Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 5 éve
akárki akármit mond ez a meccs jó volt...
több mint 5 éve
Gratula a teljesen megérdemelt W-hez és bocsi, hogy most Patricia most egy pár hétig biztosan tovább rontja itt a levegőt. De legalább jót tettünk az önbizalmatoknak és elindítottuk Swift NFL karrierjét!
több mint 5 éve
Fogok válaszolni de kell pár hét mire odajutok. 😉Kinek örülnél, illetve, mert ilyen már volt, inkább úgy kérdezem, ki tudna szerinted rendet tenni nálatok? A GM maradhat (tulajt nem könnyű leváltani)?twitter.com/NFL_DougFarrar/status/1313161428807761922?s=09Én továbbra is azt gondolom, hogy BambaJabba sem volt megoldás. Tipik középszer.
Tony Adams
Fatricia viszont konkrétan egy lószar ami tud beszélni.
Bazzani
csi77
több mint 5 éve
Frank Ragnow is a go. Lions’ inactives at Jacksonville:
— Chris Burke (@ChrisBurkeNFL) October 18, 2020
CB Desmond Trufant
QB David Blough
OL Logan Stenberg
OL Kenny Wiggins
LB Elijah Lee
WR Quintez Cephus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Na ez is csak vasárnapig lesz igaz.Fun fact: The #Jaguars are the only #NFL team Matthew Stafford has not thrown a TD pass against.
— Andrew Gibson (@1010XLAG) October 15, 2020
Sérültek helyzete a vasárnapi "nagy macskák, még nagyobb balfaszok" Bowl-ra.
Nálunk úgy tűnik nem lesz a legjobb WR-ünk Chark. És a 2. legjobb(Laviska) is sérült. Viszont a 3 legjobb védőnk visszatér, tehát így csak 30-35 pontot fog szerezni a Lions vasárnap...
több mint 5 éve
Kinek örülnél, illetve, mert ilyen már volt, inkább úgy kérdezem, ki tudna szerinted rendet tenni nálatok? A GM maradhat (tulajt nem könnyű leváltani)?twitter.com/NFL_DougFarrar/status/1313161428807761922?s=09Én továbbra is azt gondolom, hogy BambaJabba sem volt megoldás. Tipik középszer.
Tony Adams
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Rekorderek vagytok | (nem szabad ennyire elhúzni, ez a megoldás 😊 ) | The Lions have now lost 6 consecutive games in which they led by 10+ points, the longest such streak in NFL history.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) October 4, 2020
h/t @EliasSports

több mint 5 éve
Nem múlt rajta semmi, de az a kétpontos a végén mire volt jó?ha bejön és a védelem hozza amit kéne és támadhatunk még egyszer és az TD aztán bemegy az extra nyerünk...
Semmi értelme nem volt.
Kampman
ha nem jön be de a védelem hozza amit kéne és támadhatunk még egyszer és az TD akkor rámegyünk a kétpontosra és ha bejön hosszabbítás...
idén kb az első tökös húzás volt...
az meg hogy a nagy def guru nem tud olyan védelmet összerakni akik tackelt is tudnak csinálni szégyen...
az hogy a viszonylag elől húzott LB-k egyre kevesebbet játszanak is szégyen...
az hogy nem b.szták már ki a fenébe fatpatet az a legnagyobb szégyen😕
több mint 5 éve
Nem múlt rajta semmi, de az a kétpontos a végén mire volt jó?Miért keresel nálunk bármire magyarázatot?
Semmi értelme nem volt.
Kampman
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_DougFarrar/status/1313161428807761922?s=09Én továbbra is azt gondolom, hogy BambaJabba sem volt megoldás. Tipik középszer.
Tony Adams
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_DougFarrar/status/1313161428807761922?s=09
több mint 5 éve
Nem múlt rajta semmi, de az a kétpontos a végén mire volt jó?Semmi értelme nem volt.
több mint 5 éve
Nem lett blowout 😉Defensive guru és rakétamérnök.Nem láttam csak az eredmény alakulását követtem, ilyen küzdelmes idegenbeli győzelemből pedig igenis erőt meríthettek a továbbiakra. Höri biztos büszke rátok 😉Blowout loss a Saints ellen.
Arizonat idegenben verni szép teljesítmény.
davemayer
Az következik.
Bazzani
Jövő héten a Bye Weektől is kikapunk.
Bazzani
Az tényleg nagyon gáz hogy Patricia 3.évében is ilyen a védelem, a saintses unokatesóm már beszart 14-0nál de mondtam hogy nyugi, a védelmetek miatt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Defensive guru és rakétamérnök.Nem láttam csak az eredmény alakulását követtem, ilyen küzdelmes idegenbeli győzelemből pedig igenis erőt meríthettek a továbbiakra. Höri biztos büszke rátok 😉Blowout loss a Saints ellen.
davemayer
Az következik.
Bazzani
Jövő héten a Bye Weektől is kikapunk.
több mint 5 éve
Én már megint elhittem az elején, h ma lesz vmi 😕
több mint 5 éve
Elnézést a pozitív hozzáállásért, de punter poszton soha nem volt ilyen jó a Lions, mint szeptemberben!P @MrJackFox is the 1st punter in @Lions history to win an NFC Special Teams Player of the Month award.
— Detroit Lions PR (@LionsPR) October 1, 2020
The only other Lions to win a POTM award in their 1st season were B. Sanders & T. Fair.
The last NFC P to win this award in his 1st month in the @NFL was Chris Kluwe in 2005. pic.twitter.com/ruUDijiIx5
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Patrícia ez a győzelem után tuti marad még jövőre is. Viccet félre téve jó meccset rakott össze, még ha Kyler mi a tökömért nem érted meg mi az az International Grounding Murrayn is ment el a Cardinalsnamlk.
több mint 5 éve
Some people asked, and per ESPN Stats & Information, the Lions did play MUCH more zone in Week 3 than the first two weeks. Man defense by Lions: Week 1: 82.1 % Week 2: 81.8 % Week 3: 55.6 % Zone defense by Lions: Week 1: 17.9 % Week 2: 18.2 % Week 3: 44.4 % Lions had two of their three interceptions and both touchdowns in man defense Sunday and allowed 63.2 percent completions versus no touchdowns, one interception & 73.3 percent completions in zone.
több mint 5 éve
az a felvillanás jmd-től az atomrobbanás fénye volt, ami a nukleáris sivatagot hagyta maga mögött a csapat helyén...Hát azért nekik legalább felvillanásaik voltak....Nem kivételesen nagy, lásd JMD, Mangini, Crennel...Kivétel lett.Nem basztad el egyáltalán, én is sokkal többet vártam Patricia-tól, azt hittem ő lesz a kivétel a többi BB nevelés közül.Elbasztam na.Nem értettetem annó, hogy mit láttál benne. De tényleg.Teljesen mindegy.Patricia az első 34 meccsén 9 győzelmet kapart össze. Az agyonszidott 0-16-os Marinelli 10-et.Van valaki akit még szívesen látnál a csapat élén, vagy már úgy vagy vele, h. teljesen mind1? :/
Bold: 0-4-nél kirúgják és Bevell veszi át a helyét.
Bazzani
Joey Tribbiani
De tényleg.
Bazzani
csi77
Igazából Quinn itt a főmarha.
A kettő együtt meg katasztrófa.
Bazzani
davemayer
Kivételesen nagy bukta.
Még 2-3 meccset kibírunk.
Bazzani
empty taxi
Bazzani
csak míg ő első évében a top3 offenseből bottom 10-et csinált addig nolan a bottom 1 defenseből top 10-et. de mielőtt jmdnek adná bárki a kreditet, hogy jó szakemberekkel vette körül magát, be is sértődött rögtön és kibaszta nolant. 1 év után...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Nem láttam csak az eredmény alakulását követtem, ilyen küzdelmes idegenbeli győzelemből pedig igenis erőt meríthettek a továbbiakra. Höri biztos büszke rátok 😉Blowout loss a Saints ellen.
davemayer
Az következik.
több mint 5 éve
Nem láttam csak az eredmény alakulását követtem, ilyen küzdelmes idegenbeli győzelemből pedig igenis erőt meríthettek a továbbiakra. Höri biztos büszke rátok 😉 Arizonat idegenben verni szép teljesítmény.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal