Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Az ha elmegy mashova nalad rosszabb mintha visszavonulna es nem latnank tobbet jatszani ezt a zsenit?Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
nagylaza
több mint 2 éve
Calvin Johnson-féle sapka ürítő visszavonulás csak a GB-nek jó, és egy legalább 3. körös komp pick ciki lenneLásd: Favre...😊Én eleve egy last dance szezonként fogom fel ezt.Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
nagylaza
Rengeteg ikonikus QB nem abban a csapatban fejezte be, ahol a legnagyobb sikereit aratta. Montana, Favre, Manning, Brady.
Annyit remélek csak, hogy lesz benne annyi jó érzés, hogy nem szándékosan egy csoportriválishoz akar majd menni.
Kampman
nagylaza
egy back to back MVP-ért. A Ramsbe is mehetett volna, csak cap hell van GB-ben. A 49ers is inkább Lance-re költötte a pickjeit.
Szerkesztette: hage
több mint 2 éve
Lásd: Favre...😊Én eleve egy last dance szezonként fogom fel ezt.Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
nagylaza
Rengeteg ikonikus QB nem abban a csapatban fejezte be, ahol a legnagyobb sikereit aratta. Montana, Favre, Manning, Brady.
Annyit remélek csak, hogy lesz benne annyi jó érzés, hogy nem szándékosan egy csoportriválishoz akar majd menni.
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Én eleve egy last dance szezonként fogom fel ezt.Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
nagylaza
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
nem hiszem, hogy becsapódik egy meteor holnapután és mindannyian meghalunk, szóval fel a fejjel 😀Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
nagylaza
több mint 2 éve
Sajna, én a legrosszabb forgatókönyvre készülök. És ez nem a visszavonulás.Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).Akkor esetleg én is el tudom képzelni, bármi más esetben nem.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Most hogy itt a finish kezdem elhinni a nyilatkozatok alapján a last dance hozzáállást. Szerintem Rodgers visszavonul, ha megnyeri az SB-t a csapat (es megkapja az MVP címet).
több mint 2 éve
MVS lekerült a Covid listáról
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Dillon. Azokkal a labakkal eleg nagyot lehet rugni, es ha mind touchback, legalabb nincs visszahordas.Crosby tud puntolni? 😊Bemelegítésnél lesz a casting. Indulhat ő is.
gamerkr
SBL
több mint 2 éve
külivel megküldi, ST legyen a talpán aki majd fogadja a bombákat 😊Rodgers lábujja úgyis el van törve, neki már mindegy, én vele puntoltatnék.Crosby tud puntolni? 😊Bemelegítésnél lesz a casting. Indulhat ő is.
gamerkr
SBL
pecsi92
több mint 2 éve
pecsi92
505
Rodgers lábujja úgyis el van törve, neki már mindegy, én vele puntoltatnék.Crosby tud puntolni? 😊Bemelegítésnél lesz a casting. Indulhat ő is.
gamerkr
SBL
több mint 2 éve
SBL
2 216
Crosby tud puntolni? 😊Bemelegítésnél lesz a casting. Indulhat ő is.
gamerkr
több mint 2 éve
Crosby tud puntolni? 😊
több mint 2 éve
pecsi92
505
+ Jaire Alexander aktiválva az 53-baKeke, Black, Bojorquez, Davis,de nálam ez 4 sajnos.
- még három COVID-os
gamerkr
több mint 2 éve
#Packers add to COVID-19 list:+ Jaire Alexander aktiválva az 53-baKi lett pozitív?
- még három COVID-os
gamerkr
zacknorb
S Henry Black
P Corey Bojorquez
DT Kingsley Keke
CB Jayson Stanley (practice squad)
TE Tyler Davis
Szerkesztette: gamerkr
több mint 2 éve
Henry Black, Corey Bojorquez, Tyler Davis, Kingsley Keke lett Covid listára téve+ Jaire Alexander aktiválva az 53-baKi lett pozitív?
- még három COVID-os
gamerkr
zacknorb
Special team még a szokásosnál is izgalmasabb lehetne punter/holder nélkül
több mint 2 éve
Magyarán, ha megy Rodgers megy Davante isArra számítottam, hogy szezon után kezdődik megint a hercehurca. Tévedtem.
twitter.com/mattschneidman/status/1476290963928719363
SGBP
több mint 2 éve
+ Jaire Alexander aktiválva az 53-baKi lett pozitív?
- még három COVID-os
gamerkr
több mint 2 éve
SGBP
280
Magyarán, ha megy Rodgers megy Davante is twitter.com/mattschneidman/status/1476290963928719363
több mint 2 éve
SGBP
280
Biztos olvasta mindenki, de azért ide bigyesztem 😁Ryan Wood (@ByRyanWood) tweetelte: Full Aaron Rodgers quote on his future beyond 2021 season. He touches on potential retirement, growing relationship with #Packers GM Brian Gutekunst, thoughts on playing elsewhere.
A lot to unpack here. t.co/1fzlsm3ZDr
több mint 2 éve
+ Jaire Alexander aktiválva az 53-ba- még három COVID-os
több mint 2 éve
NFL and NFLPA now have adopted the new CDC guidelines that reduce the quarantine time to 5 days from 10 days for all Covid positive players who are asymptomatic, including those who are unvaccinated, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 28, 2021