NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 8 éve
@BradGalli: Free agent @TJLang70 visited a second time with the Lions, hopes to make a decision today.Hm.
több mint 8 éve
@BradGalli: Free agent @TJLang70 called the #7SportsCave, and said he's narrowed his choices to three teams: DET, GB, SEA. Remélem ez már a végső sorrend. (nem)
Azért a Decker-Glasgow/Tomlinson/Dahl-Swanson-Lang-Wagner fal mögött Stafford és Abdullah elég jól érezné magát. 😊
több mint 8 éve
Foster, Cunningham vagy TJ Watt. Ruben Foster sanszosan nem lesz bennt mikor jöttök, Cunningham viszont érdekes lehet. TJ Watt inkább 3-4 OLB lenne, de hát JJ Watt öcsikéje, tehát megvannak benne a tesó génjei...Csak ha 1/19-re (mi ezen húztuk McClellint, hasonló sikereket kívánok) benn lesz mondjuk egy 4 csillagos edge rusher, meg egy 4 csillagos LB, akkor nem kérdés, hogy én kit húznék. Megmondom őszintén nem nézegettem az idei class off-ball linebackereit. Van valaki, aki neked bejön, s most konkrétan, mint futball játékosra gondolok. 😊Szerintem ha benn lesz akkor O.J. Howard lesz a pickünk. Olyan szinten nézegetjük a TE-eket, hogy hihetetlen. És akkor Ebron menne Boldin szerepkörébe.
tüsi91
Az LB classt nem nagyon néztem de valóban nincs olyan betonbiztos pick 1/19re akivel feltétlenül elégedett lennék.
Szerintem csak a második körben jön majd LB, mondjuk mondjuk Haason Reddick ha bennmarad addig (szerintem nem).
Bazzani
több mint 8 éve
Csak ha 1/19-re (mi ezen húztuk McClellint, hasonló sikereket kívánok) benn lesz mondjuk egy 4 csillagos edge rusher, meg egy 4 csillagos LB, akkor nem kérdés, hogy én kit húznék. Megmondom őszintén nem nézegettem az idei class off-ball linebackereit. Van valaki, aki neked bejön, s most konkrétan, mint futball játékosra gondolok. 😊Szerintem ha benn lesz akkor O.J. Howard lesz a pickünk. Olyan szinten nézegetjük a TE-eket, hogy hihetetlen. És akkor Ebron menne Boldin szerepkörébe.
tüsi91
Az LB classt nem nagyon néztem de valóban nincs olyan betonbiztos pick 1/19re akivel feltétlenül elégedett lennék.
Szerintem csak a második körben jön majd LB, mondjuk mondjuk Haason Reddick ha bennmarad addig (szerintem nem).
több mint 8 éve
Csak ha 1/19-re (mi ezen húztuk McClellint, hasonló sikereket kívánok) benn lesz mondjuk egy 4 csillagos edge rusher, meg egy 4 csillagos LB, akkor nem kérdés, hogy én kit húznék. Megmondom őszintén nem nézegettem az idei class off-ball linebackereit. Van valaki, aki neked bejön, s most konkrétan, mint futball játékosra gondolok. 😊
több mint 8 éve
Ha 1/19nél benn lesz a legjobb OLB vagy ILB akkor ki kell húzni. 2/19nél már annyival kisebb esélyed van egy azonnali kezdő impact játékost hozni, hogy hihetetlen.BazzaniLehet, hogy az a legnagyobb need, de nem első körös nálam. Bár az meg megint igaz, hogy 4-3-as LB poszton általában nagyobb impactja van egy rookienak, mint egy edge rushernek vagy egy cornernek.
tüsi91
Ezért is nem értem a Levy kivágást. Adhattak volna neki egy esélyt az edzőtáborban. Marhára nem kellett a cap space, hogy ezt meg kellett lépni. Az egyetlen olyan LB volt a keretben aki tudja merre van a labda. Remélem játszik még valahol.
Ansah mellé bőven ráérünk a második körben DE-t hozni. Főleg egy ilyen mély classban.
több mint 8 éve
BazzaniLehet, hogy az a legnagyobb need, de nem első körös nálam. Bár az meg megint igaz, hogy 4-3-as LB poszton általában nagyobb impactja van egy rookienak, mint egy edge rushernek vagy egy cornernek.
több mint 8 éve
Szerintem a legnagyobb need az LB. Nem mehetsz neki a szezonnak úgy, hogy a kezdőd Worrilow-Whitehead-Williams. Ez kb instant öngyilkosság. Ebből 2 minimum cserejátékos.Szerintem valamennyi csapat így csinálja, hogy próbál foltozni. Mik a needeitek szeintem: DE, backup TE, backup WR, G, LB, CB. Na ebből ami 1. köröst érhet az a DE, CB. Ezt le lehet rendezni első két körben, a többit tán később is meg lehet oldani.Washingtonból nem is lesz több, mint egy csere, szóval ne is reménykedj. De annak jó. Ahogy elnéztem a 2016-os depthet, na az röhej volt. Most azért szépen felturbóztátok a cseresort. A nagyobb kérdés, hogy Hyder lehet-e kezdő vagy inkább marad egy szituációs rusher. Mert ha utóbbi, akkor ott van egy lyukatok.Szerintem Hydernél ez volt a max, ráadásul mostmár figyelni is fognak rá jobban.
tüsi91
Olyan érzésem van, hogy megpróbálják felhozni a keretet arra a szintre draft előtt, hogy ha nem sikerül valamilyen posztra hozni ott embert akkor is meglegyünk valahogy. Ezért jönnek a Washington féle emberek. Be lehet állítani ha muszáj, nagyon nem égsz meg vele de nem is nyernek neked meccset.
Remélem a draft javát (első 4 kör) rááldozzák a védelemre és csak azután kezdünk el kalandozni az offense skill posztokon.
Mondjuk vicces, hogy Quinn FA előtt azt mondta, hogy playmakereket kell hozni a védelembe, erre jött egy CB aki nem szerez labdát, meg két falember aki minden csak nem playmaker...
Tényleg én annyira akarok bízni Quinn-ben de olyan nehéz.
Bazzani
Amúgy mit izgulsz. Úgy is a Packers nyeri a csoportot.
tüsi91
Tavaly ott ment el a szezon fele, hogy nem volt LB aki menjen a TE-ekkel. Kaptunk vagy 10 TD-t ebből. Ránéz az ellenfél OC-a és hülyére röhögi magát.
Aztán kellene ugye passrush, ahhoz egy jó DE meg egy DT.
Lawson a nr2 CB, ami megint egy vicc.
És akkor mehetünk mélyebbre, hogy Tawon Wilson kezdő.
Ez a védelem liga legalja és kísérlet sem történt a minőségi megerősítésre.
Ezért tart ott a Pats ahol tart és ezért vagyunk mi a lekonyult lófasz szintjén.
több mint 8 éve
Szerintem valamennyi csapat így csinálja, hogy próbál foltozni. Mik a needeitek szeintem: DE, backup TE, backup WR, G, LB, CB. Na ebből ami 1. köröst érhet az a DE, CB. Ezt le lehet rendezni első két körben, a többit tán később is meg lehet oldani.Washingtonból nem is lesz több, mint egy csere, szóval ne is reménykedj. De annak jó. Ahogy elnéztem a 2016-os depthet, na az röhej volt. Most azért szépen felturbóztátok a cseresort. A nagyobb kérdés, hogy Hyder lehet-e kezdő vagy inkább marad egy szituációs rusher. Mert ha utóbbi, akkor ott van egy lyukatok.Szerintem Hydernél ez volt a max, ráadásul mostmár figyelni is fognak rá jobban.
tüsi91
Olyan érzésem van, hogy megpróbálják felhozni a keretet arra a szintre draft előtt, hogy ha nem sikerül valamilyen posztra hozni ott embert akkor is meglegyünk valahogy. Ezért jönnek a Washington féle emberek. Be lehet állítani ha muszáj, nagyon nem égsz meg vele de nem is nyernek neked meccset.
Remélem a draft javát (első 4 kör) rááldozzák a védelemre és csak azután kezdünk el kalandozni az offense skill posztokon.
Mondjuk vicces, hogy Quinn FA előtt azt mondta, hogy playmakereket kell hozni a védelembe, erre jött egy CB aki nem szerez labdát, meg két falember aki minden csak nem playmaker...
Bazzani
Amúgy mit izgulsz. Úgy is a Packers nyeri a csoportot.
több mint 8 éve
Washingtonból nem is lesz több, mint egy csere, szóval ne is reménykedj. De annak jó. Ahogy elnéztem a 2016-os depthet, na az röhej volt. Most azért szépen felturbóztátok a cseresort. A nagyobb kérdés, hogy Hyder lehet-e kezdő vagy inkább marad egy szituációs rusher. Mert ha utóbbi, akkor ott van egy lyukatok.Szerintem Hydernél ez volt a max, ráadásul mostmár figyelni is fognak rá jobban.
tüsi91
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
Washingtonból nem is lesz több, mint egy csere, szóval ne is reménykedj. De annak jó. Ahogy elnéztem a 2016-os depthet, na az röhej volt. Most azért szépen felturbóztátok a cseresort. A nagyobb kérdés, hogy Hyder lehet-e kezdő vagy inkább marad egy szituációs rusher. Mert ha utóbbi, akkor ott van egy lyukatok.
több mint 8 éve
Washington egy korrekt bakcup, aki 4-3-ban tud belül, meg kint is játszani. A baj vele, hogy az első 3 évében alig volt egészséges. Tavaly nálunk megfelelően teljesített és ST-ben is használható.Az a gond, hogy a védelembe állandóan ilyen "lehet, hogy lesz belőle majd valamikor valami ha egészséges tud maradni talán pár meccsre és kijön belőle a tehetség amit 4 éve láttak benne talán valakik valahol" játékosok érkeznek.
tüsi91
Itt vagyunk az FA 3/4-énél és hoztunk 3 olyan játékost a D#-be aki maximum egy jó csere. A drafton meg minden bizonnyal érkezni fog RB, WR, TE és egy OL játékos is és akkor a beígért QB-ről még nem is beszéltem. A D megint leszarva.
több mint 8 éve
Washington egy korrekt bakcup, aki 4-3-ban tud belül, meg kint is játszani. A baj vele, hogy az első 3 évében alig volt egészséges. Tavaly nálunk megfelelően teljesített és ST-ben is használható.
több mint 8 éve
twitter.com/PrideOfDetroit/status/840705154802302977Legalább azt eltaláltam az előzetesemben, hogy érdeklődünk majd Griffinért.
Közben T.J. Lang délelőtt aláír Seattle-be. Úgy jártunk mit tavaly. Nagyon jól induló FA az elején, majd szarturkálás a végén.
Megspékelve ezt ezzel az edzői stábbal, hát...
több mint 8 éve
A Red Wings játékosa próbál segíteni a Lionsnak:twitter.com/justinabss/status/840659007736037378
És közben egy igazolás:
twitter.com/kmeinke/status/840661573031120896
Ő lehet a returner.
több mint 8 éve
Aki az ilyeneket is figyeli az már tényleg beteg. Meg alighanem nem a kisszobában nézi monitoron a meccset. 😀Ne várj tőle sokat ez a lényeg. 4.-5. DT egy normális rosteren.
több mint 8 éve
Remélhetőleg másra nem is kell. Állítólag ST-ben sem rossz, jól olvastam?Kis változás az elmúlt évek trendjeihez képest, hogy mi igazolunk tőletek, és nem fordítva.Futás ellen nem rossz, depth játékosnál nem lesz több.
twitter.com/Tdickman89/status/840645474310868992
Gondolom sokat ne várjuk tőle ugye?
iktriad
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Kis változás az elmúlt évek trendjeihez képest, hogy mi igazolunk tőletek, és nem fordítva.Futás ellen nem rossz, depth játékosnál nem lesz több.
twitter.com/Tdickman89/status/840645474310868992
iktriad
több mint 8 éve
Kis változás az elmúlt évek trendjeihez képest, hogy mi igazolunk tőletek, és nem fordítva. twitter.com/Tdickman89/status/840645474310868992
több mint 8 éve
twitter.com/mikerothstein/status/840601310508404737Alighanem Roberts helyét venné át.
Robertsnek sok rossz döntése volt de az utóbbi idők egyik legjobb visszahordója volt, nem mellesleg sok clutch elkapása is volt.
több mint 8 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/840621965270478848twitter.com/PrideOfDetroit/status/839977219204177921
Remek deal.
több mint 8 éve
Van, aki pozitívabban látja:twitter.com/NEPD_Loyko/status/840602803307450369
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Hát a PFF nincs elájulva az igazolásainktól.(A Wagner és Worrilow deal még nem nyilvános így nincs benne.)
DL Cornelius Washington to Detroit Lions
Actual: Two years, $5.8 million, $1.5 million guaranteed
PFF play-earned contract: Two years, $3.6 million, $1 million guaranteed
Grade: C
2016 was the first season that Cornelius Washington saw the field for more than 80 snaps over a season. He played 364 total snaps, and though he notched only two sacks, he did generate 29 total QB pressures on 246 pass rushes, earning a solid pass-rushing grade.
DT Akeem Spence to Detroit Lions
Actual: Three years, $9 million, $2.3 million guaranteed
PFF play-earned contract: Three years, $2.3 million, $250,000 guaranteed
Grade: D
Akeem Spence has played his way to the bench after being the DT alongside Gerald McCoy in Tampa Bay. His pass rush has largely been absent, but as a nose tackle, his role was more of a run stuffer anyway, but his grades against the run have been poor as he has found himself easily moved at the point of attack, and he has yet to top 20 defensive stops over a season.
CB D.J. Hayden to Detroit Lions
Actual: One year, $5.3 million
PFF play-earned contract: One year, $760k
Grade: D
D.J. Hayden’s play has been so bad since being drafted by the Raiders that he played his way firmly onto the bench, and this should be seen as little more than kicking the tires on a player that had a high reputation as a draft prospect. Only the length of the deal keeps this from being a worse grade, in that at least the Lions are only tied to him for one season.
több mint 8 éve
Sokszor leírtam már, hogy kedvelem Bob Quinn munkásságát. Az idei offseasont kár volna elemezni mert rengeteg van még belőle, egyelőre csak megnézem miként is állunk.
OFFENSE
QB: Matthew Stafford | Jake Rudock
Ide szerintem mindenképpen érkezni fog valaki a drafton (Quinn tavalyi nyilatkozata szerint megéri minden drafton QB-t húzni hátsó körökben hátha belehibázol egybe.), de egy veterán játékos leigazolásán se lepődnék meg a TC idejére. Rudock megkapja a lehetőséget, hogy nyáron megnyerje a backup posztot. Én örülnék neki ha ő lenne.
RB: Ameer Abdullah | Theo Riddick | Zach Zenner | Dwayne Washington | Mike James
Abdullah visszatérése nagy boost lesz a csapatnak. Ennek ellenére ide is fogunk draftolni valakit (van is egy titkos kiszemeltem akit pár hét múlva a mock draftomban fel is fogok fedni). Egy igazi erőfutó kell amúgy megvagyunk.
WR: Golden Tate | Jace Billingsley | TJ Jones
WR: Marvin Jones Jr. | Ryan Spadola | Jared Abbrederis | Andrew Turzilli
Húbasszus ez nagyon gyenge. Szerintem Boldint visszahozzuk egy évre és jön valami speedster játékos is. Állítólag az ex Panther Corey Brown érkezhet majd visszahordónak (is). Én inkább távol maradnék tőle és a drafton hoznék valakit.
TE: Eric Ebron | Cole Wick | Kennard Backman | Khari Lee
Orrba szájba nézegetjük a draftolható TE-eket, az FA piacon mozgolódunk rendesen (Jared Cook, Darren Fells). Kellenek ide emberek mert Ebron sérülékeny a többiek pedig...inkább hagyjuk.
LT: Taylor Decker | Corey Robinson
LG: Graham Glasgow | Joe Dahl | Brandon Thomas
C: Travis Swanson
RG: Laken Tomlinson | Matt Rotherham
RT: Rick Wagner | Cornelius Lucas
Ha TJ Lang érkezik akkor ez egy elit egység. Wagner leigazolása szenzációs húzás, a másik oldalon Decker elit játékos lesz éveken belül. Ha nem jön Lang akkor Tomlinson és Dahl küzdhet meg az RG posztért. Tomlinson nem volt jó LG de az eredeti posztján a jobb oldalon sokkal jobb lehet.
DEFENSE
DE: Ezekiel Ansah | Brandon Copeland
DT: Haloti Ngata | Khyri Thornton
DT: A’Shawn Robinson | Akeem Spence
DE: Kerry Hyder | Cornelius Washington | Anthony Zettel
Tavaly itt ment el a szezon és egyelőre nem érkezett olyan játékos aki érdemben javíthatna rajta. Spence és Washington hasznos munkásemberek de a drafton ide kell koncentrálni a fő erőket.
Szerencsére leginkább ebben erős az idei draft class.
OLB: Paul Worrilow | Antwione Williams | Thurston Armbrister | Brandon Chubb
MLB: Tahir Whitehead | Steve Longa
Atyaszentúristen. Kb neki se induljunk a szezonnak ezzel a brigáddal. Egyikük sem jobb mint kiegészítő játékos. Kinn nagyon reménykednek benne, hogy mi vagyunk a titkos esélyesek a Pats-es Hightower-nél, ebben én nem bízok.
CB: Darius Slay | Alex Carter | Johnson Bademosi |
CB: Nevin Lawson | Ian Wells
CB: D.J. Hayden | Quandre Diggs | Adairius Barnes
Az már tavaly is látszott, hogy Lawson nem elég Slay mellé annak ellenére, hogy voltak biztató meccsei. Én ide vártam egy komolyabb igazolást erre kapunk egy D.J. Haydent akik az Oakland drukkerek nagyobb ünnepléssel engedték el mint Ace Ventura-t a templomból a papok vagy mik.
SS: Tavon Wilson | Miles Killebrew | Rolan Milligan
FS: Glover Quin | Don Carey | Charles Washington
A védelem azon posztja amit leginkább nekiengednék a szezonnak. Nem vagyok nagy Tawon Wilson fan de sokkal nagyobb problémák vannak ennél a védelemben. Persze nem lenne baj ha érkezne egy kipróbált játékos cserének.
Kritikaként rónám fel a védelem elhanyagolását. Míg a támadókhoz érkeznek a nagy nevek addig a a védőkhöz csak közepes vagy annál rosszabb játékosok érkeznek két éve.
ha csak a támadófalat nézzük akkor két év alatt jött Wagner, Decker, Glasgow és Dahl akik könnyedén lehetnek akár mindannyian kezdők idén. Míg a védőfalba Robinson, Spence, Washington, Zettel vagy Thornton jóval messzebb van az NFL kezdő szinttől. És akkor az LB és CB sor teljes elhanyagolásáról még nem is beszéltünk...