NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 7 éve
na most mi hőztuk a 5. körös untert vagy ah ox? egyik heyen nálunk másikon náluk van.Én csak azt kérdezném meg illő tisztelettel, így a 10. feles után, hogy a te piádból maradt még? 😀
iazán nem javítana az esétn ha mil ettünk volna ekkora krteének.
dea te pickem bejött, na nem mintha örülnék neki...
Black_Adder

több mint 7 éve
na most mi hőztuk a 5. körös untert vagy ah ox? egyik heyen nálunk másikon náluk van.iazán nem javítana az esétn ha mil ettünk volna ekkora krteének.
dea te pickem bejött, na nem mintha örülnék neki...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Adam Schefter RetweetedJeff Legwold
Verified account
@Jeff_Legwold
17m17 minutes ago
More
John Elway just said, after the Broncos did not select a quarterback in this draft class, that the Broncos will not bring another quarterback in for OTAs and minicamp and that Paxton Lynch and Chad Kelly will compete for the No. 2 spot behind Case... www.espn.com/espn/now?nowId=21-0782008627434100183-4 …
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Na megvolt a záróra nekünk. Így első blikkre nem mondom, hogy elégedetlen lennék. Holnap beleásom magam a sztoriba, mert a hátsókörös pick-jeinkről túl sok mindent nem tudok.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 7 éve
Mondjuk minek ennyit kitrédelni itt? A roster tele, egyedül egy jó qb hiánycikk. Gondolom nem ott hátul akarjuk megoldani, mert Siemian és Kelly annyira bejött. 😊
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
183, 217, 226 van mégOK, akkor az NFL.com appjába a trade-es pickek nincsenek átírva, köszi...
Teabee

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
183, 217, 226 van még
több mint 7 éve
Jól látom a sorrendből, hogy akkor nekünk idénre ennyi volt?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
egy töketlen edző mellé...
több mint 7 éve
A kéz nélküli LB-t szerettem volna, ujjnélküli TE lett belőle. 😉
több mint 7 éve
Hát..."Troy Fumagalli does not play like he has nine fingers because he catches everything that comes his way, but his skill set does not really match today’s NFL. He is a move tight end who is not particularly effective at separating in man coverage"
több mint 7 éve
Ott van Black TE-je. 😉 Lesz itt célpont Keenumnak.
több mint 7 éve
NFL BACKUP OR SPECIAL TEAMS POTENTIAL
több mint 7 éve
TE Troy Fumagalli
több mint 7 éve
Kellett Jose ide?Igen, ment Nelson, kell a depth
Janek
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 7 éve
Ennyi WR-t. És még ez is 4. körös, nem lesz kirúgva azonnal.Itt kellett volna eredendően wr-t hozni, a kettőben meg CB-t. Félek Sunshine-nak annyi nálunk, de ha McKenziet kereten látom augusztusban, akkor denevérré változtatom magamat...
Ezek után nem lepne meg ha szeptemberig jönne egy WR trade.... (DT?)
peterk2005
több mint 7 éve
Ennyi WR-t. És még ez is 4. körös, nem lesz kirúgva azonnal.Ezek után nem lepne meg ha szeptemberig jönne egy WR trade.... (DT?)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
még egy WR, DaeSean Hamilton, Penn St
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
A maradék pickjeinknél pedig remélem h jön egy LB, valamint én úgy érzem h Kyle Lauletta (QB) is a kiválasztottjaink között lesz, remélem ugyanakkor h csak az utolsó picknél.Az LB jött is. Méghozzá szerintem nem is rossz.
Általános Doktor
Lauletta viszont megy New York-ba 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 7 éve
Sutton amúgy pont abban lehet jó (Red zone) a benga termetével és atletikusságával, amiben az O évek óta nyomorék...*Fowler, mint leghasználhatóbb No3. WR amúgy már maciföldön van, szóval kellett egy legit WR a csapatba a sok töltelék mellé
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 7 éve
Ne már, mért kell mindig felemelni azt a nyomi érmét az asztalról, hogy megnézd a másik oldalát is? 😊 Ha már CB, a jó öreg Harris magasságából adódóan főleg slot-ban fog védekezni mint eddig, úgyhogy Talib helyett majd Roby fogja a benga No1 WR-eket fogni valószínűleg. 2 top corner mögött hozott egy egész jó szintet (jó pár hibával), de szerintem annál följebb már gyenge lesz. Szerintem nem a 3. CB miatt fog fájni a fejünk jövőre....
több mint 7 éve
WR vs CB.Csak a tényszerűséget rögzítve, 2012-től Elway korai rb draftjai: Hillmann, Ball, Booker, Freeman, plusz adjuk hozzá Henderson. És 2012 óta egyetlen futó tett hozzá a csapat játékához, a most elküldött, még bőven használható udfa CJ Anderson. Váljon be Royce, és ezt a listát elfelejtem. De amint írtam,
Szerintem egy 3rd CB többet játszik mint egy 3rd WR. Főleg hogy nem slotba hanem számokon kívülre jött egy n+1ik
Ezen kívül 3rd WR nélkül lehet csinálni game plant, de ha Langley lesz a 3rd CB azon meccsek fognak elmenni.
Nem azt mondom, hogy nem válhat be vagy nem fog beválni ez az elosztás se, de nálam biztos fordítva voltak a prioritások. Aztán lehet az FOnál Sutton jobban kiemelkedett a WR classból mint Joshua Jackson a CB classból vagy 3. körös WR-ben volt gyengébb a felhozatal vagy ezer másik ok magyarázhatja a döntést, ami magyarázat nélkül is elfogadható.
Egy 1000 touchon túl lévő RB-nek viszont semmilyen körülmények között nem tudok örülni. Ha 4 évet játszik már szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Az a 3. körben nagggyon kevés. Kicsit kisebb kicsit savanyúbb Montee Ball, jeee....
De mindegy, értelmesnek tűnő pick is mehetett volna félre. Neki legalább nincs magasan a küszöb a korábbi Elway második napos RB pickkek történelme okán...
Black_Adder
szkeptikus vagyok. De övé a pálya. Elway addig húz RB-t magasan, amîg nem jön be, úgy látszik. Ugyanazt a gittet rágjuk évek óta.
több mint 7 éve
WR vs CB.Szerintem egy 3rd CB többet játszik mint egy 3rd WR. Főleg hogy nem slotba hanem számokon kívülre jött egy n+1ik
Ezen kívül 3rd WR nélkül lehet csinálni game plant, de ha Langley lesz a 3rd CB azon meccsek fognak elmenni.
Nem azt mondom, hogy nem válhat be vagy nem fog beválni ez az elosztás se, de nálam biztos fordítva voltak a prioritások. Aztán lehet az FOnál Sutton jobban kiemelkedett a WR classból mint Joshua Jackson a CB classból vagy 3. körös WR-ben volt gyengébb a felhozatal vagy ezer másik ok magyarázhatja a döntést, ami magyarázat nélkül is elfogadható.
Egy 1000 touchon túl lévő RB-nek viszont semmilyen körülmények között nem tudok örülni. Ha 4 évet játszik már szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Az a 3. körben nagggyon kevés. Kicsit kisebb kicsit savanyúbb Montee Ball, jeee....
De mindegy, értelmesnek tűnő pick is mehetett volna félre. Neki legalább nincs magasan a küszöb a korábbi Elway második napos RB pickkek történelme okán...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear