NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 346
az mi durva, hogy még mindig számolgathatunk, mondjuk, PO-esélytől függetlenül Vikings, Lions ellen akkor is menni kéne ezerrel

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
nem vagyunk playoff szintű csapat, de ez a győzelem nagyon tetszett.

Kettő INT akkor történt amikor nem voltam a tévé előtt. 😊
gamerkr
Szerintem ebben az NFCben ilyet nem lehet kijelenteni, mióta NFL-t nézek vagy 15 éve, sosem volt ilyen gyenge a főcsoport. Nekem kicsit 2010-es SB run érzésem van, aztán lehet következő héten kizúgunk a picsaba. 😃

Szerkesztette: pecsi92
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Valaki fejtse ki pls hogy allunk most, mi kene a nyilvanvalo 2 hazai winen kivul.
JéBé
Egy Commanders vagy ket Giants vereseg. Ez elvileg eleg is. Esetleg meg egy Seahawks L, de lehet, az mar nem is kell.
casaubon
Hawks sztm már nem kell , 2 w tőlünk , 1 vereség a commanderstől ( két hazai meccsük van a barnák és a boyz ellen , az lenne sztm az ideális ha dallasnak még lenne vmi tétje akkor lehet sansz , barnákban nem bízom ) vagy két giants zakó fogadják a coltsot , mennek philyben .
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nem vagyunk playoff szintű csapat, de ez a győzelem nagyon tetszett.

Kettő INT akkor történt amikor nem voltam a tévé előtt. 😊

több mint 3 éve
Hogy ezt hogy sikerült megnyerni, azt senki sem Tuadja...
Joe Barryt azért nyugodtan hozzáláncolhatták volna Amari Rodgershez
| és bedobhatták volna az óceánba Londonból visszafelé |
A karácsonyi hangulat kihozza az emberből a kedvességet
több mint 3 éve
casaubon Green Bay Packers 3 855
Valaki fejtse ki pls hogy allunk most, mi kene a nyilvanvalo 2 hazai winen kivul.
JéBé
Egy Commanders vagy ket Giants vereseg. Ez elvileg eleg is. Esetleg meg egy Seahawks L, de lehet, az mar nem is kell.
több mint 3 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 835 — twitch@citromail.hu
Amilyen idegesítően kezdődött és kedvem támadt megint berugni a tévét. A végére az utóbbi évek legizgalmasabb "PO" meccse lett. És bár nem az ellenállhatatlan játékunk miatt, de nyertünk még egy hetet amíg még él a remény! Azért más így a várakozás. Köszönjük Tuának az ajándékokat!
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 833
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 346
Nem láttam jönni a mai D-t, szerencsére TT sem.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 967 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha nyertek lecserélem a profilképem, úgy hogy nagyobb a tét mint gondolnátok csak mondom.
Apex
Miért, mi a baj a Sauce coming out képpel? 😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy olyan szar a D edzői gárda, hogy hiába tűnik úgy, hogy mgvan a módszer a Miami O lassítására, csakazért is a saját fejük után mennek, és zónázni fogunk.
gbol
Ez a gond h én sem érzem h ‘hot’ lenne a csapat a nálunk gyengebbeket - a Dallas valahogy veregetjuk , O oldalon vannak bíztató jelek de én a védelemben semmi javulást nem látok sajnos , képtelenek vagyunk váltani ugyanaz az megy mint egész szezonban csak az ellenfelek erőssége változik , ettől meg huzzuk be valahogy azért ma .
több mint 3 éve
Apex New York Jets 3 022
Ha nyertek lecserélem a profilképem, úgy hogy nagyobb a tét mint gondolnátok csak mondom.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
gbol Green Bay Packers 471
Az a baj, hogy olyan szar a D edzői gárda, hogy hiába tűnik úgy, hogy mgvan a módszer a Miami O lassítására, csakazért is a saját fejük után mennek, és zónázni fogunk.
több mint 3 éve
Hú ez túl jó...ezután tuti jön a papírforma Miami győzelem
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 211 — beers & Packers
Eddig nem rossz ez a forduló. Most már csak nekünk kellene nyernünk...
Ja, és minden Packers-drukkernek kellemes ünnepeket!😊
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jenkins gyengén kezdte az évet a fal jobb oldalán, de miúta újra LG 1sack és összesen 4 nyomásengedés a statja 7 meccsen. Ha ég a ház mozgatható bárhova a falban, de ezen a poszton elit ez látszik. A legjobb futásblokkoló is a csapatban. Úgy néz ki ismét fogtunk egy remek játékost a hátsó körben Tom személyében, így ha bírja Bakh ha nem igazából megvan a támadófal már a jövő évi szezonra is. Yosuah Nijman RFA lesz, biztosra vehető, hogy megy majd rá a tender. Miénk lesz ezzel szerintem a liga legdrágább bal oldala, de összességében 2 megfizetett OL-t elbír egy csapat, ha a másik 3 játékos még újoncszerződésen van. 😊
alatriste
Hétvégére azért lecseréled a neved melletti jelet?
James007
A képem a régi szóval azért így egál. 😊 Nem sok vizet zavarunk mi idén és a winoutban sincs nagy hitem. Nyilván a Packersnek drukkolok itt is, de egy cseppet sem leszek szomorú ha az egyik kedvencem Tua visszatalálva a helyes útra ismét azt a lehengerlő támadójátékoz hozza és nyer amit a szezon elején. Nagyon megnéznék egy 2010-et újra, de azért na, én érzem a különbséget aközött a sor és a mostani között. Donald Driver, Greg Jennings, James Jones, Jordy Nelson, Jermichael Finley (tudom IRen volt).

Tavaly is elfogadtam volna ha Rodgers továbbáll és megpróbál az utolsó éveiben máshol a gyűrű után eredni. A Waddle, Hill duó 3 első körébe fájt asszem a Dolphinsnak. Mi 2002 óta nem vittünk első körben skill játékost. De legalább lassan kész egy full első körös védelem, ami képes volt egy bottom5 teljesítményre idén.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952
Jenkins gyengén kezdte az évet a fal jobb oldalán, de miúta újra LG 1sack és összesen 4 nyomásengedés a statja 7 meccsen. Ha ég a ház mozgatható bárhova a falban, de ezen a poszton elit ez látszik. A legjobb futásblokkoló is a csapatban. Úgy néz ki ismét fogtunk egy remek játékost a hátsó körben Tom személyében, így ha bírja Bakh ha nem igazából megvan a támadófal már a jövő évi szezonra is. Yosuah Nijman RFA lesz, biztosra vehető, hogy megy majd rá a tender. Miénk lesz ezzel szerintem a liga legdrágább bal oldala, de összességében 2 megfizetett OL-t elbír egy csapat, ha a másik 3 játékos még újoncszerződésen van. 😊
alatriste
Hétvégére azért lecseréled a neved melletti jelet?
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 220
Jenkins-nél hamarabb jött a Jézuska

The Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
gamerkr
Reméltem pedig hogy elhozzuk FA-n. Nem tudja még hogy többet kapott volna tőlünk és jobb lett volna a feltörekvő szupersztár Fieldsnek blokkolni semmint a primadonna Rodgersnek… 😊 Viccet félre téve egy jó OL-el kevesebb van a piacon és ez a Bearsnek nem jó…

több mint 3 éve

The Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
gamerkr
Pénzt kicsit sokkalom , de amúgy örülök neki nagyon h marad 😉
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Zadarius pro bowl keretben de amúgy is egész szezonban jól jatszik , szeretem Prestont de zada jóval magasabb polc szerintem , a penzuk közt nincs brutalis különbség sem … akkor is ezt gondoltam de ez után a szezon után főleg azt hiszem jobb lett volna őt megtartani . .
nando89
Egyetértek. Plusz amikor odakerült nagyon összerántotta az öltözőt. Sajnálom, hogy utólag olyan hírek kerültek ki, hogy kiközösítették a sérülése miatt.
több mint 3 éve
Pont pár hete néztem azt a Giants elleni meccset, 6 labdaszerzéssel
Youtube-on fent van az egész szezon egyébként
 www.youtube.com/playlist?list=PLdai9ZaxhjxuyoHNmcp968Q7jp_I3dRNI
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 211 — beers & Packers
Amire nem emlékeztem, rá kellett keresnem: az SB évében mögöttünk a Giants és a Tampa mérlege is 10-6 volt, ezzel nem sikerült PO-ba jutniuk. (Nekünk is 10-6 volt.) Szinte hihetetlen.