Detroit Lions
35 feliratkozó
több mint 11 éve
hány pickünk van egyáltalán jövőre?
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
És akkor nem beszéltünk arról, hogy Raiolanak is lefőtt a kávé, Peterman is szar és öreg, Backusban sincs egy évnél több, Corey Williams-t Fairley beelőzte a depth charton, nincs secondarynk (mindenki FA), az elkapóink elfogytak, LB-k közül csak Tullochnak van szerződése.Ez megint legalább 5év építkezés...
több mint 11 éve
Jövőre uj csapatunk lesz, szinte teljesen. Építkezhetunk majdnem elorol.
Leszámítva hogy van egy franchise QB nk
Aki csak jobb es jobb lesz. Fiatal még 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Delmas ebben az évben tényleg állandóan sérült.Avril nem ér annyit amennyit kér.
KVB szinten kifújt.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Persze, első a rekord. Mondjuk egy későbbi pickel el lehet hozni a legjobb CB-t Houston mellé. Bár félek, hogy Houstonnak beígér valaki valami giga lóvét.Delmas viszont mehet a picsába, minden 5ik meccsen tud játszani. Avril sem nálunk fogja megkapni a várva-várt nagy pénzt.
több mint 11 éve
Inkább minimum 303 elkapott yard legyen benne Megatrontól 😊Top10-ben szerintem lesz még elég sok jó pass rusher, akár OLB, akár DE.
több mint 11 éve
Ha ma lenne a draft akkor a 6.helyen húznánk. Sanszos, hogy két irányító is kimenne legalább előttünk. Úgyhogy nagyon jó helyen lennénk domináns passrusher DE ügyben. De nagyon félek, hogy nyerünk még két meccset. Arizona-t nagyon nehéz lesz alulmúlni, a biztos PO résztvevő Atlanta sem fogja magát összetörni, a Bears ellen meg menni fogunk mint a mérgezett egér. Ebben símán benne van 2W. Fene.
több mint 11 éve
Soldi!Nemcsak ordítozás hanem tekintély és fegyelem is lenne 😛 meg tisztelet az ellenfelek részéről.
Szerinted mennyi esélye van, hogy Cowher visszatérjen az NFLbe mint HC?
Mi változna a csapat háza táján ha ő lenne a Lions főedzője?Bazzani
több mint 11 éve
Soldi!Szerinted mennyi esélye van, hogy Cowher visszatérjen az NFLbe mint HC?
Mi változna a csapat háza táján ha ő lenne a Lions főedzője?
Illetve te a Lionst jósoltad SB esélyesnek. Szerinted hol ment el a hajó?
több mint 11 éve
Te'o nem is lesz bent ahol mi húzunk 😉topmodellAhogy a dolgok alakulnak...
Három nevet dobott be az Mlive.Reidet kivéve bármelyiknek örülnék. Eddgi védtem Jimbot de úgy tűnik túlnőtt rajta a feladat.
Cowher, Gruden, Reid.
Cowhernek örülnék, Gruden sztem nem jönne ide, Reid meg ne is jöjjön.Bazzani
több mint 11 éve
Te'o nem is lesz bent ahol mi húzunk 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Kb 303yard kell 3 meccsen a rekord döntéshez. Azaz 101yardos átlag.
Még simán elérhető!
1546 y nàl jàr Johnson.
1848 a rekord.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Három nevet dobott be az Mlive.Cowher, Gruden, Reid.
Cowhernek örülnék, Gruden sztem nem jönne ide, Reid meg ne is jöjjön.
több mint 11 éve
Te'o mint 4-3 OLB?Inkább legyen DE, hamár top 10es a pick.
több mint 11 éve
Gondoltam hogy visszaesés lesz a tavalyi után, de ekkora nyomorúságra nem számítottam. Érdekes offseason elé nézünk, sok lejáró szerződés játékos, sok need. Azt hiszem elkeztem a draft Te'o kampányt 😀. Megatron hogy áll most a rekorddal?
több mint 11 éve
Nem baj az, kell a jó drafthely, legalább lehet húzni top5-ben egy DT-t.Például Lotuleleit. 😀
több mint 11 éve
Zsinórban a 22. Vereségünk a Lembón. Ahogy mondani szokták még egy olyan óra ami áll is napi kétszer legalább pontosan mutatja az időt.
Nyert a browns. Lehet még őket is beelőzzük a jó draft helyért
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Na újabb szög Schwartzék koporsójába és újabb nagy lépés a top5 pick felé.Nehéz lesz. Minket meg úgy is elakrtok kapni a Ford Fielden.
Valahogy ki kéne szopni az Arizona ellen is.Bazzani
több mint 11 éve
Na újabb szög Schwartzék koporsójába és újabb nagy lépés a top5 pick felé.Valahogy ki kéne szopni az Arizona ellen is.
több mint 11 éve
Srácok! Ez lesz az első meccs amit a Schwartz érában nem látok. Egyrészt nem tudom megoldani a gyerekfelügyeletet, másrészt hatalmasat csalódtam a csapatban.| nézd meg az első negyedet aztán kapcsold ki !!! 😀 |
Lenne e olyasvalaki aki írna egy rövid beszámolót a meccsről? Engem különösképpen az újoncok játéka (Durham, Long, Tyrell Johnson) érdekelne leginkább, de minden mást is szívesen olvasok.
Előre is köszönöm.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Sziasztok! Fantasy segítségre lenne szükségem. Don Carey lesz a kezdő safety-tek?
több mint 11 éve
Srácok! Ez lesz az első meccs amit a Schwartz érában nem látok. Egyrészt nem tudom megoldani a gyerekfelügyeletet, másrészt hatalmasat csalódtam a csapatban.Lenne e olyasvalaki aki írna egy rövid beszámolót a meccsről? Engem különösképpen az újoncok játéka (Durham, Long, Tyrell Johnson) érdekelne leginkább, de minden mást is szívesen olvasok.
Előre is köszönöm.
több mint 11 éve
Lions D has forced 37 3-&-outs in 142 possessions (26.1). That's fifth best % in NFL. Not being able to do it at end is frustrating part.Bazzanierről van teljes lista is, vagy csak ilyen rövid formában hivatkoztak rá?
több mint 11 éve
Lions D has forced 37 3-&-outs in 142 possessions (26.1). That's fifth best % in NFL. Not being able to do it at end is frustrating part.Csak, hogy kicsit védjük a D-t.