Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Packers activated WR Sammy Watkins
zacknorb
Kb. két meccsre. Bocs, szkeptikus vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Packers activated WR Sammy Watkins

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, ha Elijah Moore tényleg cserét kért, AZONNAL offerelnék érte valamit

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik Elijah Moore is mozdítható lenne...
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
ugyanitt: katonadani írt valamit a fizetős cikkben amit eddig nem tudtunk?
Fontos_Vidra
Nagy ujdonsag nelkul, de korrektul osszegezte a helyzetet.
Roviden:
- Az off egy uj WR1-el, a def pedig a coaching javulasaval tudna elorelepni.
Nem tudom, melyiknek van valos eselye...
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
DeSean Jackson ->Ravens 😅
JéBé
Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
Ha már a drafton ez nem sikerült.
esz-ki-mo
Nyilvan, de ilyenre nem latok eselyt. Cobb peldajabol tanulva meg egy Jackson is nagy upgrade lenne.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
Az alapján, amit a fordulót értékelő Triple Coverage-ben mondott, nem valószínű.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 595
több mint 3 éve
JéBé
Én nem feltétlenül sérülékeny , visszavonulás előtt álló WR-ben gondolkoznék... hanem igenis fizessünk meg ( akár 1-2. napos pick-ekkel) egy épkézláb, pályája zenitjén levő, elszakadni és elkapni tudó WR1-et.
esz-ki-mo
Adamset? 🙃
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
JéBé
több mint 3 éve

Szerkesztette: JéBé
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
4 évvel ezelőtt volt szerencsém kint lenni a fővárosban egy Packers meccsen.
Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
alatriste
Ha jól emlékszem, az a négy évvel ezelőtti bukta volt. Lehet, hogy jobb is, ha nem mész.😊
nagylaza, főpohárnok
Kikaptunk a rézbőrűektől igen. Prestonnak volt vagy 2 sackje akkor még vörösben Rodgersen.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem mondhatnám, hogy Rodgers nyilatkozatai sokat visznek előre.
nagylaza, főpohárnok
mit mondott?
Fontos_Vidra
Most éppen:
 fuzovelkifele.com/2022/10/aaron-rodgers-ha-elerhetove-valik-valaki-akkor-elvarom-hogy-a-packers-is-ott-legyen/
Bevallom, nem néztem utána az eredetinek.
nagylaza, főpohárnok
Ha ez a postgame interjubol van ott erintettek ezt a temat kb egy mondatban es egyaltalan nem volt ilyen narrativa. Vegig arrol beszelt hogy bizik Brianben.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok
mit mondott?
Fontos_Vidra
Most éppen:
 fuzovelkifele.com/2022/10/aaron-rodgers-ha-elerhetove-valik-valaki-akkor-elvarom-hogy-a-packers-is-ott-legyen/
Bevallom, nem néztem utána az eredetinek.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok
mit mondott?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Kicsi a világ alapon persze mikor leszek újra kint a hanyatló nyugaton? Amikor a Packers újfent Washingtonban játszik. 😀 Ezuttal azonban nem szerveztem extra kitérőt DC-be, így LA-ben nézem meg a Chargers - Seattle-t. Közeledve az eseményhez egyre kevésbé bánom ezt a döntésem. A 4 csapatból úgy érzem a 2 jobbat sikertül kiválasztani, ami valahol nagyon szomorú.
alatriste
Ha jól emlékszem, az a négy évvel ezelőtti bukta volt. Lehet, hogy jobb is, ha nem mész.😊
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 986
és Robby Andersont már el is felejthetjük, ment Arizonaba
zacknorb
Igazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
JéBé
meg így a kérdés DJ Moore mozdítható-e még, szükül a kör az elérhetö WR-nél.
Toto21
Moore anyagilag sem érné meg a Panthersnek, meg fiatal, jó játékos fontos pozícióban, szóval ő valszeg sosem volt mozdítható (meg hát valaki kéne majd az újonc QB-nak is jövőre 😀)
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
zacknorb
Igazabol csak arra lennek kivancsi tettunk e barmit azert hogy ide jojjon. Felek a valasztol.
JéBé
Toto21
A WR-ek nem tudnak elkapni labdákat (már ha feléjük megy egyáltalán), a GB nem tud elkapni WR-eket. System fit.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 439
zacknorb
JéBé
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
és Cobb IR-re került
több mint 3 éve
zacknorb
több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
@JacobMorley
·
Zach Wilson earned a @pff grade of 35.5 (Really bad)
That is the lowest grade a starting QB has received while his team won by 2+ scores that I have found.