Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
SGBP
280
😀 majd Eminem, meg a SnoopInkább riszáljon félidőben a szinpadonHa SB-ba jutunk ARod bojkottálni fogja a meccset, és nem lép pályára az NFL COVID protokolljai miatt..Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
Ugyanakkor biztos forrás szerint azt is mondta, hogy JLo készen áll arra, hogy SB döntőt játszon.
bleacherreport.com/articles/10023184-aaron-rodgers-denies-claims-of-super-bowl-protest-after-boomer-esiasons-comments
SGBP
davemayer
több mint 2 éve
Inkább riszáljon félidőben a szinpadonHa SB-ba jutunk ARod bojkottálni fogja a meccset, és nem lép pályára az NFL COVID protokolljai miatt..Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
Ugyanakkor biztos forrás szerint azt is mondta, hogy JLo készen áll arra, hogy SB döntőt játszon.
bleacherreport.com/articles/10023184-aaron-rodgers-denies-claims-of-super-bowl-protest-after-boomer-esiasons-comments
SGBP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Csak keress ra, hogy Aaron Rodgers Twitter, regisztracio nelkul is lathatod a posztokat.Avassatok be, kérlek, nem vagyok a Twitteren.Legnagyobb, hatalmas az a shitstorm amit ezek 4-en letolnak.Boomer Esiason allitolag kapott egy SMS-t, hogy Rodgers bojkottalja majd a SB-t, hogy igy tiltakozzon a liga Covid-policyje ellen.Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
Amekkora marhasag ez, annal sokkal viccesebb, amit Rodgers, Love es Benkert muvel azota a Twitteren, es mar Matt Flynn is beszallt 😆
casaubon
zacknorb
nagylaza
több mint 2 éve
SGBP
280
A legjobb Arodnal a sok #boycott mellett a #Lafleursbrows 🤣🤣🤣A lényeg, hogy ezt figurázzák ki, de kb minden mással is poénkodnak, de mindig erre reflektálva.Avassatok be, kérlek, nem vagyok a Twitteren.Legnagyobb, hatalmas az a shitstorm amit ezek 4-en letolnak.Boomer Esiason allitolag kapott egy SMS-t, hogy Rodgers bojkottalja majd a SB-t, hogy igy tiltakozzon a liga Covid-policyje ellen.Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
Amekkora marhasag ez, annal sokkal viccesebb, amit Rodgers, Love es Benkert muvel azota a Twitteren, es mar Matt Flynn is beszallt 😆
casaubon
zacknorb
nagylaza
zacknorb
több mint 2 éve
A lényeg, hogy ezt figurázzák ki, de kb minden mással is poénkodnak, de mindig erre reflektálva.Avassatok be, kérlek, nem vagyok a Twitteren.Legnagyobb, hatalmas az a shitstorm amit ezek 4-en letolnak.Boomer Esiason allitolag kapott egy SMS-t, hogy Rodgers bojkottalja majd a SB-t, hogy igy tiltakozzon a liga Covid-policyje ellen.Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
casaubon
zacknorb
nagylaza
több mint 2 éve
Avassatok be, kérlek, nem vagyok a Twitteren.Legnagyobb, hatalmas az a shitstorm amit ezek 4-en letolnak.Boomer Esiason allitolag kapott egy SMS-t, hogy Rodgers bojkottalja majd a SB-t, hogy igy tiltakozzon a liga Covid-policyje ellen.Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
casaubon
zacknorb
több mint 2 éve
Legnagyobb, hatalmas az a shitstorm amit ezek 4-en letolnak.Boomer Esiason allitolag kapott egy SMS-t, hogy Rodgers bojkottalja majd a SB-t, hogy igy tiltakozzon a liga Covid-policyje ellen.Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Boomer Esiason allitolag kapott egy SMS-t, hogy Rodgers bojkottalja majd a SB-t, hogy igy tiltakozzon a liga Covid-policyje ellen.Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
több mint 2 éve
SGBP
280
Ha SB-ba jutunk ARod bojkottálni fogja a meccset, és nem lép pályára az NFL COVID protokolljai miatt..Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣?
SGBP
James007
több mint 2 éve
Odaát Goff fog kezdeni.
több mint 2 éve
SGBP
280
Micsoda szar clicbait pletykákat kreálnak ARodról 🤣
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Jaire is aktiválva lett a covid listárólViszont o a valla miatt out.
zacknorb
több mint 2 éve
Jaire is aktiválva lett a covid listáról
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Bakh: Full participation in practiceA tervek szerint o es Myers is jatszik vasarnap
James007
több mint 2 éve
James007
1 858
Bakh: Full participation in practice
több mint 2 éve
Kohonen
60
Így, hogy Burrow nem játszik, kb. garantált a back-to-back MVP cím Rodgersnek.Nem Big Ben kapja? 😉
zacknorb
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Az ST-ről senki nem beszél? Már-már visszahordásra emlékeztető jelenetek tanúi lehettünk a Viks ellen.Mi az, hogy mar-mar? Moore jott, latott, es egybol megfutotta az idei leghosszabb punt returnt. OK, hogy ez 21 yardot jelentett, de igy is fura volt latni 😆
nagylaza
több mint 2 éve
Az ST-ről senki nem beszél? Már-már visszahordásra emlékeztető jelenetek tanúi lehettünk a Viks ellen.
több mint 2 éve
James007
1 858
Szerintem viszont még annál is jobb az O fal, mint amilyennek látszik.Én leginkább a Bakh-Myers duo visszatérését várom, mert szerintem a fal nem annyira jó mint aminek kinéz. A játékok többségénél Rodgers villámgyorsan elhajítja a labdát. Nem igazán emlékszem olyanra, hogy másodpercekig nézelődhetett volna, mert rendszerint addigra érkezik a nyomás. Mindezt úgy, hogy rendszeres az extra blokkolók bevonása. Ennek ellenére full respect amit B sorral lehozunk, mind játékos és edzői szinten, de szerintem playcall és Rodgers nélkül kicsit más érzésünk lenne.Kis PO-ra kik térhetnek vissza jelentés, ha igazak a hírek amiket olvastam 😀Kiegyeznék a Cobb-Bakh-Myers-Jaire kvartett visszatérésével.
Cobb ma is edzett, valszeg PO-ban játszhat.
Bakh és Myers is edzett, nekik is jó esélyük, h a PO-ra renben legyenek.
Jaire és Turner továbbra is Covid listán vannak.
Zada az aki még mindig nem edz, ő valószinűleg nem játszik a PO-ban, sajnos, pedig nagyot dobhatna a védelmen.
Aarod továbbra sem edz 😀 és az ember így lesz MVP ...😀
aztán ha valakinek más tudomása van, az javítson ki.
Go Pack Go!
Pep71
Elkapófronton az Adams-Cobb-Lazard-MVS csapat azért már több mint elfogadható, a Jaire-Stokes-Douglas trió is elmegy cornerben, a támadófal meg ígyis-úgyis jó 😉 (azért persze jó, ha van rotációs lehetőség)
(egészen elképesztő, hogy Adams tavalyhoz hasonlóan idén is vezeti az elkapók rangsorát a pff-nél, a 92,5-ös grade még egy picit jobb is a tavalyinál..nagyon meg kellene őt tartani...persze nem csak a grade, hanem a ténylegesen tapasztalt teljesítmény miatt is)
esz-ki-mo
amaru
A fal minőségét nem csak a pass prot adja, hanem többek között a futás segítése is. És ebben is bőven a várakozásaim fölött teljesít ez a toldozott-foltozott egység.
több mint 2 éve
Így, hogy Burrow nem játszik, kb. garantált a back-to-back MVP cím Rodgersnek.
több mint 2 éve
Igen, AR tudja mit lehet a fal mögött (és LeFleur is). Rodgers a 8. leggyorsabban dobja el a labdát a ligában a kezdő QB-k közül. 2.59 mp. 1 tizeddel ha gyorsabban dobja konkrétan 3. olyan sokan vannak itt pár szazadon belül. BigBen 2.26-ja amúgy egészen elképesztő. De TB is 2.35 alatt szabadul.Én leginkább a Bakh-Myers duo visszatérését várom, mert szerintem a fal nem annyira jó mint aminek kinéz. A játékok többségénél Rodgers villámgyorsan elhajítja a labdát. Nem igazán emlékszem olyanra, hogy másodpercekig nézelődhetett volna, mert rendszerint addigra érkezik a nyomás. Mindezt úgy, hogy rendszeres az extra blokkolók bevonása. Ennek ellenére full respect amit B sorral lehozunk, mind játékos és edzői szinten, de szerintem playcall és Rodgers nélkül kicsit más érzésünk lenne.Kis PO-ra kik térhetnek vissza jelentés, ha igazak a hírek amiket olvastam 😀Kiegyeznék a Cobb-Bakh-Myers-Jaire kvartett visszatérésével.
Zada az aki még mindig nem edz, ő valószinűleg nem játszik a PO-ban, sajnos, pedig nagyot dobhatna a védelmen.
Go Pack Go!
Pep71
Elkapófronton az Adams-Cobb-Lazard-MVS csapat azért már több mint elfogadható, a Jaire-Stokes-Douglas trió is elmegy cornerben, a támadófal meg ígyis-úgyis jó 😉 (azért persze jó, ha van rotációs lehetőség)
(egészen elképesztő, hogy Adams tavalyhoz hasonlóan idén is vezeti az elkapók rangsorát a pff-nél, a 92,5-ös grade még egy picit jobb is a tavalyinál..nagyon meg kellene őt tartani...persze nem csak a grade, hanem a ténylegesen tapasztalt teljesítmény miatt is)
esz-ki-mo
amaru
Liverpool Fc
több mint 2 éve
amaru
153
Én leginkább a Bakh-Myers duo visszatérését várom, mert szerintem a fal nem annyira jó mint aminek kinéz. A játékok többségénél Rodgers villámgyorsan elhajítja a labdát. Nem igazán emlékszem olyanra, hogy másodpercekig nézelődhetett volna, mert rendszerint addigra érkezik a nyomás. Mindezt úgy, hogy rendszeres az extra blokkolók bevonása. Ennek ellenére full respect amit B sorral lehozunk, mind játékos és edzői szinten, de szerintem playcall és Rodgers nélkül kicsit más érzésünk lenne.Kis PO-ra kik térhetnek vissza jelentés, ha igazak a hírek amiket olvastam 😀Kiegyeznék a Cobb-Bakh-Myers-Jaire kvartett visszatérésével.
Go Pack Go!
Pep71
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
307
Kis PO-ra kik térhetnek vissza jelentés, ha igazak a hírek amiket olvastam 😀Kiegyeznék a Cobb-Bakh-Myers-Jaire kvartett visszatérésével.
Go Pack Go!
Pep71
több mint 2 éve
SBL
2 216
Lehet, hogy más számokat nézünk, de én úgy látom az overthecap oldalon, hogy AJ elküldésével jövőre egy fillért sem spórolunk, sőt, ahogy Bakh esetében is. A két Smith után nagy a spórolás, illetve Cobb esetében is 6 misi. Egy ARod hosszabbítással pedig akkor 20 misi fölött lehet spórolni. Valamelyik Smith menni fog, hacsak nem enged a fizujából jelentősen, mint tette PSmith tavaly.A még több évre szóló szerződéseknél más számok jönnek ki ha júnus előtt vagy után bocsájtja el a csapat a játékost.
gbol