NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
192
31
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze, úgy sincs futótok.játszik Trey?Lance Kingnek dobja első pickjét a 4. negyedben és Arod 17 pontosA 49ers szetfutja a Packers, es a védelme folyamatos nyomás alatt tartja Rodgerst. Tudom, ilyen még sosem volt az elmúlt 10 évben 😊Tekintve, hogy jó eséllyel Elgton Jenkins se lesz sok jóra nem számítok én se. Sima L.
Wyatt
alatriste
hátrányból fordít, és beelőzi Marinot a TD passz listán. MVS 2 TD. Slaton 2 TFL.
hage
petey
több mint 3 éve
játszik Trey?Lance Kingnek dobja első pickjét a 4. negyedben és Arod 17 pontosA 49ers szetfutja a Packers, es a védelme folyamatos nyomás alatt tartja Rodgerst. Tudom, ilyen még sosem volt az elmúlt 10 évben 😊Tekintve, hogy jó eséllyel Elgton Jenkins se lesz sok jóra nem számítok én se. Sima L.
Wyatt
alatriste
hátrányból fordít, és beelőzi Marinot a TD passz listán. MVS 2 TD. Slaton 2 TFL.
hage
több mint 3 éve
SGBP
280
Jenkins OUT
több mint 3 éve
ki mire számít?Minden sorozat megszakad egyszer. Győzünk.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Lance Kingnek dobja első pickjét a 4. negyedben és Arod 17 pontosA 49ers szetfutja a Packers, es a védelme folyamatos nyomás alatt tartja Rodgerst. Tudom, ilyen még sosem volt az elmúlt 10 évben 😊Tekintve, hogy jó eséllyel Elgton Jenkins se lesz sok jóra nem számítok én se. Sima L.
Wyatt
alatriste
Szerkesztette: hage
több mint 3 éve
A 49ers szetfutja a Packers, es a védelme folyamatos nyomás alatt tartja Rodgerst. Tudom, ilyen még sosem volt az elmúlt 10 évben 😊Tekintve, hogy jó eséllyel Elgton Jenkins se lesz sok jóra nem számítok én se. Sima L.
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
A 49ers szetfutja a Packers, es a védelme folyamatos nyomás alatt tartja Rodgerst. Tudom, ilyen még sosem volt az elmúlt 10 évben 😊
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
ki mire számít?
több mint 3 éve
sternberger koccAddig-addig vártam Sterntől a jó teljesítményt, amíg... Kár. Szerencsére van Tonyan.
rodgers 10. passzolt yardokban az örök ranglistán
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
sternberger koccrodgers 10. passzolt yardokban az örök ranglistán
több mint 3 éve
Naszóval, hát igen...Úgy emlékszem, az első negyedben volt egy, de nem néztem statokat.Nem gondoljátok, hogy AJ - ha már felrakott a táblára 4 TD-t - kicsit több dicséretet is megérdemelne?😊Annyira alig ment Lázár felé, hogy nem is ment felé passz 😊
Amennyire kapartam az arcomat az első félidőben, annyira jó volt nézni a másodikat. Kétségtelen, hogy ehhez a DET-re is szükség volt, de akkor is... Megtörtént az, amit éppen a múltkor hiányoltam: sikerült váltani a szünetben.
Lázár felé alig ment passz, MVS-nek nem sok hasznát láttuk, viszont Cobb behúzott néhány labdát. Tonyan újra bizonyította, hogy a csapatnak van TE-je. Úgy tűnt, hogy ARod élvezi a játékot, időnként - el se hiszem - az ST is összeszedte magát. King nélkül akár még a D is összeállhat.
Soha rosszabbat!
nagylaza
gbol
nagylaza
www.packers.com/team/players-roster/allen-lazard/
több mint 3 éve
Úgy emlékszem, az első negyedben volt egy, de nem néztem statokat.Nem gondoljátok, hogy AJ - ha már felrakott a táblára 4 TD-t - kicsit több dicséretet is megérdemelne?😊Annyira alig ment Lázár felé, hogy nem is ment felé passz 😊
Amennyire kapartam az arcomat az első félidőben, annyira jó volt nézni a másodikat. Kétségtelen, hogy ehhez a DET-re is szükség volt, de akkor is... Megtörtént az, amit éppen a múltkor hiányoltam: sikerült váltani a szünetben.
Lázár felé alig ment passz, MVS-nek nem sok hasznát láttuk, viszont Cobb behúzott néhány labdát. Tonyan újra bizonyította, hogy a csapatnak van TE-je. Úgy tűnt, hogy ARod élvezi a játékot, időnként - el se hiszem - az ST is összeszedte magát. King nélkül akár még a D is összeállhat.
Soha rosszabbat!
nagylaza
gbol
több mint 3 éve
gbol
382
Nem gondoljátok, hogy AJ - ha már felrakott a táblára 4 TD-t - kicsit több dicséretet is megérdemelne?😊Annyira alig ment Lázár felé, hogy nem is ment felé passz 😊
Soha rosszabbat!
nagylaza
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=XBl50I4FXFo&ab_channel=RookieHighlightsBrett apónak elállt a szava. Ahogy az enyém is az éjjel látva ezt a passzt.
több mint 3 éve
Nem gondoljátok, hogy AJ - ha már felrakott a táblára 4 TD-t - kicsit több dicséretet is megérdemelne?😊Amennyire kapartam az arcomat az első félidőben, annyira jó volt nézni a másodikat. Kétségtelen, hogy ehhez a DET-re is szükség volt, de akkor is... Megtörtént az, amit éppen a múltkor hiányoltam: sikerült váltani a szünetben.
Soha rosszabbat!
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Ez arra tok jo volt hogy mentalisan elfelejtsuk az elozo hetet. Az a baj hogy mindenhogy gyengebb ez a csapat mint tavaly. Semmi eselyt nem latok SF-ben.
több mint 3 éve
nando89
3 905
+nyertünk
Aaron sokat javult ,volt 3-4 zsenialis passza , van még hova de őalakul
Jones és Adams azt hozta amit várunk tőlük
Stokes fény volt az éjszakában főleg Kinghez képest
az uj punterünk nem rossz
a második félidős játékhivás már jobban tetszett
-
Ez a védelem sztm jóval gyengébb mint tavalyi, ha lions nem lövi lábon magát ez tőlünk akár végig szoros is lehetett volna , 4&1-re passzolnak mikor a mi védelmünk ellen futásból instant megvan mindig 3-4 yard.
Fumble a redzoneban , meg Goffi is hozzátette a magáét...szóval gyengus volt ez továbbra is , Lowryt vagy Lancastert ugy dobálják arréb minden playnél h valakinek öröm nézni.. , nyomás az nulla...az a sack is Goff hibája volt .
Ahogy már más is írta az első félidei game plan nagyon nem tetszett , öltük az órát mi közben a lions is simán haladt.
King , többet már nem szánok rá .
A támadó fal tekintetében variálni kéne mert ez tegnap nem nézett ki jol , lehet h bereknám Kellyt T-be , és akkor Tuner mondjuk visszamenni G-be kicsit stabilizálni a fal közepét .
Helyén kell kezelni ezt a győzelmet nyertünk egy nagyon gyenge csapat ellen , Aaron és az o már alakul reméljük ledobták a rozsdát , de nagyon fázok a californiai kirándulástól Shanahan nem fog szorakozni és szét fogja futtatni ezt a védelmet , nem igen látom h azt h fogjuk megfogni :/
több mint 3 éve
Múlt héten lekerült a veretlen szezon terhe, így felszabadultabban tudtak játszani.
Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Így melegében a meccs után.Offense:
Nekem annyira nem tetszett a gameplan az első félidőben, oké, hogy ment a futás, de egy Adams-el a fedélzeten ennyire ne akarjunk passzolni? Rodgers nem tudom, mennyire volt komfortos ezekkel a hívásokkal.... még szerencse, hogy Jones a széleken jól operált. A második félidőben már javult a helyzet, az a 3. kísérlet az 50 yardos Adams elkapással volt a fordulópont, utána Rodgers is jobban festett (bár volt néhány túldobott lasztija) A többi WR elég láthatatlan volt, (MVS, Lazard ),igazából Adams mellett Jones és esetleg Tonyan, akire számítani lehetett.
A támadófal pedig nem volt egy életbiztosítás...Bakh, gyere vissza!!
Defense
Ez a pass rush nem pass rush. Az egy P. Smith sacken kívül Goff közelébe sem tudtunk jutni az első félidőben...
King-re pedig elfogytak a szavak..
ST: Jó volt a punter!
Összegészében a WIN rendben van, de nekem a mutatott játék finoman szólva sem volt meggyőző ...nehéz ilyet mondani, de ez a tegnapi teljesítmény a liga csapatainak nagyrésze ellen nem lett volna elég...
Szóval lesz munka bőven jövő hétig, a számunkra remek matchup 49ers meccsig....
több mint 3 éve
SBL
2 216
Szerencsére elaludtam, és csak a második félidőtől láttam a meccset. Elkezdett lepotyogni a rozsda Arod-ról és a támadókról. MLF helyében jövőre legalább az utolsó preseason meccsen felküldeném a kezdőket. Ami aggasztó az a fal. Jelenlegi állapotában nagyon messze van attól, ami az elmúlt években volt itt. Nyilván ha Bakht visszajön sokat javulhat, de az fiataloknak is többet kell mutatni.
A védelemben sajnos nem sok biztató dolgot láttam. Stokes nagyot játszott (2. félidőt láttam csak). Ha így folytatja Jó kis CB párosunk lesz.
több mint 3 éve
Ennyi. Hiába nyilatkozta magáról - azt hiszem - a szezon előtt, hogy ő a legjobb corner, vagyis az lesz.Megkapta - élt is vele!Már bizonyított, kapjon lehetőséget más is.Esetleg van valami gondod King teljesítményével?a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?Nem tudom, de azt megnézném, hogy King helyett Stokes játszik inkább. Ezt még Mr. Twelvetrees is jóváhagyná.
Fontos_Vidra
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
Minden létező hibát elkóvetett, sorra végigvette a CB-égetési kézikönyv fejezeteit. Egyet sem hagyott ki. A hadonászva-átugras remélem az utolsó erdemi mutatvanya volt iden a pályán.
Stokes a helyén egy TD-t erő hibával indított, de utana volt 3 gyönyörű nagy játeka. Helló jovő!
jossbeaumont
Az összefoglalót látva tetszett, hogy AR sokszor megdobta az egyszerűbbett, amit a helyzet diktált és odafért mellé néhány wow passz is. Grat a csapatnak, hogy fel tudott állni, a nem jó kezdés ellenére is.
Nyugati parti kiruccanás, az nekünk sose jó, de hátha. Stokes meg jó lesz, Kingnél biztosan jobb, kapja meg a lehetőséget. (Bár Josh Jacksonnál is így gondoltam.)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Megkapta - élt is vele!Már bizonyított, kapjon lehetőséget más is.Esetleg van valami gondod King teljesítményével?a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?Nem tudom, de azt megnézném, hogy King helyett Stokes játszik inkább. Ezt még Mr. Twelvetrees is jóváhagyná.
Fontos_Vidra
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
Minden létező hibát elkóvetett, sorra végigvette a CB-égetési kézikönyv fejezeteit. Egyet sem hagyott ki. A hadonászva-átugras remélem az utolsó erdemi mutatvanya volt iden a pályán.
Stokes a helyén egy TD-t erő hibával indított, de utana volt 3 gyönyörű nagy játeka. Helló jovő!
több mint 3 éve
Már bizonyított, kapjon lehetőséget más is.Esetleg van valami gondod King teljesítményével?a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?Nem tudom, de azt megnézném, hogy King helyett Stokes játszik inkább. Ezt még Mr. Twelvetrees is jóváhagyná.
Fontos_Vidra
Gergőbácsi
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Esetleg van valami gondod King teljesítményével?a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?Nem tudom, de azt megnézném, hogy King helyett Stokes játszik inkább. Ezt még Mr. Twelvetrees is jóváhagyná.
Fontos_Vidra
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Kampman
28 342
a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?Ha esetleg van Game Pass előfizetésed, akkor ott biztosan.
Fontos_Vidra
De talán majd a követőben is be tud rakni valaki egy linket.