NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mondjuk egy szóval se mondtam, hogy AR személyisége akár egy fikarcnyit is közrejátszik a mostani szituációban. Rodgersnél az Oban jobb/stabilabb egyedül Jones idén. Vagyis a 11 pályán lévőből általában az öreg a 2. legjobb/legjobb ha épp nincs fent a névrokon. Az egyik de talán a legkellemetlenebb az egész mostani helyzetben, hogy azzal együtt tart ott a csapat ahol, hogy Rodgers még csak nem is rossz. Nem MVP már mint az elmúlt 2 évben, de top10 végi a teljesítménye (tegnapi 3 pick ide/oda - hiába volt mind az övé). Bár talán kevésbé dobálná a védőknek ha néha lennének elkapói üresen is, nem csak a DB-k hóna alatt.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Rodgers ha nem primadonnáskodna, hanem úgy viselkedne mint egy QB, akkor hátára tudná venni ezt az offenset.

De ugye mindig fennhangon kikértétek itt magatoknak, amikor néhányan köztük jó magam is azt mondták, hogy ő egy primadonna.

A 49ers is hullámzó.
tüsi91
Vannak olyanok is biztos, de szerintem aki nyitott szemmel néz látja ezt. AR egy flúgos srác, primadonna, hisztis lehet illetni hasonló jelzőkkel, ezek igazak. Egy nehéz személyiség. Ezzel semmi bajom nem volt nekem eddig se. Nem is volt sose és lesz a top-top kedvencem ezek miatt. A magatartásán kívül zseni ezért nyilván szereti a GB tábor, de hogy egy bonyolult ember aki tud unszimpi lenni azt bőven elfogadom.
alatriste
Ha valaki tartósan élt külföldön (Németország, USA), az egy idő után nem keveri össze a kritikai véleményt a hisztivel, az önbizalmat a nagyképűséggel. Akik abban a társadalomban sikeresek, azok a céltudatosságot soha nem cserélik fel a mindenkinek megfelelni akarással.
Aki itt ARod-ot minősíti, akár pro, akár kontra, az nagyrészt soha egyetlen egy interjúját nem nézte, illetve nem olvasta végig. Legfeljebb a szövegkörnyezetéből kivett mondatait, gondolatrészeit ismeri.
Az biztos, hogy nem a megszokott, vagy elvárt módon közelíti meg a dolgokat, de valahogy mégis MVP lett egy párszor, és emiatt szeretjük. Én még speciel a golftudásáért is.

De aki jelen pillanatban is még a hisztizésére fogja a csapat helyzetét, és arról beszél, hogy bezzeg, ha a hátára venné a csapatot, akkor... na az vagy egyáltalán nem látta a meccseinket, vagy csak érzelmekből ír ide, feszültséget levezetendő..

| Igaz, azt is el tudom fogadni, hogy vannak, akiknek az sokkal szimpatikusabb volt, ahogy Cutler, vagy Trubiski szerényen nyilatkozott a meccseink után. |
James007
erre úgy ráraknék még vagy 10 lájkot ha lehetne
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 833
Rodgers ha nem primadonnáskodna, hanem úgy viselkedne mint egy QB, akkor hátára tudná venni ezt az offenset.

De ugye mindig fennhangon kikértétek itt magatoknak, amikor néhányan köztük jó magam is azt mondták, hogy ő egy primadonna.

A 49ers is hullámzó.
tüsi91
Vannak olyanok is biztos, de szerintem aki nyitott szemmel néz látja ezt. AR egy flúgos srác, primadonna, hisztis lehet illetni hasonló jelzőkkel, ezek igazak. Egy nehéz személyiség. Ezzel semmi bajom nem volt nekem eddig se. Nem is volt sose és lesz a top-top kedvencem ezek miatt. A magatartásán kívül zseni ezért nyilván szereti a GB tábor, de hogy egy bonyolult ember aki tud unszimpi lenni azt bőven elfogadom.
alatriste
Az hogy bonyolult ember lehetne gond egy szoros rajatszasban, aki szerint most miatta tartunk itt az nem erti ezt az egeszet. Nezzuk meg a pff ratingeket ki hogy telljesit, topban van meg igy is.
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952

A 49ers is hullámzó.
tüsi91
alatriste
Ha valaki tartósan élt külföldön (Németország, USA), az egy idő után nem keveri össze a kritikai véleményt a hisztivel, az önbizalmat a nagyképűséggel. Akik abban a társadalomban sikeresek, azok a céltudatosságot soha nem cserélik fel a mindenkinek megfelelni akarással.
Aki itt ARod-ot minősíti, akár pro, akár kontra, az nagyrészt soha egyetlen egy interjúját nem nézte, illetve nem olvasta végig. Legfeljebb a szövegkörnyezetéből kivett mondatait, gondolatrészeit ismeri.
Az biztos, hogy nem a megszokott, vagy elvárt módon közelíti meg a dolgokat, de valahogy mégis MVP lett egy párszor, és emiatt szeretjük. Én még speciel a golftudásáért is.

De aki jelen pillanatban is még a hisztizésére fogja a csapat helyzetét, és arról beszél, hogy bezzeg, ha a hátára venné a csapatot, akkor... na az vagy egyáltalán nem látta a meccseinket, vagy csak érzelmekből ír ide, feszültséget levezetendő..

| Igaz, azt is el tudom fogadni, hogy vannak, akiknek az sokkal szimpatikusabb volt, ahogy Cutler, vagy Trubiski szerényen nyilatkozott a meccseink után. |
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

A 49ers is hullámzó.
tüsi91
Viszont ez a "Rodgers még a takarítóból is jo elkapót csinálna!" dolog megdőlt rendesen.
Persze könnyű volt ezt mondani amíg jó elkapók vették körbe.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 591
tüsi91
Szerintem ezt itt szinte mindenki belátta már jó régen.

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

A 49ers is hullámzó.
tüsi91

Liverpool Fc
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

A 49ers is hullámzó.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 230 — beers & Packers
Gary acl
kevesek egyike volt aki az amúgy fos csapatból felfelé lógott ki
alatriste
Szegény embert még...
nagylaza, főpohárnok
Kurva messzire vagytok ti még a szegény embertől.
Bazzani
Fogalmunk sincs milyen évről évre kiesni a playoffban esélyesként.

Ez még mindig az a helyzet itt, ha összekapná magát Rodgers és a csapat, akkor a 7. helyre oda lehetne érni ebben az NFC-ben.
tüsi91
Írtam korábban, hogy ehhez pl. a 4-4-el álló Friszkót kéne beelőzni. Mi 3-6-on vagyunk.
A betegeskedő védelem legjobbja kidőlt, az ST továbbra is padlón, a WR-sor vérszegény, Rodgers teljesítménye hullámzik, mint a viharos tenger. Szerinted?
több mint 3 éve
Gary acl
alatriste
Szegény embert még...
nagylaza, főpohárnok
Bazzani

Ez még mindig az a helyzet itt, ha összekapná magát Rodgers és a csapat, akkor a 7. helyre oda lehetne érni ebben az NFC-ben.
tüsi91
Azt a playoffot vagy mit elmondanád mit jelent?

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gary acl
alatriste
Szegény embert még...
nagylaza, főpohárnok
Bazzani

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Gary acl
alatriste
Szegény embert még...
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 398 — Packers Suicide Squad
Bocsi, hogy nem állok le a renteléssel de bedobok egy szerintem érdekes kérdést. November 7.-e van. Gary aki nálam eddig a szezon legjobbja volt (házon belül) kiesik. Ki a szezon játékosa akkor? Nekem meglepően kellemetlen volt a gondolkodás... Amúgy így | Aaron Jones | lenne, de ha véletlen Ő is kiesne tényleg nem nagyon maradt kiemelkedő.
alatriste
Szerintem Clark és Alexander azok, akik kiemelkednek. Mondjuk olyan nehéz dolguk nincs

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Bocsi, hogy nem állok le a renteléssel de bedobok egy szerintem érdekes kérdést. November 7.-e van. Gary aki nálam eddig a szezon legjobbja volt (házon belül) kiesik. Ki a szezon játékosa akkor? Nekem meglepően kellemetlen volt a gondolkodás... Amúgy így | Aaron Jones | lenne, de ha véletlen Ő is kiesne tényleg nem nagyon maradt kiemelkedő.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Gary acl
alatriste
Szegény embert még...
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Gary acl
alatriste
Az igen ...hát őt tényleg nagyon sajnálom ..bőven 10 feletti sackel zárt volna ..
több mint 3 éve
Gary acl

Liverpool Fc
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?
zolten
 overthecap.com/looking-ahead-to-the-packers-options-with-aaron-rodgers
hage
Kb akkor járunk a legjobban, ha marad és nyom egy szuper évet. Feltéve, ha lesz hozzá személyzete is...
több mint 3 éve
hage Green Bay Packers 122 — balastyairem@citromail.hu
Amúgy azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyi halott pénz maradna a következő években, ha a szezon után Rodgers visszavonul vagy ha elcseréljük?
zolten
 overthecap.com/looking-ahead-to-the-packers-options-with-aaron-rodgers
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 346
Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.
nagylaza, főpohárnok
A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
Tactful Cactus
Mi ez a kincstári optimizmus? 😀
Eddig az volt hogy sebaj, majd a Lions jó felhozó meccs lesz. Ez se sült el jól, jelenleg pedig a Dallas kicsit más szintet képvisel, mint a Lions meg mi.
Fontos_Vidra
Hagyománytisztelet.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Fogalmam sincs, mikor fordult elő utoljára, hogy öt meccset vesztettünk zsinórban (ráadásul nem ligaelit csapatoktól kaptunk ki, kivéve Bills), de a tény az, hogy 3-6-al állunk. Nyilvánvaló, hogy már csak a wild card jöhet szóba. Elvileg. A PO-hoz ugyanis - többek között - a 4-4-es (egy meccsel kevesebbet játszott) 49erst kellene megelőznünk. Azt hiszem, ezzel nagyjából mindent elmondtam az esélyeinkről.
nagylaza, főpohárnok
A legendás 80-as években volt rá példa többször is. 1984-ben 7 vesztes meccs zsinórban, 1986-ban 6, 1988-ban az idény első felében 5 vereség, utána 7 zsinórban. Ez a csúcs. Amire mi is emlékezhetünk 2008: 5 nyeretlen meccs egymás után. A Dallast amúgy ütjük az tuti.
Tactful Cactus
Mi ez a kincstári optimizmus? 😀
Eddig az volt hogy sebaj, majd a Lions jó felhozó meccs lesz. Ez se sült el jól, jelenleg pedig a Dallas kicsit más szintet képvisel, mint a Lions meg mi.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Tényleg, 2008... Úgy látszik, törölte az agyam.😊
"Dallast amúgy ütjük az tuti." Kérlek, ne pénecold el. Bármilyen szépen fest is a közelmúlt mérlege, bizonyítottuk, hogy egyik csapat ellen se mehetünk tutira. (Legfeljebb abban bízhatunk, hogy a Dallas D elég vacak futás ellen.)
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 346
nagylaza, főpohárnok

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 031 — Kinek mit intézett a kormánya
Jelenleg a 8. pick a csapaté. Ki lehetne húzni rajta Jaxon Smith-Njigba-t Lovenak miután AR visszavonul a szezon végén. Had forogjon a kés!

#Gutout
alatriste
Követőben azon elmélkedtem, hogy Gute biztos húz valami ordas nagy reachet, vagy nagy bust potenciált (Will Lewis)
zacknorb
Mert amúgy a 2023as drafton melyik QB az akire jó szájízzel mondod azt, hogy na ő kell nekem?
Bazzani
Nem kell feltétlenül QB, de full Gute lenne ha QB-t húzna. Nálam WTF lenne Paris Johnson is, ha benn van Skorowski.
Amúgy nálam Stroud és Young lazán vihetők, Hooker meg első kör, de 1/8-on reach lenne. Viszont akkor inkább már Grayson McCall második körben (vagy hozzuk ide Riddert ha nem kell a Falconsnak, de az wet dream)

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.