Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Közben King is covid listMerry Xmas
pecsi92
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Nem baj, megyünk Encsre meccset nézni.Már Green Bay sem a régi😕Mondjátok, hogy lesz hó Green Bayben. Encsen van, szóval ha más nem kiülök és nézem kint. 😃Nem lesz.
KeyG
Kampman
pfefe8
nagylaza
30 perce keltem és tudtam meg, hogy Huntley Covid out. Elkészítek mindent, hogy Green Bayben érezzétek magatokat, pálinkát hozzatok igyam le magam de úgy, hogy ez a két nap foci maradjon ki, jobb lenne. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
pecsi92
505
Jean-Charles CovidKözben King is covid list
Taylor, Summers IR
Mindharman a special teambol estek ki. Lehet, ez javit vegre valamit az egysegen?
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Jean-Charles CovidTaylor, Summers IR
Mindharman a special teambol estek ki. Lehet, ez javit vegre valamit az egysegen?
több mint 2 éve
Nem baj, megyünk Encsre meccset nézni.Már Green Bay sem a régi😕Mondjátok, hogy lesz hó Green Bayben. Encsen van, szóval ha más nem kiülök és nézem kint. 😃Nem lesz.
KeyG
Kampman
pfefe8
több mint 2 éve
Minden elismerésem!😊(Továbbra is képtelen vagyok eligazodni azon, hogy mikor, kit, milyen feltételek teljesülése esetén engednek pályára lépni a Covid-listára kerültek közül, de ez legyen az én bajom.)Oltva vagy - pozitivat tesztelsz - nincs tuneted -> egy negativ teszt utan visszaterhetsz
nagylaza
Oltva vagy - pozitivat tesztelsz - van tuneted -> tunetek elmulta utan min. 24 oraval kell egy negativ teszt es visszaterhetsz
Nem vagy oltva - close contact vagy -> 5 nap karanten
Nem vagy oltva - pozitivat tesztelsz -> 10 nap karanten, es utana is kell negativ teszt, hogy visszaterhess (hogy egy vagy ketto, azt mar nem tudom).
Kb. ennyi, ha jol kovettem az utolso modositasokat.
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
(Továbbra is képtelen vagyok eligazodni azon, hogy mikor, kit, milyen feltételek teljesülése esetén engednek pályára lépni a Covid-listára kerültek közül, de ez legyen az én bajom.)Oltva vagy - pozitivat tesztelsz - nincs tuneted -> egy negativ teszt utan visszaterhetsz
nagylaza
Oltva vagy - pozitivat tesztelsz - van tuneted -> tunetek elmulta utan min. 24 oraval kell egy negativ teszt es visszaterhetsz
Nem vagy oltva - close contact vagy -> 5 nap karanten
Nem vagy oltva - pozitivat tesztelsz -> 10 nap karanten, es utana is kell negativ teszt, hogy visszaterhess (hogy egy vagy ketto, azt mar nem tudom).
Kb. ennyi, ha jol kovettem az utolso modositasokat.
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Már Green Bay sem a régi😕Mondjátok, hogy lesz hó Green Bayben. Encsen van, szóval ha más nem kiülök és nézem kint. 😃Nem lesz.
KeyG
Kampman
Steelers fan
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Mondjátok, hogy lesz hó Green Bayben. Encsen van, szóval ha más nem kiülök és nézem kint. 😃Nem lesz.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Mondjátok, hogy lesz hó Green Bayben. Encsen van, szóval ha más nem kiülök és nézem kint. 😃
több mint 2 éve
Már éppen írni akartam, hogy a CLE Covid-listáját elnézve emberi számítás szerint csak az a kérdés, hány ponttal nyer a GB ma este. Aztán olvasom, hogy végül Mayfield is, mások is játszani fognak. Akkor viszont nincs előre lefutva a meccs. (Továbbra is képtelen vagyok eligazodni azon, hogy mikor, kit, milyen feltételek teljesülése esetén engednek pályára lépni a Covid-listára kerültek közül, de ez legyen az én bajom.)
több mint 2 éve
Csatlakozom az előttem szólóhoz: minden Sajtfejűnek boldog karácsonyt!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Boldog Karácsonyt mindenkinek!MLF jelenleg a második befutó az év edzője díjra. Elfogult vagyok, ezért szerintem megérdemelné a sok sérült és a mérleg miatt, hiába Rodgers az irányítója.
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
pecsi92
505
Bakhtiari megint nem edz , nincsenek jó érzéseim ezzel kapcsolatban , egyre inkább úgy tűnik reális esély Jaire játékára van csak a következő hetekben .Bakhkal kapcsolatban én már annak is örülnék, ha valaha visszatérne, rossz érzéseim vannak.
nando89
több mint 2 éve
Adams telefonján hordozza a Ravens meccs elleni védő felállások fotóit, amik elő is kerültek a riporterek előtt, a kérdéseknél.twitter.com/jonas_shaffer/status/1473342796790648842/photo/1
Eszméletlen.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Bakhtiari megint nem edz , nincsenek jó érzéseim ezzel kapcsolatban , egyre inkább úgy tűnik reális esély Jaire játékára van csak a következő hetekben .
több mint 2 éve
Nem tudom, olvasta-e valaki itt (gondolom igen), de ma volt az Ask Vic utolsó megjelenése. Kár érte, szerettem 😕
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
A PO-t nem, de a kiemelést igen.MVS covid listaMost örülhetünk igazán, hogy a mi PO részvételünket már nem befolyásolhatja a COVID... talán jó lenne még most túl lenni rajta minél több játékosnak, nehogy a PO-ban kelljen gyakorlócsapattal kiállni..
Peszinter Ferenc
esz-ki-mo
több mint 2 éve
KeyG
9 519
Azért remélem karácsonykor még nyerni akarnak otthon a közönség előtt a Browns ellen.MVS covid listaMost örülhetünk igazán, hogy a mi PO részvételünket már nem befolyásolhatja a COVID... talán jó lenne még most túl lenni rajta minél több játékosnak, nehogy a PO-ban kelljen gyakorlócsapattal kiállni..
Peszinter Ferenc
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
307
MVS covid listaMost örülhetünk igazán, hogy a mi PO részvételünket már nem befolyásolhatja a COVID... talán jó lenne még most túl lenni rajta minél több játékosnak, nehogy a PO-ban kelljen gyakorlócsapattal kiállni..
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
MVS covid lista
több mint 2 éve
Pont ezen agyaltam, hogy lehet az MVP curse miatt nem akar senki MVP lenni, mindenki inkább SB-t akar nyerni.Rodgers az MVP frontrunner jelenleg. Milyen szep lenne ha megis megkapna a nyari fesztival utan.inkább sb win legyen, mint mvp
JéBé
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Rodgers az MVP frontrunner jelenleg. Milyen szep lenne ha megis megkapna a nyari fesztival utan.inkább sb win legyen, mint mvp
JéBé
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Rodgers az MVP frontrunner jelenleg. Milyen szep lenne ha megis megkapna a nyari fesztival utan.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
307
illetve végre egy meccs, ahol nem vesztettünk el senkitTalálható valahol egy várható menetrend a sérültjeink visszatérésére?
Fontos_Vidra
Gondolok itt egyrészt a már nem is tudom hány kezdő O-line emberünkre, illetve a Def-ből hiányzó pár kulcsjátékosra.
Jó lenne, ha a PO-ban a többségük már játszhatna, ha kis szerencsénk van, akkor addig kihúzzuk a "maradékkal" is 😉