Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Tévedtem, Silva a kezdő nem Coleman.Mi lesz a secondary kezdőnk, ezúttal?!Szerintem Houston-Green-Coleman-Delmas.
Nem hoztunk valakit PSquadból gyorsan a meccs elott, valakit aki két hete még a mekiben dolgozott?!topmodell
Ilyen még úgysem volt.
Vicc.Bazzani
Mondjuk olyan sem volt.
több mint 12 éve
Mi lesz a secondary kezdőnk, ezúttal?!Szerintem Houston-Green-Coleman-Delmas.
Nem hoztunk valakit PSquadból gyorsan a meccs elott, valakit aki két hete még a mekiben dolgozott?!topmodell
Ilyen még úgysem volt.
Vicc.
több mint 12 éve
Stafford 300+yard 3TDCalvin 80+ 1TD
😉
Legalábbis reméljük!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Mi lesz a secondary kezdőnk, ezúttal?!Nem hoztunk valakit PSquadból gyorsan a meccs elott, valakit aki két hete még a mekiben dolgozott?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Én 8-8nak is örülnék. Lions szurkoloként 5nél több győzelem 4evente van (SE)Szóval az mar olyan ünnep mint az olimpia 😊
Az offenseben bízom én is, csak a 'fejétől bűzlik a hal'.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Ha a Seattle megvan akkor a Jax és a Vikings is meglesz.Ha ez az offense beindul, akkor kevesen állítanak meg minket még egy közepes védekezéssel is nemhogy ezzel.
A GB, Hou, Atl hármasból meg kéne egyet fogni itthon, hanem kettőt.
Mondom nyerjünk holnap (sztem OT win lesz) aztán lehet álmodozni egy pozitiv mérlegű szezonról.
több mint 12 éve
3at nyerni egymás után?!Bazzani nem szoktál te ilyen optimista lenni.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Young büntetés vicc. A secondaryben mindenki hős, hogy ilyen sérülés hullammal is így tartják magukat.
Az Offenset nem értem. Gagyi, úgy hogy nem is olyan legendásan rossz a fal mint amilyen oly sokszor volt.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Olvasgattam és találtam egy érdekes dolgot.Nézzétek meg a sokat szidott secondary-nk felállását meccsről meccsre:
St. Louis Rams - Jacob Lacey (LCB), Bill Bentley (RCB), Erik Coleman (SS), John Wendling (FS)
San Francisco - Drayton Florence (LCB), Jacob Lacey (RCB), Erik Coleman (SS), John Wendling (FS)
Tennessee Titans - Chris Houston (LCB), Bill Bentley (RCB), Erik Coleman (SS), John Wendling (FS)
Minnesota Vikings - Chris Houston (LCB), Bill Bentley (RCB), Erik Coleman (SS), Ricardo Silva( FS)
Philadelphia Eagles - Chris Houston (LCB), Jacob Lacey (RCB), Amari Spievey (SS), Louis Delmas (FS)
Chicago Bears - Chris Houston (LCB), Jonte Green (RCB), Amari Spievey (SS), Louis Delmas (FS)
Egyszer sem volt ugyanaz mint az előtte lévő meccsen.
Ennek ellenére 6.ok vagyunk a pass.def-ben és 8.ok totaldef-ben.
(Ez nem tartozik ide de miénk a legjobb RZ defense. 😊 )
Le a kalappal a fiúk előtt. Az offense statokra rá se merek nézni (dögöljmegLinehan).
több mint 12 éve
WR Calvin Johnson (Knee) - ProbableWR Titus Young (Knee) - Questionable
TE Brandon Pettigrew (Knee) - Probable
DE Cliff Avril (Back) - Questionable
DT Corey Williams (Knee) - Probable
LB DeAndre Levy (Hamstring) - Doubtful
LB Stephen Tulloch (Knee) - Probable
CB Jacob Lacey (Concussion) - Out
CB Bill Bentley (Shoulder) - Questionable
S Amari Spievey (Concussion) - Out
S Louis Delmas (Knee) - Questionable
Levy nem fog játszani, Palmer lesz a kezdő OLB.
Nem a legjobbkor mert Skittlest meg kell fogni valahogy.
több mint 12 éve
NFL says Lions CB Alphonso Smith was fined $15,750 for a horsecollar tackle vs Bears.Nevetséges volt már a 15yard is érte, nemhogy ez a pénzbüntetés...
több mint 12 éve
E:60 video of Matthew Staffordespn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/48317/e60-video-of-matthew-stafford
Egész héten azt éreztem, hogy most elindulunk felfelé és megnyerjük a következő 3 meccset. Broyles nagy impact lesz figyeljétek meg.
több mint 12 éve
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva győzelmet érzek vasárnapra.a jó öreg Mágus 😀 a lóf@sznak is vége van egyszer ugye, mondjuk nekünk csak jót tennétek vele 😉
Olyasmi lehet amit Verebes mondott régen egy csomó vereség után: Előbb-utóbb valaki nagyon bele fog szaladni a késbe!
Bazzani
több mint 12 éve
Overrated. Tim teebow no.1Suh top10 :-/
Sajna igaz :-!
buzztap.com/link.jsp?id=16720814&cid=22&source=feed
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Gyrosasaga?!En valami olyat olvastam, hogy reméli gyorsan tud beletanulni a rendszerbe.
Én ezt biztatonak éreztem. Mert ezek szerint van rendszer 😊))
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva győzelmet érzek vasárnapra.Olyasmi lehet amit Verebes mondott régen egy csomó vereség után: Előbb-utóbb valaki nagyon bele fog szaladni a késbe!
Schwartz azt mondta, hogy a gyorsasága döntött Robiskie mellett.
Sztem nekünk leginkább egy RZ célpont kellett volna.
több mint 12 éve
most jutottam el odáig megnézzem a meccset bár ne tettem volna.Hol van a tavalyi tökös Stafford? olyan homály idén hogy fáj.
nem vagyok túl bizakodó a hátralévő meccseket tekintve :/
több mint 12 éve
A vasárnapi meccsunk jól gondolom hogy 6kor kezdődik ugye?!topmodellTudtommal óraátállítás miatt igen.
több mint 12 éve
A vasárnapi meccsunk jól gondolom hogy 6kor kezdődik ugye?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Háááát...Hirtelen kellett dönteni, olyan is lett a választás. Bár ilyenkor már nincsenek túl nagy playerek a piacon. Nem hinném, hogy túl nagy szerepet fog kapni, inkább sokkal több 2TE-s felállást játszunk majd.
több mint 12 éve
Roboról még annyit h volt anno tryouton Atlantában és azt mondták h nem kell, pedig az apja a Falcons WR coach 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Burleson IRen, jött a helyére Brian Robiskie, akiről annyit érdemes tudni, hogy nálunk felesleges lett a WR rotációban... Persze csak az is lehet, hogy kikérdezik, mit tud rólunk (ha már jövő héten Jags -Lions lesz) 😊
több mint 12 éve
Tulloch most nyáron írt alá 3 vagy 4 évre.Cherilus mint elpazarolt pick? Szerintem nem. Stabil kezdő a draftolása óta, nem kiemelkedő játékos, de nem is szar. Igaz, hogy buta mint a tök, igazi néger falember, állandóan agresszív. Fox vagy Hilliard lehet a helyettese jövőre ha Reiff LT lesz.
több mint 12 éve
Cherilus az igazi ellazarolt draft Pick ha jólEmleksz első Körös volt! 😕
Nagyon nem vált be.
One Team
One Detroit
One Pride