Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
azért az kemény, hogy ki sem hült még a PM hír, már mindenki azon gondolkodik, hogy hová megy Tebow. 😀 😀 😀 (usákok odaát)
több mint 14 éve
Én nem azt mondom, hogy nincs igazatok ( nem tudom, kinek van igaza ). Csak, hogy olyan fura, hogy máshol a fél karjukat odaadták volna érte, mégis itt kötött ki.Furcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki.Igen, PM jó irányító, már ha tényleg egészséges és az is tud maradni...
Szerintem nézzétek a dolog jó oldalát, a liga (egyik) legjobb irányítója nálatok fog játszani.Boston
Az én gondom az, hogy öreg és hogy lett volna QB-nk...StormST
Do your job
több mint 14 éve
Furcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki.Igen, PM jó irányító, már ha tényleg egészséges és az is tud maradni...
Szerintem nézzétek a dolog jó oldalát, a liga (egyik) legjobb irányítója nálatok fog játszani.Boston
Az én gondom az, hogy öreg és hogy lett volna QB-nk...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
Állítólag 3 csapat már korábban érdeklődött Tebow-ért (saját tippjeim: Jax, Dolphins, talán Seahawks, bár ők már kiestek akkor)...StormSTtuti Colts az egyik, az 1/1-el meg jön RGIII futónak 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Több gondolatot fogalmaznék meg mielőtt ismét kifejezi szeretetét felém a Broncos topic😊Elsősorban szerintem igen nagy húzás volt elhozni PM-et, szerintem ez jót fog tenni a csapatnak...Elway zseni, ha PM valóban tud dobni...
Tim Tebow oda kerül ahová megérdemli...a kispadra....
Szerintem Miami vagy másik qb need-es csapat secperc alatt elviszi 2-3 körért Tibort és akkor még nem is lesz akkora bukó mint JMD korábbi húzásai...érdekes kérdés, mit fognak tenni a DenverTEbow hívő-fanatikusok, ha kispadra ültetik vagy eladják félistenüket...
Azzal, hogy Tim Tebow és Kyle Orton is kikerült a csapatból így már nem kell tovább "örülnötök" nekem...
További sok sikert a csapatnak!
több mint 14 éve
Sajnálom Timet, sok mindent lehet mondani róla de mint ellentáborba tartozó is elismerem hogy nem kapta meg azt a támogatást és bizalmat felülről, amit az eredményessége alapján megérdemelt volna

több mint 14 éve
Furcsa fintora a sorsnak, hogy pont oda írt alá, ahol a szurkolók nem örülnek neki. Szerintem nézzétek a dolog jó oldalát, a liga (egyik) legjobb irányítója nálatok fog játszani.
Do your job
több mint 14 éve
Legalább nem lesz több Tebowozás.tenorxÓóóó, dehogynem, főleg ha szarok leszünk, vagy ha PM 2-3 év múlva elmegy és nem lesz helyette senki....... 😛
több mint 14 éve
Állítólag 3 csapat már korábban érdeklődött Tebow-ért (saját tippjeim: Jax, Dolphins, talán Seahawks, bár ők már kiestek akkor)...
több mint 14 éve
Legalább nem lesz több Tebowozás.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hip hip hurrá...
több mint 14 éve
de micsoda Tight End-etek lett!😊
több mint 14 éve
90+ misit tippelnek, legalább a fele garantálttal...Jesszus, mi lesz ebből? Most, hogy már WR sincs a piacon, TE se nagyon, pénzünk is alig marad...
Lehet, hogy rámcáfol az idő, meg sose tudjuk meg, de szerintem JMD szerződtetésével vetekvően rossz döntés a franchise hosszú távú jövőjét illetően...
több mint 14 éve
Naneeeemáááááááár 😐 😐
több mint 14 éve
PM felhívta Elway-t ottani idő szerint reggel, hogy várja, hogy neki játszhasson...A többi csapatot is tájékoztatta a döntéséről...
több mint 14 éve
Adam Schefter @AdamSchefter Reply Retweet Favorite · OpenPeyton Manning called John Elway this morning to tell him he's looking forward to coming to play for him.
bahhh...

Twitter: azajoey
több mint 14 éve
És már azt is írják, hogy el akarjuk cserélni Tebow-t... 😕
több mint 14 éve
Ó a pék faszát....Schefter: from @mortreport and me: Peyton Manning will become the next quarterback of the Denver Broncos, barring unexpected snag in contract talks.
több mint 14 éve
Adam Schefter @AdamSchefter From @mortreport and me: Peyton Manning will become the next quarterback of the Denver Broncos, barring unexpected snag in contract talks.
több mint 14 éve
😀az már rég rossz.Amadeus91Young nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...StormSTvalamint Young jelenthetné a verseny helyzetet isNegritis
Én is inkább backup-nak gondolnám, de neki spec jobban örülnék, mint egy 0 km-es rookie-nak QB2-ben... 😊
több mint 14 éve
az már rég rossz.valamint Young jelenthetné a verseny helyzetet isNegritisNa, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, séreülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everYoung nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...StormST
több mint 14 éve
valamint Young jelenthetné a verseny helyzetet isNa, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, séreülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everYoung nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 14 éve
Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everAz Pat White volt, egykori WVU játékos, de ő piszok gyenge fizikummal vágott neki a profik világának, és az eredménye is meglett: egyik meccsen kapott egy KO-t, és utána úgy döntött, hogy megy baseballozni inkább.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Na, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, sérülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).burzum4everYoung nem lenne rossz ötlet, meg ő most UFA is, csak itt is a PM ügy miatt lehet kérdéses az ügy, meg hogy mennyit kérne...
több mint 14 éve
burzum4ever
66
Na, elvileg már minden csapat megtette a magáét, és csak PM döntésére várunk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Titans viszi el, és nálunk Tebow megkapja a lehetőséget jövőre is. A legjobb az lenne, ha lenne valaki a draft 3. köre környékén, aki hasonló stílusban tud játszani, és akkor elhozhatnánk cserének, sérülés esetére. B megoldás: Valaki futós irányító FA, vagy trade-elhető? Pl. Vince Young nem mozdítható? Vagy mintha lett volna a Miaimiben is egy ilyen játékos (gondolom nem vált be, mert nem ugrik be a neve).