Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
nando89
3 905
Jaja előbb tartsunk ott h azon kell aggódni , én most egyelőre csak sf-el tudok foglalkozni nagyon neccesnek érzem :/Na de a SF ellen lehet pluszba küldeni pár embert a box-ba, inkább próbálja meg JimmyG szétdobni a sec-et.Meglátjuk , majd akkor kell azon a hídon átmenni ha oda érünk , sec lehet h keményebb cserébe idénre Suh és JPP teljesen kifújtak nincs az a nyomás ami tavaly volt , még Sf ellen nem látom ki fogja meg Bosát , és futás elleni védelmünktől is tartok , Tampa nem igen fut jol,nincs Lf , passz játékban meg nyilván jobbak mint az Sf de nincs Goodwin és Ap .Én most jobban tartok a sf-tól mint akár tampától is nagyon nem jó mutchup ők nekünk, főleg ha menni fog a futásuk...hát azért Brady meg a tampa sec kicsit erősebbnek tűnik mint Jimmy és a 49ers sec.
nando89
nálam a Tampa az életveszély, mert most mintha le lennének sajnálva kicsit, pedig tavaly SB-t nyertek.
Pep71
nando89
Ezt a tampa ellen nem tudod megtenni és amúgy Fournette-nek igen jó éve volt, csak aztán megsérült, de a D# nézve nem lepne meg, h a TB is tudna majd a földön haladni(ha összejön a meccs persze 😀)
Komoly passzsiettetőket rengetegszer vettek már ki a játékból, az offense falat nem féltem(piszok jó edzői munka folyik ott), hívásokkal is lehet ezen segíteni, plusz gyorsan eldobott labdákkal Rodgers-től.
Nyílván oda fog érni 1-2x biztos, ha játszik, de ez megoldható, mivel a sec-uk viszont nem a legjobb.
Pep71
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Na de a SF ellen lehet pluszba küldeni pár embert a box-ba, inkább próbálja meg JimmyG szétdobni a sec-et.Meglátjuk , majd akkor kell azon a hídon átmenni ha oda érünk , sec lehet h keményebb cserébe idénre Suh és JPP teljesen kifújtak nincs az a nyomás ami tavaly volt , még Sf ellen nem látom ki fogja meg Bosát , és futás elleni védelmünktől is tartok , Tampa nem igen fut jol,nincs Lf , passz játékban meg nyilván jobbak mint az Sf de nincs Goodwin és Ap .Én most jobban tartok a sf-tól mint akár tampától is nagyon nem jó mutchup ők nekünk, főleg ha menni fog a futásuk...hát azért Brady meg a tampa sec kicsit erősebbnek tűnik mint Jimmy és a 49ers sec.
nando89
nálam a Tampa az életveszély, mert most mintha le lennének sajnálva kicsit, pedig tavaly SB-t nyertek.
Pep71
nando89
Ezt a tampa ellen nem tudod megtenni és amúgy Fournette-nek igen jó éve volt, csak aztán megsérült, de a D# nézve nem lepne meg, h a TB is tudna majd a földön haladni(ha összejön a meccs persze 😀)
Komoly passzsiettetőket rengetegszer vettek már ki a játékból, az offense falat nem féltem(piszok jó edzői munka folyik ott), hívásokkal is lehet ezen segíteni, plusz gyorsan eldobott labdákkal Rodgers-től.
Nyílván oda fog érni 1-2x biztos, ha játszik, de ez megoldható, mivel a sec-uk viszont nem a legjobb.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Meglátjuk , majd akkor kell azon a hídon átmenni ha oda érünk , sec lehet h keményebb cserébe idénre Suh és JPP teljesen kifújtak nincs az a nyomás ami tavaly volt , még Sf ellen nem látom ki fogja meg Bosát , és futás elleni védelmünktől is tartok , Tampa nem igen fut jol,nincs Lf , passz játékban meg nyilván jobbak mint az Sf de nincs Goodwin és Ap .Én most jobban tartok a sf-tól mint akár tampától is nagyon nem jó mutchup ők nekünk, főleg ha menni fog a futásuk...hát azért Brady meg a tampa sec kicsit erősebbnek tűnik mint Jimmy és a 49ers sec.
nando89
Pep71
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Én most jobban tartok a sf-tól mint akár tampától is nagyon nem jó mutchup ők nekünk, főleg ha menni fog a futásuk...hát azért Brady meg a tampa sec kicsit erősebbnek tűnik mint Jimmy és a 49ers sec.
nando89
több mint 2 éve
Pep71
2 597
KC? Nézd meg ott milyen feljövőben van a D#, ami félévkor még szinte hulla volt..Brady-nek meg nem fontos a SB? 😀 nem úgy néz ki mint aki félvállról veszi a focit és mondom, szerintem az a mentális erő ami van neki, főleg abból ered, hogy ő már ezeket átélte rengetegszer(ha ARod lett volna BB alatt akkor ő lenne így most), ezáltal nincs rajta akkora nyomás, ha van is, tudja már kezelni.Lehet, hogy neked van/lesz igazad (nem örülnék), de ugyanígy el tudom mondani pont az ellenkezőjét is.Ritka pocsék hetem van, ha nem nyerünk a 49ers ellen, akkor tudni fogom: itt a világvége.😊Szerintem inkább az a baj, hogy túl nagy nyomást tett magára a Packers(last dance, this is our year stb..) és ez általában nem szokott jól elsülni(a Dallas esik legtöbbször ebbe hibába, amerika csapata ugye 😀).
Persze, erre gondolni sem akarok. A négy mostani PO-meccset nézve – az oddsok alapján – a Packers áll a legjobban.
nagylaza
Mondjuk a 49ers ellen még lehet továbbmegy a csapat, de majd ha jön a Tampa, akiken semmi nyomás nincs, mert tavaly SB-t nyertek, ezért nincs rajtuk nyomás, hogy mikor, ha nem most(ARod lehetséges utolsó GB éve, rengeteg fontos FA lesz..), Brady-n meg még akkora se(más ennyi idősen még a tv-ből sem tudja nézni az NFL-t, ő meg lubickol, 7 gyűrűvel már hova izguljon 😀), szerintem ez óriási előny mentálisan.
Pluszban még: - a PO-ban lévő csapatok közül a GB védelme a leggyengébb(NFC-ben tuti), ráadásul az év vége felé haladva, egyre gyengébb lett az egység, sajnos(Pettine-nel is ez volt a helyzet).
- ST-ben bármikor benne van a hiba, ami a PO-ban már végzetes lehet, liga legalja az egység.
- Crosby sincs élete formájában, PO-ban ez is rengeteg számíthat.
Pep71
Az elmúlt két évben az MLF-féle GB mentálisan nem volt érett arra, hogy SB-t nyerjen. Z. Kovács nyilatkozta a Friszkó ellen elveszített NFC-döntő után, hogy – ő sem érti, miért – lelkileg-pszichésen teljesen szétesett csapat ment ki a pályára. Most egészen más a helyzet. Mindenki maximálisan a győzelemre koncentrál.
A GB D nem tartozik ugyan a liga top egységei közé, de az alapszakaszban bizonyította, hogy képes felszívni magát, ha baj van: kiélezett szituációkban jó eséllyel szerez INT-et. Sokkal jobb a kép, mint az előző két évben. Az ST pocsék volt az idény nagy részében, viszont határozottan javuló tendenciát mutat. Könnyen előfordulhat, hogy a rájátszásra áll igazán össze. Crosby pedig van akkora klasszis, hogy kivergődjön a hullámvölgyből.
TB-re nem jellemző, hogy félvállról vesz bárkit is, de neki már csak jutalomjáték a Tampa, számára nem annyira fontos a SB, mint ARodnak. (Megjegyzem: nálam simán benne van a pakliban, hogy a Rams jut tovább.)
MLF nem erőltette a sérültek aktiválását, a stáb láthatóan SB W-re készül. Ehhez már MLF-nek is van elegendő rutinja, ráadásul – mindent mérlegre téve – egyetlen csapatot sem tudok mondani a ligában, amelyik jobb lenne a Packersnél.
nagylaza
A GB D#-hez még.
Statok 49ers topicból, ami megerősít abban, hogy ez a védelem, még mindig nem elég az SB run-hoz.
Defenses Ranked by DVOA, NFC:
4. 49ers, -16.4%
6. Rams, -12.9%
13. Buccaneers, -4.1%
25. Packers, 4.6%
GB’s rushing defense ranks (Since Week 10):
Rushing DVOA: 27th
Rushing EPA: 27th
Rushing Success Rate: 32nd
Explosive Runs Allowed: 32nd
Közben az Offense:
Offenses Ranked by DVOA, NFC:
2. Packers, 27.8%
4. Buccaneers, 21.2%
5. 49ers, 16.9%
15. Rams, -1.3%
Szerkesztette: Pep71
több mint 2 éve
nando89
3 905
Én most jobban tartok a sf-tól mint akár tampától is nagyon nem jó mutchup ők nekünk, főleg ha menni fog a futásuk...
több mint 2 éve
Lehet, hogy neked van/lesz igazad (nem örülnék), de ugyanígy el tudom mondani pont az ellenkezőjét is.Ritka pocsék hetem van, ha nem nyerünk a 49ers ellen, akkor tudni fogom: itt a világvége.😊Szerintem inkább az a baj, hogy túl nagy nyomást tett magára a Packers(last dance, this is our year stb..) és ez általában nem szokott jól elsülni(a Dallas esik legtöbbször ebbe hibába, amerika csapata ugye 😀).
Persze, erre gondolni sem akarok. A négy mostani PO-meccset nézve – az oddsok alapján – a Packers áll a legjobban.
nagylaza
Mondjuk a 49ers ellen még lehet továbbmegy a csapat, de majd ha jön a Tampa, akiken semmi nyomás nincs, mert tavaly SB-t nyertek, ezért nincs rajtuk nyomás, hogy mikor, ha nem most(ARod lehetséges utolsó GB éve, rengeteg fontos FA lesz..), Brady-n meg még akkora se(más ennyi idősen még a tv-ből sem tudja nézni az NFL-t, ő meg lubickol, 7 gyűrűvel már hova izguljon 😀), szerintem ez óriási előny mentálisan.
Pluszban még: - a PO-ban lévő csapatok közül a GB védelme a leggyengébb(NFC-ben tuti), ráadásul az év vége felé haladva, egyre gyengébb lett az egység, sajnos(Pettine-nel is ez volt a helyzet).
- ST-ben bármikor benne van a hiba, ami a PO-ban már végzetes lehet, liga legalja az egység.
Pep71
Az elmúlt két évben az MLF-féle GB mentálisan nem volt érett arra, hogy SB-t nyerjen. Z. Kovács nyilatkozta a Friszkó ellen elveszített NFC-döntő után, hogy – ő sem érti, miért – lelkileg-pszichésen teljesen szétesett csapat ment ki a pályára. Most egészen más a helyzet. Mindenki maximálisan a győzelemre koncentrál.
A GB D nem tartozik ugyan a liga top egységei közé, de az alapszakaszban bizonyította, hogy képes felszívni magát, ha baj van: kiélezett szituációkban jó eséllyel szerez INT-et. Sokkal jobb a kép, mint az előző két évben. Az ST pocsék volt az idény nagy részében, viszont határozottan javuló tendenciát mutat. Könnyen előfordulhat, hogy a rájátszásra áll igazán össze. Crosby pedig van akkora klasszis, hogy kivergődjön a hullámvölgyből.
TB-re nem jellemző, hogy félvállról vesz bárkit is, de neki már csak jutalomjáték a Tampa, számára nem annyira fontos a SB, mint ARodnak. (Megjegyzem: nálam simán benne van a pakliban, hogy a Rams jut tovább.)
MLF nem erőltette a sérültek aktiválását, a stáb láthatóan SB W-re készül. Ehhez már MLF-nek is van elegendő rutinja, ráadásul – mindent mérlegre téve – egyetlen csapatot sem tudok mondani a ligában, amelyik jobb lenne a Packersnél.
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Ritka pocsék hetem van, ha nem nyerünk a 49ers ellen, akkor tudni fogom: itt a világvége.😊Szerintem inkább az a baj, hogy túl nagy nyomást tett magára a Packers(last dance, this is our year stb..) és ez általában nem szokott jól elsülni(a Dallas esik legtöbbször ebbe hibába, amerika csapata ugye 😀).
nagylaza
több mint 2 éve
Ritka pocsék hetem van, ha nem nyerünk a 49ers ellen, akkor tudni fogom: itt a világvége.😊Persze, erre gondolni sem akarok. A négy mostani PO-meccset nézve – az oddsok alapján – a Packers áll a legjobban.
több mint 2 éve
Reméljük minden rendben van / lesz vele, szokatlan időzítés és sérülése se volt.Keke kivágva?😳😳
Nem úgy volt, hogy ő a remenység?
jossbeaumont
Valami biztos tortent, mert egyre tobbszor kezdo is volt. Biztos csinalt valamit.
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
twitter.com/tomsilverstein/status/1483919543319908354?s=21Keke kivágva?😳😳
jossbeaumont
Valami biztos tortent, mert egyre tobbszor kezdo is volt. Biztos csinalt valamit.
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Keke kivágva?😳😳
jossbeaumont
több mint 2 éve
GreenTron
17
Sry most nem tudok leállni. 😊 www.youtube.com/watch?v=Ts9zLMoWfVo
Szerkesztette: GreenTron
több mint 2 éve
𝐓𝐡𝐞 𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐞𝐲
— Green Bay Packers (@packers) January 18, 2022
It's time for the playoffs.
Narrated by @AaronRodgers12 pic.twitter.com/HYJvP45rcB
több mint 2 éve
A Rams is egyike azoknak a csapatoknak, amelyek jobban teljesítenek idegenben (7-2, otthon 5-3). Mennyi esélyt adtok nekik a Tampa ellen?A hajnalit látva lehet esélyük a Tampa ellen is. És szeretném is, hogy csak az NFC döntőbe jöjjön elő a Stafford brainfart.
Csak azért, mert nálam kezd körvonalazódni egy GB-Rams főcsoportdöntő. (Jó, tudom, a hídon majd akkor, ha odaértünk... Előtte még le kell győznie a 49erst.)
nagylaza
több mint 2 éve
A Rams is egyike azoknak a csapatoknak, amelyek jobban teljesítenek idegenben (7-2, otthon 5-3). Mennyi esélyt adtok nekik a Tampa ellen?Csak azért, mert nálam kezd körvonalazódni egy GB-Rams főcsoportdöntő. (Jó, tudom, a hídon majd akkor, ha odaértünk... Előtte még le kell győznie a 49erst.)
több mint 2 éve
Ron Torbert lesz a vezetőbíró a 9ers ellenTeljesen mindegy, az összes a zsebünkben van.
zacknorb
több mint 2 éve
James007
1 857
Szerintem a Packers - Niners (sajna Jimmy G miatt) fix 1-es, de a másik 3 meccsen bármi lehet majd.A hajnali követőben a jinxmester elintézte a hétvégénket.
iktriad
Ettől kezdve teljesen felesleges számolgatni, tervezgetni.. 😕
több mint 2 éve
Ha a Cowboys nyert volna, akkor a Rams ellen játszik a csapatTok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊Én azért drukkoltam erősen a Boysnak, mert egyrészt sokkal jobb matchup, másrészt MMC miatt extra motiváció lett volna számunkra.
JéBé
Így most a félelem és a rettegés van, hogy fogjuk a futókat s különösképpen Samuelt megállítani. Még szerencse, hogy Gerappában azért bízhatunk....
esz-ki-mo
több mint 2 éve
James007
1 857
Ahogy a Vikings futását is lenulláztuk 3 hete a fagyban. A példa adott.Tok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊…hogy fogjuk a futókat s különösképpen Samuelt megállítani. Még szerencse, hogy Gerappában azért bízhatunk....
JéBé
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
307
Tok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊Én azért drukkoltam erősen a Boysnak, mert egyrészt sokkal jobb matchup, másrészt MMC miatt extra motiváció lett volna számunkra.
JéBé
Így most a félelem és a rettegés van, hogy fogjuk a futókat s különösképpen Samuelt megállítani. Még szerencse, hogy Gerappában azért bízhatunk....
Szerkesztette: esz-ki-mo