NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Ja, mert egy 1/3-as picket érdemes leírni 8 nfl meccs után. Értem. Szívesen látom zöld sárgában ha nálatok már nincs rá igény azért.Remélem ez csak vicc volt.OkudahNálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
Praternek is vége, kb. 10 embert tartanék meg a rosterből.
MacPhisto
peach
Nem őt hibáztatom, de vele nem leszünk soha elit csapat.
Golladay, Decker, Ragnow, Jonah Jackson, Swift, TJ Hock, Flowers, Fox nálam kb ennyi. Mindenki más mehet a faszba.
Van aki jó áron de a többség masnival átkötve. Élen az öszes LB-el.
Bazzani
alatriste
Szegény azt sem tudja hol van.
Minden rá dobott labda egy 20+ yardos elkapás.
Bazzani

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Remélem ez csak vicc volt.OkudahNálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
peach
Golladay, Decker, Ragnow, Jonah Jackson, Swift, TJ Hock, Flowers, Fox nálam kb ennyi. Mindenki más mehet a faszba.
Bazzani
alatriste
Szegény azt sem tudja hol van.
Minden rá dobott labda egy 20+ yardos elkapás.
több mint 5 éve
Legjobb eveit erre a fosra aldozta. Menjen valami helyre ahol van eselye egy runra (Denver, Colts pld)Nincs. Mire itt bármilyen értelmes csapat lesz, Stafford már visszavonult. Szegény hadd menjen egy normális csapathoz az utolsó pár évére.Nálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
peach
Bazzani
MacPhisto
több mint 5 éve
OkudahNálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
peach
Bazzani

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nincs. Mire itt bármilyen értelmes csapat lesz, Stafford már visszavonult. Szegény hadd menjen egy normális csapathoz az utolsó pár évére.Nálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
peach
Bazzani
Szerkesztette: MacPhisto
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 5 éve
Nálam nem.Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
peach
több mint 5 éve
Stafford köztük van?Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
MacPhisto
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.Vigye magával a hülye haverjait is.
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 5 éve
Szerintem ez volt a rakértamérnök, def guru, edzőfenomén, fülmögéceruza utolsó meccse.
több mint 5 éve
A Golladay féle kiesés megoldva, de még hogy!Full mindegy kivel nem nyerünk amíg ez a stáb van.
2017-ben SB-t megjárt sztárelkapó érkezik erősítésnek, ráadásul, a tavaly SB-t játszó SF49-ből!!
Egy olyan szörnyeteg, aki a Friscoban 9 yard/catch átlaggal dolgozott!!!
És akiért a NE tavaly 2.kört adott, most mégis ingyen a tiétek lett!!!!
STEAL!
Hölgyeim és Uraim: Mo Sanu!
akdestroyer
Még pár hónap és jön az újabb kutyaütő banda.
Én mar annyira nem is követem. Ha nincs más megnézem de nem esek kétségbe ha nem látom.
több mint 5 éve
A Golladay féle kiesés megoldva, de még hogy!2017-ben SB-t megjárt sztárelkapó érkezik erősítésnek, ráadásul, a tavaly SB-t játszó SF49-ből!!
Egy olyan szörnyeteg, aki a Friscoban 9 yard/catch átlaggal dolgozott!!!
És akiért a NE tavaly 2.kört adott, most mégis ingyen a tiétek lett!!!!
STEAL!
Hölgyeim és Uraim: Mo Sanu!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Stafford COVID listás!több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Staffordot elcserélhetitek jövőre? Távolodtok a top5 picktől így 1 év még mindenképp kinéz neki szerintem
több mint 5 éve
Mehet IR-re, ahol már ott van Trey Flowers.#Lions WR Kenny Golladay is expected to be out this week and will be considered week-to-week going forward with a hip injury sustained yesterday, sources say. He’ll have more tests, but that is where it stands now.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 2, 2020
empty taxi
Another injury loss for the #Lions: DE Trey Flowers is going on Injured Reserve, they announced, likely returning this season. He joins Kenny Golladay, also a candidate to join IR, as well, with his hip injury.
több mint 5 éve
#Lions WR Kenny Golladay is expected to be out this week and will be considered week-to-week going forward with a hip injury sustained yesterday, sources say. He’ll have more tests, but that is where it stands now.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sosem hittem ebben a -direkt vesztünk, hogy vesszen a HC- dologban, hogy ezt így IRL valóban végig lehet csinálni. Bár mondjuk amit az Atlanta művelt a szezon elején, hát, ott már nálam is rezgett a léc. 😀
több mint 5 éve
Hát, pedig az elején elhittem, hogy ezt behúzzátok.Vagy rájöttek a játékosok hogy baszki ha nyerünk és playoff közelbe leszünk Patrícia marad.
Csak aztán sok lett az oldalfasz.
akdestroyer
több mint 5 éve
Hát, pedig az elején elhittem, hogy ezt behúzzátok.Csak aztán sok lett az oldalfasz.
több mint 5 éve
tradeltunk Everson Griffenert aki valszeg a vikingek ellen lephet eloszor palyara...6.kör ami 5.lehet.
oleewear
Jó lépés, tetszik.
több mint 5 éve
tradeltunk Everson Griffenert aki valszeg a vikingek ellen lephet eloszor palyara...
több mint 5 éve
You like that? 😊északiakkal nem lehet szarozni, és ezt Kirk kapitány is tudja már
Kampman
több mint 5 éve
Így már elmegy szezon végéig.Gurley oroszlánként harcolt ma.Így most a Falcons fanok meg ti is "szeretitek" Patrícia plusz egy hét 😉
Bazzani
dande
De ez nem rajta meg Bevell-en múlt.
több mint 5 éve
Látjátok, amikor borús itt a hangulat gondoljatok bele, hogy létezik olyan csapat, ahol van sokkal lejjebb... 😀 Gratula azért 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Gurley oroszlánként harcolt ma.Így most a Falcons fanok meg ti is "szeretitek" Patrícia plusz egy hét 😉
Bazzani