Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Az az egész feltrade Love-ért már alapból hatalmas arcvesztés voltJL teljesítményében látott valaki valamilyen biztató jelet? (Azon kívül, hogy megfutott egy first downt.) Tudom, nem könnyű beugrani egy tét nélkülivé vált meccs végén, de én nyomokban sem érzékelem, hogy fejlődne. Tíz yardnál messzebbre képtelen passzolni, nincs benne a játékában, hogy végigvisz a pályán egy drive-ot.Az egész szezont elnézve nagyon nem.
nagylaza
Csak sajnos egy feltréddel megszerzett első körös pick mögül nehéz lesz a vezetésnek arcvesztés nélkül kihátrálni.
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 330
JL teljesítményében látott valaki valamilyen biztató jelet? (Azon kívül, hogy megfutott egy first downt.) Tudom, nem könnyű beugrani egy tét nélkülivé vált meccs végén, de én nyomokban sem érzékelem, hogy fejlődne. Tíz yardnál messzebbre képtelen passzolni, nincs benne a játékában, hogy végigvisz a pályán egy drive-ot.Az egész szezont elnézve nagyon nem.
nagylaza
Csak sajnos egy feltréddel megszerzett első körös pick mögül nehéz lesz a vezetésnek arcvesztés nélkül kihátrálni.
több mint 2 éve
JL teljesítményében látott valaki valamilyen biztató jelet? (Azon kívül, hogy megfutott egy first downt.) Tudom, nem könnyű beugrani egy tét nélkülivé vált meccs végén, de én nyomokban sem érzékelem, hogy fejlődne. Tíz yardnál messzebbre képtelen passzolni, nincs benne a játékában, hogy végigvisz a pályán egy drive-ot.
több mint 2 éve
Arról lehet már tudni valamit, hogy a playoff-ban is ugyanez a Covid protokoll lesz vagy ott már lazábban veszik majd, hogy nehogy kiessen 1-2 nagyágyú esetleg meccsekre? köszi, ha valaki olvasott erről már valamit.Mivel most lazítottak rajta, szerintem marad ez, de más biztos okosabb, olvasottabb a témában
Pep71
több mint 2 éve
Pep71
2 599
Arról lehet már tudni valamit, hogy a playoff-ban is ugyanez a Covid protokoll lesz vagy ott már lazábban veszik majd, hogy nehogy kiessen 1-2 nagyágyú esetleg meccsekre? köszi, ha valaki olvasott erről már valamit.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
Első kiemelés, utolsó meccs a Lions ellen. Nekem a hazai 6 TD-s Flynn meccs, meg a Giants tőr a szívbe ugrik be.Inkább játszanak másfél negyedet a kezdők.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
SBL
2 216
A nagy szellemek találkoznak.😊he thinks three weeks between games would be "a long time off."Tegnap én is ezt bátorkodtam írni...
SBL
nagylaza
több mint 2 éve
he thinks three weeks between games would be "a long time off."Tegnap én is ezt bátorkodtam írni...
SBL
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Jobban szeretem az underdog szerepet, de ennel csak a playoff meccseket szeretem jobban a Lambeun!
több mint 2 éve
SBL
2 216
Én is inkább arra szavaztam, hogy pihenni fognak a kezdők a Detroitban.Kíváncsi vagyok, hogy Detroitban Love-val megyünk majd neki a meccsnek vagy Arod be akarja biztosítani a MVP címet és már nem fáj annyira az a lábujj.Nem fog már játszani sztem, meg van az MVP neki szvsz, nem egy Detroit elleni tét nélküli meccsen fog múlni..
Úgy is fel lehetne tenni a kérdést, hogy Love boy vagy lábujj?
Tippek?
SBL
Első kiemelt a csapat, sőt az egész ligában legjobb mérleg, a 3 vereségből az egyiken nem játszott, valszeg az is W lett volna, mert akkor még nagyon döcögött a KC.
Burrow: 30 TD 14 INT, most őt mondogatják még esélyesként
Rodgers: 33 TD 4 INT
2010-ben volt Arodnak utoljára olyan szezonja, ahol több mint 10 INT-et dobott.
Azóta az INT-ek száma évadonként: 6, 8, 6, 5, 8, 7, 6, 2, 4, 5, 4. Elképesztő a fickó 😀
valaki egy szezon alatt többet dob mint ő 10 év alatt kb 😀
Azért a PO nagyon nehéz lesz, az O és a D# is bármikor képes leállni egy-egy negyedre/akár félidőre is, ez még visszaüthet és egy meccsen bármi megtörténhet.
Jaire, Zada és Bakh visszatérése külön-külön emelhetne még 1 szintet a csapaton.
ARod nagyon akarja azt a második gyűrűt, viszont ha most sem jönne össze, akkor nem érzem, hogy maradna és szerintem megpróbál majd máshol nekifutni, ahol úgy érzi több esélye lesz. Rengeteg fontos lejáró szerződésű játékos lesz, nehéz lesz egyben tartani a csapatot(Jaire, Adams is ha jól emlékszem), úgyhogy ki kéne használni a lehetőséget, talán a GB a legesélyesebb most az SB winre(na meg a KC).
Go Pack Go!!
Pep71
Ugyanakkor ez a MLF nyilatkozat jön szembe.
Packers HC Matt LaFleur says no decision has been made on whether Aaron Rodgers and the key starters will play in Week 18, but he thinks three weeks between games would be "a long time off."
Valószinűleg a kezdők kezdenek majd, de a cserék jóval több lehetőséget fognak kapni mint általában, függtelenül a meccs állásától.
több mint 2 éve
Pep71
2 599
Kíváncsi vagyok, hogy Detroitban Love-val megyünk majd neki a meccsnek vagy Arod be akarja biztosítani a MVP címet és már nem fáj annyira az a lábujj.Nem fog már játszani sztem, meg van az MVP neki szvsz, nem egy Detroit elleni tét nélküli meccsen fog múlni..
Úgy is fel lehetne tenni a kérdést, hogy Love boy vagy lábujj?
Tippek?
SBL
Első kiemelt a csapat, sőt az egész ligában legjobb mérleg, a 3 vereségből az egyiken nem játszott, valszeg az is W lett volna, mert akkor még nagyon döcögött a KC.
Burrow: 30 TD 14 INT, most őt mondogatják még esélyesként
Rodgers: 33 TD 4 INT
2010-ben volt Arodnak utoljára olyan szezonja, ahol több mint 10 INT-et dobott.
Azóta az INT-ek száma évadonként: 6, 8, 6, 5, 8, 7, 6, 2, 4, 5, 4. Elképesztő a fickó 😀
valaki egy szezon alatt többet dob mint ő 10 év alatt kb 😀
Azért a PO nagyon nehéz lesz, az O és a D# is bármikor képes leállni egy-egy negyedre/akár félidőre is, ez még visszaüthet és egy meccsen bármi megtörténhet.
Jaire, Zada és Bakh visszatérése külön-külön emelhetne még 1 szintet a csapaton.
ARod nagyon akarja azt a második gyűrűt, viszont ha most sem jönne össze, akkor nem érzem, hogy maradna és szerintem megpróbál majd máshol nekifutni, ahol úgy érzi több esélye lesz. Rengeteg fontos lejáró szerződésű játékos lesz, nehéz lesz egyben tartani a csapatot(Jaire, Adams is ha jól emlékszem), úgyhogy ki kéne használni a lehetőséget, talán a GB a legesélyesebb most az SB winre(na meg a KC).
Go Pack Go!!
több mint 2 éve
SBL
2 216
Kíváncsi vagyok, hogy Detroitban Love-val megyünk majd neki a meccsnek vagy Arod be akarja biztosítani a MVP címet és már nem fáj annyira az a lábujj.Úgy is fel lehetne tenni a kérdést, hogy Love boy vagy lábujj?
Tippek?
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Harmadik éve megvan a 13 győzelem ennyi veletlen nincsen gratt a csapatnak és a stábnak , viszont jó lenne mostmár feltenni az i-re a pontot ! : )szomorú, hogy nálunk egyelőre az i inkább csak az nfc championship game, nem a sb-n szoktunk elvérezni 😀
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 905
Harmadik éve megvan a 13 győzelem ennyi veletlen nincsen gratt a csapatnak és a stábnak , viszont jó lenne mostmár feltenni az i-re a pontot ! : )
több mint 2 éve
King of the (NFC) North#Packers
— Doug Clawson (@doug_clawson) January 3, 2022
Aaron Rodgers vs NFC North
Last 2 Seasons (36 TD, 0 Int)
MIN 4 TD, 0 Int
DET 2 TD, 0 Int
MIN 3 TD, 0 Int
CHI 4 TD, 0 Int
DET 3 TD, 0 Int
CHI 4 TD, 0 Int
DET 4 TD, 0 Int
CHI 2 TD, 0 Int
MIN 4 TD, 0 Int
CHI 4 TD, 0 Int
MIN 2 TD, 0 Int
Ja meg itt van még ez is.
Packers clinch NFC’s No. 1 seed and a first-round bye.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 3, 2022
NFC’s road to the Super Bowl officially goes through Lambeau Field.
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Rodgers így se edz rendszeresen. Inkább pihenjen 3 hetet a lábujja miatt, múlt héten is megtaposták.Ha az egészségi állapota nem indokolja, akkor nem pihentetném. A PO előtt túl sok lenneAkkor nem pihentetnéd Arod-ot (is)?azt tartom legfontosabbnak, h MLF es ez az edzoi stab nalunk van. Ez nemi eselyt ad, h csúcsQB nelkul sem kezdunk evekig tarto melyrepulesbe.Barry esetében tévedtem, örülnék, ha JL-val is így járnék, de tőle kb. semmit nem várok. (A különbség az, hogy Barryről az előélete alapján mondtam véleményt, Love-ot viszont láttam játszani.) MLF hiába épít olyan rendszert, ami top QB nélkül is működik, Love szerintem leverné a lécet. Nem szívesen próbálnám ki.
jossbeaumont
Egy vereség mondjuk Detroit ellen lehet jobb lenne, ami felrázza a csapatot.Magam részéről inkább hanyagolnám a vereséget, akkor is, ha megvan az első kiemelés. Ha a PO és a hazai közönség nem rázza fel a csapatot, akkor más sem fogja.
Fontos_Vidra
nagylaza
hagekét-háromhárom-négy hét kihagyás (én legalábbis így gondolom). A csere QB-val felálló MIN ellen fél gőzzel is hozni kell a magabiztos W-t, de még a DET ellen is idegenben. Feltéve, hogy komolyan vesszük azt a Super Bowlt.
nagylaza
Szurkolni kell a Cardinalsnak, megverni a Vikingst és pihentetni mindenkit, akit lehet, nehogy elveszítsünk még egy játékost egy remélhetőleg tét nélküli Lions meccsen.
több mint 2 éve
Ha az egészségi állapota nem indokolja, akkor nem pihentetném. A PO előtt túl sok lenneAkkor nem pihentetnéd Arod-ot (is)?azt tartom legfontosabbnak, h MLF es ez az edzoi stab nalunk van. Ez nemi eselyt ad, h csúcsQB nelkul sem kezdunk evekig tarto melyrepulesbe.Barry esetében tévedtem, örülnék, ha JL-val is így járnék, de tőle kb. semmit nem várok. (A különbség az, hogy Barryről az előélete alapján mondtam véleményt, Love-ot viszont láttam játszani.) MLF hiába épít olyan rendszert, ami top QB nélkül is működik, Love szerintem leverné a lécet. Nem szívesen próbálnám ki.
jossbeaumont
Egy vereség mondjuk Detroit ellen lehet jobb lenne, ami felrázza a csapatot.Magam részéről inkább hanyagolnám a vereséget, akkor is, ha megvan az első kiemelés. Ha a PO és a hazai közönség nem rázza fel a csapatot, akkor más sem fogja.
Fontos_Vidra
nagylaza
hage
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Akkor nem pihentetnéd Arod-ot (is)?azt tartom legfontosabbnak, h MLF es ez az edzoi stab nalunk van. Ez nemi eselyt ad, h csúcsQB nelkul sem kezdunk evekig tarto melyrepulesbe.Barry esetében tévedtem, örülnék, ha JL-val is így járnék, de tőle kb. semmit nem várok. (A különbség az, hogy Barryről az előélete alapján mondtam véleményt, Love-ot viszont láttam játszani.) MLF hiába épít olyan rendszert, ami top QB nélkül is működik, Love szerintem leverné a lécet. Nem szívesen próbálnám ki.
jossbeaumont
Fontos_Vidra
nagylaza
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
pecsi92
505
Bojorquez, Lewis és kb. mindenki lekerült a Covid listáról, ez jó hír nagyon. Mellette jött visszahordónak David Moore WR, már rosteren is van.
több mint 2 éve
azt tartom legfontosabbnak, h MLF es ez az edzoi stab nalunk van. Ez nemi eselyt ad, h csúcsQB nelkul sem kezdunk evekig tarto melyrepulesbe.Barry esetében tévedtem, örülnék, ha JL-val is így járnék, de tőle kb. semmit nem várok. (A különbség az, hogy Barryről az előélete alapján mondtam véleményt, Love-ot viszont láttam játszani.) MLF hiába épít olyan rendszert, ami top QB nélkül is működik, Love szerintem leverné a lécet. Nem szívesen próbálnám ki.
jossbeaumont
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Nem mintha panaszom lehetne a falembereinkre, 🙂 de azèrt Runyant irígylem tőletek, hiába a nèv kötelez 🙂 (az apja nálunk volt elit OL a 2000s èvek elejèn)
több mint 2 éve
esz-ki-mo
307
Egészen elképesztő, hogy várhatóan ismét a Nijman-Runyan-Patrick-Newman-Kelly O-line fog kezdeni, az ideálisnak tartott Bakh-Jenkins -Myers-Runyan-Turner ötöshöz képest...s az még elképesztőbb, hogy milyen jól teljesítenek...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Megnéztem: a mostani szezonban már 5, azaz öt olyan meccsünk volt, amikor a Packers max. FG-nyi különbséggel (három vagy annál kevesebb) ponttal nyert. 2019-ben – MLF első évében – csak kettő ennyire szoros W volt (mindkettő a DET ellen), tavaly pedig egyetlenegy sem.Azért tegyük hozzá, hogy idén nagyon nem egészséges a csapat és van amikor a cserék cseréi játszanak. Előző évben az egyik legegészségesebb csapat voltunk, 19re nem emlékszem, de nem rémlik, hogy ilyen foghíjas lett volna a csapat.
Tehát: bármennyire jó látni, hogy a GB vezeti a konferenciát (és a ligát is), azt erős túlzás lenne állítani, hogy dominálja a mezőnyt. Ezért sem ártana két idegnyugtató, sima győzelem a hátralévő fordulókban.
nagylaza
Egy vereség mondjuk Detroit ellen lehet jobb lenne, ami felrázza a csapatot. Persze ezt csak akkor, ha már biztosan miénk az első kiemelés. 😀
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Az idei nyilatkozatai alapjan ugy latom, h béket kötöttek a felek, de a cap miatt (hacsak nem mondana le 10 milliokrol Arod) jövőre nagytakaritas utan nem tud GB-ben csodacsapat lenni. Nagyon sokakat idén latunk utoljara. Aaron mindig is esszel taktikazott, nem megy el nagyon nagy penzert sem, bosszubol sem olyan helyre, ahol nem SB eselyes a csapat, es nem védi meg a fal.Egyértelműen a csapat. Fájna nagyon, hogy elmegy, mert azt jelentené, hogy egy időre vége az aranykornak GB-ben. Szurkolnék neki, de nem vennék Raiders mezt miatta, ahogy Jordy miatt sem vettem, pedig nekem ő volt (lesz) az all time kedvenc.Ja no offense, megertem de tudjatok nalam jatekos > csapat. Oszinten kivancsi lennek egy mini felmeresre ezzel kapcsolatban. Tobbiek, ha GB-ben nem marad szivesen latnank meg jatszani par evet mashol vagy vonuljon vissza?Igen, nálam rosszabb. (Tudom, te másként gondolod.)Az ha elmegy mashova nalad rosszabb mintha visszavonulna es nem latnank tobbet jatszani ezt a zsenit?Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
nagylaza
JéBé
nagylaza
JéBé
Ha hazahozza a Lombardit akkor nyugodtabb szivvel engedném el és még azt is megbocsájtanám ha lilában látnám vagy ha a "tulajdonában lévő" | (no offense, Bears szurkolók.😊 | csapat mezében futna ki. Persze nagyon furcsa érzés lenne, de azt gondolom ez nem fog megtörténni. Favre sértődötten távozott, ami miatt volt egy nagyadag bosszúvágy benne és ezért ment el a Vikingekhez.
Arod nem fog ilyent tenni, mert nem akarja lerombolni azt a kultuszt, ami GB-ben körülveszi.
Sőt, szerintem ha lát egy kis esélyt egy újabb SB runra 2021 után is, simám marad. Ha a csapattól vonul vissza biztos szobrot állítanak neki Lambeau előtt, az pedig nagyon jól esne a májának.
SBL
Nalam csapat>jatekos, de egyelore azt tartom legfontosabbnak, h MLF es ez az edzoi stab nalunk van. Ez nemi eselyt ad, h csúcsQB nelkul sem kezdunk evekig tarto melyrepulesbe.