Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Packers activated WR Sammy WatkinsKb. két meccsre. Bocs, szkeptikus vagyok.
zacknorb
több mint 3 éve
Packers activated WR Sammy Watkins
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Na, ha Elijah Moore tényleg cserét kért, AZONNAL offerelnék érte valamit
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Úgy tűnik Elijah Moore is mozdítható lenne...
több mint 3 éve
ugyanitt: katonadani írt valamit a fizetős cikkben amit eddig nem tudtunk?Nagy ujdonsag nelkul, de korrektul osszegezte a helyzetet.
Fontos_Vidra
Roviden:
- Az off egy uj WR1-el, a def pedig a coaching javulasaval tudna elorelepni.
Nem tudom, melyiknek van valos eselye...
több mint 3 éve
Nyilvan, de ilyenre nem latok eselyt. Cobb peldajabol tanulva meg egy Jackson is nagy upgrade lenne.DeSean Jackson ->Ravens 😅Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
JéBé
Ha már a drafton ez nem sikerült.
esz-ki-mo
több mint 3 éve
ugyanitt: katonadani írt valamit a fizetős cikkben amit eddig nem tudtunk?Az alapján, amit a fordulót értékelő Triple Coverage-ben mondott, nem valószínű.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
ugyanitt: katonadani írt valamit a fizetős cikkben amit eddig nem tudtunk?
több mint 3 éve
Adamset? 🙃DeSean Jackson ->Ravens 😅Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
JéBé
esz-ki-mo
több mint 3 éve
DeSean Jackson ->Ravens 😅Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
JéBé
több mint 3 éve
Kikaptunk a rézbőrűektől igen. Prestonnak volt vagy 2 sackje akkor még vörösben Rodgersen.4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.Ha jól emlékszem, az a négy évvel ezelőtti bukta volt. Lehet, hogy jobb is, ha nem mész.😊
Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
alatriste
nagylaza, főpohárnok

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ha ez a postgame interjubol van ott erintettek ezt a temat kb egy mondatban es egyaltalan nem volt ilyen narrativa. Vegig arrol beszelt hogy bizik Brianben.Most éppen:Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.mit mondott?
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
fuzovelkifele.com/2022/10/aaron-rodgers-ha-elerhetove-valik-valaki-akkor-elvarom-hogy-a-packers-is-ott-legyen/
Bevallom, nem néztem utána az eredetinek.
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Most éppen:Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.mit mondott?
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
fuzovelkifele.com/2022/10/aaron-rodgers-ha-elerhetove-valik-valaki-akkor-elvarom-hogy-a-packers-is-ott-legyen/
Bevallom, nem néztem utána az eredetinek.
több mint 3 éve
Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.mit mondott?
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.
több mint 3 éve
4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.Ha jól emlékszem, az a négy évvel ezelőtti bukta volt. Lehet, hogy jobb is, ha nem mész.😊
Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
alatriste
több mint 3 éve
Moore anyagilag sem érné meg a Panthersnek, meg fiatal, jó játékos fontos pozícióban, szóval ő valszeg sosem volt mozdítható (meg hát valaki kéne majd az újonc QB-nak is jövőre 😀)meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
JéBé
Toto21
több mint 3 éve
A WR-ek nem tudnak elkapni labdákat (már ha feléjük megy egyáltalán), a GB nem tud elkapni WR-eket. System fit.meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
JéBé
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
JéBé
több mint 3 éve
4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
és Cobb IR-re került
több mint 3 éve
és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment ArizonabaIgazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
zacknorb
több mint 3 éve
és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment Arizonaba
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
@JacobMorley·
Zach Wilson earned a @pff grade of 35.5 (Really bad)
That is the lowest grade a starting QB has received while his team won by 2+ scores that I have found.