Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Ok, ott Mosley moslék sokat kap 😀Trey Flowers 5év/90m 😀 meh..évi 18 misikeHàt Mosley 17-hez képest ez baromi jó deal 😀
Ez majdnem Mack, Von Miller píz...
Chargers LT
Tomcsik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Trey Flowers 5év/90m 😀 meh..évi 18 misikeMondjuk azt gondolhattad, hogy nem lesz elég az "ismerem az edzőt" neki.
Chargers LT
Flowers egy top játékos, top pénzt kapott.
több mint 7 éve
És semmi. 😀 ...és sok amúgy, persze van benne potenciál. De a Pats akkor se tartotta meg.Trey Flowers 5év/90m 😀 meh..évi 18 misikeEs?
Chargers LT
Stez
több mint 7 éve
Trey Flowers 5év/90m 😀 meh..évi 18 misikeHàt Mosley 17-hez képest ez baromi jó deal 😀
Chargers LT
több mint 7 éve
Trey Flowers 5év/90m 😀 meh..évi 18 misikeEs?
Chargers LT
több mint 7 éve
Trey Flowers 5év/90m 😀 meh..évi 18 misikeEz majdnem Mack, Von Miller píz...
több mint 7 éve
Én igen szeretem az írásaidat!Ok basszus de olyanokra költjük akikre érdemes.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
dande
Lehet nem jön be de visszakapjátok a lelkes Bazzanit.
Nem megéri? 😀
Bazzani
Amúgy meg van pénz lóvéra, így lehet költekezni!
több mint 7 éve
Fontossági sorrend:Fuh ezzel azért a szakértők nagy része erősen vitatkozna. Már tavaly is mondták, hogy a legfontosabb poszt a QB után a CB.A front 7 a lényeg... Állítólag teperünk Houstonra... Ha őt behúzzuk felőlem mehet Amos Callahanestől...Azt is érdemes megemlíteni, hogy Colvint az itt is megfordult Hayden gond nélkül pótolta nálunk.mobile.twitter.com/rapsheet/status/1105181916112846851Mondjuk tavaly ez a title nem jött be Colvin-nak.
Kissé túllöttétek azt a fizut szerintem... Ezek után mennyi lesz Callahan???
Tomcsik
Sixo
iktriad
Tomcsik
Sixo
passer
pass protector (LT)
pass rusher (DE/OLB)
pass defender (CB)
pass catcher(WR)
több mint 7 éve
Sehol.Ha nem is itt, de linkeld majd be 😉Azt nem ígérhetem de lesz pár hosszabb írás ha az időm engedi.Csak a "ahogy bazza látja" - val együtt ❤️Ok basszus de olyanokra költjük akikre érdemes.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
dande
Nem megéri? 😀
Bazzani
peach
Bazzani
peach
Ez off de sajnos nincs szabadidőm a munkám mellett.
több mint 7 éve
Fuh ezzel azért a szakértők nagy része erősen vitatkozna. Már tavaly is mondták, hogy a legfontosabb poszt a QB után a CB.A front 7 a lényeg... Állítólag teperünk Houstonra... Ha őt behúzzuk felőlem mehet Amos Callahanestől...Azt is érdemes megemlíteni, hogy Colvint az itt is megfordult Hayden gond nélkül pótolta nálunk.mobile.twitter.com/rapsheet/status/1105181916112846851Mondjuk tavaly ez a title nem jött be Colvin-nak.
Tomcsik
Sixo
iktriad
Tomcsik
több mint 7 éve
Ha nem is itt, de linkeld majd be 😉Azt nem ígérhetem de lesz pár hosszabb írás ha az időm engedi.Csak a "ahogy bazza látja" - val együtt ❤️Ok basszus de olyanokra költjük akikre érdemes.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
dande
Nem megéri? 😀
Bazzani
peach
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Azt nem ígérhetem de lesz pár hosszabb írás ha az időm engedi.Csak a "ahogy bazza látja" - val együtt ❤️Ok basszus de olyanokra költjük akikre érdemes.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
dande
Nem megéri? 😀
Bazzani
peach
több mint 7 éve
Csak a "ahogy bazza látja" - val együtt ❤️Ok basszus de olyanokra költjük akikre érdemes.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
dande
Nem megéri? 😀
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Iktriad szokta nyomni az ilyen joslatokat, de azert nem mellekes, hogy az ilyen bevasarlasok java altalaban nem sul el jol.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Hmmm lehet idén tartani kell tőletek...
Mi van itt? 😊
Bazzani
Tomcsik
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
Ok basszus de olyanokra költjük akikre érdemes.@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
dande
Nem megéri? 😀
több mint 7 éve
@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Hmmm lehet idén tartani kell tőletek...
Mi van itt? 😊
Bazzani
több mint 7 éve
A front 7 a lényeg... Állítólag teperünk Houstonra... Ha őt behúzzuk felőlem mehet Amos Callahanestől...Azt is érdemes megemlíteni, hogy Colvint az itt is megfordult Hayden gond nélkül pótolta nálunk.mobile.twitter.com/rapsheet/status/1105181916112846851Mondjuk tavaly ez a title nem jött be Colvin-nak.
Tomcsik
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Úgy érzem ma sok Lionsfan nyeri vissza a csapatba vetett bizadalmát 😊
több mint 7 éve
@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Pénz? 😉
Mi van itt? 😊
Bazzani
több mint 7 éve
@MikeGarafolo: #Lions have agreed to a deal with former #Steelers TE Jesse James, source says. Detroit remains active.Mi van itt? 😊
több mint 7 éve
Azt is érdemes megemlíteni, hogy Colvint az itt is megfordult Hayden gond nélkül pótolta nálunk.mobile.twitter.com/rapsheet/status/1105181916112846851Mondjuk tavaly ez a title nem jött be Colvin-nak.
Tomcsik
Sixo
több mint 7 éve
@HammerFox2: In Trey Flowers the Lions get a 25 year old pass rushing stud who finished the last three seasons with 21 sacks, 25 TFL and 59 QB hits. Azért na.
Bob Quinn egy nap alatt elintézte, hogy a lógó orrú Lions fanbase alig várja a szeptembert.
És még messze nincs vége a napnak.
több mint 7 éve
Flowers nem igazán tesztelte a piacot, nem lennék meglepve (igaz sosem fog kiderülni) ha Cesario megsúgta volna Quinn-nek, hogy mennyit szeretne. Nekünk is jobb, hogy hozzátok került, mintha marad volna a csoportban...Szerintem nem ma kezdődtek az egyeztetések. 😉
gordon
Ja és mégegyszer booooooooooooooooom!
több mint 7 éve
Flowers nem igazán tesztelte a piacot, nem lennék meglepve (igaz sosem fog kiderülni) ha Cesario megsúgta volna Quinn-nek, hogy mennyit szeretne. Nekünk is jobb, hogy hozzátok került, mintha marad volna a csoportban...