Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
jabi
129
Sztem csak close contact, lehet hogy le tud még kerülni 2db negatív tesztel, bár én már nem tudom követni mi a pontos szabályNálunk is kezdődik újra Kenny Clark covid listán ..Csak azt nem értem, miért írja a PHC, hogy Clark "szinte biztosan" hiányzik majd a Ravens ellen. Ha egyszer Covid-listára került, akkor 110 százalék, nem?
nando89
nagylaza
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
TJ Watt, TJ Watt, TJ Watt a válasz, hiszen ő lejött COVID IR-ről 2 negatív teszttel és nem hagyott ki meccset.Nálunk is kezdődik újra Kenny Clark covid listán ..Csak azt nem értem, miért írja a PHC, hogy Clark "szinte biztosan" hiányzik majd a Ravens ellen. Ha egyszer Covid-listára került, akkor 110 százalék, nem?
nando89
nagylaza
De ő metahumán, szóval mindegy!
több mint 2 éve
Nálunk is kezdődik újra Kenny Clark covid listán ..Csak azt nem értem, miért írja a PHC, hogy Clark "szinte biztosan" hiányzik majd a Ravens ellen. Ha egyszer Covid-listára került, akkor 110 százalék, nem?
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 905
Nálunk is kezdődik újra Kenny Clark covid listán ..
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Rodgers egyébként 3 td-re van, hogy beállítsa Favre franchise rekordját.
több mint 2 éve
A páromnak is, aki alig várja, hogy vége legyen a szezonnak és ne szólaljon meg hajnal kettőkor az ébresztő, ami után én "finoman" kikászolódom az ágyból és "halkan" elindulok a nappali felé.Én már száműzve vagyok a dolgozószobámba: vettem egy felfújható vendégágyat, hajnali meccs előtt azon próbálok egy-két órát szundítani.😊 Csak az a baj, hogy nem nagyon megy: ahogyan közeledik a kick off, úgy nő az adrenalin, amitől nem tudok aludni. Ahogyan utazás előtt szokott lenni (nálam legalábbis).😊
SBL
több mint 2 éve
SBL
2 216
Velem meg ez jött szembe 🤣A többszörösen visszaeső Robert Quinn most már tanulhatna a saját hibájából!😊
youtu.be/3aqFO201Ga0
SGBP
több mint 2 éve
SBL
2 216
Igen, a zene lényeg. Az adja az életérzést😊Velem meg ez jött szembe 🤣Jaaa persze ugyanazzal a zenével 😀
youtu.be/3aqFO201Ga0
SGBP
SGBP
több mint 2 éve
SGBP
280
Velem meg ez jött szembe 🤣Jaaa persze ugyanazzal a zenével 😀
youtu.be/3aqFO201Ga0
SGBP
több mint 2 éve
SBL
2 216
Same hereEgy nehéz nap és másfél üveg bor után ilyen faszságokat hallgatok a Jutyubon.Erről a zenéről mindig Driver és Jordy TD-k ugranak be.
www.youtube.com/watch?v=XZxCpnoce-Y
Küdöm mindenkinek, aki szereti!
A páromnak is, aki alig várja, hogy vége legyen a szezonnak és ne szólaljon meg hajnal kettőkor az ébresztő, ami után én "finoman" kikászolódom az ágyból és "halkan" elindulok a nappali felé.
Ui.:Érdemes a kommentekbe is beleolvasni!
SBL
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
Egy nehéz nap és másfél üveg bor után ilyen faszságokat hallgatok a Jutyubon.Erről a zenéről mindig Driver és Jordy TD-k ugranak be.
www.youtube.com/watch?v=XZxCpnoce-Y
A páromnak is, aki alig várja, hogy vége legyen a szezonnak és ne szólaljon meg hajnal kettőkor az ébresztő, ami után én "finoman" kikászolódom az ágyból és "halkan" elindulok a nappali felé.
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
SBL
2 216
Ha már ott voltam rákerestem.twitter.com/SherbyFrankyValahol felsír Tom Wrigglesworth.
www.tmj4.com/news/local-news/aaron-rodgers-doppelganger-heads-back-to-germany
Hamar világsztár lett ez a müncheni ürge 😀
James007
Tactful Cactus
Beszarás!!!
Nem is annyira a csávó, hanem az, hogy ebben a városban minden a footballról szól.
www.youtube.com/watch?v=y85scNreRd4
több mint 2 éve
SBL
2 216
Egy nehéz nap és másfél üveg bor után ilyen faszságokat hallgatok a Jutyubon.www.youtube.com/watch?v=XZxCpnoce-Y
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
twitter.com/SherbyFrankyValahol felsír Tom Wrigglesworth.
www.tmj4.com/news/local-news/aaron-rodgers-doppelganger-heads-back-to-germany
James007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
James007
1 858
twitter.com/SherbyFrankywww.tmj4.com/news/local-news/aaron-rodgers-doppelganger-heads-back-to-germany
több mint 2 éve
esz-ki-mo
307
újra miénk az 1. kiemelés. köszi kosok!S a hátralevő ellenfeleket tekintve igazából rajtunk múlik, hogy meg is tartjuk-e ezt.... (persze nem azt mondom, hogy a BAL-CLE-MIN hármasugrás sétagalopp lesz, de azért vastagon mi vagyunk az esélyesek)
Fontos_Vidra
Én viszonylag nyugodt vagyok, mert az elmúlt pár meccsen AR valami olyan magabiztossággal játszik, hogy ebből bármi kisülhet...hát még ha az újabb sérülések helyett újabb gyógyulásokat hoznának a következő hetek...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
újra miénk az 1. kiemelés. köszi kosok!
több mint 2 éve
Emlékszem amikor 2 éve hozták Tyler Ervint, mert a special team kb. negatív visszahordott yardmennyiséggel rendelkezett december környékén. Az a csapat a mostaninak egész jó alternatívája lenne 😊Most már inkább azon gondolkozom, hogy egyáltalán minek kell visszahordó embert odaállítani? Mert ami most így hirtelen eszembe jut az tegnapról ugye a Malik Taylor + Amari Rodgers bénázás, korábban Cobb is csinált egy turnovert, Kylin Hillnek meg a szezonjába került, hogy megpróbált visszahordani.
Másik oldalon meg rúgjanak touchbacket minden alkalommal azt kész.
több mint 2 éve
Rasul Douglas viszont remek húzás volt, ha visszajön Jaire és Stokes is fejlődik akkor ott megvagyunk, már csak mélyseg kell, meg King kirúgása.
több mint 2 éve
A hasonmás pedig üde színfolt volt a közvetítésen.Elgondolkodtatott, hogy esetleg a Saints ellen nem ő játszott e az első fordulóban..?
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Emlékeim szerint a Chargers már járt úgy, hogy ligaelit volt az offense és defense is, de a special team annyira lehúzta őket, hogy a PO se lett meg.A 2010-es szezonban produkáltak egy ligaelső O és ligaelső D mellett 9-7-es szezont.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Emlékeim szerint a Chargers már járt úgy, hogy ligaelit volt az offense és defense is, de a special team annyira lehúzta őket, hogy a PO se lett meg.Sajnos csak a rövid összefoglalót néztem, de már gyanús volt, mikor a 15 percbe beleférnek az ellenfél visszahordásai, hogy ott baj lesz.
Rodgers (innentől hivatalosan a Bears apucija) szépen hozza a számokat, lehet a végén izgi lesz az MVP verseny.
Szegény Quinn nem tanulta meg a múltkori óta, hogy a discount doublecheck belt-et nem szabad piszkálni. Egyébként az hogy nem volt taunting? Ok sack, majd felé fordulva mutatja az övet, miközben még fekszik Arod (ráadásul saját ünneplése).
A hasonmás pedig üde színfolt volt a közvetítésen.
több mint 2 éve
Pont ezt akartam. Bármilyen hülyén hangzik: az ST-n, ha így folytatja, akár még aegyértelmű, ezek a kisebbik rosszak voltak a tegnapi produktumot látva.Bocsi, de ez a kettő 14 visszahordott ponttól mentett meg minket..Spec csapattal kezdeni kel vmit mert itt már tényleg elfogytak a jelzők , hál isten Mlf meccs után lenyilatkozta hogy abszolut kizárt a váltás...nem tudom ahhoz ugyan mi kéne még ??? ez azért nem esett jól így ébredés után..összefoglalva:
nando89
-Kickoff out of bounds
-Corey Bojorquez 22-yard shank
gamerkr
Én már drukkoltam, hogy minden rúgás inkább menjen ki oldalra.
James007
Viszont a lenti listából sajnos kettő is elég lesz, hogy egy esetleges playoff-ban kizúgjunk a francba.
gamerkr
(Esetleges PO?😊 Ennél azért jobban állunk.😊😊)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
egyértelmű, ezek a kisebbik rosszak voltak a tegnapi produktumot látva.Bocsi, de ez a kettő 14 visszahordott ponttól mentett meg minket..Spec csapattal kezdeni kel vmit mert itt már tényleg elfogytak a jelzők , hál isten Mlf meccs után lenyilatkozta hogy abszolut kizárt a váltás...nem tudom ahhoz ugyan mi kéne még ??? ez azért nem esett jól így ébredés után..összefoglalva:
nando89
-Kickoff out of bounds
-Corey Bojorquez 22-yard shank
gamerkr
Én már drukkoltam, hogy minden rúgás inkább menjen ki oldalra.
James007
Viszont a lenti listából sajnos kettő is elég lesz, hogy egy esetleges playoff-ban kizúgjunk a francba.