Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
@jkatzenstein: Lions announce the hiring of former Patriots strength and conditioning coach Harold Nash. New England fired him earlier this week.Ott nem volt jó mi örömmel látjuk.
több mint 9 éve
@ttwentyman: Lions are hiring former New England Patriots director of player development, Kevin Anderson, to head their football operations department.Detroit Patriots
több mint 9 éve
@JasonLaCanfora: Heard longtime Dolphins exec Dawn Aponte could be heading to Detroit to oversee cap/contracts for the Lions for rookie GM Bob QuinnMégse.
Állítólag remek igazolás.
Bazzani
twitter.com/ProFootballTalk/status/692725612713238529

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
@JasonLaCanfora: Heard longtime Dolphins exec Dawn Aponte could be heading to Detroit to oversee cap/contracts for the Lions for rookie GM Bob QuinnÁllítólag remek igazolás.
több mint 9 éve
@jkatzenstein: The Lions have fired Elizabeth Parkinson (sr. VP of marketing) and Jennifer Cadicamo ( VP of marketing). First reported by @Bill_Shea19.
több mint 9 éve
@ttwentyman: The Lions have hired Ron Miles as a scout. He was a scouting assistant for NE last year.A fél NFL kezd, csak a trendet követitek. Kivéve, amikor az ex-Colts staffra vagytok rácuppanva. Nem is tudom, melyik a jobb....
Kezdünk Patriótásodni.
Bazzani
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
@ttwentyman: The Lions have hired Ron Miles as a scout. He was a scouting assistant for NE last year.tréd Brédiért meg Belichickért #championship
Kezdünk Patriótásodni.
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
@ttwentyman: The Lions have hired Ron Miles as a scout. He was a scouting assistant for NE last year.Kezdünk Patriótásodni.
több mint 9 éve
Vigasztaljon, hogy Kubiak csak Elway erős unszolására vállalta az edzőséget. A Lions-hoz nem (se) jött volna.Az sem biztos, hogy Rivera itt bármit elért volna. Mint ahogy a Panthers-nél is pengeélen táncolt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Kubiak csak a Broncost vállalta, mint HC. Amúgy nem vagyok nagy szagértő, Stafford-Kubiak egy ritka rossz párosítás lenne. Írok majd egy sms-et, hogy erről mi a véleményük, hamár úgyis anatómia vizsgára készülök, de egyszerűen elvarázsolt ez a csodálatos játék.Az se sokkal.The Lions interviewed Ron Rivera (2009) and Gary Kubiak (2014). Both are coaching in Super Bowl 50.mi meg Arianst nem akartuk, az jobb?! 😀
Tudunk választani!
Bazzani
davemayer
Mondjuk én sem a Rivera/Kubiak kettős mellett kardoskodtam anno, 2009-ben Schwartz 2014-ben Whiz volt a jelöltem.
Legalább látszik, hogy én is hülye vagyok az egészhez.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Az se sokkal.The Lions interviewed Ron Rivera (2009) and Gary Kubiak (2014). Both are coaching in Super Bowl 50.mi meg Arianst nem akartuk, az jobb?! 😀
Tudunk választani!
Bazzani
davemayer
Mondjuk én sem a Rivera/Kubiak kettős mellett kardoskodtam anno, 2009-ben Schwartz 2014-ben Whiz volt a jelöltem.
Legalább látszik, hogy én is hülye vagyok az egészhez.
több mint 9 éve
The Lions interviewed Ron Rivera (2009) and Gary Kubiak (2014). Both are coaching in Super Bowl 50.mi meg Arianst nem akartuk, az jobb?! 😀
Tudunk választani!
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
The Lions interviewed Ron Rivera (2009) and Gary Kubiak (2014). Both are coaching in Super Bowl 50.Tudunk választani!
több mint 9 éve
Ha igen akkor első utam Fehérvárra vezet majd. (:Report: #Lions hiring former Colts running back coach David WalkerJövőre gondolom előléptetik!
Jött Caldwell egyik haverja. A méltán híres Colts futójáték,Höribiztos jót nevet majd rajta.
Bazzani
Höri
Remélem jövőre már egyik sem lesz itt.
több mint 9 éve
Report: #Lions hiring former Colts running back coach David WalkerJövőre gondolom előléptetik!
Jött Caldwell egyik haverja. A méltán híres Colts futójáték,Höribiztos jót nevet majd rajta.
Bazzani
több mint 9 éve
Report: #Lions hiring former Colts running back coach David Walker Jött Caldwell egyik haverja. A méltán híres Colts futójáték,
Höribiztos jót nevet majd rajta.
több mint 9 éve
Kicsit nézegettem a depth chart-ot és hát sajnos elég nehéz helyzetben vagyunk a védelmet nézve. A 11 kezdő posztból 4 (ha két LB-s 5DB-s felállást nézünk akkor 5) játékos szereplése mondható biztosnak. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont a legjobb játékosok azok.DE Ansah
DT Ngata szerződése lejárt
DT Walker szerződése lejárt
DE Jones szerződése lejárt
OLB Levy
ILB Tulloch ilyen szerződéssel nem marad
OLB Whitehead szerződése lejárt
CB1 Slay
CB2 Mathis sérülések miatt alighanem visszavonul
(SCB) Diggs
SS Ihedigbo/Abdul-Quddus szerződése lejárt
FS Quin
A támadósorban valamivel jobb a helyzet (főleg ha Megatron marad még legalább egy évet), viszont a támadófal esetében már korántsem biztos például Reiff, Ola és Swanson kezdő pozíciója.
LT Reiff
LG Tomlinson
C Swanson
RG Warford
RT Ola
RB Abdullah
WR1 Megatron a visszavonulást fontolgatja
WR2 Tate
(SWR) TJ Jones
TE1 Ebron
TE2 Pettigrew ilyen szerződéssel aligha marad
QB Stafford
Hát lesz dolga az új GM-nek rendesen, aki időközben megejtette az első igazolását is. A WR Austin Willis érkezett egy reserve-future deal keretében. Akit érdekel az itt tudhat meg többet a 2015-ös UDFA játékosról:
www.silverandblackpride.com/2015/5/17/8618719/oakland-raiders-udfa-profile-wr-austin-willis-from-small-school-walk-on-to-nfl-hopeful?_ga=1.193290923.764524404.1453468940
több mint 9 éve
twitter.com/jkatzenstein/status/690638751689650176Az RB edzőnk Curtis Modkins lett a Frisco OC. Amilyen egydimenziós volt idén a támadójátékunk ez kicsit meglepett. Ennek ellenére Modkins remek szakember, sok sikert neki.
több mint 9 éve
@davebirkett: The Detroit Lions have fired most of their strength & conditioning staff including Jason Arapoff & Ted Rath www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2016/01/20/detroit-lions-coaching-staff/79070890/Folytatódik a tisztogatás.
Kár, hogy a fő kerékkötő maradt.
több mint 9 éve
@RapSheet: The #Lions make the obvious move: Source said they're installing interim OC Jim Bob Cooter as permanent offensive coordinator.Jó döntés.
több mint 9 éve
bazza caldwell kinevezése után volt ennyire letargikuspeach...többek közt. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
NFC döntőt játsznak....Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Sem a bírói callnak, de ami utána történt annak sem. Egy profi csapatnál persze. SAme old...A Cards profi csapat? Csak kérdezem.
Blevi
MacPhisto
több mint 9 éve
Azért a Cards féle védekezés egyel jobb volt mint a miénk.Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Sem a bírói callnak, de ami utána történt annak sem. Egy profi csapatnál persze. SAme old...A Cards profi csapat? Csak kérdezem.
Blevi
MacPhisto
Megpróbálták egy borzasztó nehéz helyzetbe hozni Rodgerst, sikerült is.
Az már az ő szerencsétlenségük (meg a védő butasága, hogy a labdát akarta elkapni és nem Janist taszajgatni), hogy így is meg tudta dobni.
Na mindegy:
több mint 9 éve
Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Sem a bírói callnak, de ami utána történt annak sem. Egy profi csapatnál persze. SAme old...A Cards profi csapat? Csak kérdezem.
Blevi
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Sztem meg jók lesztek, bazza caldwell kinevezése után volt ennyire letargikus, aztán po papa gyütt is abban az évben... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...