Denver Broncos
Hát erről én nem tudtam, akkor még elvakult Colts hívő voltam PM mester miatt. Dehát annyi baj legyen, hogy nem csak ima közben térdelt és nem a keresztet vette fel a hátára amikor lehajoltAz első sorért pokolra fogsz jutni 😊JC már nincs itt hogy lássa a homofób utalásod a vallásos játékosáról 😀
De megmentem a lelked: Tuszka <3 Tebow
FLZOLI
akiről mondjuk volt hír hogy arra a kapura játszik, de cáfolták 😀
Negritis
Az első sorért pokolra fogsz jutni 😊JC már nincs itt hogy lássa a homofób utalásod a vallásos játékosáról 😀
FLZOLI
akiről mondjuk volt hír hogy arra a kapura játszik, de cáfolták 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Változnak az idők..Az első sorért pokolra fogsz jutni 😊Tuszka > Tebow...Ez egy teljesen új csapat, szerintem homerként tele tehetséggel. Nem vagyunk készen, de benne van a lehetőség, hogy a hagyományokhoz hűen szerepeljünk. Sokkal inkább örülök annak, ha a fiataljainkról kiderül, kire számíthatunk, ki az aki könnyű... Hollinsért most nagyon kár, de ez ilyen. Tuszkából még lehet Wolfe. de ezt a pályán fogja megtanulni. Ha már így alakult, inkább ő, mint egy elharcolt veterán.Ezen elv mentén inkább a Tebow vonal mint a PM bandwagon 😊
Zalán
FLZOLI
Wake < P. Manning
De nyilván..
Addig nézzünk ilyetmindenkirőllehetvágnividit... 😋
youtu.be/e-W531s3Q_o
Zalán
FLZOLI
Haladni kell a korral..
Köszönöm a korrektúrát... ♥️
"I love this sport. I hate this sport."
Az első sorért pokolra fogsz jutni 😊Tuszka > Tebow...Ez egy teljesen új csapat, szerintem homerként tele tehetséggel. Nem vagyunk készen, de benne van a lehetőség, hogy a hagyományokhoz hűen szerepeljünk. Sokkal inkább örülök annak, ha a fiataljainkról kiderül, kire számíthatunk, ki az aki könnyű... Hollinsért most nagyon kár, de ez ilyen. Tuszkából még lehet Wolfe. de ezt a pályán fogja megtanulni. Ha már így alakult, inkább ő, mint egy elharcolt veterán.Ezen elv mentén inkább a Tebow vonal mint a PM bandwagon 😊
Zalán
FLZOLI
Wake < P. Manning
De nyilván..
youtu.be/e-W531s3Q_o
Zalán
Tuszka > Tebow...Ez egy teljesen új csapat, szerintem homerként tele tehetséggel. Nem vagyunk készen, de benne van a lehetőség, hogy a hagyományokhoz hűen szerepeljünk. Sokkal inkább örülök annak, ha a fiataljainkról kiderül, kire számíthatunk, ki az aki könnyű... Hollinsért most nagyon kár, de ez ilyen. Tuszkából még lehet Wolfe. de ezt a pályán fogja megtanulni. Ha már így alakult, inkább ő, mint egy elharcolt veterán.Ezen elv mentén inkább a Tebow vonal mint a PM bandwagon 😊
Zalán
FLZOLI
Wake < P. Manning
De nyilván..
youtu.be/e-W531s3Q_o
Ez egy teljesen új csapat, szerintem homerként tele tehetséggel. Nem vagyunk készen, de benne van a lehetőség, hogy a hagyományokhoz hűen szerepeljünk. Sokkal inkább örülök annak, ha a fiataljainkról kiderül, kire számíthatunk, ki az aki könnyű... Hollinsért most nagyon kár, de ez ilyen. Tuszkából még lehet Wolfe. de ezt a pályán fogja megtanulni. Ha már így alakult, inkább ő, mint egy elharcolt veterán.Ezen elv mentén inkább a Tebow vonal mint a PM bandwagon 😊
Zalán
nem hiszem hogy egy Wake-n múlik az hogy SB legyenEz így rendben van, de a beltenyészet nem sokszor hoz életképes utódot 😊 Magyarán kell a külső impact még ha csak másféle mentalitást is hoz,mert hála az előző kretén edzőnek ez már nem egy győztes mentalitasú brigádHát nem tudom, a középszernél nincs pusztitobb hosszú távon. Egy reszti játékos a legjobb napján is erős közepes lehet, míg egy klasszis legyen bármennyire is vén alkothat néha nagyot. Wake pl szerintem ilyen lett volna.Pont azért nem akarnak sokat költeni most középszerre, mert a saját draftclassainkat akarjuk egyben tartani.
FLZOLI
Akik most még UFA-k azok mind középszerűek/kiégett nagy nevek. Komoly játékost itt már csak elvétve lehet találni, nyilván ha egy héttel korábban van ez a sérülés akkor Hollins is keretben lenne még, de ezzel már nem tudunk mit tenni...
Általános Doktor
FLZOLI
onnantól meg midn1
Ez így rendben van, de a beltenyészet nem sokszor hoz életképes utódot 😊 Magyarán kell a külső impact még ha csak másféle mentalitást is hoz,mert hála az előző kretén edzőnek ez már nem egy győztes mentalitasú brigádHát nem tudom, a középszernél nincs pusztitobb hosszú távon. Egy reszti játékos a legjobb napján is erős közepes lehet, míg egy klasszis legyen bármennyire is vén alkothat néha nagyot. Wake pl szerintem ilyen lett volna.Pont azért nem akarnak sokat költeni most középszerre, mert a saját draftclassainkat akarjuk egyben tartani.
FLZOLI
Akik most még UFA-k azok mind középszerűek/kiégett nagy nevek. Komoly játékost itt már csak elvétve lehet találni, nyilván ha egy héttel korábban van ez a sérülés akkor Hollins is keretben lenne még, de ezzel már nem tudunk mit tenni...
Általános Doktor
Hát nem tudom, a középszernél nincs pusztitobb hosszú távon. Egy reszti játékos a legjobb napján is erős közepes lehet, míg egy klasszis legyen bármennyire is vén alkothat néha nagyot. Wake pl szerintem ilyen lett volna.Pont azért nem akarnak sokat költeni most középszerre, mert a saját draftclassainkat akarjuk egyben tartani.
FLZOLI
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Egyetértek. Nézzük mit tud Tuszka, elvégre teher alatt nő a pálma. 😀inkább olyanra költsünk pénzt aki jövőre is itt lesz.nézzünk meg pár udfát azt csók
Idén meg, ha már híg lett a hús leve, legalább legyen olcsó
Black_Adder
úgyis az O#-nak kell hasítania
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
inkább olyanra költsünk pénzt aki jövőre is itt lesz.nézzünk meg pár udfát azt csók
Black_Adder
úgyis az O#-nak kell hasítania
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
1 csomag szotyi vagy kettő... Nem tudom minek spórolni, simán kellett volna hozni a piacról S, LB és CB sorba melyiteni a keretetBroncos reached out to free-agent pass rusher Cameron Wake, but the two sides were unable to reach agreement on a contract, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 12, 2020
Negritis
Broncos reached out to free-agent pass rusher Cameron Wake, but the two sides were unable to reach agreement on a contract, per source.
Ha hasonló mércével mérem a Titanst, mint a Broncost, akkor így mielőtt bármelyik csapat egyetlen kártyát is felfedett volna névsorra úgy érzem nincs akkor különbség a 2 csapat között hogy feltett kézzel menjünk ki a pályára. Tannehill tavalyi szezonja egyelőre kiugró teljesítmény, majd ha idén is hozza azt a formát elhiszem, hogy későn nyíló virágszál és az eredményeik jobbak, mint a mutatott játékuk meggyőzősége, aminek egyébként itt Denverben most örülnék, de ilyenkor én mindig óvatosabb vagyok az előző szezon megismételhetőségébe vetett bizalmammal.
Nézők nem lesznek a kibaszott Covid miatt, pedig a meccsre kilátogató Broncos szurkolók továbbra is a liga élmezőnyébe tartoznak hiába a sorozatban elszenvedett 3 kiábrándító szezon. Ez nagy veszteség így, viszont a stadion a vírus ellenére is továbbra is mérföld magasan van, amíg nem költöztetik a teljes ligát valahova buborékba ez a homefield advantage megmarad.
Így vaktában az esélyeket úgy tippelem, hogy otthon 10-ből 4× megverhetjük őket. Aztán meglátjuk, tavaly ugye pre seasonnel együtt 9 meccs kellett a Mesternek míg kitalálta a kezdőt, most az valamikor november elején lenne esedékes... Addig talán nem kell várni, de azt illetően, hogy az első héten éles lesz-e a csapat, komoly kétségeim vannak, márpedig gyengébb csapat lévén a jobb formában bízhatnánk, hogy az egyébként semmit nem jelentő általam tippelt 4/10-et valahogy mégis a saját javunkra fordítsuk.
Egyébként akik a PO-ban reménykednek, már most készítsék a legjobb szurkolói formájukat mert egy esetleges (és valószínűtlen) wild card harcban a Titans lehet az egyik fő rivális. Szóval a meccs kimenetele decemberre nagyon fontossá válhat.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
itt még nincsenek frissítve a szerződések, de McManus top5 kicker fizetést kapott
szerintem megérdemli, kérdés az hogy nekünk megéri-e
600k van több az AVG mint eddig, szerintem ez nem számít annyit
www.denverpost.com/2020/07/16/brandon-mcmanus-nfl-record-longest-field-goal-free-beer-denver/Vagy némi fűre (kizárólag orvosi céllal persze 😉 ) ha már legális a cucc Coloradóban.inkább 2 sörre a kocsmában 😀Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.Broncos are giving kicker Brandon McManus a four-year, $17.2 million extension, including $9.5 million fully guaranteed, @rosenhaussports tells ESPN.
Negritis
iktriad
Negritis
iktriad
Vagy némi fűre (kizárólag orvosi céllal persze 😉 ) ha már legális a cucc Coloradóban.inkább 2 sörre a kocsmában 😀Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.Broncos are giving kicker Brandon McManus a four-year, $17.2 million extension, including $9.5 million fully guaranteed, @rosenhaussports tells ESPN.
Negritis
iktriad
Negritis
inkább 2 sörre a kocsmában 😀Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.Broncos are giving kicker Brandon McManus a four-year, $17.2 million extension, including $9.5 million fully guaranteed, @rosenhaussports tells ESPN.
Negritis
iktriad
Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.Broncos are giving kicker Brandon McManus a four-year, $17.2 million extension, including $9.5 million fully guaranteed, @rosenhaussports tells ESPN.
Negritis
Broncos are giving kicker Brandon McManus a four-year, $17.2 million extension, including $9.5 million fully guaranteed, @rosenhaussports tells ESPN.
ezt a sok savanyújóskát... 😋Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban isEbből azért több olyan is van, amihez kell némi homer szemüveg. A WR sor például hosszú távra gondolva nagyon mutat, de hogy már 2020-ban is jobb lesz-e, mint Sanders volt, azt nem tudom. (Én nagyon szerettem Sanderst, lehet, hogy jobbnak láttam mint volt, de ez van, egy rookienak nem könnyű azt hozni.) A RB sorral úgy vagyok, hogy a tavalyihoz képest csak akkor javult volna, ha Emmitt Smith jön. Azzal, hogy 2+1 potens opció helyett 3+1 van, csak a snapek osztódnak máshogy, jobb nem lesz a sor. Legfeljebb sérülés ellen biztosítottabb. Aztán a TE sorban idén is egyelőre egy Fant van, majd meglátjuk, hogy ő javul-e. Ha nem, akkor lehet ez a sor se jobb. Védelemben ILB sor szerintem amíg nem bizonyítanak, nem "bit", hanem "much" worse. És szerintem a Harris mentesített CB sor nemhogy nem jobb, de gyengébb.derűsebbekborúsabbak lettek volna:
Ask this: Are the Broncos better or worse at each position group than they were at the end of 2019?
— Andrew Mason (@MaseDenver) September 9, 2020
QB: Same but improving
RB: Better
WR: Better
TE: Better
OL: Better
DL: Better
OLB: Same, maybe a bit worse
ILB: A bit worse
CB: Better
S: Same
So why can't the Broncos improve?
Általános Doktor
Átmentem Blackbe. 😀 Gyorsan vissza is jövök, maradok pozitív, csak az van, hogy a bizalmamhoz - a csevegő topicban a playoffba jósoltam a csapatot - azért kell az a homer szemüveg is. 😊
peterk2005
De itten full homerek vannak, akik szerint csoportgyőzelem adott, a konferenciabajnoki cím sima ügy, a super bowl gyűrű inkább valószínű mint nem, Jeudy jobb mint Randy Moss, a D történelmi, Lock future HOF, a Broncos mindenek felett... 😊
Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban isEbből azért több olyan is van, amihez kell némi homer szemüveg. A WR sor például hosszú távra gondolva nagyon mutat, de hogy már 2020-ban is jobb lesz-e, mint Sanders volt, azt nem tudom. (Én nagyon szerettem Sanderst, lehet, hogy jobbnak láttam mint volt, de ez van, egy rookienak nem könnyű azt hozni.) A RB sorral úgy vagyok, hogy a tavalyihoz képest csak akkor javult volna, ha Emmitt Smith jön. Azzal, hogy 2+1 potens opció helyett 3+1 van, csak a snapek osztódnak máshogy, jobb nem lesz a sor. Legfeljebb sérülés ellen biztosítottabb. Aztán a TE sorban idén is egyelőre egy Fant van, majd meglátjuk, hogy ő javul-e. Ha nem, akkor lehet ez a sor se jobb. Védelemben ILB sor szerintem amíg nem bizonyítanak, nem "bit", hanem "much" worse. És szerintem a Harris mentesített CB sor nemhogy nem jobb, de gyengébb.derűsebbekborúsabbak lettek volna:
Ask this: Are the Broncos better or worse at each position group than they were at the end of 2019?
— Andrew Mason (@MaseDenver) September 9, 2020
QB: Same but improving
RB: Better
WR: Better
TE: Better
OL: Better
DL: Better
OLB: Same, maybe a bit worse
ILB: A bit worse
CB: Better
S: Same
So why can't the Broncos improve?
Általános Doktor
Átmentem Blackbe. 😀 Gyorsan vissza is jövök, maradok pozitív, csak az van, hogy a bizalmamhoz - a csevegő topicban a playoffba jósoltam a csapatot - azért kell az a homer szemüveg is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)