Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
A WR-ek közül tegnap már csak Cobb, Lazard, Watkins és Watson nem edzett..
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Masodik koros ekapoktol elso heten varni a megvaltast irrealis, decemberben nezzuk meg tudnak e hozza tenni.
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
Szerintem lassan belenyugodhatunk, hogy ezzel az elkapósorral kell végigjátszanunk ezt a szezont. De szerintem ez nem akkora tragédia, mert nyilván jó lenne egy-két klasszis WR a csapatban, és jó lenne a nagy játékokat, elkapásokat nézni, de ha ez nincs, akkor is működhet a csapat egy jó OL-al, hatékony futójátékkal és okos, rövidebb passzokra koncentráló taktikával, amire viszont a jelenlegi elkapósor is képes lehet. Adjunk nekik még pár hetet, én látok rá esélyt, hogy közülük néhányan felnőnek a feladathoz.
több mint 3 éve
casaubon Green Bay Packers 3 532
Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀
alatriste
Akartam is írni, nem hiszem el, hogy ide nem lehet hozni legalább 1 normálisabb FA elkapót, nagyon liga alja az az egység.
pecsi92
OBJ és Will Fuller még elérhetö. Fullert eskü bepróbálnám vet. minért a helyetekben.
Toto21
OBJ szerintem fix visszamegy a Ramsbe
zacknorb
Mar ha egyaltalan jatszhat iden
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, szerencsére a Tom bácsi hívó szavára rögtön ugrott az egyik legjobb FA, akivel már hál isten ez a csapategység sem a mi javunkra dől. Nem mintha nem írtam volna már be tollal az L-t Beasley ide vagy oda. 😀
alatriste
Akartam is írni, nem hiszem el, hogy ide nem lehet hozni legalább 1 normálisabb FA elkapót, nagyon liga alja az az egység.
pecsi92
OBJ és Will Fuller még elérhetö. Fullert eskü bepróbálnám vet. minért a helyetekben.
Toto21
OBJ szerintem fix visszamegy a Ramsbe

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 439
alatriste
pecsi92
több mint 3 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
alatriste
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Azért a Bucs helyzete sem lesz jobb elkapófronton, a futás elleni védekezés több mint döcögős, és a támadófal/-játék is az, szóval én messze nem látom ennyire simának. Persze, Aaron be szokott segíteni, de most azt leszámítva nálam ez most egyáltalán nem sima, sőt
Wyatt
TB@GB 2021
Tom Brady: 20/36 280 yard 3 TD 3 INT 73.9 Rating
Aaron Rodgers: 33/48 346 yard 3 TD 1 INT 101.6 Rating

Aaron egy szar , csak a Brady 👌
A Tampa akkor is jobb csapat volt , ahogy most is..de tudjuk, csakis Brady miatt. Evans, Julio Jones, Godwin(ha egészségesek) vs Lazard, Watkins, Cobb 😁😁, de a Bucs védelem is sokkal jobb mint a GB.
Pep71
Na ebből lehet, hogy csak Evans, Godwin és Julio nem lesz pl a meccsen, ezért írtam, hogy nem biztos, hogy jobb lesz a helyzet
Wyatt
Tudom, azért írtam, hogyha egészségesek. A Vikings simán szétszedte a GB védelmet, a Bears pedig 180 yardot futott 6.7-es átlaggal, csak hát Fields nem épp egy Cousins 😀, nemhogy Brady... Eddig a védelem nagyon messze van a sokak által(mondjuk sztem túlzóan) elvárt elit teljesítménytől, a fal is jóval gyengébb ARod előtt mint tavaly(Bakh nem játszott még, Jenkins most tért vissza), az elkapó sor liga alja, egyedül a RB duó liga szinten is top kategória. Jobb csapat a Tampa, plusz hazai pálya is nekik kedvez, én csak arra akartam reflektálni, hogy azt írtad Aaron szokott besegíteni a Tampának, amikor Brady többet segített be a GB-nek, csak hát ez egy csapatjáték és a Tampa jobb csapat.
Pep71
A 6.-7. fordulóig teljesen fölösleges bármelyik csapat aktuális formájából következtetéseket levonni. Addig valahogy versenyben kell maradni. Ha utána is gondok vannak, az már nagyjából beárazza a csapatokat.
A Vikings is pl csak ugyanazt az utat járja, mint tavaly a Saints. Az első fordulóban meggyőző fölény a Packers ellen, majd a következő héten kicsit helyre tette őket a Panthers. | Aztán a végén Saints 9-8, Panthers 5-12-es szezon. |
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért a Bucs helyzete sem lesz jobb elkapófronton, a futás elleni védekezés több mint döcögős, és a támadófal/-játék is az, szóval én messze nem látom ennyire simának. Persze, Aaron be szokott segíteni, de most azt leszámítva nálam ez most egyáltalán nem sima, sőt
Wyatt
TB@GB 2021

A Tampa akkor is jobb csapat volt , ahogy most is..de tudjuk, csakis Brady miatt. Evans, Julio Jones, Godwin(ha egészségesek) vs Lazard, Watkins, Cobb 😁😁, de a Bucs védelem is sokkal jobb mint a GB.
Pep71
Na ebből lehet, hogy csak Evans, Godwin és Julio nem lesz pl a meccsen, ezért írtam, hogy nem biztos, hogy jobb lesz a helyzet
Wyatt
Tudom, azért írtam, hogyha egészségesek. A Vikings simán szétszedte a GB védelmet, a Bears pedig 180 yardot futott 6.7-es átlaggal, csak hát Fields nem épp egy Cousins 😀, nemhogy Brady... Eddig a védelem nagyon messze van a sokak által(mondjuk sztem túlzóan) elvárt elit teljesítménytől, a fal is jóval gyengébb ARod előtt mint tavaly(Bakh nem játszott még, Jenkins most tért vissza), az elkapó sor liga alja, egyedül a RB duó liga szinten is top kategória. Jobb csapat a Tampa, plusz hazai pálya is nekik kedvez, én csak arra akartam reflektálni, hogy azt írtad Aaron szokott besegíteni a Tampának, amikor Brady többet segített be a GB-nek, csak hát ez egy csapatjáték és a Tampa jobb csapat.
Pep71
Világos, hogy ha mindenki bevethető, akkor remek a sor, de mivel most lesz a meccs hétvégén, így full mindegy, hogy mi van akkor, ha mindenki bevethető, mert nem lesznek azok 😀

Ebből kifolyólag pedig lehet nagy szenvedés itt megint, akár mindkét oldalon is. Ha lenne egy Jefferson vagy Thielen, akkor azért nyilván könnyebb lenne bármelyik irányító dolga, de mivel a futójáték jobb Green Bayben és passzoknál is sokkal jobbak, ezért szerintem bőven benne van, hogy kivéreztetik a szerintem eredményre felülteljesítő (valójában a Saints ellen sokszor elég vacakul teljesítő) run D-t.

De legyen így 😊

több mint 3 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Wyatt
TB@GB 2021

Pep71
Wyatt
több mint 3 éve
gerappa Green Bay Packers 154
Én csak azt nem látom, hogy leszünk egy Bills szintjén.

Félelmetes.. ezek alapján playoff menetelés, esetles SB el is engedtem idénre.😀
több mint 3 éve
Wyatt
TB@GB 2021

Pep71

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Mike Evans el lesz tiltva a vasárnapi meccsről, a szokásos Lattimore elleni bunyója miatt.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Wyatt
A mix oddsai szerintem most kb. reálisak: Tampa 1,71 - Packers 2,07.
több mint 3 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Wyatt
TB@GB 2021

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sztem az a minimim hogy bye weekig meccsrol meccsre - eredmenytol fuggetenul - javulunk. Ez elvaras, minden adott hozza. Aztan utana mi lesz, ha elerjuk a peaket az szamomra is nagy kerdes, de ezekbol a meccsekbol esetunkben nem kene meg kiindulni.
JéBé
Ha megnézed a sorsolást jön most a Tampa után négy meccs 3 hazai pályán , Pats-Jets-Giants és Commanders idegenben , ezek nem tűnnek abszolválhatatlan dolognak lehet kisérletezni előre lépni , ebből a szempontból nagyon ideális a sorsolás nem panaszkodhatunk .
nando89
Attól tartok, hogy a Pats-Giants-Jets trióból némelyik keményebb diónak bizonyul majd, mint azt előzetesen gondolnánk. A Tampa pedig, fölösleges is mondanom, eleve az. (A Giants-meccs amúgy nem hazai pályán lesz, hanem Londonban.)
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
Sztem az a minimim hogy bye weekig meccsrol meccsre - eredmenytol fuggetenul - javulunk. Ez elvaras, minden adott hozza. Aztan utana mi lesz, ha elerjuk a peaket az szamomra is nagy kerdes, de ezekbol a meccsekbol esetunkben nem kene meg kiindulni.
JéBé
Ha megnézed a sorsolást jön most a Tampa után négy meccs 3 hazai pályán , Pats-Jets-Giants és Commanders idegenben , ezek nem tűnnek abszolválhatatlan dolognak lehet kisérletezni előre lépni , ebből a szempontból nagyon ideális a sorsolás nem panaszkodhatunk .
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hát...nem vagyok elájúlva , labda mindkét oldalán van hová fejlődni , a győzelem meglett de ez vasárnap Bradyek ellen édes kevés lesz .
Támadó oldalon a fal régen volt ennyire gyengus , Jenkinst értem most tért vissza rozsdás ő biztosan jobb lesz , Meyers rengeteg hibával játszott ahogy Neewman is , Nijman so-so engedett sacket de még így is ott éreztem a kevesebb gondot, futás blokk viszont jol nézett ki.
Aaronnal nagyon azt érzem h az elkapók milyensége limitálja nagyon , Watson nagyon idegen test semmi kémia, Lazard Cobb Watkins akikben van némi bizodalma de nagyon karcsu ez az egység egyelőre...továbbra is várnék ide csere utján játékost .
A futók hozták ezt a meccset Aj nagyon élt és most kaptak is elég labdát .

Védelem az elejen belealaudt aztán odatették magukat , viszont a második félidőben földön simán nyelték 7-8 yardokat átlagban , ennél ettől az egységtől több kell , két lb nagyon vakon volt , Walkernél még csak csak érthető élete második nfl meccsen , de Campbell nagyon nem a tavalyi formában játszott , secondary rendben volt , Gary szinten , sztm a tehetség benne van ebben az egységben ennél több kell.

Spec team kellemes meglepetés főleg tavalyihoz képest !

Nem most kell a csúcsforma de azt látni akarom h hétről hétre lépünk előre .
nando89
Azt a szezonkezdet előtt is tudtuk, hogy a WR-sor döcögni fog, de, ugyebár, az volt a mondás, hogy a pazar védelem majd kihúzza az offense-t a szarból. Végső soron megtörtént, a D 10 ponton tartotta a CHI-t. Ehhez azonban nagy mák (és némi bírói közreműködés) is kellett, a futás elleni védekezés többször csődöt mondott. Nem kérdés, hogy többre lesz szükség.
Annak legalább lehet örülni, hogy a futójáték működik (igaz, erre számítani lehetett.) A WR-ek közül Watkins játéka - bár volt egy elkapható labdája, amit elejtett - nekem tetszett, Cobb se volt rossz, de összességében osztom, amit írtál: ez egyelőre elég karcsú. Doubs nagyon messze van még attól, hogy méltó legyen a 87-es mezre, Watson azt se tudja, hol van a pályán. (Oké, velük ne legyünk türelmetlenek.) TE: Tonyan még kevés szerepet kap, remélem, ez változni fog. Deguara felé nem is ment labda.
A támadófal az egyik playben nem egyszerűen csak összeomlott, hanem mintha nem is létezett volna. Rengeteg még a hiba, az első fordulóhoz képest azonban látok javulást (az eredmény is mutatja). A bajom az, hogy pillanatnyilag nehezen tudom elképzelni, ez a csapat hogyan lesz képes menetelni a PO-ban. Nem vagyok optimista.
több mint 3 éve
Na valami pislakol, kerdes hogy mi a plafonja ennek. Az biztos hogy nem a Tampa ellen fogjuk meglatni. En azert bizakodom hogy decemberre beerhet minden es mehetunk egy nagyot. Sok turelem kell meg ide.
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
Hát...nem vagyok elájúlva , labda mindkét oldalán van hová fejlődni , a győzelem meglett de ez vasárnap Bradyek ellen édes kevés lesz .
Támadó oldalon a fal régen volt ennyire gyengus , Jenkinst értem most tért vissza rozsdás ő biztosan jobb lesz , Meyers rengeteg hibával játszott ahogy Neewman is , Nijman so-so engedett sacket de még így is ott éreztem a kevesebb gondot, futás blokk viszont jol nézett ki.
Aaronnal nagyon azt érzem h az elkapók milyensége limitálja nagyon , Watson nagyon idegen test semmi kémia, Lazard Cobb Watkins akikben van némi bizodalma de nagyon karcsu ez az egység egyelőre...továbbra is várnék ide csere utján játékost .
A futók hozták ezt a meccset Aj nagyon élt és most kaptak is elég labdát .

Védelem az elejen belealaudt aztán odatették magukat , viszont a második félidőben földön simán nyelték 7-8 yardokat átlagban , ennél ettől az egységtől több kell , két lb nagyon vakon volt , Walkernél még csak csak érthető élete második nfl meccsen , de Campbell nagyon nem a tavalyi formában játszott , secondary rendben volt , Gary szinten , sztm a tehetség benne van ebben az egységben ennél több kell.

Spec team kellemes meglepetés főleg tavalyihoz képest !

Nem most kell a csúcsforma de azt látni akarom h hétről hétre lépünk előre .
több mint 3 éve
Remélem, a CHI előtt senkinek nincs olyan előérzete, hogy kikapunk. Csúnya lenne.
több mint 3 éve
hage Green Bay Packers 122 — balastyairem@citromail.hu
Azt írják hogy Bakh-Jenkins-Lazard trió nélkül leszünk este.

Utóbbin persze nem lepődünk meg, de én Bakhtiari miatt kezdek aggódni. Ugye fogjuk még látni pályán? Ugye?
gamerkr
Tavaly is fent volt egy félidőt...