NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
100
21
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
az mi durva, hogy még mindig számolgathatunk, mondjuk, PO-esélytől függetlenül Vikings, Lions ellen akkor is menni kéne ezerrel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nem vagyunk playoff szintű csapat, de ez a győzelem nagyon tetszett.Szerintem ebben az NFCben ilyet nem lehet kijelenteni, mióta NFL-t nézek vagy 15 éve, sosem volt ilyen gyenge a főcsoport. Nekem kicsit 2010-es SB run érzésem van, aztán lehet következő héten kizúgunk a picsaba. 😃
Kettő INT akkor történt amikor nem voltam a tévé előtt. 😊
gamerkr
Szerkesztette: pecsi92
több mint 3 éve
Hawks sztm már nem kell , 2 w tőlünk , 1 vereség a commanderstől ( két hazai meccsük van a barnák és a boyz ellen , az lenne sztm az ideális ha dallasnak még lenne vmi tétje akkor lehet sansz , barnákban nem bízom ) vagy két giants zakó fogadják a coltsot , mennek philyben .Valaki fejtse ki pls hogy allunk most, mi kene a nyilvanvalo 2 hazai winen kivul.Egy Commanders vagy ket Giants vereseg. Ez elvileg eleg is. Esetleg meg egy Seahawks L, de lehet, az mar nem is kell.
JéBé
casaubon
több mint 3 éve
nem vagyunk playoff szintű csapat, de ez a győzelem nagyon tetszett.Kettő INT akkor történt amikor nem voltam a tévé előtt. 😊
több mint 3 éve
Hogy ezt hogy sikerült megnyerni, azt senki sem Tuadja...Joe Barryt azért nyugodtan hozzáláncolhatták volna Amari Rodgershez
| és bedobhatták volna az óceánba Londonból visszafelé |
A karácsonyi hangulat kihozza az emberből a kedvességet
több mint 3 éve
Valaki fejtse ki pls hogy allunk most, mi kene a nyilvanvalo 2 hazai winen kivul.Egy Commanders vagy ket Giants vereseg. Ez elvileg eleg is. Esetleg meg egy Seahawks L, de lehet, az mar nem is kell.
JéBé
több mint 3 éve
Amilyen idegesítően kezdődött és kedvem támadt megint berugni a tévét. A végére az utóbbi évek legizgalmasabb "PO" meccse lett. És bár nem az ellenállhatatlan játékunk miatt, de nyertünk még egy hetet amíg még él a remény! Azért más így a várakozás. Köszönjük Tuának az ajándékokat!
több mint 3 éve
Valaki fejtse ki pls hogy allunk most, mi kene a nyilvanvalo 2 hazai winen kivul.
több mint 3 éve
Nem láttam jönni a mai D-t, szerencsére TT sem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ha nyertek lecserélem a profilképem, úgy hogy nagyobb a tét mint gondolnátok csak mondom.Miért, mi a baj a Sauce coming out képpel? 😀
Apex
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy olyan szar a D edzői gárda, hogy hiába tűnik úgy, hogy mgvan a módszer a Miami O lassítására, csakazért is a saját fejük után mennek, és zónázni fogunk.Ez a gond h én sem érzem h ‘hot’ lenne a csapat a nálunk gyengebbeket - a Dallas valahogy veregetjuk , O oldalon vannak bíztató jelek de én a védelemben semmi javulást nem látok sajnos , képtelenek vagyunk váltani ugyanaz az megy mint egész szezonban csak az ellenfelek erőssége változik , ettől meg huzzuk be valahogy azért ma .
gbol
több mint 3 éve
Ha nyertek lecserélem a profilképem, úgy hogy nagyobb a tét mint gondolnátok csak mondom.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Az a baj, hogy olyan szar a D edzői gárda, hogy hiába tűnik úgy, hogy mgvan a módszer a Miami O lassítására, csakazért is a saját fejük után mennek, és zónázni fogunk.
több mint 3 éve
Hú ez túl jó...ezután tuti jön a papírforma Miami győzelem
több mint 3 éve
Eddig nem rossz ez a forduló. Most már csak nekünk kellene nyernünk...Ja, és minden Packers-drukkernek kellemes ünnepeket!😊
több mint 3 éve
A képem a régi szóval azért így egál. 😊 Nem sok vizet zavarunk mi idén és a winoutban sincs nagy hitem. Nyilván a Packersnek drukkolok itt is, de egy cseppet sem leszek szomorú ha az egyik kedvencem Tua visszatalálva a helyes útra ismét azt a lehengerlő támadójátékoz hozza és nyer amit a szezon elején. Nagyon megnéznék egy 2010-et újra, de azért na, én érzem a különbséget aközött a sor és a mostani között. Donald Driver, Greg Jennings, James Jones, Jordy Nelson, Jermichael Finley (tudom IRen volt).Jenkins gyengén kezdte az évet a fal jobb oldalán, de miúta újra LG 1sack és összesen 4 nyomásengedés a statja 7 meccsen. Ha ég a ház mozgatható bárhova a falban, de ezen a poszton elit ez látszik. A legjobb futásblokkoló is a csapatban. Úgy néz ki ismét fogtunk egy remek játékost a hátsó körben Tom személyében, így ha bírja Bakh ha nem igazából megvan a támadófal már a jövő évi szezonra is. Yosuah Nijman RFA lesz, biztosra vehető, hogy megy majd rá a tender. Miénk lesz ezzel szerintem a liga legdrágább bal oldala, de összességében 2 megfizetett OL-t elbír egy csapat, ha a másik 3 játékos még újoncszerződésen van. 😊Hétvégére azért lecseréled a neved melletti jelet?
alatriste
James007
Tavaly is elfogadtam volna ha Rodgers továbbáll és megpróbál az utolsó éveiben máshol a gyűrű után eredni. A Waddle, Hill duó 3 első körébe fájt asszem a Dolphinsnak. Mi 2002 óta nem vittünk első körben skill játékost. De legalább lassan kész egy full első körös védelem, ami képes volt egy bottom5 teljesítményre idén.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Jenkins gyengén kezdte az évet a fal jobb oldalán, de miúta újra LG 1sack és összesen 4 nyomásengedés a statja 7 meccsen. Ha ég a ház mozgatható bárhova a falban, de ezen a poszton elit ez látszik. A legjobb futásblokkoló is a csapatban. Úgy néz ki ismét fogtunk egy remek játékost a hátsó körben Tom személyében, így ha bírja Bakh ha nem igazából megvan a támadófal már a jövő évi szezonra is. Yosuah Nijman RFA lesz, biztosra vehető, hogy megy majd rá a tender. Miénk lesz ezzel szerintem a liga legdrágább bal oldala, de összességében 2 megfizetett OL-t elbír egy csapat, ha a másik 3 játékos még újoncszerződésen van. 😊Hétvégére azért lecseréled a neved melletti jelet?
alatriste
több mint 3 éve
Jenkins gyengén kezdte az évet a fal jobb oldalán, de miúta újra LG 1sack és összesen 4 nyomásengedés a statja 7 meccsen. Ha ég a ház mozgatható bárhova a falban, de ezen a poszton elit ez látszik. A legjobb futásblokkoló is a csapatban. Úgy néz ki ismét fogtunk egy remek játékost a hátsó körben Tom személyében, így ha bírja Bakh ha nem igazából megvan a támadófal már a jövő évi szezonra is. Yosuah Nijman RFA lesz, biztosra vehető, hogy megy majd rá a tender. Miénk lesz ezzel szerintem a liga legdrágább bal oldala, de összességében 2 megfizetett OL-t elbír egy csapat, ha a másik 3 játékos még újoncszerződésen van. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Jenkins-nél hamarabb jött a JézuskaReméltem pedig hogy elhozzuk FA-n. Nem tudja még hogy többet kapott volna tőlünk és jobb lett volna a feltörekvő szupersztár Fieldsnek blokkolni semmint a primadonna Rodgersnek… 😊 Viccet félre téve egy jó OL-el kevesebb van a piacon és ez a Bearsnek nem jó…
The Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
gamerkr
több mint 3 éve
Jenkins-nél hamarabb jött a JézuskaPénzt kicsit sokkalom , de amúgy örülök neki nagyon h marad 😉
The Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
gamerkr
több mint 3 éve
Jenkins-nél hamarabb jött a JézuskaThe Packers and Elgton Jenkins have agreed to terms on a four-year, $68 million contract extension, a source said, and it is expected to be signed today. It will make him the second-highest paid guard in the NFL and also would rank among the top-10 left tackles in the NFL
több mint 3 éve
Zadarius pro bowl keretben de amúgy is egész szezonban jól jatszik , szeretem Prestont de zada jóval magasabb polc szerintem , a penzuk közt nincs brutalis különbség sem … akkor is ezt gondoltam de ez után a szezon után főleg azt hiszem jobb lett volna őt megtartani . .Egyetértek. Plusz amikor odakerült nagyon összerántotta az öltözőt. Sajnálom, hogy utólag olyan hírek kerültek ki, hogy kiközösítették a sérülése miatt.
nando89
több mint 3 éve
Pont pár hete néztem azt a Giants elleni meccset, 6 labdaszerzésselYoutube-on fent van az egész szezon egyébként
www.youtube.com/playlist?list=PLdai9ZaxhjxuyoHNmcp968Q7jp_I3dRNI
több mint 3 éve
Amire nem emlékeztem, rá kellett keresnem: az SB évében mögöttünk a Giants és a Tampa mérlege is 10-6 volt, ezzel nem sikerült PO-ba jutniuk. (Nekünk is 10-6 volt.) Szinte hihetetlen.