Denver Broncos
BPA kijön, mivel Jamal Johnson második napos prospect, de ez így nem tudom miért... Mármint oké hogy Kareem Jackson utolsó szezonja és kell csere is, de ez így érdekes. Risner lesz az RT?Jamessel számolnak kezdő RT-ként, állítólag jó állapotban van egészségügyileg is meg mentálisan is. Allbright szerint Munchak nagyon sokat lát Calvin Andersonba is -miatta nem tartottuk meg Wilkinsont- + ügye Risner RT volt az egyetemen. Szal azért házon belül is van A-B-C opció.
Közben:
The #Broncos are a possible destination for Aaron Rodgers if the #Packers trade him, which they say they won't. Also, they didn't take a QB on Thursday. Not unrelated. pic.twitter.com/qcMSmWvUEn
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 1, 2021
Cruyffista
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Ahogy nézem jött meg egy S. Szegény Oje-nak fogynak a lehetőségei.Ropik tömege van a DB sorban
roberto23
Közben:
The #Broncos are a possible destination for Aaron Rodgers if the #Packers trade him, which they say they won't. Also, they didn't take a QB on Thursday. Not unrelated. pic.twitter.com/qcMSmWvUEn
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 1, 2021
„History is a set of lies agreed upon.”
Sterns jött, íme egy SŐ egy igen jó játékos, vezéregyéniség.
nemtom hogy Oje-val mit tervezünk
Negritis
Ojemudia kizárásos alapon RT lesz James kidőlését követően.
nemtom hogy Oje-val mit tervezünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ezzel nem értek egyet. szerintem oje nagyon hasznos játékos, jó felvillanádai voltak a hibái mellett. Pár nagy játékot is bemutatott. szerintem sokat fog fejlődni a következő évben..Nem a hasznosságát vitatom, és biztos fejlődik majd, de egyelőre én nem tenném Bassey elé. Már csak fit szempontból is több snapet fog kapni szerintem Bassey, mert rá lehet rakni a slot WR-re, Ojumudiát nem. Ellenben Oje az erősségeit a safety poszt mégjobban kihozná, Jackson jövőre lejár, ott kezdhet majd. Win-win.
Zalán
Ezzel nem értek egyet. szerintem oje nagyon hasznos játékos, jó felvillanádai voltak a hibái mellett. Pár nagy játékot is bemutatott. szerintem sokat fog fejlődni a következő évben..Bassey-nak szerintem jobb szezonja volt a sérülésig.Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.ki az 5. CB Oje előtt amúgy? 😀
Cruyffista
4ig el tudok számolni
Negritis
Cruyffista
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
Bassey-nak szerintem jobb szezonja volt a sérülésig.Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.ki az 5. CB Oje előtt amúgy? 😀
Cruyffista
4ig el tudok számolni
Negritis
Ugyanez fogalmazódott meg bennemOjemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.ki az 5. CB Oje előtt amúgy? 😀
Cruyffista
4ig el tudok számolni
Negritis
Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.ki az 5. CB Oje előtt amúgy? 😀
Cruyffista
4ig el tudok számolni
Nem zárom ki h az a terv h Risner lesz az RT és Meinerz LG-be jött.Ez a két csávó elég szerethető a falban. én még az osztályutolsót is bírom, olyan jóravaló nagy marhabamba.. Ránk férne már egy atom fal..
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Paton azt mondta a két top játékost szereztek meg a boardról az első és második körben, míg a harmadikban 6 célpontjuk volt, amiből 2 is leesett. Így kifogások nem nagyon lehetnek.
Kedvenc képem:

LB is becsuszott, ahogy olvasom inkább jó atléta, aki nem nagyon látja át a játékot. A rotáció nem árt oda, Jewell helyett akár kezdhet is.Browning sokszor levett top TE-ket is. Csere safety-nk lehet hogy már van Surtain érkezésével, Ojemudia, neki amúgy is jobban állna az a poszt és CB-ben már nem igazán látjuk, mert 5-en vannak előtte.
Jó csere safety jöhet a 4-5.korben is.
FLZOLI
Go Lock
Bridgewater takaroggy 😋
WTF RB megjött a 2.kör elején, de amúgy jó spíler, másokkal is kicsesztünk, szóval védhető.
LB is becsuszott, ahogy olvasom inkább jó atléta, aki nem nagyon látja át a játékot. A rotáció nem árt oda, Jewell helyett akár kezdhet is.
Jó csere safety jöhet a 4-5.korben is. OT viszont nagyon karcosan, így az RT poszt nem túl biztató... Esetleg valami red flages DL, Edge jön még gondolom akikből lehet valami
Fun fact a Lock-Vikings pletykák margójára: QB-t húztak a harmadik kör elején, ez talán ad neki némi hitelességet.
Őt tűzgolyónak fogom hívni.
Our newest RB. 😳 pic.twitter.com/G3OKWOpTnj
— Denver Broncos (@Broncos) April 30, 2021
Szerintem Cushenberry-t holnap el fogjuk cserélni. Mondanám hogy versenyezzenek, de nem tűnik valami fairnek.
How can you not love Quinn Meinerz? pic.twitter.com/JJ0EkEvSGX
— National Football Post (@FootballPost) May 1, 2021
Your newest @Broncos OL Quinn Meinerz. pic.twitter.com/oxwiCDxcQJ
— Field Yates (@FieldYates) May 1, 2021
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
De az se lepne meg ha hátracserélnénk.
És azt se feledjük, hogy nem jódolgunkban tettük, hanem _konkrétan_ negyedik körös ratingű a következő legjobb RB, míg Williamset az elsőbe várták. Nagyjából 3 csapat vitte volna el előlünk.
És így nem kell pénzt kiadni jövőre RB-posztra. Én ezt sokkal jobban értem, mint a tegnapit.
Szerkesztette: Cruyffista
NFL team source just now to me on @UNC RB Javonte Williams: "He's the best RB in the Draft. He has the ability to be a 1000y rusher & receiver like @CMC_22. He's as physical as @NickChubb21, as gifted as @A_kamara6 on 3rd down and as patient as @LeVeonBell. He is the MF truth."
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) April 30, 2021
|
|Kamara, Chubb, Bell, and McCaffrey is making him sound like the second coming of Jesus Christ
— Alex ༼ つ ◕_◕ ༽つ (@Alex19633700) April 30, 2021
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Erre most tenyleg nehéz bármit mondani. Tele lyukakkal a keret, erre felcserevel hozunk egy futót. Fantasztikus.a pff szerint egy jó qb-ra vagyunk az SBtől, szóval a luxus belefér 😀
roberto23