Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Jeudy tényleg visszatér majd? Ha másra nem a szezon vége jó lesz a Sutton, Jeudy, Fant, Patrick négyes tesztelesere, hogy ki kap majd combos nagy pénzt.Mondjuk egy QB nem ártana hozzá
több mint 4 éve
The Broncos have also signed RB Damarea Crockett and LB Curtis Robinson to the practice squad.
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) October 27, 2021
They join G Shaq Calhoun and LB Barrington Wade as additions to the Broncos' practice squad.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
The Broncos also made the following moves:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) October 26, 2021
Waived RB Damarea Crockett and LB Curtis Robinson.
Released WR John Brown, C Javon Patterson and DB Saivion Smith from the practice squad.
Placed G Netane Muti on the Reserve/COVID-19 list. https://t.co/QRoif3nqym
több mint 4 éve
Egyébként én az új HC majd választ QB-t elmélettel nem értek egyet. Szerintem QB és HC nélkül januárban a GM-nek kell A és B terves QB szerzési projekthez HC-t választania. És Patonnak ahogy láttuk tavasszal, elég határozott, maximalista elképzelése van arról milyen QB-ért adna értéket. Szóval szerintem nem azért nem megy most Watson és Tua után, mert a HC-ra vár. És nem is adná át a döntési jogot a GM-i pályafutása legfontosabb döntésében. Aztán meglátjuk, de meglepne ha idejönne xy jóskapista, azt mondaná a HC interjún neki Jimmy G kell, aztán Paton megelégedne vele.
több mint 4 éve
Hát remélem is, hogy így lesz.Sztem kifejezetten jól jártunk ár-értékben.Idetrédelték Kenny-t… Szemetek.. 👩🏻🦰Win now van, vazze!! 😀
Zalán
roberto23
Am ez a két trade egy erős gesztus Patontól, egyben jelzés is, hogy idén már nem mentheti meg a seggét Vic a sérülésekkel.
Általános Doktor
Bár amúgy én is hasonlót érzek, de nekem inkább Fangio nyilatkozatai a beszédesek, érzi, hogy bukta lesz ebből neki. Tavaly szerintem biztosabb volt a dolgában, a Lock esettől függetlenül is.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Sztem kifejezetten jól jártunk ár-értékben.Idetrédelték Kenny-t… Szemetek.. 👩🏻🦰Win now van, vazze!! 😀
Zalán
roberto23
Am ez a két trade egy erős gesztus Patontól, egyben jelzés is, hogy idén már nem mentheti meg a seggét Vic a sérülésekkel.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Idetrédelték Kenny-t… Szemetek.. 👩🏻🦰Win now van, vazze!! 😀
Zalán
több mint 4 éve
Ha ilyen jó a kapcsolat a Rams-el HC-t, Donaldot vagy Ramseyt nem akarják boltolni?😊 Van itt cserébe minden ami csak kellhet egy looser szezonhoz 🙂
több mint 4 éve
Idetrédelték Kenny-t… Szemetek.. 👩🏻🦰
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Egyébként az az érdekes idén még nem is látszik egyértelműen MVP esélyes. Henry is befuthat pl ha így folytatja és Brady Rodgers vagy Burrow vagy épp Carr nem növeli a tempón.Szerintem ha tavaly nem kaphatta meg Henry, vagy előtte a kimagasló éveikben Hopkins, Julio Jones, JJ Watt, Von Miller, Donald, AB stb fel sem merülhettek komolyabban, akkor most is QB fogja kapni.
dande
Prescott, Stafford, Brady a 3 legjobb eddig szerintem. Egyébként én is Henry-nek adnám, de nem látok sok esélyt. 3-4 játékhét és meglesznek a favoritok akiket hype-ol, összehasonlít a média.
több mint 4 éve
Egyébként az az érdekes idén még nem is látszik egyértelműen MVP esélyes. Henry is befuthat pl ha így folytatja és Brady Rodgers vagy Burrow vagy épp Carr nem növeli a tempón.Ha végig bírja Henry kell legyen. Esetleg Diggs de ez elég elvetemült forgatókönyv
dande
több mint 4 éve
Egyébként az az érdekes idén még nem is látszik egyértelműen MVP esélyes. Henry is befuthat pl ha így folytatja és Brady Rodgers vagy Burrow vagy épp Carr nem növeli a tempón.Megkapja majd Peyton😊
dande

több mint 4 éve
Egyébként az az érdekes idén még nem is látszik egyértelműen MVP esélyes. Henry is befuthat pl ha így folytatja és Brady Rodgers vagy Burrow vagy épp Carr nem növeli a tempón.
több mint 4 éve
MVP számokat? Broáf...Anno 3-0-nál írta valamelyik szaktárs itt, hogy a "Raiders sem tűnik olyan rossznak". Úgy voltam vele, hogy nem fogok shitstormot csinálni a topikból, hiszen minek azt.Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban.Mi meg ott vagyunk a Steelers, Colts vonaton, hogy még egy game manager de korrekt QB sincs a rosteren mint mondjuk az LV, Titans, Browns esetén. Jó lesz majd a házat odaadni az épp aktuális legjobb QB prospectért valamelyik GYP-s de QB-t már betárazott csapatnak
Szörnyű leírni ezt, de lassan már én is eljutok oda, hogy álljunk bele a földbe idén, hátha akkor végre nagytakarítás lesz, pláne h Ellis végre elhúz a francba, és arra se fogadnék nagy összegben, hogy Elway jövő ilyenkor a csapatnál lesz még.
roberto23
FLZOLI
De azért az, hogy az MVP számokat hozó Carr a korrekt, game manager kategória legyen.. anyám borogass.
Azért remélem nem esel nagyot - black adder után szabadon - földre érkezéskor.
Amadeus
Egyetlen számban jó, a yardban, a többiben átlag vagy az alatti. Pontosan ugyanannyi a TD/INT számai, mint Bridgewaternek, úgy, hogy fél meccsel többet játszott, yardban van felette 560-al, a pontossága picivel Teddy alatt és ratingben csak kemény 6 ponttal jobb. Ha ő MVP candidate, akkor Teddy top5, de egyik se az, nagyon nem!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Akkor sem fogunk top3-ban vagy top4-ben húzni, ha innen nem nyerünk egy meccset se. Innentől kezdve teljesen felesleges lenne tankolni. Drasztikus kiültetések nélkül egyébként is esélytelen, hogy ne nyerjünk több meccset. Az meg csak mélyítené a gödröt.
több mint 4 éve
MVP azért ne vicceljünk már 12 TD 7 meccsen az nagyon karcsú. A yardok, INT-ek száma jól mutat, de a többiben épphogy top10 körül karistol.Anno 3-0-nál írta valamelyik szaktárs itt, hogy a "Raiders sem tűnik olyan rossznak". Úgy voltam vele, hogy nem fogok shitstormot csinálni a topikból, hiszen minek azt.Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban.Mi meg ott vagyunk a Steelers, Colts vonaton, hogy még egy game manager de korrekt QB sincs a rosteren mint mondjuk az LV, Titans, Browns esetén. Jó lesz majd a házat odaadni az épp aktuális legjobb QB prospectért valamelyik GYP-s de QB-t már betárazott csapatnak
Szörnyű leírni ezt, de lassan már én is eljutok oda, hogy álljunk bele a földbe idén, hátha akkor végre nagytakarítás lesz, pláne h Ellis végre elhúz a francba, és arra se fogadnék nagy összegben, hogy Elway jövő ilyenkor a csapatnál lesz még.
roberto23
FLZOLI
De azért az, hogy az MVP számokat hozó Carr a korrekt, game manager kategória legyen.. anyám borogass.
Amadeus
Nyílván nem a mi Teddy/Lock duónk a mérce azért mint potens QB és persze ég és föld a különbség Carr javára de szerintem semmivel sem több mint a Cousins, Tannehill vonal, akikre meg nem sokan néznek úgy, mint akik folyamat nyerik a meccseket a csapatnak.
több mint 4 éve
Hát ha ebben az évben Fangio&Co-nak sikerülne egy igazán impozáns 3-14es mérleget összehozni talán még a házat se kéne feladni egy potens qb prospetc-ért.Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban.Azért az külön öröm, hogy az AFC-n belül hány csapatnak van potens fiatal franchise QB-ja (KC, Bills, Chargers, Ravens, Bengals)akik így jó eséllyel évekig meghatározó csapatok lehetnek majd. Plussz ott van még az idei draft class, akikből 1-2 simán berobbanhat normális edzőkkel/csapattársakkal.
roberto23
Mi meg ott vagyunk a Steelers, Colts vonaton, hogy még egy game manager de korrekt QB sincs a rosteren mint mondjuk az LV, Titans, Browns esetén. Jó lesz majd a házat odaadni az épp aktuális legjobb QB prospectért valamelyik GYP-s de QB-t már betárazott csapatnak
FLZOLI
Persze hiába húzunk magasan qb-t, ha nincs stáb, aki tud is valamit kezdeni vele, és nálunk jelenleg az is igencsak hiánycikk. Csak remélhetjük, hogy Paton jobb érzékkel nyúl majd HC-hoz, mint Elway az utóbbi években.
több mint 4 éve
Hát azért nem olyan rég még te is a halálba kívántad Carr-t, ha jól rémlik, szóval nem kell hisztizni.Anno 3-0-nál írta valamelyik szaktárs itt, hogy a "Raiders sem tűnik olyan rossznak". Úgy voltam vele, hogy nem fogok shitstormot csinálni a topikból, hiszen minek azt.Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban.Mi meg ott vagyunk a Steelers, Colts vonaton, hogy még egy game manager de korrekt QB sincs a rosteren mint mondjuk az LV, Titans, Browns esetén. Jó lesz majd a házat odaadni az épp aktuális legjobb QB prospectért valamelyik GYP-s de QB-t már betárazott csapatnak
roberto23
FLZOLI
Amadeus
Idén valóban bitangul tolja, és ebben a topicban szerintem sokan összetennénk a 2 kezünket, ha ilyen qb-nk lenne, de azért a másik irányba se essünk túlzásba.
több mint 4 éve
Anno 3-0-nál írta valamelyik szaktárs itt, hogy a "Raiders sem tűnik olyan rossznak". Úgy voltam vele, hogy nem fogok shitstormot csinálni a topikból, hiszen minek azt.Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban.Mi meg ott vagyunk a Steelers, Colts vonaton, hogy még egy game manager de korrekt QB sincs a rosteren mint mondjuk az LV, Titans, Browns esetén. Jó lesz majd a házat odaadni az épp aktuális legjobb QB prospectért valamelyik GYP-s de QB-t már betárazott csapatnak
roberto23
FLZOLI
több mint 4 éve
Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban.Azért az külön öröm, hogy az AFC-n belül hány csapatnak van potens fiatal franchise QB-ja (KC, Bills, Chargers, Ravens, Bengals)akik így jó eséllyel évekig meghatározó csapatok lehetnek majd. Plussz ott van még az idei draft class, akikből 1-2 simán berobbanhat normális edzőkkel/csapattársakkal.
roberto23
Mi meg ott vagyunk a Steelers, Colts vonaton, hogy még egy game manager de korrekt QB sincs a rosteren mint mondjuk az LV, Titans, Browns esetén. Jó lesz majd a házat odaadni az épp aktuális legjobb QB prospectért valamelyik GYP-s de QB-t már betárazott csapatnak
több mint 4 éve
Ránéztem a sorsolásra, és a legszomorúbb az, hogy még akár 5-5tel is mehetnénk bye week-re, mert a WFT és az Eagles se tűnik verhetetlen csapatnak (a Dallas-t inkább nem is említem, az nagyon csúnya meccs lesz számunkra), ezzel szemben most simán fogadok rá, hogy 3-7 lesz addig a mérleg. Bye week után meg max a Detroit ellen lenne esélyünk, de ha 3-9el megyünk arra meccsre, a Lions meg nyeretlenül, akkor frankón nekik fogok szurkolni, hogy pont ellenünk nyerjenek először a szezonban. Szörnyű leírni ezt, de lassan már én is eljutok oda, hogy álljunk bele a földbe idén, hátha akkor végre nagytakarítás lesz, pláne h Ellis végre elhúz a francba, és arra se fogadnék nagy összegben, hogy Elway jövő ilyenkor a csapatnál lesz még.
több mint 4 éve
nem baj hogy nem hoztuk el Fieldset, nálunk sem lenne jobbEgyik irányító se nyűgöz le
Heisman
#FangioOUT
több mint 4 éve
nem baj hogy nem hoztuk el Fieldset, nálunk sem lenne jobb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
hogy boldogítsuk magunkat :Plussz hogy Fangiot szomoritsuk: a ravens 100 yard felett futott
- a chiefs ugyanúgy 3-4-gyel áll mint mi
- a Panthers is 3-0 után 0-4, Darnoldot le is ültették, simán kapnak ki attól a Giantstől akiket megvertünk
amúgy meg #FangioOut
Heisman
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
hogy boldogítsuk magunkat :- a chiefs ugyanúgy 3-4-gyel áll mint mi
- a Panthers is 3-0 után 0-4, Darnoldot le is ültették, simán kapnak ki attól a Giantstől akiket megvertünk
amúgy meg #FangioOut
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz