NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
234
33
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?Nem tudom, de azt megnézném, hogy King helyett Stokes játszik inkább. Ezt még Mr. Twelvetrees is jóváhagyná.
Fontos_Vidra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
a manning közvetítést tudja valaki, hogy hol lehet nézni?
több mint 3 éve
Közben a panthers épp bucira veri a szenteket...Ne csodálkozz rajta, minden erőt kivettünk belőlük.
James007
több mint 3 éve
James007
1 858
Közben a panthers épp bucira veri a szenteket...
több mint 3 éve
A mixen a GB W 1,15, a DET 4,90. Mintha mi sem történt volna. Remélem, a pályán majd ugyanígy helyreáll a világ rendje.
több mint 3 éve
Toto21
5 965
Deguara jo ugynok volt. Kar erte. A legendasan jo draft egyik kiemelkedo pickje (sarcasm). Smith-t sajnalom, mert o sok nyomast birt generalni. Johet Gary igy full timebaZadarius Smith --> IRMost láttam én is, francba... Csupa jó hír. Deguara is, basszus, teljesen reménytelen így, hogy folyton megsérül. Pedig a tavalyi szezon előtt még sokat vártam tőle.
gamerkr
nagylaza
több mint 3 éve
Zadarius Smith --> IRMost láttam én is, francba... Csupa jó hír. Deguara is, basszus, teljesen reménytelen így, hogy folyton megsérül. Pedig a tavalyi szezon előtt még sokat vártam tőle.
gamerkr
több mint 3 éve
Zadarius Smith --> IR
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Do your job 😊Oké, én is olvastam hasonló nyilatkozatokat, pl. Sean Paytontól. De vajon mit mond erre BB?Nekem kifejezetten jó véleményem van MLF-ről. Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy miért nem változtat (vagy miért csak minimálisan változtat) szünetben a taktikán, amikor pedig nagyon is indokolt lenne. Nem hiszem, hogy képtelen rá. Inkább tudatos stratégiának gondolom, hogy nincs „b” variáció, ragaszkodik az előre kidolgozott game planhez, ha törik, ha szakad (akár működik, akár nem). Ezt nem tudom hova tenni. Vagy: rosszul látom?Pont most debütált a hétfő esti meccsen a két Manning testvér kommentálós műsora. Lényegében nézik a meccset egy kanapén és közben elemeznek.
nagylaza
Ott mondta Eli, hogy ez az egész half-time adjustment az egyik legnagyobb kamu, szinte semmit sincs idő megbeszélni, esetleg egy-két playt gyorsan átnéznek, de ennyi.
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
Oké, én is olvastam hasonló nyilatkozatokat, pl. Sean Paytontól. De vajon mit mond erre BB?Nekem kifejezetten jó véleményem van MLF-ről. Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy miért nem változtat (vagy miért csak minimálisan változtat) szünetben a taktikán, amikor pedig nagyon is indokolt lenne. Nem hiszem, hogy képtelen rá. Inkább tudatos stratégiának gondolom, hogy nincs „b” variáció, ragaszkodik az előre kidolgozott game planhez, ha törik, ha szakad (akár működik, akár nem). Ezt nem tudom hova tenni. Vagy: rosszul látom?Pont most debütált a hétfő esti meccsen a két Manning testvér kommentálós műsora. Lényegében nézik a meccset egy kanapén és közben elemeznek.
nagylaza
Ott mondta Eli, hogy ez az egész half-time adjustment az egyik legnagyobb kamu, szinte semmit sincs idő megbeszélni, esetleg egy-két playt gyorsan átnéznek, de ennyi.
Kampman
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Egy másik topicban láttam, hogy Jenkins a 3. legmagasabb pff grade-et érte el a fordulóban az összes OL tekintetében.De ne csinaljunk mar ugy mintha o lett volna csak gyenge. Itt egytol egyig mindenki katasztrofa volt. Egyelore nem rajta vernem ezt le.Szerintem ezt 99% ban mindenki így gondolja , edzőstől mindenestül ,illetve egy valakit kiemelnék Elgton Jenkis lt-ben ha nem is tökéletesen de bőven várakozáson felül pótolta Bakhtiarit szerintem , az első félidőt vissza bírtam nézni ...play by play gamepassen , falnak azon oldala nem is volt rossz ő és Patrick hoztak egy szintet....a másik 3 ember viszont..hmm..karcsu volt főleg az előszezonban parádézó Newman .
JéBé
nando89
Remek, hogy van két klasszisunk LT-ben.
Most már csak a többi OL pozíciót kellene megoldani...
(mondjuk talán nem lenne hülyeség, ha Bakh visszatérése után Jenkins-t kipróbálnák RT-ben, jó eséllyel ott is megállná a helyét, használható guardokat pedig könnyebben találhatunk a rosteren...)
több mint 3 éve
Kampman
28 347
Nekem kifejezetten jó véleményem van MLF-ről. Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy miért nem változtat (vagy miért csak minimálisan változtat) szünetben a taktikán, amikor pedig nagyon is indokolt lenne. Nem hiszem, hogy képtelen rá. Inkább tudatos stratégiának gondolom, hogy nincs „b” variáció, ragaszkodik az előre kidolgozott game planhez, ha törik, ha szakad (akár működik, akár nem). Ezt nem tudom hova tenni. Vagy: rosszul látom?Pont most debütált a hétfő esti meccsen a két Manning testvér kommentálós műsora. Lényegében nézik a meccset egy kanapén és közben elemeznek.
nagylaza
több mint 3 éve
Nekem kifejezetten jó véleményem van MLF-ről. Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy miért nem változtat (vagy miért csak minimálisan változtat) szünetben a taktikán, amikor pedig nagyon is indokolt lenne. Nem hiszem, hogy képtelen rá. Inkább tudatos stratégiának gondolom, hogy nincs „b” variáció, ragaszkodik az előre kidolgozott game planhez, ha törik, ha szakad (akár működik, akár nem). Ezt nem tudom hova tenni. Vagy: rosszul látom?
több mint 3 éve
nando89
3 905
De ne csinaljunk mar ugy mintha o lett volna csak gyenge. Itt egytol egyig mindenki katasztrofa volt. Egyelore nem rajta vernem ezt le.Szerintem ezt 99% ban mindenki így gondolja , edzőstől mindenestül ,illetve egy valakit kiemelnék Elgton Jenkis lt-ben ha nem is tökéletesen de bőven várakozáson felül pótolta Bakhtiarit szerintem , az első félidőt vissza bírtam nézni ...play by play gamepassen , falnak azon oldala nem is volt rossz ő és Patrick hoztak egy szintet....a másik 3 ember viszont..hmm..karcsu volt főleg az előszezonban parádézó Newman .
JéBé
több mint 3 éve
JéBé
7 035
De ne csinaljunk mar ugy mintha o lett volna csak gyenge. Itt egytol egyig mindenki katasztrofa volt. Egyelore nem rajta vernem ezt le.
több mint 3 éve
nando89
3 905
Azért egy meccses ez a minta h gyenge volt , varnek azért meg 1-2 meccset az ilyen értek ítéletekkel , tavalyi szezonban pont ilyen gyenge volt Tampaban és kaptunk egy hasonló verést is és közben ment egy Mvp szezont , lehet h igazad van de ezt egy meccsre alapozva kijelenteni még Nem lehet .O biztosan nem fog direkt vagy csak beleszarasbol szarul jatszani. Mar ezzel az elso heti produkcioval is o bukott a legtobbet, o van a memeken. 38 evesen meg se engedheti hogy netan a korara fogjak. Jol fog, jol akar jatszani de ha csapat szinten szarok vagyunk azt nem fogja a szivere venni, ennyi.Amúgy abba belegondoltatok hogy tényleg abba akarta hagyni a focit hogy a business meg a show világa felé forduljon, de rábeszélték illetve a pénzt választotta - majd ebből már mentalisan nem tudott felpörögni?
JéBé
Szvsz ez történt, az egyetlen kérdés hogy feltüzeli-e még az hogy ennyien kinevették most illetve képes-e még mentálisan összeszednie magát ahhoz hogy megmutassa mire képes. Én azt láttam rajta hogy ő már nem akar küzdeni, lenyomja ezt az évet aztán befejezi, hogy milyen játékkal az attól függ mennyire pörög fel év közben.
Mindenesetre láttuk hogy az ő zsenije nélkül azonnal kiderült amit már sokan mondtak eddig is, ez egy (az elmúlt 5 évben minimum) rosszul managelt, gyenge roster 2 sztár O játékossal.
davemayer
több mint 3 éve
O biztosan nem fog direkt vagy csak beleszarasbol szarul jatszani. Mar ezzel az elso heti produkcioval is o bukott a legtobbet, o van a memeken. 38 evesen meg se engedheti hogy netan a korara fogjak. Jol fog, jol akar jatszani de ha csapat szinten szarok vagyunk azt nem fogja a szivere venni, ennyi.Amúgy abba belegondoltatok hogy tényleg abba akarta hagyni a focit hogy a business meg a show világa felé forduljon, de rábeszélték illetve a pénzt választotta - majd ebből már mentalisan nem tudott felpörögni?
JéBé
Szvsz ez történt, az egyetlen kérdés hogy feltüzeli-e még az hogy ennyien kinevették most illetve képes-e még mentálisan összeszednie magát ahhoz hogy megmutassa mire képes. Én azt láttam rajta hogy ő már nem akar küzdeni, lenyomja ezt az évet aztán befejezi, hogy milyen játékkal az attól függ mennyire pörög fel év közben.
Mindenesetre láttuk hogy az ő zsenije nélkül azonnal kiderült amit már sokan mondtak eddig is, ez egy (az elmúlt 5 évben minimum) rosszul managelt, gyenge roster 2 sztár O játékossal.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
O biztosan nem fog direkt vagy csak beleszarasbol szarul jatszani. Mar ezzel az elso heti produkcioval is o bukott a legtobbet, o van a memeken. 38 evesen meg se engedheti hogy netan a korara fogjak. Jol fog, jol akar jatszani de ha csapat szinten szarok vagyunk azt nem fogja a szivere venni, ennyi.És - ha így tesz - ezzel döntheti le a saját szobrát. Évtizede + óta ő a franchise, hát vegye a szívére. Úgy tűnik, mindig van mentség, tegyen csak az offensért. WE played bad. Ja nem .... I played bad.... Remélem, mert szeretem, mint játékost, hogy nem a látványos beletojás jön, hanem a küzdő AR.
JéBé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
JéBé
7 035
O biztosan nem fog direkt vagy csak beleszarasbol szarul jatszani. Mar ezzel az elso heti produkcioval is o bukott a legtobbet, o van a memeken. 38 evesen meg se engedheti hogy netan a korara fogjak. Jol fog, jol akar jatszani de ha csapat szinten szarok vagyunk azt nem fogja a szivere venni, ennyi.
több mint 3 éve
Én sem hiszem, hogy szándékosan szabotálná a szezont és a vezetőséget, az már egy másik dolog, hogy ahogy említettétek, nyilván ez az offseason cirkusz biztos nem tett jót a felkészülésnek, másrészt, ha október végére kuka az egész szezon, akkor viszont Rodgers sem fog már semmit erőltetni.HA kuka a szezon októberre ÉS nagy ívben nem a rainbow-kat dobja, hanem szarik bele, akkor mehet a picsába, szó szerint és képletesen is. Bár ez esetben akkor jöjjön Love és AR ne erőltessen semmit, kell a jó draftpozíció meg a pickek érte. Franc se tudja, mi a jó. Egy biztos, senki sem ér többet a csapatnál.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 347
Én sem hiszem, hogy szándékosan szabotálná a szezont és a vezetőséget, az már egy másik dolog, hogy ahogy említettétek, nyilván ez az offseason cirkusz biztos nem tett jót a felkészülésnek, másrészt, ha október végére kuka az egész szezon, akkor viszont Rodgers sem fog már semmit erőltetni.
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Ja fixen nem errol volt szo, de abban is biztos lehetsz hogyha ez a szezon hamar elmegy a gyenge kereten es coachingon o bizony kurvara lefogja szarni. Megteszi amit kell de nem fog az oldalvonalon sirdogalni.Ha ez tényleg így volt és lesz a következő meccseken is, akkor lapáttal kell elzavarni a szurkolóknak Rodgerst. Sok csapattal meg lehet ilyen dolgot csinálni(szándékosan nem írok csapatokat), de a GB pont azon kevés csapatok egyike, ahol még egy Rodgers sem tehet ilyet. Talán ideje lesz váltani, mert több mint valószínű, hogy egy ilyen Rodgersel nem lesztek előrébb és a csapategység is megsínyli ezt.Bennem is voltak es vannak olyan erzesek ezutan az offseason utan hogy egyetek meg amit foztetek draga FO.a legfurcsább a mostani meccsben az volt hogy Rodgers milyen kis mosolygósan ücsörgött a padon az utolsó negyedbenMár nem akartam írni, de nálam ez volt az, ami a legjobban kiverte a biztosítékot.
Fontos_Vidra
nagylaza
JéBé
pfefe8