NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Pedig egy jó DC volt, évekig mindenki őt szopkodta.Ez még viccnek is szar 😀Rakétamérnök, védőguru.Pedig egy nagyon jó edző
Meg van szakálla is!
Bazzani
Egyszerűen valahogy csapat nem tudja értékelni.
Rózsa Sándor (betyár)
nando89
HC nak lenni nagyfalat.
több mint 5 éve
Ez még viccnek is szar 😀Rakétamérnök, védőguru.Pedig egy nagyon jó edző
Meg van szakálla is!
Bazzani
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rakétamérnök, védőguru.Pedig egy nagyon jó edző
Meg van szakálla is!
Bazzani
több mint 5 éve
Tényleg bárki szt hiszi, hogy ez nem lesz megmagyarázva? Vagy lesz következménye?Ugyanmár Uraim, ez a Detroit Lions.
Itt bárki, bármit.
Sőt nálunk egy ilyenért még jutalom is jár.
Bravó kövér faszfej!
több mint 5 éve
0 adott, 20 kapott pont. A pulykát már a családja körében kellene fogyasztania......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
55 play5 sack
Meg fogja magyarázni ez az ostoba fasz.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 5 éve
Ezt a nulla teljesitmenyt mikepp lehet megmagyarazni? Nem tudom.Vissza akar jönni a Patsbe
ulpianus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ezt a nulla teljesitmenyt mikepp lehet megmagyarazni? Nem tudom.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hypot öntöttél egy nyílt sebbe.Sztem kifogjatok de csak a szezon vegen.Erdekes , hogy a BB padovanok közül Flores epíti fel miamiban azt a védelmet amit ide prognosztizaltunk Pat erkeztével. Az is látszott , hogy ki lehetett az agy a Rams elleni gameplan kialakításánál az SB-n.Úgy nézed kirakjuk?
Remélem ha kirakjátok nem jön vissza hozzánk..
gordon
Nem tudom minek kéne hozzá történni...
Bazzani
gordon
több mint 5 éve
Sztem kifogjatok de csak a szezon vegen.Erdekes , hogy a BB padovanok közül Flores epíti fel miamiban azt a védelmet amit ide prognosztizaltunk Pat erkeztével. Az is látszott , hogy ki lehetett az agy a Rams elleni gameplan kialakításánál az SB-n.Úgy nézed kirakjuk?
gordon
Bazzani
több mint 5 éve
Erdekes , hogy a BB padovanok közül Flores epíti fel miamiban azt a védelmet amit ide prognosztizaltunk Pat erkeztével. Az is látszott , hogy ki lehetett az agy a Rams elleni gameplan kialakításánál az SB-n.Úgy nézed kirakjuk?
gordon
több mint 5 éve
Erdekes , hogy a BB padovanok közül Flores epíti fel miamiban azt a védelmet amit ide prognosztizaltunk Pat erkeztével. Az is látszott , hogy ki lehetett az agy a Rams elleni gameplan kialakításánál az SB-n.Remélem ha kirakjátok nem jön vissza hozzánk..
több mint 5 éve
abból lett a 70yardos futott TD 😀Persze, hogy igaz.Aláíráskép még sohasem volt ennyire aktuális.
Na azt se Lions drukker írta.
Én amúgy leszarom mit játszunk ellenetek.
Legyen vége a szezonnak.
Bazzani
Juteszembe:
Az igaz hogy az egyik snapnél 10 emberrel állt fel védekezni a rakétamérnökzseni? 😀
akdestroyer
De hálistennek ezért sincsenek felelősök.
Azt mondta, hogy kicsit jobb kócsing meg picivel jobb játék aztán minden ok.
Bazzani
több mint 5 éve
Persze, hogy igaz.Aláíráskép még sohasem volt ennyire aktuális.
Legyen vége a szezonnak.
Bazzani
Juteszembe:
Az igaz hogy az egyik snapnél 10 emberrel állt fel védekezni a rakétamérnökzseni? 😀
akdestroyer
De hálistennek ezért sincsenek felelősök.
Azt mondta, hogy kicsit jobb kócsing meg picivel jobb játék aztán minden ok.
több mint 5 éve
Aláíráskép még sohasem volt ennyire aktuális.
Legyen vége a szezonnak.
Bazzani
Juteszembe:
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Azt írtam, hogy nevek és talent alapján egy olyan edzővel jövőre aki kohozza a potenciált ez top5 offense lehetNa azt se Lions drukker írta.Hát csak itt olvasgatom hogy top5 offense meg ilyenek, azért kérdeztem... 😊Nem követtem idén a meccseiteket, mire számítotok ellenünk?Az a baj ha a korábbi évek meccseit követted, tudod mire számítanak 😉
warr_b
dande
warr_b
Legyen vége a szezonnak.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Na azt se Lions drukker írta.Hát csak itt olvasgatom hogy top5 offense meg ilyenek, azért kérdeztem... 😊Nem követtem idén a meccseiteket, mire számítotok ellenünk?Az a baj ha a korábbi évek meccseit követted, tudod mire számítanak 😉
warr_b
dande
warr_b
Legyen vége a szezonnak.
több mint 5 éve
Hát csak itt olvasgatom hogy top5 offense meg ilyenek, azért kérdeztem... 😊Nem követtem idén a meccseiteket, mire számítotok ellenünk?Az a baj ha a korábbi évek meccseit követted, tudod mire számítanak 😉
warr_b
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nem követtem idén a meccseiteket, mire számítotok ellenünk?Az a baj ha a korábbi évek meccseit követted, tudod mire számítanak 😉
warr_b
több mint 5 éve
Nem követtem idén a meccseiteket, mire számítotok ellenünk?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Praternek vége?! Mi a csuda történt?!Sajnos rengeteget hibázik.UtleySzerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
Praternek is vége, kb. 10 embert tartanék meg a rosterből.
MacPhisto
Több lassan a rossz rúgása mint a jó....
több mint 5 éve
Praternek vége?! Mi a csuda történt?! Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
több mint 5 éve
Ez egy top5 offense, stafforddal végképp. Ezért kérdeztem, hogy egyben tartani és nekilódulni vagy innen is pickekre váltani a legfontosabbat és akkor teljes rebuild? Egy jó gm-hc kinevezéssel ez po offense szvsz, nem biztos, hogy baszogatnám ha rajtam múlna.Nálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
peach
Nem őt hibáztatom, de vele nem leszünk soha elit csapat.
Golladay, Decker, Ragnow, Jonah Jackson, Swift, TJ Hock, Flowers, Fox nálam kb ennyi. Mindenki más mehet a faszba.
Van aki jó áron de a többség masnival átkötve. Élen az öszes LB-el.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...