NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 346
Az tényleg szar lenne, ha Rodgers egy ilyen meccsen búcsúzna.
A kedvenc forgatókönyvem: Love-val verjük a Bears-t. Pihenőhét után Rodgers-szel a maradékot és a playoff machine segítségével bekerülünk a rájátszásba. Ott nyilván kizúgunk.
Jövőre last dance és gyűrű Rodgers-szel. Aztán jöhet Love.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Poen meccs volt, Rodgerst sajnalom, megint egy felpattanos INT. A masodik az ove volt. Nem tetszik ez a narrativa ami most megy par jo Love passz utan... Gyogyuljon meg addig nem banom ha megnezzuk Love-ot aztan fussunk neki jovore megegyszer utoljara.
JéBé
Én is ebben bízom h van meg egy lövesunk vele , egy draft amit az offensre fordítunk végre … kivagjuk Barryt , aztán zuhanjunk neki hatha .
nando89
és gutét még draft előtt!!!
Fontos_Vidra
Azért nem írtam mert erre semmi sansz nincs szerintem , előző 3 év miatt 13-14 győzelmes szezonok , 2 NFC döntő , ezzel megint csak nem védem … de ezek után egy szar szezont követően sztm kizárható h kivágják .
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Poen meccs volt, Rodgerst sajnalom, megint egy felpattanos INT. A masodik az ove volt. Nem tetszik ez a narrativa ami most megy par jo Love passz utan... Gyogyuljon meg addig nem banom ha megnezzuk Love-ot aztan fussunk neki jovore megegyszer utoljara.
JéBé
Én is ebben bízom h van meg egy lövesunk vele , egy draft amit az offensre fordítunk végre … kivagjuk Barryt , aztán zuhanjunk neki hatha .
nando89
és gutét még draft előtt!!!
több mint 3 éve
JéBé
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 833
több mint 3 éve
Most nézem újra, jó lett volna ha OPI-t mondjuk bedobják Brownra a 2. negyed vége előtt, mikor szépen arrébb löki Alexandert. Nyilván kövi play TD a sasoknak.
Amúgy szórakoztató kis meccs, így hogy nem veszem komolyan magunkat. 😀
Annyi még, hogy a csapat sose fog nem kikapni egy futni is jól tudó QB-tól. 😀
Love meg szépen dobált, lehet meg kell majd követnem a sok szidásért. Reméljük így lesz! 😊
Fontos_Vidra
Felek h ez Lovetol már nagyon garbage timeban volt … , de ne legyen igazam , viszont Watsonba azért kezdek jóval többet bele látni mint egy Mvs .
több mint 3 éve
Most nézem újra, jó lett volna ha OPI-t mondjuk bedobják Brownra a 2. negyed vége előtt, mikor szépen arrébb löki Alexandert. Nyilván kövi play TD a sasoknak.
Love meg szépen dobált, lehet meg kell majd követnem a sok szidásért. Reméljük így lesz! 😊
Fontos_Vidra
Ja a végén volt egyébként egy elmaradt DPI, de nagyvonalúak vagyunk.
Crosby onside-ja mi akart lenni?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
360 yardot benyelni a földön. Barryt haza se kell hozni.
Tactful Cactus
Nagyon kiábrándító lenne, ha a következő meccsünkön még ő lenne ott a pálya szélén.
twitch(4thline)
Azért ne nagyon éld bele Magad! Emlékezz Draytonnak is csak az elvesztett PO meccs után kötöttek útilaput a talpára! Pedig neki még az is nehezen ment, hogy a megfelelő számú ember legyen fent a pályán.
SBL
Sajnos nem nézem ki én sem a vezetőségből, hogy komolyabban zavarná őket. Jó pár óriási probléma/ hiányosság látszik évek óta, ami szintén inkább csak a drukkereket foglalkoztatta. Egyébként meg, ha azt nézzük egy 0-16os edzőtől pont ez volt várható. Szóval lehet minden tervszerűen megy.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 217 — beers & Packers
Egyébként azon túl, hogy baszódjon meg Barry, ez a Love gyerek engem meglepett.
Tactful Cactus
Igaz, hogy csak két drive-ot volt a pályán, de először láttam úgy játszani, hogy arra azt mondom: rendben van.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 501 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az esti meccs margójára.

Aaron azt mondta, ha a dokik nem találnak semmit, játszik vasárnap.
több mint 3 éve
Egyébként azon túl, hogy baszódjon meg Barry, ez a Love gyerek engem meglepett.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
casaubon Green Bay Packers 3 857
Tactful Cactus
Nagyon kiábrándító lenne, ha a következő meccsünkön még ő lenne ott a pálya szélén.
twitch(4thline)
Mar hetek ota kiabrandito ott latni…
több mint 3 éve
Kint fórumokon nagyon az megy h a serulese miatt illetve mert a szezon hivtalosan is over , kiül Aaron , ha igy lesz remelem nem ma láttuk utoljára zold aranyban !!!
több mint 3 éve
SBL Green Bay Packers 2 692
Tactful Cactus
twitch(4thline)
Azért ne nagyon éld bele Magad! Emlékezz Draytonnak is csak az elvesztett PO meccs után kötöttek útilaput a talpára! Pedig neki még az is nehezen ment, hogy a megfelelő számú ember legyen fent a pályán.
több mint 3 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Tactful Cactus
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 501 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tactful Cactus
A Colts 375-t nyalt be ellenünk a földön 16 éve decemberben. Abban a szezonban Superbowlt nyertek. Na attól itt mondjuk nem kell tartani.

De legalább Watson kezdi megháláni a ráköltött 2. körös picket. 6. elkapott TD 3 meccs alatt és újabb 100+ yardos produktum biztató a jövőre nézve. Csak kenje be a kesztyűjét ragasztóval a droppok ellen..
több mint 3 éve

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
emberek, ki mire számít ma?
Fontos_Vidra
Győzelemre. Mi másra?
több mint 3 éve
emberek, ki mire számít ma?
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Sean Rhyan, szerintem kb. pályát se látott. Jóféle cuccot tolhatott, sokat segített 😀
Peszinter Ferenc
Egy harmadik körünk "bánta" eddig.
gamerkr
Pedig ott lehet kifogni igazi csiszolatlan gyémántokat, mint Jace Sternberger vagy Amari Rodgers.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Sean Rhyan, szerintem kb. pályát se látott. Jóféle cuccot tolhatott, sokat segített 😀
Peszinter Ferenc
gamerkr
OL képzésben itt tudnak valamit. Még akkor is, ha Rodgers sokat számít.
Viszont mindig is volt egy jól felépített struktúra. Drafton érkeznek középen-hátul fiatalok, 1 év tanulás/konditerem/akklimatizálódás, aztán egy jó részük NFL kezdőjátékos. Szeretném azt, ha hosszútávon a Bears is eljutna idáig, hogy ad1: legyen egy jó OL, ad2: legyen minden évben húzva projekt játékos, akit próbálnak fejleszteni.
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 729 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Peszinter Ferenc

több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
több mint 3 éve

dande2
Azt hiszem, ez döntő lehet.😊