NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
191
31
18:30-tól, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Hill out, Fluellen lesz a kezdő DT Suh mellett.Urlacher se edzett 3 hétig, pénteken először valamennyit, oszt mégse játszik. Azért 3 hétig pihi nem tesz jót az állóképességnek. Miért hiányolod? Minél kevesebbet játszik, annál kevesebb labdát tud elejteni.
A csere olyasvalaki lesz akit én sem ismerek de még a nevét sem tudom.
Az meg az év vicce lesz ha Pettigrew nem játszik. Három hétig pihent, pénteken edzett először. Minek edzett ha nem játszik? Kockáztatjuk a sérülést?Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hill out, Fluellen lesz a kezdő DT Suh mellett.A csere olyasvalaki lesz akit én sem ismerek de még a nevét sem tudom.
Az meg az év vicce lesz ha Pettigrew nem játszik. Három hétig pihent, pénteken edzett először. Minek edzett ha nem játszik? Kockáztatjuk a sérülést?
több mint 11 éve
Én nem értek hozzá, nem hogy ennyire, de semennyire, de Cutler eredetileg is azt mondta, hogy nem volt dirty. Szerintem egyébként Suh akkora darab és mellé olyan gyors, hogy vele bármilyen fizikai kontakt egyben sérülésveszély.MacPhistoezért kezdtem azzal, hogy nem dirtyzésből írtam.
és ráadásul ez egy rohadt gyors játék, ahol nem feltétlenül úgy történnek a dolgok, ahogy az ember tervezi.
annyit mondok, hogy szándékosan, megtervezetten (amiről nem tudjuk, így volt-e) így levinni valakit kimondottan csúnya dolog.
(és nem is villogni akartam, csak a történethez tartozik)
több mint 11 éve
Én nem értek hozzá, nem hogy ennyire, de semennyire, de Cutler eredetileg is azt mondta, hogy nem volt dirty. Szerintem egyébként Suh akkora darab és mellé olyan gyors, hogy vele bármilyen fizikai kontakt egyben sérülésveszély.Nem, a különbség az, hogy Peppers elérte a dobókarját, Suh meg csak a bal vállát érte el teljes kinyújtott karral.nem azért mondom ezt, hogy dirtyzzek, csak érzékeltetésnek. párszor vittem már le embert földre (sőt, tanítottam meg pár embert, hogyan kell), de így csakis akkor tenném (nem volt rá még példa), ha azt akarnám, hogy megsérüljön. a második legjobb módszer rá
De majd megkérjük szépen a DTinket, hogy ne üssék a QBt hanem szedjenek virágot.
Megjegyzem nincs olyan szabály, hogy a labdára kell menni. Nincs. Focsiban, ott.MacPhisto
ettől függetlenül nem állítom én, hogy szándékos volt, csak ahogy Jimmy is mondta, labdát szerezhetett volna..Szobi22
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Stefan Logan: “I’m mad, but at the same time there’s nothing I can do about that. That’s coach’s decision. I blame myself."Logan-nél csak az a hülyébb aki csapatba rakta.
több mint 11 éve
Nem, a különbség az, hogy Peppers elérte a dobókarját, Suh meg csak a bal vállát érte el teljes kinyújtott karral.nem azért mondom ezt, hogy dirtyzzek, csak érzékeltetésnek. párszor vittem már le embert földre (sőt, tanítottam meg pár embert, hogyan kell), de így csakis akkor tenném (nem volt rá még példa), ha azt akarnám, hogy megsérüljön. a második legjobb módszer rá
De majd megkérjük szépen a DTinket, hogy ne üssék a QBt hanem szedjenek virágot.
Megjegyzem nincs olyan szabály, hogy a labdára kell menni. Nincs. Focsiban, ott.MacPhisto
ettől függetlenül nem állítom én, hogy szándékos volt, csak ahogy Jimmy is mondta, labdát szerezhetett volna..
több mint 11 éve
Four LIons made ESPN's All-NFC North team: WR Calvin Johnson, G Rob Rims, T Gosder Cherilus and DT Ndamukong Suh.Stefan Logan said he doesn't expect to be returning kicks or punts this week.
Jeeeeeeeeee. Az offenseben tőlem fenn lehet, pár meglepetést lehet okozni vele.
több mint 11 éve
10 pontos hátrányban, az ellenfél 20-asán se kell labdára menni. Nem kötelező. De lehet okosan is játszani, és lehet ostobán is játszani. Mindenki dönt, hogy mit választ. füligjimmySuh biztosan nem atomfizikus, de nézd vissza, abban a szituban hamarabb lerántja minthogy elérje a lasztit.
több mint 11 éve
Jövőre, ha nem hat már a madden átok, talán a 24 TD is meglehet. 😀
több mint 11 éve
Ja amiről még nem esett szó, csak Calvin került a PB keretbe.Suh és Stafford cserék ha lemondja valaki.
Amúgy Suh minden statban veri McCoyt aki bekerült, de mint tudjuk ez nem a teljesítményre megy.
több mint 11 éve
Thomas gyakorolja a KR-t.Nagyon megharagudhatott Schwartzunk Logan-re hamár más is gyakorol.
PR-ben marad ő abban láttuk, hogy gecijó. Ja.
több mint 11 éve
Kell vagy 100 rohamrendőr, hogy nyolcunkat elszeparáljanak. Ilyen kemények vagyunk. Ha nem lesz túl hideg, és eső vasárnap, össze is hozhatjuk.Csináljunk egy össznépi Lions-Bears szurkolói bunyót. Valami eldugott erdőszélen, szerintem mehetünk egy kocsival. füligjimmyHehe, hirdessük meg, Bears-Lions ustawka. Tuti főcím leszünk minden amerikai lapon xDMacPhisto
Mac: senki nem mondta, hogy labdára kell menni. Senki. 10 pontos hátrányban, az ellenfél 20-asán se kell labdára menni. Nem kötelező. De lehet okosan is játszani, és lehet ostobán is játszani. Mindenki dönt, hogy mit választ.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Csináljunk egy össznépi Lions-Bears szurkolói bunyót. Valami eldugott erdőszélen, szerintem mehetünk egy kocsival. füligjimmyHehe, hirdessük meg, Bears-Lions ustawka. Tuti főcím leszünk minden amerikai lapon xD
több mint 11 éve
Nem, a különbség az, hogy Peppers elérte a dobókarját, Suh meg csak a bal vállát érte el teljes kinyújtott karral.Az összes Lions drukker ráférne egy oldalkocsis motorra kb.Dirty, nem dirty..... azt nem rója fel neki senki, hogy Cutler lóbálta a labdát, mikor már fogta, visítottam is teli tüdőből, hogy fumbliiiiiiii. Suh meg se próbálta megütni a kezét. Labdaszerzés az ellenfél térfelén, vagy egy cselgáncsdobás? Az a gond, hogy a kettes választotta.
Amúgy ez a Cutler hit egy vicc, Peppers ugyanígy verte földhöz Staffordot amikor megsérült.Bazzani
És Peppers mit csinált? Lecsapta a kezét, megszerezte a labdát, kiütötte az irányítót a meccsből, és fel se merült, hogy nem labdára ment. Na ez a különbség
www.youtube.com/watch?v=_CkORRd1I6kfüligjimmy
Megjegyzem nincs olyan szabály, hogy a labdára kell menni. Nincs. Focsiban, ott.
több mint 11 éve
Az összes Lions drukker ráférne egy oldalkocsis motorra kb.Dirty, nem dirty..... azt nem rója fel neki senki, hogy Cutler lóbálta a labdát, mikor már fogta, visítottam is teli tüdőből, hogy fumbliiiiiiii. Suh meg se próbálta megütni a kezét. Labdaszerzés az ellenfél térfelén, vagy egy cselgáncsdobás? Az a gond, hogy a kettes választotta.
Amúgy ez a Cutler hit egy vicc, Peppers ugyanígy verte földhöz Staffordot amikor megsérült.Bazzani
Tessék, Mac, előre gondolkodtam 😀
Az 50. másodperc körül látszik, hogy Cutler lóbálja még a labdát, Suh már a másik kezét is a vállára tette, tehát nem a csuklójára ütött, ahogy azt mondjuk kellett volna, és szépen, csípőből aláfordul
www.youtube.com/watch?v=qpXdtWUdqVg
És Peppers mit csinált? Lecsapta a kezét, megszerezte a labdát, kiütötte az irányítót a meccsből, és fel se merült, hogy nem labdára ment. Na ez a különbség
www.youtube.com/watch?v=_CkORRd1I6k
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én meg majd videózom a bunyót, aztán elküldöm Schwartznak, hogy ő is szét lesz baszva, ha Logant nem tanítja meg repülni.
több mint 11 éve
Az összes Lions drukker ráférne egy oldalkocsis motorra kb.Amúgy ez a Cutler hit egy vicc, Peppers ugyanígy verte földhöz Staffordot amikor megsérült.
több mint 11 éve
Gurulós foci érzetem van. 😀 😛 Azért remélem szívnak a macik, nekünk az igen jól jönne. 😊Csináljunk egy össznépi Lions-Bears szurkolói bunyót. Valami eldugott erdőszélen, szerintem mehetünk egy kocsival. füligjimmyNem emlékszem ilyenre, szurkolókkal nincs bajom, kivéve az amerikai Green Bay rajongókat, azokat mind kardélre hányatnám xDMacPhistoDe nem velünk van bajod, mégis az eredménykövetőben is minket ekéztél (mármint a fórumos Bears drukkereket), pedig mi nem szemétkedünk veletek. Ha mégis, az a határokon belül van.... 😊csi77De abszolút ilyen voltam. Itt ülünk a divízió alján, minden bajunk van, a medvék a playoffért harcolnak és tényleg minket kell rugdosni a sajtóban? pitiáner viselkedés.MacPhistoMi van veled? Bementél az oviba, aztán nyakon vágtál pár kisgyereket? Nem voltál te ilyen......csi77Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.MacPhisto
több mint 11 éve
Csináljunk egy össznépi Lions-Bears szurkolói bunyót. Valami eldugott erdőszélen, szerintem mehetünk egy kocsival.Nem emlékszem ilyenre, szurkolókkal nincs bajom, kivéve az amerikai Green Bay rajongókat, azokat mind kardélre hányatnám xDMacPhistoDe nem velünk van bajod, mégis az eredménykövetőben is minket ekéztél (mármint a fórumos Bears drukkereket), pedig mi nem szemétkedünk veletek. Ha mégis, az a határokon belül van.... 😊csi77De abszolút ilyen voltam. Itt ülünk a divízió alján, minden bajunk van, a medvék a playoffért harcolnak és tényleg minket kell rugdosni a sajtóban? pitiáner viselkedés.MacPhistoMi van veled? Bementél az oviba, aztán nyakon vágtál pár kisgyereket? Nem voltál te ilyen......csi77Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.MacPhisto
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem emlékszem ilyenre, szurkolókkal nincs bajom, kivéve az amerikai Green Bay rajongókat, azokat mind kardélre hányatnám xDDe nem velünk van bajod, mégis az eredménykövetőben is minket ekéztél (mármint a fórumos Bears drukkereket), pedig mi nem szemétkedünk veletek. Ha mégis, az a határokon belül van.... 😊csi77De abszolút ilyen voltam. Itt ülünk a divízió alján, minden bajunk van, a medvék a playoffért harcolnak és tényleg minket kell rugdosni a sajtóban? pitiáner viselkedés.MacPhistoMi van veled? Bementél az oviba, aztán nyakon vágtál pár kisgyereket? Nem voltál te ilyen......csi77Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.MacPhisto
több mint 11 éve
De nem velünk van bajod, mégis az eredménykövetőben is minket ekéztél (mármint a fórumos Bears drukkereket), pedig mi nem szemétkedünk veletek. Ha mégis, az a határokon belül van.... 😊De abszolút ilyen voltam. Itt ülünk a divízió alján, minden bajunk van, a medvék a playoffért harcolnak és tényleg minket kell rugdosni a sajtóban? pitiáner viselkedés.MacPhistoMi van veled? Bementél az oviba, aztán nyakon vágtál pár kisgyereket? Nem voltál te ilyen......csi77Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.MacPhisto
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
De abszolút ilyen voltam. Itt ülünk a divízió alján, minden bajunk van, a medvék a playoffért harcolnak és tényleg minket kell rugdosni a sajtóban? pitiáner viselkedés.Mi van veled? Bementél az oviba, aztán nyakon vágtál pár kisgyereket? Nem voltál te ilyen......csi77Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.MacPhisto
több mint 11 éve
Mi van veled? Bementél az oviba, aztán nyakon vágtál pár kisgyereket? Nem voltál te ilyen......Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.MacPhisto
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Melton nyilatkozgatott valamit asszem.BazzaniNem csak ő. Még mindig azon a szaros Cutler-hiten sírnak, szánalmas egy hisztipunci banda, remélem kitapossuk a belüket, dirty módon.