NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
Denver Broncos
Broncos are hiring Kelly Kleine as Exec. Dir. of FB Ops/Special Advisor to the GM, per source. Kleine, who worked w/GM George Paton w/Vikings, will have scouting duties & manage several depts.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 17, 2021
Kleine is believed to be the highest ranking female scouting exec. ever w/an NFL team pic.twitter.com/CEikmzhu9Q
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
www.youtube.com/watch?v=9sqwQRFlcOg
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Sajnos így is több pénzt kap, mint amit ledolgozott, de legalább abban szerencsések voltunk h a mostani sérülése nem okoz anyagi károkat...Igen, így most pont annyi pénzt kap amennyit ledolgozott nálunkHa egy Bradley Chubb sérül meg így, vagy egy Sutton, akkor azt mondom h gáz h elveszíti a pénzét, mert egyértelmű szabály ide, vagy oda, sajnálnám őket, mert a lelküket kiteszik a csapatért.Former Broncos OT Ja’Wuan James is strongly considering filing a grievance through the NFLPA over potential lost wages of up to $10M, per source. James tore his Achilles away from the facility and Denver released him Friday.Hát pont az a baja nyilván, hogy azt tanácsolták neki, hogy ne menjen az edzőközpontba, és mivel nem ott sérült meg, ezért bukja a pénzét, míg ha ott sérült volna meg, akkor legalább a pénzét megkapja
Ez aranyos...csak a baromja mi alapjan akarja a lovet visszaszerezni? Egyertelmu a szabaly es az NFLPA tanacsa az a jatekosoknak h maradjanak tavol training facilityktol. 😀
Beki
Wyatt
Speciel James volt az aki mindig a saját maga kis egészségét tette a csapat elé. Persze lehet azt mondani h az az első, de ő sztem túltolta: a térdsérülését rég gyógyultnak nyilvánították az orvosaink mégis baszott pályára lépni, mihelyt lehetett opt outolni meg is tette. Szal értem én h szar ez, de a szabályok egyértelműek és erkölcsi alapon sem érzem h a csapat egy centtel is tartozna neki...
Általános Doktor
Heisman

Ja én nem is arra gondoltam, hogy mennyi igazságos-e vagy sem, szimplán Beki felvetetésére írtamHa egy Bradley Chubb sérül meg így, vagy egy Sutton, akkor azt mondom h gáz h elveszíti a pénzét, mert egyértelmű szabály ide, vagy oda, sajnálnám őket, mert a lelküket kiteszik a csapatért.Former Broncos OT Ja’Wuan James is strongly considering filing a grievance through the NFLPA over potential lost wages of up to $10M, per source. James tore his Achilles away from the facility and Denver released him Friday.Hát pont az a baja nyilván, hogy azt tanácsolták neki, hogy ne menjen az edzőközpontba, és mivel nem ott sérült meg, ezért bukja a pénzét, míg ha ott sérült volna meg, akkor legalább a pénzét megkapja
Ez aranyos...csak a baromja mi alapjan akarja a lovet visszaszerezni? Egyertelmu a szabaly es az NFLPA tanacsa az a jatekosoknak h maradjanak tavol training facilityktol. 😀
Beki
Wyatt
Speciel James volt az aki mindig a saját maga kis egészségét tette a csapat elé. Persze lehet azt mondani h az az első, de ő sztem túltolta: a térdsérülését rég gyógyultnak nyilvánították az orvosaink mégis baszott pályára lépni, mihelyt lehetett opt outolni meg is tette. Szal értem én h szar ez, de a szabályok egyértelműek és erkölcsi alapon sem érzem h a csapat egy centtel is tartozna neki...
Általános Doktor

Igen, így most pont annyi pénzt kap amennyit ledolgozott nálunkHa egy Bradley Chubb sérül meg így, vagy egy Sutton, akkor azt mondom h gáz h elveszíti a pénzét, mert egyértelmű szabály ide, vagy oda, sajnálnám őket, mert a lelküket kiteszik a csapatért.Former Broncos OT Ja’Wuan James is strongly considering filing a grievance through the NFLPA over potential lost wages of up to $10M, per source. James tore his Achilles away from the facility and Denver released him Friday.Hát pont az a baja nyilván, hogy azt tanácsolták neki, hogy ne menjen az edzőközpontba, és mivel nem ott sérült meg, ezért bukja a pénzét, míg ha ott sérült volna meg, akkor legalább a pénzét megkapja
Beki
Wyatt
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ha egy Bradley Chubb sérül meg így, vagy egy Sutton, akkor azt mondom h gáz h elveszíti a pénzét, mert egyértelmű szabály ide, vagy oda, sajnálnám őket, mert a lelküket kiteszik a csapatért.Former Broncos OT Ja’Wuan James is strongly considering filing a grievance through the NFLPA over potential lost wages of up to $10M, per source. James tore his Achilles away from the facility and Denver released him Friday.Hát pont az a baja nyilván, hogy azt tanácsolták neki, hogy ne menjen az edzőközpontba, és mivel nem ott sérült meg, ezért bukja a pénzét, míg ha ott sérült volna meg, akkor legalább a pénzét megkapja
Beki
Wyatt

Former Broncos OT Ja’Wuan James is strongly considering filing a grievance through the NFLPA over potential lost wages of up to $10M, per source. James tore his Achilles away from the facility and Denver released him Friday.Hát pont az a baja nyilván, hogy azt tanácsolták neki, hogy ne menjen az edzőközpontba, és mivel nem ott sérült meg, ezért bukja a pénzét, míg ha ott sérült volna meg, akkor legalább a pénzét megkapja
Beki

Per transaction wire, #Broncos have cut RT Ja'Wuan James.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) May 14, 2021
😀Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.Hivatalosan nincs még waivelve, jelenleg trade tárgyalásokat folytatunk, de eddig valóban nem volt érdemi piaca. Sztem am tükörsimán a ligában fog maradni, ha van poszt ahol qvajók vagyunk az a WR, 4 hely lockolva van, a WR5 pedig már nem az a pozi, ahova ~3 millákat fizetsz, főleg h valójában egyáltalán nem fix h ő lenne az ötödik legjobb...
roberto23
Általános Doktor
I can confirm DaeSean suffered significant knee injury away from facility. Just talked to him. Tough break.
— Mike Klis (@MikeKlis) May 14, 2021
Again, has not been working out at team facility. #9sports https://t.co/rYc89sRI9a
Szerkesztette: xrace77
Player Pos. Ht. Wt. Age College
Shaun Beyer TE 6-5 248 24 Iowa
David Curry ILB 6-2 230 25 Goergia Tech
DeVontres Dukes WR 6-4 216 23 South Florida
Drew Himmelman OT 6-10 315 24 Illinois State
Warren Jackson WR 6-6 215 21 Colorado State
Nolan Laufenberg OG 6-3 315 22 Air Force Academy
Branden Mack WR 6-5 220 22 Temple
Mac McCain III DB 6-0 175 23 North Carolina A&T
Andrew Mintze OLB 6-3 246 22 Vanderbilt
Adam Prentice FB 6-0 245 24 South Carolina
Curtis Robinson ILB 6-3 235 22 Stanford
A spotrac szerint három játékosnak vannak garantált elemei a szerződésének:
Himmelman 150k
Beyer 125k
Mintze 85k
őket különösen érdemes figyelemmel kísérni.

Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.Hivatalosan nincs még waivelve, jelenleg trade tárgyalásokat folytatunk, de eddig valóban nem volt érdemi piaca. Sztem am tükörsimán a ligában fog maradni, ha van poszt ahol qvajók vagyunk az a WR, 4 hely lockolva van, a WR5 pedig már nem az a pozi, ahova ~3 millákat fizetsz, főleg h valójában egyáltalán nem fix h ő lenne az ötödik legjobb...
roberto23

Valszeg tőle sem kell majd hasra esni, de örülök h nem ilyen Elway-esen jön egyvalaki, aki vagy jó vagy nem, hanem legalább próbálkozunk több emberrel is.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
nem lepne meg ha nem találna csapatot jövőre 😀Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.A Ferrarinak sem kellett?😀
roberto23
Willie Parker
Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.A Ferrarinak sem kellett?😀
roberto23
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Örülünk a Bobby fiúnak ?? Ennyi pénzt megért ??Én látatlanba Kellyt választottam volna, de ők élőben megnézték mind2őt, szal lelkük rajta. Nyilván nem véletlen FA-k ilyenkor, csodát ne várj tőle, de pl.: a PFF eléggé szereti: a 9 éves éves pályafutása alatt 63 gradenél soha nem kapott kisebb értéket, ami önmagában már egy megbízható kezdő szint, tavaly cserébe 72 gradeje volt a sérüléséig, az már egy erős nfl kezdő szint - 38. az OT-k között - | PFF, ha valahol az OL-nél fenntartásokkal kell kezelni |
avabroncos
Aki szörnyülködni akar, akkor megtekintheti az elődeit is:
Five years of mostly ineptitude at RT for the Denver Broncos. pic.twitter.com/MFzLx06bQi
— Joseph Mahoney (@ndjomo76) May 6, 2021
A Rodgers saga érdemben ne mozdult semerre, leigazolták Bortlest, de pár idiótán kívül senki sem gondolhatja h ez bármilyen szinten is összefüggésben van ARod jövőjével.
A dátum amit itt érdemes figyelni az a május 24-i OTA-k, amin ha nem jelenik meg, az sejteti h nem mozdultak előre az álláspontok, valamint a június 1, onnantól jelentősen kisebb DM-el úsznák meg tradet.
Am Sutton elég szépeket nyilatkozott Lockról, de ez még nem jelenti azt h Allen féle ugrás jön tőle, reménykedni mindenesetre lehet:
.@SuttonCourtland joined us earlier tonight on @KOAColorado and says he’s impressed with @DrewLock23 and the work he’s been putting in this offseason. @AllbrightNFL #BroncosCountry
— Ryan Edwards (@redwardsradio) May 13, 2021
Check out the full interview here: https://t.co/yKEaRnRQT9 pic.twitter.com/Joo5bhMrFl

egy ACL sérülés helyett hoztunk egy térdsérülést 😀A Schedule Release alatt Bobby Massie érkezett 1 év 4 millióértSzóval elhoztátok azt az embert, akit kiszorított Germain Ifedi?
noflyzone
Willie Parker
A Schedule Release alatt Bobby Massie érkezett 1 év 4 millióértSzóval elhoztátok azt az embert, akit kiszorított Germain Ifedi?
noflyzone
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
twitter.com/Broncos/status/1392626927966425094?s=19
Per source, #Broncos safety Caden Sterns agrees to contract. First draft pick checked off.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) May 12, 2021