Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
nando89
3 905
Nem akarok zavarni, csak érdeklődöm.Miért a Bears meccshez képest az előre lépés megkérdőjelezhetetlen ?! 😀
Draytont kirúgták már?
SBL
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
illetve végre egy meccs, ahol nem vesztettünk el senkit
több mint 2 éve
De ha a végén XP-t rúgnak, akkor 31 pontjuk van. Mondjuk 30 pontot kapva se túl jó a statisztika, ezen javítottak most az elmúlt 2 meccsen, így most ha jól számolom kb. 10 győzelem 32 vereség, 😊Nemrég néztem utána, hogy 2011-ben 4 olyan meccs volt az alapszakaszban, ahol 31+ pontot kapva sikerült győzni. Azóta ilyen meccseken 5 győzelem 28 vereség, lehet jó, hogy 2 pontosra mentek.Várjál. 30 pontot kaptunk.
Peszinter Ferenc
nagylaza
több mint 2 éve
Matt LaFleur said the Packers don't have any additional COVID cases. He doesn't anticipate Kenny Clark playing Sunday against the Ravens.Csak ismételni tudom. Clark fontosabb a Dbe mint bárki. És látható tényleg, hogy Z és vagy Jaire nélkül is el tudunk lenni, de Big Kenny nagyobb űrt hagy.
Egyfelől jó, hogy a mindenhol terjedő esetszám nálunk "csak" 1 ember. Azonban kevés nála fontosabb ember lehetne az az egy.
alatriste
Persze ez valahol tudatos is. Jaire mögé azért idén is jött egy első körös CB aki nem is tolja rosszul, (Douglas meg mázli hogy ilyen jó), Z mögött szintén akad egy Preston és egy madik első körös srac, aki idén tényleg úgy is játszik már. De NT csak egy szem Clark van komolyan vehető.
A lényeg a W és, hogy 69% esélyt ad a NYT az első kiemelésre. Nem lehet véletlen ez a szám!
(Rossz az aki rosszra gondol).
Liverpool Fc
több mint 2 éve
gbol
382
Számomra két tanúsága volt a meccsnek. Clark az egyik legfontosabb láncszem. Nélküle nem volt elég belső nyomás, és sokszor közepén mentek a futások ellenünk.
Love még Huntley szintjétől is messze volt (és itt kiemelném a magabiztosságot is, mint különbséget). Huntleyval simán vertük volna a Chifes-t.
több mint 2 éve
Grat, elore az elso kiemelesert!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
a bucs és a cardinals is megtette azt a szívességet, hogy kikaptak.
több mint 2 éve
Nemrég néztem utána, hogy 2011-ben 4 olyan meccs volt az alapszakaszban, ahol 31+ pontot kapva sikerült győzni. Azóta ilyen meccseken 5 győzelem 28 vereség, lehet jó, hogy 2 pontosra mentek.Várjál. 30 pontot kaptunk.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Nemrég néztem utána, hogy 2011-ben 4 olyan meccs volt az alapszakaszban, ahol 31+ pontot kapva sikerült győzni. Azóta ilyen meccseken 5 győzelem 28 vereség, lehet jó, hogy 2 pontosra mentek.
több mint 2 éve
Kimondottan elveztem a meccset, gratulalok nektek, mondanam hogy egy SB visszavagoert lelegelnek ket hold csalant, de tartok tole az se lenne eleg hozza nekunk. De hatha. Sayonara Packers! 🙏👍☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Szép győzelem lett a végére!Az ST edzőnek már rég nem kellene itt lennie, a D-nél is vannak gondok, de majd Clark és Alexander visszatér.
Kemény lesz bárkinek is Január végén hozzátok menni, szerintem a 49ers lesz az. Addigra rendezni kell a futás elleni D-t.
Rodgers az Rodgers.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Észak mostmár tényleg nem elég , de azért harmadszor zsinórban nem rossz 😊A Ravens ellen viszont nem volt sétagalopp. Finoman fogalmazva.
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 905
Észak mostmár tényleg nem elég , de azért harmadszor zsinórban nem rossz 😊
több mint 2 éve
közben a Lions besegített picit
gamerkr
közben a Lions besegített picitÁttört a gát...😊
gamerkr
több mint 2 éve
közben a Lions besegített picit
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Jackson hivatalosan is inaktív.Én is nagyon vártam, kíváncsi voltam, mire lesz képes a D egy mobilis QB ellen. Ha még Lamar se játszik, akkor végképp kuka a meccs. Sajnálom.Sajnos egyre simábbnak tűnik ez a meccs (koppkoppkopp), és persze HA nyerünk, akkor örülni kell a W-nek, de az elmúlt 2 évben végig az volt az érzésem, hogy az AFC-ből nekünk a Ravens lenne a legnagyobb falat. Ezért nagyon reméltem, hogy idén két ereje teljében lévő gárda csap össze, hogy lássuk mit tudunk.Már Áprilisban a menetrend kihirdetése után kivettem a Hétfő Kedd nappalt munkába a meccs miatt.
Fontos_Vidra
Nagyon vártam és várom is, de ez nem az a meccs lesz mint aminek kellett volna lenni. Rodgers az Rodgers, nagyon vártam, most csak a tisztes helytállás a lényeg és Huntley adja el magát jövőre valahova egy jó kompenzációs pickért. 😃
Ennyi maradt nekem.
KeyG
nagylaza
L
több mint 2 éve
Én is nagyon vártam, kíváncsi voltam, mire lesz képes a D egy mobilis QB ellen. Ha még Lamar se játszik, akkor végképp kuka a meccs. Sajnálom.Sajnos egyre simábbnak tűnik ez a meccs (koppkoppkopp), és persze HA nyerünk, akkor örülni kell a W-nek, de az elmúlt 2 évben végig az volt az érzésem, hogy az AFC-ből nekünk a Ravens lenne a legnagyobb falat. Ezért nagyon reméltem, hogy idén két ereje teljében lévő gárda csap össze, hogy lássuk mit tudunk.Már Áprilisban a menetrend kihirdetése után kivettem a Hétfő Kedd nappalt munkába a meccs miatt.
Fontos_Vidra
Nagyon vártam és várom is, de ez nem az a meccs lesz mint aminek kellett volna lenni. Rodgers az Rodgers, nagyon vártam, most csak a tisztes helytállás a lényeg és Huntley adja el magát jövőre valahova egy jó kompenzációs pickért. 😃
Ennyi maradt nekem.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Sajnos egyre simábbnak tűnik ez a meccs (koppkoppkopp), és persze HA nyerünk, akkor örülni kell a W-nek, de az elmúlt 2 évben végig az volt az érzésem, hogy az AFC-ből nekünk a Ravens lenne a legnagyobb falat. Ezért nagyon reméltem, hogy idén két ereje teljében lévő gárda csap össze, hogy lássuk mit tudunk.Már Áprilisban a menetrend kihirdetése után kivettem a Hétfő Kedd nappalt munkába a meccs miatt.
Fontos_Vidra
Ennyi maradt nekem.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Sajnos egyre simábbnak tűnik ez a meccs (koppkoppkopp), és persze HA nyerünk, akkor örülni kell a W-nek, de az elmúlt 2 évben végig az volt az érzésem, hogy az AFC-ből nekünk a Ravens lenne a legnagyobb falat. Ezért nagyon reméltem, hogy idén két ereje teljében lévő gárda csap össze, hogy lássuk mit tudunk.
több mint 2 éve
Matt LaFleur said the Packers don't have any additional COVID cases. He doesn't anticipate Kenny Clark playing Sunday against the Ravens.Amennnyire sok a hiányó a túloldalon, ezt a meccset Clark nélkül is hozni kell. Legalább pihentebb lesz a továbbiakra.
Egyfelől jó, hogy a mindenhol terjedő esetszám nálunk "csak" 1 ember. Azonban Kevés nála fontosabb ember lehetne az az egy.
alatriste
több mint 2 éve
Matt LaFleur said the Packers don't have any additional COVID cases. He doesn't anticipate Kenny Clark playing Sunday against the Ravens.Egyfelől jó, hogy a mindenhol terjedő esetszám nálunk "csak" 1 ember. Azonban Kevés nála fontosabb ember lehetne az az egy.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
I've been accused of asking softball question to LaFleur on Transplants, so I had to bring the heat regarding special teams:https://t.co/iK804GosdG pic.twitter.com/HQpF8jIY7X
— Aaron Nagler (@AaronNagler) December 16, 2021
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Mivel szinte biztosan oltott, close contactkent nem kerulne listara, csak ha pozitiv. Az uj protokoll miatt van nemi eselye jatszani: ha tunetmentes marad, egy negativ teszt utan is visszaterhet mar.Sztem csak close contact, lehet hogy le tud még kerülni 2db negatív tesztel, bár én már nem tudom követni mi a pontos szabályNálunk is kezdődik újra Kenny Clark covid listán ..Csak azt nem értem, miért írja a PHC, hogy Clark "szinte biztosan" hiányzik majd a Ravens ellen. Ha egyszer Covid-listára került, akkor 110 százalék, nem?
nando89
nagylaza
jabi