Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Ne vedd el szegény Lions-drukkerek kedvét, így is elég bajuk van. (Abba, hogy nekünk mennyi bajunk lesz, ha egyszer majd nem Rodgers irányít, bele se merek gondolni.)Döntéshozatalban az egyik legrosszabb QB a ligában.Az első félidőben kifejezetten jó volt, az uccsó TD-vel pedig feledtette a többit.Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
Sanco
nagylaza
Sanco
több mint 2 éve
Döntéshozatalban az egyik legrosszabb QB a ligában.Az első félidőben kifejezetten jó volt, az uccsó TD-vel pedig feledtette a többit.Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
Sanco
nagylaza
Szerkesztette: Sanco
több mint 2 éve
Az első félidőben kifejezetten jó volt, az uccsó TD-vel pedig feledtette a többit.Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
Sanco
több mint 2 éve
Goff pedig mindent megtett, a vikingek a győzelméért.Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
James007
több mint 2 éve
James007
1 858
Nagyon szurkoltam a Vikings ellen 😇Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
nagylaza
több mint 2 éve
Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎Miért? Az egyik csoportellenfelünk győzni tudott.😊
James007
több mint 2 éve
James007
1 858
Ezt a hetet megint mi nyertük.. 😎
több mint 2 éve
nando89
3 905
Bears ellen lehet már Jaire és Zada is ha minden jól alakul , utána való héten Bakhtiari is … alakul ez 😉
több mint 2 éve
Pep71
2 602
Ugyanakkor a csapat egy zseniális videóval rukkolt elő, kombinálva két all-time kedvencemez 10/10 köszi! Why is it so hard? 😀 😀 😀 😀 Egy, That's what she said 😀 Micheal-től azért hiányzik, de az a fej utána amit vág...kész a pali 😀
www.facebook.com/Packers/videos/574702463605431
zacknorb
több mint 2 éve
Boldog Születésnapot Rodgersnek és egyben boldog eltiltás mentes szezont 😉)
több mint 2 éve
nando89
3 905
www.youtube.com/watch?v=D10VgdWjwawNem mindig csípem a faszit , de azzal amit most mond nagyon 1et értek mindkét félnek jó lenne a békülés 😊
több mint 2 éve
Ugyanakkor a csapat egy zseniális videóval rukkolt elő, kombinálva két all-time kedvencemtöbb mint 2 éve
Boldog Aaron napot!
több mint 2 éve
Kikukáztuk..Ha előbb èrkezik hozzànk Gannon vagy hozzá hasonló tudású Sec coach (mert annak jó még ha a DC posztot tanulnia is kell) akkor talán nem kótyavetyéljük el. Szívesen 🙂
www.packers.com/news/cb-rasul-douglas-named-nfc-defensive-player-of-the-week
James007
több mint 2 éve
James007
1 858
Kikukáztuk.. www.packers.com/news/cb-rasul-douglas-named-nfc-defensive-player-of-the-week
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Lesz egy nyugis vasárnapunk, nem másnapos hétfőnk. Ráadásul jól állunk, hát erre inni kell vasárnap! 😀
több mint 2 éve
Campbell COVID IRLegalább jól időzített
SGBP
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
SGBP
280
Campbell COVID IR
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Ravens-Packers flexelve a 19 órás sávról a 22:25-ös sávra.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
A Rams első TD-jekor valószínűleg tenyerembe temettem az arcomat, mert csak most, a highlightsban látom, hogy Jeff megpróbálkozott egy leappel. (Nem járt sikerrel.😊)
több mint 2 éve
Én is úgy emlékeztem, hogy a felesége meggyógyult, de nem voltam benne biztos. Akkor ezek szerint a sógornő egy másik tragikus eset, ebből volt félreértés az eredménykövetőben.Kevéssé szívderítő téma, az eredménykövetőben volt némi polémia erről. Nos, az – sajnos – biztos, hogy Crosby feleségét rákkal diagnosztizálták:Korabban volt arrol is hir, hogy teljesen meggyogyult. Vagy legalabbis azota, mar ket eve, negativak a leletei, mert rak utan a teljes gyogyulast csak evekkel kesobb merik kijelenteni. A sogornoje viszont nem sokkal a cikk utan meghalt.
www.packers.com/news/mason-and-molly-crosby-faith-family-and-football
Nem keresgéltem tovább, nagyon remélem, hogy most jól van.
nagylaza
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Kevéssé szívderítő téma, az eredménykövetőben volt némi polémia erről. Nos, az – sajnos – biztos, hogy Crosby feleségét rákkal diagnosztizálták:Korabban volt arrol is hir, hogy teljesen meggyogyult. Vagy legalabbis azota, mar ket eve, negativak a leletei, mert rak utan a teljes gyogyulast csak evekkel kesobb merik kijelenteni. A sogornoje viszont nem sokkal a cikk utan meghalt.
www.packers.com/news/mason-and-molly-crosby-faith-family-and-football
nagylaza
több mint 2 éve
Mondjuk ott éppen tényleg elégetett egy időkérést, aminek nem tudom mi értelme volt 😊
több mint 2 éve
hegedusggergo
105
“Nem ért MLF semmihez, AR12 viszi a hátán és csak égeti az időkéréseket.”With 4:30 remaining and the Packers (tied 0-0) facing a fourth-and-11 from the Rams' 38-yard line, Corey Bojorquez punts 23 yards to the Rams' 15-yard line.
For the first time all season, we are highlighting a decision to punt in a positive way in this column. LaFleur and Co. made the optimal call by punting at the 38-yard line instead of trying a 56-yard field goal (we gave Mason Crosby a 30 percent chance of making that hypothetical kick) or going for it (a 29 percent proposition). (It is worth noting that the average field goal probability from 56 yards is approximately 37 percent.) Punting carried a win probability value that was 0.7 percentage points higher than going for it and 3.2 percentage points higher than trying a field goal, given the weather conditions in Lambeau (approximately 34 degrees, with a 13 mile-per-hour wind).
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 2 éve
Kevéssé szívderítő téma, az eredménykövetőben volt némi polémia erről. Nos, az – sajnos – biztos, hogy Crosby feleségét rákkal diagnosztizálták:www.packers.com/news/mason-and-molly-crosby-faith-family-and-football