Denver Broncos
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
Ugy latszik iden is hozzaszokhatunk ezekhez a konnyen emesztheto veresegekhez.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
miller nem IR?Egyelőre nem, bár nem tudom mire varunk vele.
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Courtland Sutton is INACTIVE for #TENvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) September 15, 2020
👀 the rest » https://t.co/rMGzZ71nZC pic.twitter.com/OFmMmJA0Qa
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Your Week 1 game captains. 👏#BeatTheTitans x #Kickoff2020 pic.twitter.com/mKItQYDw3H
— Denver Broncos (@Broncos) September 14, 2020
Mr Irrelevant... 😋Jordan vagy James?! 😀Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊Óvatosan ugorgassá... Ha Locknak van fekete humora, a 3-as szám mellé odabiggyeszt egy 2-est is és úgy lép pályára .... pfffffffff 😋
www.youtube.com/watch?v=uc97Mvd-Q_4
dreadman
A videóért jár a pacsi. Akkor meccsig végtelenre állítva fülben... 🙄
Zalán
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
Jordan vagy James?! 😀Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊Óvatosan ugorgassá... Ha Locknak van fekete humora, a 3-as szám mellé odabiggyeszt egy 2-est is és úgy lép pályára .... pfffffffff 😋
dreadman
Zalán
Érdekesek ezek az új PS szabályok, de nekem tetszenek. 😀
Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊Óvatosan ugorgassá... Ha Locknak van fekete humora, a 3-as szám mellé odabiggyeszt egy 2-est is és úgy lép pályára .... pfffffffff 😋
dreadman
holnap szenvedni fogok mint a kutya
Positive Vibration
De legalabbis ne rontsatok a csoport hirnevet! A nyugati csoportokban egyedul a 49ers vesztett, de az csoportmeccs volt. Szoval, csak a gyozelem elfogadhato. 😊A liga legrosszabbjával ????????? Khm.... A háromlábú lőtéri kutyával több esélyünk lenne...
ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
A nőket kétszer, ahogy az ogrék mondják a pesti dzsungelben... 🙄Ellenbizonyításig megb.szunk mindenkit!Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Valamikor a kilencvenes évek közepén történt... Forró augusztus, a levegő meg sem mozdul, az idénykezdet előtti napok egyikén... a Vasas futballcsapatának öltözőjében... Gellei Imre "szakvezető" a pályaedzőjével kréátval egy táblára táblázatot rajzol, a sorsolás volt rajta. A csapatnevek mellett pedig a tervezett eredmények... Gy, D, és V... És a pontok.. Lelkesen irogatták a betűket a csapatnevek mellé... Épp benyitott Illovszky Rudolf mesteredző "élőlegenda", a kétlábonjáróvasas... Nem csekély ötször nyert bajnoki címet angyalföldi edzőként... Meglátta a táblát, majdem eljáult, amikor meglátta a Zalaegerszeg idegenben mellett a V-t... Odament, letörölte az összes V-t a tábláról és szigorú tekintettel annyit mondod az "utódainak":
Igazából nem tudom mire számítsak ma a fiúktól, kicsit vegyesek az érzéseim. Alapvetően egy pozitív szezonban reménykedem, de az ellenfél és az előszezon nélküli fiatal offense (na meg a kérdéses védelem) miatt inkább egy szoros, kiélezett vereségre tennék most. Amivel nem is feltétlen lennék elégedetlen, de ehhez az kell, hogy a támodósortól és Lock-tól lássunk komoly életjeleket. Nem akarom újra nézni a tavalyi szenvedést. Persze sok függ attól is, hog Sutton pályára tud-e lépni, mert nélküle | és Hamler nélkül | elég vékony még az a WR sor.
Lényeg a lényeg, legyen egy szórakoztató meccs patent támadósorral, aztán lássuk ki a jobb csapat!😊
roberto23
"Vereséget nem tervezünk!"
Ehhez tartjuk magunkat...
Ez itt kérem a Denver topik. 😊
Zalán
Általános Doktor
Ellenbizonyításig megb.szunk mindenkit!Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Valamikor a kilencvenes évek közepén történt... Forró augusztus, a levegő meg sem mozdul, az idénykezdet előtti napok egyikén... a Vasas futballcsapatának öltözőjében... Gellei Imre "szakvezető" a pályaedzőjével kréátval egy táblára táblázatot rajzol, a sorsolás volt rajta. A csapatnevek mellett pedig a tervezett eredmények... Gy, D, és V... És a pontok.. Lelkesen irogatták a betűket a csapatnevek mellé... Épp benyitott Illovszky Rudolf mesteredző "élőlegenda", a kétlábonjáróvasas... Nem csekély ötször nyert bajnoki címet angyalföldi edzőként... Meglátta a táblát, majdem eljáult, amikor meglátta a Zalaegerszeg idegenben mellett a V-t... Odament, letörölte az összes V-t a tábláról és szigorú tekintettel annyit mondod az "utódainak":
Igazából nem tudom mire számítsak ma a fiúktól, kicsit vegyesek az érzéseim. Alapvetően egy pozitív szezonban reménykedem, de az ellenfél és az előszezon nélküli fiatal offense (na meg a kérdéses védelem) miatt inkább egy szoros, kiélezett vereségre tennék most. Amivel nem is feltétlen lennék elégedetlen, de ehhez az kell, hogy a támodósortól és Lock-tól lássunk komoly életjeleket. Nem akarom újra nézni a tavalyi szenvedést. Persze sok függ attól is, hog Sutton pályára tud-e lépni, mert nélküle | és Hamler nélkül | elég vékony még az a WR sor.
Lényeg a lényeg, legyen egy szórakoztató meccs patent támadósorral, aztán lássuk ki a jobb csapat!😊
roberto23
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Valamikor a kilencvenes évek közepén történt... Forró augusztus, a levegő meg sem mozdul, az idénykezdet előtti napok egyikén... a valamikor szebb napokat látott Vasas futballcsapatának öltözőjében... Gellei Imre "szakvezető" a pályaedzőjével krétával egy táblára táblázatot rajzol, a sorsolás volt rajta. A csapatnevek mellett pedig a tervezett eredmények... Gy, D, és V... És a pontok.. Lelkesen irogatták a betűket a csapatnevek mellé... Épp benyitott Illovszky Rudolf "Rudibácsi" mesteredző "élőlegenda", a "kétlábonjáróVasas"... Nem csekély..., ötször nyert bajnoki címet angyalföldi edzőként... Meglátta a táblát, majdem eljáult, amikor meglátta, Zalaegerszeg, idegenben, mellette a V-t... Odament, letörölte az összes V-t a tábláról és szigorú, értetlenkedő tekintettel annyit mondod az "utódainak":
roberto23
Szerkesztette: Zalán
Haha.Én ő rá gondoltam konkrétan... 😋Cleveland addig simán megoldja. 😀Egy udfa kengurut is hozhatnánk a denveri állatkertből amíg Courtland barátunk felgyógyul... 😊Fangio on what Courtland Sutton must do to play Monday:
— Mike Klis (@MikeKlis) September 12, 2020
“He’s got to pass the most primitive test there is. This is what I told him and the trainers. He’s got to be able to do 10 jumping jacks. If he can do 10 jumping jacks, he can play.” #9sports
Ennyi. Minek szarakodni a sok vizsgálattal. 😀
roberto23
Zalán
roberto23
denverzoo.org/animals/red-kangaroo/
Zalán
Hasznos csapattag lenne az biztos. 😀
Én ő rá gondoltam konkrétan... 😋Cleveland addig simán megoldja. 😀Egy udfa kengurut is hozhatnánk a denveri állatkertből amíg Courtland barátunk felgyógyul... 😊Fangio on what Courtland Sutton must do to play Monday:
“He’s got to pass the most primitive test there is. This is what I told him and the trainers. He’s got to be able to do 10 jumping jacks. If he can do 10 jumping jacks, he can play.” #9sports
roberto23
Zalán
roberto23
denverzoo.org/animals/red-kangaroo/
Cleveland addig simán megoldja. 😀Egy udfa kengurut is hozhatnánk a denveri állatkertből amíg Courtland barátunk felgyógyul... 😊Fangio on what Courtland Sutton must do to play Monday:
roberto23
Zalán
Egy udfa kengurut is hozhatnánk a denveri állatkertből amíg Courtland barátunk felgyógyul... 😊Fangio on what Courtland Sutton must do to play Monday:
roberto23
Fangio on what Courtland Sutton must do to play Monday:
az már a visszavonulása után került elő, vmi egyetemi csoporttársa találta be asszemHát erről én nem tudtam, akkor még elvakult Colts hívő voltam PM mester miatt. Dehát annyi baj legyen, hogy nem csak ima közben térdelt és nem a keresztet vette fel a hátára amikor lehajoltAz első sorért pokolra fogsz jutni 😊JC már nincs itt hogy lássa a homofób utalásod a vallásos játékosáról 😀
De megmentem a lelked: Tuszka <3 Tebow
FLZOLI
akiről mondjuk volt hír hogy arra a kapura játszik, de cáfolták 😀
Negritis
FLZOLI