye Houston is).
Ian Williams lehet még jó. Őt bírom is, illetve projektnek Cedric Thornton akit ugyan csak a senior bowlon láttam de ott pusztított. Na meg van még JJ kedvence Martin Parker a richmodi pók
több mint 13 éve
Ballard milyen lenne 4-3-ban?Ha meg nem akarunk DT-t, akkor Ahmad Black jöjjön a 4. körben...
több mint 13 éve
Fox sajtótájékoztatója zajlik éppen:Ha valaki nagyon akar valamit megszerzi.
- Akartak DT-t, de akiket kinéztek, azok mind kimentek hamarabb....StormST
Kb egytrillió normális DT volt ebben a classban.
több mint 13 éve
Szerintem nincs ezzel gond, needed posztokra hoztunk, abszolút megfelelő embereket, nagyobb szarban lennénk, ha valami szerencsétlen ágról szagadtat választottunk volna, mint egyesek, de erről szó sincs. Tudtuk, hogy túl sok szükséges poszt van, és mindent maradéktalanul nem fogunk betölteni a drafton, más kérdés, hogy pont a legnagyobb lyukat nem itt terveztük foltozni. De látom a rációt a pick-ekben, nem szerencsétlen QB-kat, meg blokkoló TE-eket húztunk a második körös pick-ekből, hanem abszolút ide illő fazonokat, szóval nem vagyok lesokkolva. Nyilván megvan az oka, hogy nem jött DT, gondolom rutinosabb embert szeretnénk Vickerson mellé, könnyen lehet, hogy Orton vagy Gaffney trade-elve lesz valakiért, vagy esetleg FA-t szeretnénk, bár az kicsit lutri a jelenlegi helyzetben, de valamikor csak lesz piac.
Ettől függetlenül még egy backup DT-t igencsak el tudnék képzelni az alsóbb körökben (vagy Thomas, Leonard és TTT verseng a tartalék helyekért? 😊), ill. a 4th-ból Jalil Brown-t akarom mélyíteni a CB-felhozatalt és a helyi gyökereket; plusz még RB, TE, P kéne.