NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 7 éve
Így van, innentől a felhasználókon múlik, hogy átmennek az új fórumra vagy maradnak ittEz világos. Csak, hogy értsük. A bowl.hu tulajdonosa és szerkesztői között létezik egy viszály? (Ami egyébként ránk nem tartozik.) Az itteni újranyitás ennek a konfliktusnak az egyik terepe? Előfordulhat, hogy ez a felület nyitva marad, miközben költözünk is?Szét ne széledjünk, bár az FK! fórum így elsőre még elég butusnak néz ki. Várható oda valami fejlesztés?Hàt minden àtszervezés, költözés àtépítés nehéz! Be kell indúlnia és fel kell àllnia! De mivel ez egy erős és építő közösség volt jellegű volt, még fog oldódni!
Általános Doktor
Fattyu
Zalán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ez világos. Csak, hogy értsük. A bowl.hu tulajdonosa és szerkesztői között létezik egy viszály? (Ami egyébként ránk nem tartozik.) Az itteni újranyitás ennek a konfliktusnak az egyik terepe? Előfordulhat, hogy ez a felület nyitva marad, miközben költözünk is?Szét ne széledjünk, bár az FK! fórum így elsőre még elég butusnak néz ki. Várható oda valami fejlesztés?Hàt minden àtszervezés, költözés àtépítés nehéz! Be kell indúlnia és fel kell àllnia! De mivel ez egy erős és építő közösség volt jellegű volt, még fog oldódni!
Általános Doktor
Fattyu
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
Szét ne széledjünk, bár az FK! fórum így elsőre még elég butusnak néz ki. Várható oda valami fejlesztés?Hàt minden àtszervezés, költözés àtépítés nehéz! Be kell indúlnia és fel kell àllnia! De mivel ez egy erős és építő közösség volt jellegű volt, még fog oldódni!
Általános Doktor
több mint 7 éve
Szét ne széledjünk, bár az FK! fórum így elsőre még elég butusnak néz ki. Várható oda valami fejlesztés?
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 7 éve
Én átmegyek, itt is főleg csak a fórumot használtam, szóval igazából nem érdekel, hogy az oldal milyen stílusú vagy színvonalú, a közösség a fontos...engem is a közösség érdekel, és ha az a döntés akkor megyek én is
StormST
csak a "fórumok" felett jár el az idő, mert nem igazán mobilbarátok
ezért dobtam be a discord-t, ott ingyen lehet csinálni egy szervert használni telón ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Én átmegyek, itt is főleg csak a fórumot használtam, szóval igazából nem érdekel, hogy az oldal milyen stílusú vagy színvonalú, a közösség a fontos...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Fórumbarátaim. Köszönet nektek a sok tartalmas posztért ezen a felületen. A régiek, nagyban hozzájárultatok, hogy megszeressem, és valamilyen szinten megértsem ezt a játékot. Igazán sajnálom, hogy ez a rengeteg leírt gondolat elveszik mint archívum. Kérdés, folytatjuk-e valahol? Átmegyünk az fk-ra és újrakezdjük vagy szétszéled ez az értékes közösség? Hódolat.
több mint 7 éve
Hát sokáig akkor nem tudtam okoskodni itt 😀De remélem a másik oldalon folytatjuk srácok.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 7 éve
nem akarunk egy discord server-t vagy valami-t?bízunk benne, hogy itt folytatjátok
Negritis
fuzovelkifele.com/forum/nfl-csapatforumok/denver-broncos/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
nem akarunk egy discord server-t vagy valami-t?
több mint 7 éve
A videót elnézve... hűűű, mennyire fog nekem hiányozni Talibán kigyómozgása...Hát igen, az egyetlen ember aki Riversnél is több D# TD-t szerzett a Broncosnak ebben az időszakban 😛
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Harrisnek kicsit változtatunk a szerepkörén, hogy agresszívabb lehessen, több highlight play jöhessen tőle.Mondjuk van még hpva fejlődnie Harrisnek, ha ettől a húzástól két év alatt 0 TD-t enged, akkor VJ a legnagyobb elme a ligában.
Ennek annyira nem örülök, mert ugyan méltatlanul az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában, mert nem szed 6 picket egy évben, de az hogy 2 év alatt enged 1 elkapott TDl-t, utánozhatatlan és felbecsülhetetlen. Legfeljebb nem tudod frappánsan bevágni egy videóesszébe. Én ami működik azt nem szerelném, Harris pedig az a kevés dolog most, ami működik, lehet több INTet húz ha a labdát támadja, de mellé több engedett yard és TD is párosulhat.
Na mindegy, majd meglátjuk. Addig is, hogy fenn tartsam az optimizmusom ezt csak úgy ideillesztem:
www.youtube.com/watch?v=blk1RezMCvo
Black_Adder
A videót elnézve... hűűű, mennyire fog nekem hiányozni Talibán kigyómozgása...
több mint 7 éve
Harrisnek kicsit változtatunk a szerepkörén, hogy agresszívabb lehessen, több highlight play jöhessen tőle.Ennek annyira nem örülök, mert ugyan méltatlanul az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában, mert nem szed 6 picket egy évben, de az hogy 2 év alatt enged 1 elkapott TDl-t, utánozhatatlan és felbecsülhetetlen. Legfeljebb nem tudod frappánsan bevágni egy videóesszébe. Én ami működik azt nem szerelném, Harris pedig az a kevés dolog most, ami működik, lehet több INTet húz ha a labdát támadja, de mellé több engedett yard és TD is párosulhat.
Na mindegy, majd meglátjuk. Addig is, hogy fenn tartsam az optimizmusom ezt csak úgy ideillesztem:
www.youtube.com/watch?v=blk1RezMCvo
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Riley Odoms, Steve Foley és Al Wilson akik már így is túl rég óta "állnak sorban". De egyébként ez a 6 éves sorozat így is beállította a leghosszabb beiktatásos sorozatot.Idén nem bővül a Denver Broncos Ring of Fame.Nem nagyon volt 5 éve olyan visszavonuló, aki megérdemelte volna, régit meg úgy látszik most nem akartak elővenni. Jövőre meg készül majd a hely Champnek, vagyis meglepődnék, ha nem... 😊
Utoljára 2010-ben volt ilyen.
Black_Adder
StormST
Champ jövőre no brainer
több mint 7 éve
Idén nem bővül a Denver Broncos Ring of Fame.Nem nagyon volt 5 éve olyan visszavonuló, aki megérdemelte volna, régit meg úgy látszik most nem akartak elővenni. Jövőre meg készül majd a hely Champnek, vagyis meglepődnék, ha nem... 😊
Utoljára 2010-ben volt ilyen.
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Idén nem bővül a Denver Broncos Ring of Fame. Utoljára 2010-ben volt ilyen.
több mint 7 éve
Lotulelei visszavonulásával csak 89-en voltunk, jött Nick Stevens, QB a CSUról. Nem Keenum vetélytársa...
több mint 7 éve
Jared Veldheer, OT: Egyrészt a 30 rosszabbik végénBlack_AdderJó, hát csak azért mert Brady még most is állat, azért nem biztos, hogy a 39 a jobbik vége 😀

több mint 7 éve
Azt hiszem itt még nem volt, nekem legalábbis újdonság, hogy május elején visszavontuk Shane Ray 5. éves opcióját.Ergo év végén UFA lesz ő is Barrett is.
Elméletben még hosszabbíthatunk vele, gyakorlatban ennek elég kicsi az esélye, ha jó lesz más fizeti meg, ha nem lesz jó, nekünk nem fog kelleni. Chubb érkezésével amúgy is kisebb szerep hárulhat rá mint eddig.
Egyébként ha már felhoztam a témát, 2019-es UFA-k
Bradley Roby, CB: Találn a legfontosabb lejáró. Akkor is így lenne, ha még lenne Talib. Bár 2 társa még mindig konzisztensebb (volt) nála korából adódóan ő a jövő. Elwaynél a CB az egyik legfontosabb pozíció és bár Webstert elengedte, most Harrisen és Robyn kívül jelenleg nincsenek igazán kipróbált veteránok.
Szerintem marad.
Matt Paradis, C: Az instabil fal legstabilabb pontja. Ha nem lenne teljesen új gárda O oldalon az ő maradását is szinte biztosra venném, így azért újra bizonyítania kell. btw Kubiak rendszerében jobb volt mint tavaly | - hiába a kiváló edzések - | , de még mindig above avarege centerként értékelték a legtöbb helyen.
Szerintem marad
Shane Ray, EDGE: Csonka rookie szezon, igéretes 2. év, sérülések által korlátozott gyenge harmadik. Chubb draftolása után kvázi megsértődött, azóta visszamondták az 5. éves opciót, ..., ne most vegyetek 56-os Bronco mezt...
Szerintem megy.
Shaquil Barrett, EDGE: 15-ben nagyon igéretes volt, aztán 16 gyengére sikerült, tavalyi éve valahol a 2 között. Most ő is eggyel hátrébb kerül a sorban Chubb érkezésével. Hasznos rotációs játékos lenne, de a rotációba Elway szeret mindig új rookiekat hozni, mert azok olcsóbbak mint a veteránok. + ha saját esélyeit nézi, most nem a Denver tűnik annak a helynek ahol legjobbak az esélyei kezdőbe jutni, és idővel kezdő pénzt szerezni...
Szerintem inkább a távozására nagyobb az esély
Domata Peko, DL: Utólag a kedvenc a tavalyi igazolások közül. Nem mai legény úgyhogy nem garantált a maradása, kérdés mennyire kötődik a csapathoz. 1 éves szerződés ajánlat nem lenne váratlan, de máshol lehet jobb lehetőséget kap. Hogy marasztaljuk-e, az nagyban függ attól, hogy a fiatalok mennyire nőnek fel mögötte. Lassan a visszavonulása se zárható ki.
Szerintem kap új szerződést és inkább valószínű, hogy alá is írja
Zach Kerr, DL: Ő igazából tavaly is a nagyon gyegne tavalyelőtti falnak köszönhette az érkezését. Vannak posztok, ahol hasonló játékosokat Elway szemrebbenés nélkül ír le veszteségként.
Szerintem megy.
Jared Veldheer, OT: Egyrészt a 30 rosszabbik
Max Garcia, OG: Kegyei mostanában szabadesésben vannak, az se kizárt, hogy nem marad rosteren már idén se. Ahhoz hogy új szerződést kapjon nagy javulásra van szükség tőle. Ha végül ő lesz a kezdő, akkor is kevés lenne a tavalyi teljesítmény.
Szerintem megy.
Jeff Heuerman, TE: Miért ne hypeoljunk valakit HOFba még az első TC előtt 486. epizód. Idén Green nélkül akár lehet a legfoglalkoztatottabb TEünk is, ami akár 15 elkapást is jelenthet. Csak ugyanazt bárki tudja aki rosteren van és az is, aki nincs...
Megy.
A rookie class aláírása után a 10 millió alá csökkenhet a capspace, és akiket nem tartunk meg, azok helyére más veterán fog majd kelleni szóval nem közülük kerül majd ki az összes távozó.
Van további 4 játékos akinek az opciójáról dönteni kell 2019-ben. Ha lehívjuk maradnak még 1 évre, ha visszavonjuk, akkor szabadügynökök, és egy Belichick trükkel még kompenzációs picket is kaphatunk értük (á la Okung)
Emmanuel Sanders, WR. 32 éves, utólérték a sérülések, 10 millió fölötti értékről van szó nála, jött két magasan jegyzett WR Sutton és Hamilton személyében. Ha bármelyikük igéretes lesz Sanders nélkülözhetővé és drágává válik. Mellette szólhat, ha a rookiek nem bizonyítanak biztos pont nélkül DT opcióját is lehívta a csapat
Szerintem megy
Brandon Marshall, LB: 30 éves lesz, hosszabbítottunk Todd Davisszel, jött Jewell. A 6,5 milliós fizetése poszthoz mérten nem kevesebb mint Sandersé, de a caphez mérten igen és szerintem jobb deal mint Todd Davis jelenlegi szerződése.
Szerintem marad az opció, hogy uátna lesz-e új szerződés az más kérdés
Derek Wolfe, DE: Állítólag minden a legnagyobb rendben a legújabb sérülése után. Mondjuk ezek a sérülések egyre gyakrabban jönnek, de permanens hiánya hasonló következményekkel járna mint Malik Jackson távozása és bár a DL volt az egyetlen csapategység ami túlszárnyalta a várakozásaimat, a fiatal tehetségek közül Shelby Harris keletette fel egyedül a figyelmem. A munka nagy részét Peko és Wolfe végezték és Peko UFA
Marad. Az opció leteltével hosszabbítás se kizárt
Menelik Watson OL: Némi esély van, hogy a falban eggyel beljebb feltámasztja karrierjét, de bukott OT-ből lett használható OG-kre szakosodott gyárban (Denver Broncos) ennek nincs magas értéke, hisz egy RT-t úgyis minden évben megbuktatunk...
Megy.
És nincs ugyan opciója, de Stewart könnyen Talib sorsára juthat a feltörekvő fiatal S generáció okán. És ez inkább a fiatalokon múlik, mint rajta (ask Ward). Simmons, Sua Cravens, Parks...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 7 éve
twitter.com/RyanKoenigsberg/status/996157922185854976ez rövid pályafutás volt...
Mindeközben Henderson is tervezgeti, hogy mi legyen ha visszavonul?
twitter.com/MikeKlis/status/996105981485568000
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 7 éve
Ware-t fűzzük, hogy az OTAkon edzősködjön egy kicsit.Már az edzéseken is javítani kell? Eddig abban a legjobbak voltunk.
De szarkazmust félretéve jó lenne ha jönne.
több mint 7 éve
www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Doss-steps-up-in-final-moments-vs-Chargers/d0f2cc71-3192-4836-b837-77857ce4a051igazad van, de emlékszem egyszer tweeteltem hogy "what a play by Lorenzo Doss", mindjárt megkeresem mi volt azEn Parksra emlekszem, de lehet h keverem...RB Royce Freeman – 37: Nem csak a korábbi Elway 2. napos RB-ket lesz könnyű túlszárnyalnia, hanem a korábbi 37-eseket is. Legutóbb Lorenzo Doss viselte. Amúgy Jeremiah Johnson és Cecil Sapp lehet akire emlékszik a fórum, de csak azért mert még nem annyira régen voltak, de mondhatni nem véletlen nincs visszavonultatva...Nem Doss vitte vissza a blokkolt PAT a saints ellen ? 😊
Black_Adder
Heisman Trophy
Általános Doktor
jó hát 2016. október 30-án a chargers ellen csinált valamit 😀
Heisman Trophy
több mint 7 éve
igazad van, de emlékszem egyszer tweeteltem hogy "what a play by Lorenzo Doss", mindjárt megkeresem mi volt azEn Parksra emlekszem, de lehet h keverem...RB Royce Freeman – 37: Nem csak a korábbi Elway 2. napos RB-ket lesz könnyű túlszárnyalnia, hanem a korábbi 37-eseket is. Legutóbb Lorenzo Doss viselte. Amúgy Jeremiah Johnson és Cecil Sapp lehet akire emlékszik a fórum, de csak azért mert még nem annyira régen voltak, de mondhatni nem véletlen nincs visszavonultatva...Nem Doss vitte vissza a blokkolt PAT a saints ellen ? 😊
Black_Adder
Heisman Trophy
Általános Doktor
jó hát 2016. október 30-án a chargers ellen csinált valamit 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
En Parksra emlekszem, de lehet h keverem...RB Royce Freeman – 37: Nem csak a korábbi Elway 2. napos RB-ket lesz könnyű túlszárnyalnia, hanem a korábbi 37-eseket is. Legutóbb Lorenzo Doss viselte. Amúgy Jeremiah Johnson és Cecil Sapp lehet akire emlékszik a fórum, de csak azért mert még nem annyira régen voltak, de mondhatni nem véletlen nincs visszavonultatva...Nem Doss vitte vissza a blokkolt PAT a saints ellen ? 😊
Black_Adder
Heisman Trophy
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 7 éve
RB Royce Freeman – 37: Nem csak a korábbi Elway 2. napos RB-ket lesz könnyű túlszárnyalnia, hanem a korábbi 37-eseket is. Legutóbb Lorenzo Doss viselte. Amúgy Jeremiah Johnson és Cecil Sapp lehet akire emlékszik a fórum, de csak azért mert még nem annyira régen voltak, de mondhatni nem véletlen nincs visszavonultatva...Nem Doss vitte vissza a blokkolt PAT a saints ellen ? 😊
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz