Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Gary aclAz igen ...hát őt tényleg nagyon sajnálom ..bőven 10 feletti sackel zárt volna ..
kevesek egyike volt aki az amúgy fos csapatból felfelé lógott ki
alatriste
több mint 3 éve
Gary aclkevesek egyike volt aki az amúgy fos csapatból felfelé lógott ki

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kb akkor járunk a legjobban, ha marad és nyom egy szuper évet. Feltéve, ha lesz hozzá személyzete is...Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?overthecap.com/looking-ahead-to-the-packers-options-with-aaron-rodgers
zolten
hage
több mint 3 éve
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?overthecap.com/looking-ahead-to-the-packers-options-with-aaron-rodgers
zolten
több mint 3 éve
Hagyománytisztelet.Mi ez a kincstári optimizmus? 😀Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Eddig az volt hogy sebaj, majd a Lions jó felhozó meccs lesz. Ez se sült el jól, jelenleg pedig a Dallas kicsit más szintet képvisel, mint a Lions meg mi.
Fontos_Vidra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Mi ez a kincstári optimizmus? 😀Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Eddig az volt hogy sebaj, majd a Lions jó felhozó meccs lesz. Ez se sült el jól, jelenleg pedig a Dallas kicsit más szintet képvisel, mint a Lions meg mi.
több mint 3 éve
Tényleg, 2008... Úgy látszik, törölte az agyam.😊Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
"Dallast amúgy ütjük az tuti." Kérlek, ne pénecold el. Bármilyen szépen fest is a közelmúlt mérlege, bizonyítottuk, hogy egyik csapat ellen se mehetünk tutira. (Legfeljebb abban bízhatunk, hogy a Dallas D elég vacak futás ellen.)
több mint 3 éve
Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.
több mint 3 éve
Nem kell feltétlenül QB, de full Gute lenne ha QB-t húzna. Nálam WTF lenne Paris Johnson is, ha benn van Skorowski.Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
zacknorb
Bazzani
Amúgy nálam Stroud és Young lazán vihetők, Hooker meg első kör, de 1/8-on reach lenne. Viszont akkor inkább már Grayson McCall második körben (vagy hozzuk ide Riddert ha nem kell a Falconsnak, de az wet dream)
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?
több mint 3 éve
Ha Love a másik alternatíva? Bármelyik.Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
zacknorb
Bazzani

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
zacknorb
több mint 3 éve
Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
#Gutout
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Én vagyok a hülye, hogy nem a Vidi-Fradit néztem..Ha már Tactful Cactus kolléga avatarja tegnap berobbantotta nálam a nosztalgiát, akkor ez passzolna is a hangulatomhoz:
www.youtube.com/watch?v=Ij99dud8-0A&ab_channel=IronMaiden
több mint 3 éve
Ez a Rodgers pad ötlet honnan jött? 😀 Olvasta valaki vagy csak fantazmagória? Egyetlen észérvem sincs arra, miért kéne padra rakni de nem is hallottam még hasonlót se.Rodgers tegnap sem volt rosszabb az átlagnál O oldalon. Persze a 3 int ritka nála. Főleg úgy, hogy mindháromról Ő tehetett. De azért a körülmények megint makacs dolgok. 0 elkapója van, aki néha-néha még mutatott is volna halvány életjelet az az 1. driveban kidőlt (Doubs). Ezek után a LaFleur running game mastermind annyira működött, hogy a maholnap 39 éves AR volt a csapat legtöbb futott yarddal rendelkező játékosa.
Tegnap anti clutch volt persze, de ebben az Oban 7-9 tehetségtelenebb és gyengébb játékos van nála. Félelmetes a talent hiány. Szuperatléta Watson is úgy kellett nekünk mint napelemnek az iszappakolás. Arra a szerencsétlenre kiadtak 2 db második kört, miután kihúztak két szintén fantasztikus védőt. De rendes elkapót bezzeg nem akartak hozni. Aztán trade deadline előtt 2 nappal forog Gut a székében, hogy miért is nem megy ez és kapkodva próbálja menteni a seggét.
A legnagyobb baj, hogy hiába szurkolnék annak, hogy legyen ez az év ezek után igazán ronda, 5% esélyt adok rá, hogy Gutot kibasszák innen legyen bármi is év végére.
Nem gondoltam volna, de Big Mike után csak sikerült még egy dilletánst a vezetőségbe illeszteni, aki sikeresen akadályozta meg, hogy Rodgersnek legyen még 1 gyűrűje. Nagy melója van benne, jár a csoki!

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Azert bosszanto ez mert tegnap erzetre ugy nezett ki hogy kicsit elkaptuk, offense ugy ahogy haladt, D oldalon is voltak stopok. Nyilvan a Detroit ellen ez elvarhato, de aztan jott az a par vegzetes hiba. Lazard drop, 2 hulye INT, persze 4 kezdonk is leserult. Bar Rodgers azt mondta o nem fogja feladni, szerintem ez most vegervenyesen ennyi volt. Ettol fuggetlenul ha Rodgerst leultetjuk nem nezek tobb Packers meccset amig ez a brigad van itt.Én is fenyegetőznék ilyesmivel, de számukra kicsi visszatartó ereje lenne, mert még a meccset is streamelem. 😀 Kicsi a lobbi erőm 😀
JéBé
több mint 3 éve
Azert bosszanto ez mert tegnap erzetre ugy nezett ki hogy kicsit elkaptuk, offense ugy ahogy haladt, D oldalon is voltak stopok. Nyilvan a Detroit ellen ez elvarhato, de aztan jott az a par vegzetes hiba. Lazard drop, 2 hulye INT, persze 4 kezdonk is leserult. Bar Rodgers azt mondta o nem fogja feladni, szerintem ez most vegervenyesen ennyi volt. Ettol fuggetlenul ha Rodgerst leultetjuk nem nezek tobb Packers meccset amig ez a brigad van itt.
több mint 3 éve
Helyes, annál gyorsabban lesznek kirúgva 😀 De amíg egy Rodgers a csapatban van, nem szabad padoztatni.Abban nincs vita h már kiderült sztm is de addig amíg ez 7-8 meccses mintán nem látja az FO felek neki adjak a következő idényt !Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .Nemár, 4 éve van ott a gyerek, már rég kiderült hogy alkalmatlan csak gute nem fogja sose elismerni. (Valaki csapjon már az asztalra es rúgja ki az első ajtón!) Bármelyik vasárnap nézek egy szar Rodgerst mert az ő játékában azért benne vannak a zseni megoldások. Plusz az egész franchise megcsúfolása lenne, ha padra tennék Rodgerst. Tessenek megenni amit főztek. Én meg Rodgers után annak fogok szurkolni, hogy a fogyatékos gm-et mielőbb kirúgják.
nando89
Fontos_Vidra
nando89
több mint 3 éve
Abban nincs vita h már kiderült sztm is de addig amíg ez 7-8 meccses mintán nem látja az FO felek neki adjak a következő idényt !Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .Nemár, 4 éve van ott a gyerek, már rég kiderült hogy alkalmatlan csak gute nem fogja sose elismerni. (Valaki csapjon már az asztalra es rúgja ki az első ajtón!) Bármelyik vasárnap nézek egy szar Rodgerst mert az ő játékában azért benne vannak a zseni megoldások. Plusz az egész franchise megcsúfolása lenne, ha padra tennék Rodgerst. Tessenek megenni amit főztek. Én meg Rodgers után annak fogok szurkolni, hogy a fogyatékos gm-et mielőbb kirúgják.
nando89
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .Nemár, 4 éve van ott a gyerek, már rég kiderült hogy alkalmatlan csak gute nem fogja sose elismerni. (Valaki csapjon már az asztalra es rúgja ki az első ajtón!) Bármelyik vasárnap nézek egy szar Rodgerst mert az ő játékában azért benne vannak a zseni megoldások. Plusz az egész franchise megcsúfolása lenne, ha padra tennék Rodgerst. Tessenek megenni amit főztek. Én meg Rodgers után annak fogok szurkolni, hogy a fogyatékos gm-et mielőbb kirúgják.
nando89
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Nyilván nem lesz ilyen de a logikus az lenne h Rodgerst kiültetni Loverol gyorsan derüljön ki végképp h nem ő a jövő , aztán aprilisban a top pickel lehet Qbt húzni .
több mint 3 éve
AR ide vagy oda. Kiültetni, csináljon amit akar és irány az 1/1Jelen állás szerint ehhez padoztatni sem kell.
playmaker90
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lehet itt szidni a D-t meg Barryt, majd Pep nyilván meg is teszi.... de ez a szezon az O-n ment el, persze lehet itt magyarázni hogy bincs WR, de írjuk már össze milyen irányítókkal szereplő csapatok szopatnak le hétről hétre... A Pats meccset is kb ide lehetne sorolni...Mondjuk nem meglepő, hogy elmegy az O-n. A legjobb elkapónk ligaalja wr2, az O lineban nincs egészséges NFL szintű játékos, a play hívás egy vicc többnyire. És akkor ott van egy végtelenül frusztrált qb némi primadonna hajlammal és hero komplekszussal. Kb minden labda 50:50, védekezéstől független. Simán lehet egy rossz dobás, vagy egy nevetséges dropp, esetleg elkapás utáni fumble. Semmilyen téren nincs arculata ennek az O-nek. De ez elsősorban nem a keretben lévő játékosok hibája. Kizártnak tartom, hogy ilyen mérleggel állnánk amennyiben Adams maradt volna. A távozásával nem csak az egyetlen értékelhető wr hiányzik, hanem az egész O balansza veszett el.
Amit ma az utolsó 2 driveban műveltek arra szavak/jelzők nincsenek... 9 pontos hátrányban égetjük az órát, utána meg kb 56 mp van 20 X yardot megtenni, azt meg a szélrózsa minden irányaban hajingáljuk 16 mp alatt...
Rubens